Side 1 av 3

Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: fre sep 01, 2017 11:21:14
av Guru
Det er 1.september.
Ingen har kjøpt Gyasi.
Ingen har kjøpt Ohi.

Tre vekers pause er lenge når vi er i dårlig humør. NFF har endå ikkje forklart at det er mot fotballens ideal å holde spelarar i drakta etter at dei har lurt deg. At det faktisk er greitt å holde litt. Akkurat det syns eg er det mest deprimerende som har skjedd i norsk fotball i år. Men det skal få ligge no. Må nok heller skrive eit forslag til neste fotballting.

Stabæk har blitt eit lag eg ikkje liker. Ingenting personlig. Dei har berre lagt seg til den stygge uvanen å få oss til å sjå dumme ut. Vi klarte ein heldig 1-3 i serieopninga og gjekk på ein fortjent 0-3 i cupen. Pinlig. Forhåpentligvis meir til inspirasjon enn skrekk.

Det er kjedelig å vere i motbakke. Stabæk var det ganske nylig. Frå 22.mai til 25.juni tok dei 1 poeng på 5 kampar:
Viking (h) 1-1
Molde (b) 1-3
Lillestrøm (h) 2-4
Brann (b) 0-5
Kristiansund (h) 1-4

Ikkje særlig imponerende. Så - på uforklarlig vis - snudde det. Seier-seier-uavgjort-tap-uavgjort-seier på dei 6 kampane etter den tid. Det er dit vi og skal. Plutselig begynne å vinne igjen.

Sist kamp var heime mot Molde. Då vant dei 3-2 og stilte med dette laget:

Mandè
Skogseid Hanche-Olsen Skjønsberg Granli
Lumanza Vetlesen
RGyasi HouSæter Kassi
Ohi

Brochmann for Hou Sæter etter 68
El-Amrani for Gyasi etter 75
Rubin for Kassi etter 90
Tredal, Olsen, Bohinen og Boli på benken


La du merke til siste navnet? Franck Boli nærmer seg comeback etter skaden han fekk sist han spelte på CLS. Ønsker han gjerne velkommen tilbake, men berre for å vere hyggelig. Forlanger i så fall at han berre jogger rundt til pynt.

Ingen av spelerane deira fekk gult kort, så i utgangspunktet burde alle vere speleklare. Men sidan sist har dei blitt slått ut av cupen. I den kampen blei Andreas Hanche-Olsen vist ut. Eg trur - men er ikkje heilt sikker på - at han då må sone utvisninga i serien.Det var ikkje mykje om Stabæk. Men nok. Dei er berre ei kulisse i vår kamp.

Leste eit intervju med Bjørn Helge i Sunnmørspoten, og deter alltid kjekt. Han tenker gode tanker, tviler ikkje på seg sjølv og laget, ser at vi har spelt frå middels til ynkelig i det siste, og er klar for å gjere jobben. Anbefaler å lese det som terapi. Det vil sjølvsagt berre hjelpe dei med anlegg for å tenke positivt. Har du allereie gravd deg ned, så er det koselig og mørkt der nede.

På den positive sida er vi skadefrie. Det er ein fin og nødvendig vane vi har lagt oss til. På karantenefronten er det verre. Kirkeskov og Gretarsson må stå over, noko som er betyr at vi mangler både speler og backup. Vi må vere litt kreative, så klarer vi likevel å sette opp ei firebackslinje. Kaj Ramsteijn og Oddbjørn Lie tar plassane i midten. Adam Arnarson er bankers på høgrebacken, med mindre han blir flytta over på venstresida for at Bjørn Helge Riise skal få spele til høgre. Ser ingen grunn til det. Andre venstrebackalternativ er Vebjørn Hoff, Sondre Fet og Joakim Barstad. Sistnevnte er lite sannsynlig sidan han i så fall må få proffkontrakt først. Men han får heilt sikkert ein plass på benken.

Fet, Hoff eller Riise ned i forsvar altså. Mos og Papazoglou på topp.

Gyasi, Thrandarson, Carlsen, Hoff, Riise, Fet. Ein av dei havner på benken. Saman med Berisha og Marlinho som tolmodig må vente på sjansane sine. Uten at eg skal seie at det er det foretrukne alternativet, så tipper eg at Fet og Hoff kjem til å konkurrere om venstrebacken. Og då trur eg at Fet får den, for det er kjekt å ha ein sentral speler på benken. (Med mindre Emil Solnørdal får den jobben.)

ALie
Arnarson Ramsteijn OLie Fet
Gyasi Riise Carlsen Thrandarson
Mos Papazoglou

Urke, Hatlehol, Barstad, Hoff, Marlinho, Berisha, Waagan


9 dagar att. Altfor lenge.

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: lør sep 02, 2017 21:33:39
av Bent
Hvorfor ikke

Lie
arnason ramsteijn lie
riise carlsen
gyasi hoff(marlinho) thardason
berisha(mos) papazoglou

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: tir sep 05, 2017 09:07:09
av Guru
I Sunnmørsposten i dag er det ei lita side om kampen. Fokus er på kven som skal spele forsvar med Kirkeskov og Gretarsson ute. Som oss tar dei det for gitt at Ramsteijn, Oddbjørn Lie og Arnarson tar tre av plassane. Hoff og Fet er nevnt som alternativ, men mest sannsynlig blir det nokon med backspel godt innabords. Og då står det mellom to mann: Bjørn Helge Riise og Jørgen Hatlehol. Alle skal få debuten sin, og kanskje blir det Hatlehol sin tur no. Det litt kjedelige er at alle tre backalternativa foretrekker høgrefoten, så då blir det litt uvant å spele på venstresida. Men kanskje det blir litt safety first? Trond er i alle fall sitert på at forsvarsspelet er fokuset på treningane inn mot kamp. Det har vore for mange baklengs i det siste.

3-3-1-1-0-1-0-1-1-0-1-1-1-1-1-3-2-3-1-3

Dette er rekke vår med baklengsmål. Totalt 28. Ujamnt fordelt. Vi ser ein klar samanheng mellom baklengsmål og dårlige resultat. Bombe.

1-1-1-3-0-3-1-0-2-2-1-0-1-5-0-0-0-3-1-2

Og dette er dei 27 måla vi har laga. Koblinga mellom mål rett veg og resultat er ikkje like tydelig.

Ellers skriv dei at det mangla 4 mann på treninga i går. Mos gifta seg i helga og har fått ein ekstra fridag. Juhu, GRATULERER!!! Waagan, Hoff og Gyasi er med landslaga sine. Waagan spelte siste kamp i går, dei to andre speler i dag. Så spekulerte Sunnmørsposten litt i om det vil ha betydning for søndagen at Gyasi skal reise frå Afrika, antakeligvis i morgon. Eg trur han berre er ekstra inspirert. Landslagssamling, forhåpentligvis med debut. Stengt overgangsvindu. Same tidssone. Trur det blir skikkelig bra!!

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: tir sep 05, 2017 13:46:04
av platini
Eg vil så gjerne vere optimist, men har store problemer med å sjå poeng i denne kampen. Årsaka er at vi har vore sjanselause 2 gongar før mot Stabæk med fullt lag før i år. Inngangen til kampen er heller ikkje god, vi er svekka og tvungne til ommøbleringar.
Sjansen er at eit par nøkkelspelarar frå fjor, spesielt Thrandarson og Mos, endeleg har DAGEN ,i tillegg til at Gyasi bretter opp ermane for LAGET og ikkje drep tempoet når vi har sjansen. Så treng vi flaks og ein betre dommar enn i Tromsø. Einaste vi kan gjere er å kome oss ut av stova, møte opp og gi all støtte til laget vårt på den måten. Slik det no er blitt, er nok det einaste realistiske målet å overleve. Berre ein uavgjort til helga vil vere som ein siger.

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: ons sep 06, 2017 11:26:04
av AaFK-spissen
Har, merkelig nok, troen på en etterlengtet seier mot et lag vi har blitt rundspilt 2 ganger av denne sesongen. Vi er underdogs på hjemmebane og tror det kan gi oss et skikkelig spark bak, kraftig nok til at vi går av banen med 3 deilige poeng. Og kanskje viser høstlaget AaFK seg frem nok en gang?

Håper på minst 5.000 elleville hjemmesupportere som går fornøyde hjem søndag kl 1955!

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: ons sep 06, 2017 22:36:09
av Leedsfan
Er faktisk litt optimistisk på denne kampen! En gang må vi greie å slå dette Stabæk laget . For første gang iår får eg ikkje heie på laget då eg er på Østlandet denne helga ! Setter lit til laget og supporterne for at eg kan glede meg over 3vakre poeng søndag kveld.

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: fre sep 08, 2017 14:22:43
av gaddag
Da kan Gyasi strykes på lista til kampen også. Utelukket av Trond og Melis for brudd på interne regler. Så ham tilfeldig sammen med Da Silva og Papazoglou utafor stadion i dag. Virket usedvanlig blid og glad.

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: fre sep 08, 2017 14:26:24
av Guru
Får starte med at eg gler meg til søndag. Føler at det negative har bleikna, og veit at ingenting nødvendigvis blir som det var. Verken gode eller dårlige prestasjonar gjenskaper seg sjølv. Ting endrer seg plutselig i fotballen, noko det har gjort for oss før. Begge vegar. Eg føler at vi er klare for å få til noko godt på søndag. Optimist. Gler meg.

Så går vi til den ferskaste nyheten frå Sunnmørsposten:
http://www.smp.no/100Sport/fotball/Gyas ... 1659b.html

Edwin Gyasi er utestengt frå trening pga brudd på retningslinjer for tredje gong i år. Han får heller ikkje spele mot Stabæk. Frå før er det kjent at Kirkeskov og Gretarsson står over med gule kort. På toppen av det heile skriv Sunnmørsposten på papir i dag at Adam Arnarson hinka av bana på treninga i går. "Strekk eller krampe i hamstringen", seier Arnarson, "ingenting alvorlig". Sjølv er han usikker på om han er klar søndag. Trond er ganske sikker på at han speler.

Så for å gå over laget i gjen. I worst case, med Arnarson ute.

Riise, Fet og Hatlehol deler backane mellom seg.
Thrandarson, Fet, Marlinho og Berisha deler på kantane.
Sentrallinja er ganske klar, så lenge Riise blir plassert på ein back.

ALie
Riise Ramsteijn OLie Hatlehol
Marlinho Hoff Carlsen Thrandarson
Mos Papazoglou

(Urke, Barstad, Fet, Solnørdal, Karlsbakk, Waagan, Berisha)

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: fre sep 08, 2017 14:35:17
av AbbySC
Gyasi framstår som utrolig uproff og ustabil. Om du ønsker å komme videre til en bedre klubb, er det vel ikke spesielt smart å bli utestengt tre ganger på en sesong på grunn av disiplinærsaker, og generelt fremstå sutrete og umoden hver gang ting ikke blir som du tenker. Det oser ikke karakter.

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: fre sep 08, 2017 14:56:34
av F.I.L.
Men hva galt er det han har gjort nå da? Har han ikke bare vært å spilt landskamp? Kommet 1 time for sent tilbake eller noe?

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: fre sep 08, 2017 15:27:58
av gaddag
Det er umulig å vite hva galt han har gjort denne gang så en kan jo ikke dømme hverken den ene eller den andre.

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: fre sep 08, 2017 15:33:27
av Arcturus
De andre spillerne var visst ganske irritert på ham ifølge smp. De spekulerer også i at det kan bli vanskelig å få ham inn igjen i troppen nå. Da har han antakeligvis gjort mer enn å komme for sent... Men umulig å vite hva. Hvor er Galiat når man trenger inside-info? ;)

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: fre sep 08, 2017 15:44:15
av AsE987
Begynner nesten å bli litt Hamed-Allah takter nå, om det stemmer st medspillerne har fått nol av Gyasi. Jævla synd at Gyasi tilsynelatende oppfører seg så dårlig eller er så uprofesjonell at det påvirker spillergruppa negativt. Blir ikke noe storsalg i vinter nå, vi vil sikkert tape mye penger på Gyasi.

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: fre sep 08, 2017 15:48:15
av gaddag
Det har vært MANGE slike saker med utenlandske spillere i Aafk. Tror jaggu klubben har litt å gå på når det gjelder å takle disse fra andre kulturer.

Uansett, Stabæk kampen er ikke mye spennende lenger. Tror jeg blir hjemmesitter på denne.

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: fre sep 08, 2017 15:50:34
av F.I.L.
Kunne vært svært interessant å få vite noe ja. Midt opp i spillerkrisen så skjer altså dette. Kanskje vi bare kan få låne broren til denne kampen da slik at ikke lagene blir så urettferdige...

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: fre sep 08, 2017 20:40:34
av weasel
Ja dette ser dårlig ut, Aafk møter seg sjøl i døra til slutt kan det se ut til, sånn kan det altså gå her i verden. Men kampen skal spilles og hvem vet om noen andre kan ta steget her? Kan Hatlehol gå inn og bli en ny klippe i Forsvaret? Marlinho endelig på gang? Ja, det blir spennende fremover. Synd at Gyasi ikke klarer å forholde seg til interne regler.

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: lør sep 09, 2017 19:07:34
av Stein
0-4

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: søn sep 10, 2017 00:52:07
av 1aafk
Trur faktisk dette kan bli et ok resultat, reknar med en uavgjort kamp.

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: søn sep 10, 2017 00:53:34
av 1aafk
;) ;) ;) Trur faktisk dette kan bli et ok resultat, reknar med en uavgjort kamp.

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: søn sep 10, 2017 01:58:31
av sindre2
Tidligere tilskuertall mot Stabæk hjemme:

Tippligaen:
2003: 6 321
2007: 10 406
2008: 9 928
2009: 9 409
2010: 10 483
2011: 9 538
2012: 9 066
2014: 8 002
2015: 6 518
2016: 5 941

Som gir et snitt på: 8 561

2017: ---- 4999 ledige billetter per nå, 16 timer før kamp, så kan jo hende det bikker 6000!

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: søn sep 10, 2017 08:18:51
av AaFK-spissen
4.931 ledige pr søndag kl 0818.....

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: søn sep 10, 2017 11:07:32
av AaFK-spissen
Kampdag! Edwin på villspor, sola skinner, Kirkeskov og Gretarsson ute med karantener, lite billettsalg, underdogs på hjemmebane, omrokkeringer på laget, nye fjes i start-XI. Oppskriften på en etterlengtet opptur?

Jeg har troen på en knepen og etterlengtet hjemmeseier. Håper at ALLE som møter opp på CLS gir laget maksimal støtte i samfulle 90+ minutter!

Vi må stå sammen mer enn noen gang skal vi klare 3 poeng, så møt opp og skrik av full hals til dommeren blåser for siste gang!!

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: søn sep 10, 2017 11:56:25
av tl007
Ja, selv om forutsetningene kunne vært bedre kan det gå bra.
-The match ain't over until the fat lady sings. Og da mente jeg verken Trine, Siv eller Erna.
Godt valg...eh.... god kamp!

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: søn sep 10, 2017 12:50:36
av weasel
Hva med dommeren,
https://www.google.no/search?biw=1366&b ... Wz6HgPiCqc
er han ny i tippeligaen, var ukjent for meg, men følger ikke med så godt på dommerene.

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: søn sep 10, 2017 14:16:47
av tl007
Det er ikke Strømsgodset vi skal møte 8-)
Men det er ikke alle som har vært like fornøyde med vedkommende.
http://www.sotahjornet.no/?p=2968

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: søn sep 10, 2017 15:50:28
av AaFK-spissen
4.861 ledige billetter 2 timer før kampstart

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: søn sep 10, 2017 17:07:54
av AsE987
Laget er ute.
Gratulerer Jørgen Hatlehol med sin første kamp fra start i Eliteserien :)
Jeg tar gjerne i mot en god opplevelse i dag!

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: søn sep 10, 2017 17:57:39
av AbbySC
G.L.I.S.S.E.N.T

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: søn sep 10, 2017 18:38:50
av AbbySC
O-1. Fullstendig markeringsglipp.

Re: Kamptråd 21 - Aalesund vs Stabæk - Søndag 10.september 18.00

Lagt inn: søn sep 10, 2017 18:39:04
av AaFKforEVIG
Like glissent her inne som det er på CLS. Dette er den nye hverdagen.. synes ikke det er synd heller. Klubben har hatt for vane å lure supporterne i årevis nå. Konflikter som murrer, profiler i klubben som blir presset ut..
Noe lukter råttent på CLS, har kjent det en stund. Derfor ser jeg kampen likegodt hjemme.

I tillegg scoret Stabæk nå også.. går meg en tur istedetfor. Gjøre noe fornuftig istedet. :lol:

For en klubb... klovner :lol: :lol: :lol: :lol: