vevat
Innlegg: 395
Registrert: tir okt 02, 2012 13:05:08

Re: Hva nå Aafk

Legg inn av vevat » fre jan 12, 2018 10:52:51

Nå skjer det ting i Aafk, og vår ellers utskjelte ledelse, viser at det prøver. Ny trener og assistent er på plass. Det kommer inn fotballkompetanse utenfra, en utskifting og nye tanker. Dette er bra, og så får vi håpe at dette gir seg utslag i resultat på banen.

En skal ikke undervurdere det trykket som har kommet i fra oss supportere gjennom SC, folkemøte og media. Jeg tror at dette har hatt påvirkning for et taktskifte i klubben sine beslutninger.

Guru
Innlegg: 8917
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Hva nå Aafk

Legg inn av Guru » fre jan 12, 2018 11:30:47

Klokka tikker fortsatt, og ikkje ein einaste speler er komen.

Men som enkelte seier - særlig pehelg på sine mest syrlige dager - så er gode lag uten ein god ledelse berre ein tilfeldighet.

Klokka tikker, men det må vi nesten ta oss råd til ei lita stund. Vi gjer i alle fall ting i rett rekkefølge, og det får vi håpe betaler seg.

Eit trenerteam med Lars Bohinen og Andrea Loberto er på plass. Ikkje å gløyme Frank Mathisen som keepertrener. Øyvind Dalseth er på plass som utviklingsleder. Remi Natvik har andrelaget/G19. Ronny Holte og Bjørn Helge Riise tar ansvaret for G14. Den einaste sentrale posisjonen som er ubesatt er G16, og den tar Dalseth inntil videre.

Ute i periferien har vi Reidar Vågnes og Amund Skiri. Førstnevnte har stilt seg til disposisjon, han andre seier at Aalesund alltid er aktuelt. Skiri inn på G16 bør vere eit veldig bra valg for klubben, dersom det passer for han sjølv. Og ein Vågnes som fri mann? Bør ikkje det vere eit openbart pluss? Deltidsstilling, konsulent, samtalepartner, whatever. Finn den rette arbeidsforma, bli enige om korleis han skal bidra best, kjøre på. I tillegg til den faglige tyngda vil eit samarbeid vere eit veldig godt og viktig signal til den sunnmørske fotballfamilien. Akkurat det siste behovet er kanskje litt mindre no enn det var for ein månad sidan, men likevel noko som absolutt bør skje.

Det var rundt laget. Hakket lengre ute sit Bjørn Erik Melland, Geir Steinar Vik, Jan Petter Hagen, administrasjonen og styret. For kvar dag som går drar dei tre navngitte på seg meir nyttig erfaring. Vi roper stadig på nytt blod. Og det er dei. No får dei bruke sesongen til å bygge videre. Administrasjonen er som den er. Kjell Slinning har slutta uten at nokon nye blir henta inn til å erstatte han. Med nedrykk og budsjettreduksjoner vil det ikkje vere rart om det blir både omstrukturerering og kutt der. I så fall trist. Men alle problem må behandlast som muligheter, noko som bør vere openbart i ei omstrukturering. Det er no vi prioriterer kva som er viktigast. Kvar vil vi legge ned ressursane? Kva er det uviktig å fokusere på? Sørge for at kjerneoppgavene blir meir enn godt nok utført. Det er nok av oppgaver å velge i. Sportslig tilrettelegging. Økonomibygging. Farge omlandet oransj.

Så var det tilbake til spelerstallen. Ein tynn stall har foreløpig slanka seg. Den er neppe komplett før overgangsvinduet stenger. Men når kan vi vente førstemann inn? Det kan vere heilt plutselig. Kanskje i forbindelse med starten på oppkjøringa på mandag? Definitivt i løpet av januar.

Oboshelvete begynner å bli interessant...
Nokon veit bedre enn andre

Brehme
Innlegg: 2923
Registrert: tor mar 07, 2013 09:00:25

Re: Hva nå Aafk

Legg inn av Brehme » fre jan 12, 2018 15:01:12

"Hva nå Aafk?"

Ser ut som at det er lagt ned et godt stykke arbeid, og at man har en plan for hvordan de ønsker å fremstå og utvikle seg videre. Så langt er jeg egentlig overrasket og positiv til de grepene som Aafk har gjort. Veldig viktig at det nå er på plass dyktige folk med god kompetanse og erfaring i nesten alle trener/leder-rollene i klubben. Det gjenstår selvsagt mye på spillerfronten, så det skal bli spennende å se hva som skjer der frem mot sesongstart.

Men de grepene som er gjort nå er selvsagt ikke gratis. Vi har hentet to profiler som trener og assistent, og ellers personer som ikke jobber for knapper og glansbilder. Viljen til å bruke penger er nå en helt annen enn for bare 6 måneder siden? Gambler vi, eller har den økonomiske hverdagen plutselig endret seg? Tåler klubben at opprykket ryker?

Vatnebygder
Innlegg: 3189
Registrert: tir aug 02, 2005 22:10:38

Re: Hva nå Aafk

Legg inn av Vatnebygder » fre jan 12, 2018 21:11:29

Da har Aafk fått på plass en lite merittert hovedtrener og assistenttrener, ingen spillere inn og ingen vet hvem som forsvinner ut i tillegg til Mos og grekern. Eneste rykte inn utenom Skålevik er en høyreist spiss som har vært i Celtic sitt eie men utlånt til Brøndby uten videre suksess.
Og i tillegg noen millioner ut i det blå etter sparkingen av Fredriksen og utkjøp av Anton.
Hva nå Aafk?

Roy-kenneth
Innlegg: 99
Registrert: søn nov 26, 2017 23:19:29

Re: Hva nå Aafk

Legg inn av Roy-kenneth » lør jan 13, 2018 11:20:05

Vatnebygder skrev:
fre jan 12, 2018 21:11:29
Da har Aafk fått på plass en lite merittert hovedtrener og assistenttrener, ingen spillere inn og ingen vet hvem som forsvinner ut i tillegg til Mos og grekern. Eneste rykte inn utenom Skålevik er en høyreist spiss som har vært i Celtic sitt eie men utlånt til Brøndby uten videre suksess.
Og i tillegg noen millioner ut i det blå etter sparkingen av Fredriksen og utkjøp av Anton.
Hva nå Aafk?
Nå når en har rykket ned i obos kan en ikke forvente å plukke meritterte trenere og/eller spillere..synest aafk har gjort en god jobb med å få inn bohinen,som er en spennende type med en klar tanke rundt hva han vil og hvem han vil ha rundt seg.spillere vil komme,ikke etablerte navn men potensielle kommende navn kombinert med spillere som holder obos nivå,det har kostet millioner denne omveltningen,men den er nødvendig,så vær positiv vatnebygder,kan være du blir overrasket denne gangen😉

Svar