Moderator: Arcturus

Guru
Innlegg: 9028
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av Guru » tor okt 25, 2018 09:41:57

Ein taper er ikkje ein som har tapt ein kamp. Det er heller ikkje ein som taper neste. Det er derimot ein som gir opp på førehand.

Med andre ord; Det er berre å kaste seg tilbake på hesten. Vi er i posisjon til opprykk. Om vi gjer vår eigen jobb, så er det ingen andre som kan gjere noko med det. Å slå Sogndal i Sogndal er ingen walk in the campus, men det er lag som har gjort det før. Vi har faktisk gjort det sjølve og. Eg minnest ein fantastisk haustkveld der fallhøgda var stor. 2008. 10 år sidan. Kvalifisering til elitserien året etter. Presset var stort. Men det var aldri tvil. Vi løfta oss etter nakkeskinnet og kjørte over dei. 4-1. Returkampen på heimebane var berre ein sjarmøretappe. Vi leda 3-0 før pause, før vi slengte dei eit bein og lot dei vinne den siste omgangen 1-0.

Tilbake til framtida. 2018, 2019. Om vi stripper det ned til det aller enklaste, så er det ein enkelt fotballkamp, 11 mot 11. Mellom to gode lag som har prestert dårlig i det siste. Det eine laget - vi - kjemper ein innbitt kamp for å ta direkte opprykk. Det andre - dei - er nesten garantert å ta ein av kvalikplassane. Sjølv om dei endå har teoretiske muligheter til å ende både over og under. Det er også ein fordel å bli nummer 3 heller enn 4, 4 heller enn 5. Dei har litt å kjempe for, vi har mykje. Det kan slå begge vegar. På tirsdag var vi ikkje meistrar av psykologien, men då var settingen litt annleis. Vi hadde sikkerhetsnett, Viking hadde ikkje. Den situasjonen er snudd no. Men tilbake til det enkle. 11 mot 11. Alt anna er støy.

Eg veit litt om Sogndal. Ikkje mykje detaljkunnskap. Ser heller ingen grunn til å grave. Fokuset er på oss. Trenerane og spelerane må bestemme seg for korleis vi skal angripe kampen. Vi har spelt 3-5-2 heile året, og det er naturlig å fortsette med det. Kantspelerane er fortsatt den største strukturelle utfordringa. Dei kjem lite med framover på bana, fungerer mest som sidebacker. Vi blir lett spelt djupe, og kontringer er sjeldne og sjeldent gode. Spelemessig føler eg det er mest å hente på å få opp balltempoet, faktisk særlig når vi speler bakerst. Alle som har ballen har veldig god tid til å kjæle med den og finne næraste ledige speler. Den tida bruker gjerne motstanderen til å dekke romma som opner seg. Dei klarer å flytte laget minst like fort som vi flytter ballen. Det er også vanskelig for våre offensive spelarar å oppretthalde bevegelsane når lite skjer bak. Opp med balltempoet, sjå etter muligheitene, tør å spele på mindre flater høgare i bana, hogg til som ein klapperslange når sjansen byr seg. Og vi skal sjølvsagt variere mellom det eine og det andre, men det seier seg sjølv. Noko meir? Om alle gir like mykje gass som Fredrik, så er vi eit steg nærare suksess. Det hadde vore kjekt å vinne kvar einaste duell. I det minste skal motstanderane vite at det koster blod, svette og blåmerke å få låne ballen.

Så var det å sette opp laget. Forsto det slik at alle var på trening før forrige kamp. Også Robert og Jernade, men at dei ikkje var kampklare. I løpet av forrige kamp gjekk Adam av bana og fekk surra låret. Såg ut som ein mild strekk eller ei krampe eller noko slikt. Fullt mulig at han må stå over. Vi er uansett godt med folk. Eg går ut frå at vi lar spelerane spele der dei høyrer heime. Sånn cirka i alle fall. Eg tipper Daniel får plass i forsvaret på bekostning av Oddbjørn. Eg tipper at Sondre fortsetter på venstrekanten. Og at Adam tar høgre. Jørgen dersom Adam ikkje blir klar. Dei tre sentrale seier seg bortimot sjølve. Og fremst tipper eg Torbjørn får tillit på bekostning av Pape. Det er sjølvsagt fullt mulig at vi gjer ein 3-4-3-vri. Det kan gi plass til Pape, Sondre, Jens Petter eller Aron i fremste ledd, eventuelt Daniel saman med Fredrik sentralt. Firebackskjede er nok uaktuelt. Det ville uansett ha lukta like desperat søkende som å plassere ein venstreving som midtstopper.

Valget av spelarar er spennende, men det er ikkje der det står. Uansett vilke 11 vi velger, så kan dei meir enn nok fotball til å gjere jobben. Dei må berre gjere det. Tørre å vere gode. Tørre å tole smerte. Gjerne tørre å lage det første målet. Gjerne etter 5 minutt. Det seiest at motstanderane har knekt koden for korleis vi speler. Det enkle svaret på det er å gjere noko anna. Og når dei blir forvirra kan vi snike ballen ned på hjørneflagget til ein kantspeler som prikker inn eit målgivende innlegg.

Vurderinger av tabellsituasjone og muligheter? Det finns ein million. Men no keeper eg det simple, stupid. Om vi slår Sogndal, så har vi fortsatt full kontroll. Just gjer det!!
Nokon veit bedre enn andre

MyckeMus
Innlegg: 2105
Registrert: man sep 26, 2005 23:08:56

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av MyckeMus » tor okt 25, 2018 11:33:17

Vi veit korleis Viking har gjort det før vi går på banen. Den kampen startar 15:00. Resultatet der vil kunne prege oss på godt - og vondt. Vinn Viking MÅ vi ha MINUMUM 1 poeng for å ha ein viss kontroll sjølve før to siste. Mjøndalen avsluttar runda med tirsdagskamp.

Brehme
Innlegg: 2945
Registrert: tor mar 07, 2013 09:00:25

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av Brehme » tor okt 25, 2018 13:02:11

Finnes det argumenter for å ikke stille med Holmert og Pape som spiss-duo?
Er det virkelig noen som tror at Hatlehol plutselig ut fra det blå skal få tillit?
Er det virkelig noen som tror at dersom mere enn 3 midtstoppper er disponible, så vil Gretarsson ta en plass på midtbanen?

F.I.L.
Innlegg: 3805
Registrert: tir apr 10, 2007 10:58:41

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av F.I.L. » tor okt 25, 2018 14:25:34

Pape kommer aldri til å starte sammen med Holmert på topp. Pape kommer bare inn når tauene er i ferd med å ryke. Da skal han plutselig være god nok.

Hatlehol er tydeligvis ute for godt denne sesongen. Hva har skjedd??

Gretarsson skal spille midtstopper sammen med Grønner. Noe annet er bare tull. Så får Lie og Ramstein kjempe om den siste plassen siden man absolutt skal spille med 3 stoppere.

Jeg mener en trener skal gjøre alt for å få det beste ut av troppen. Jeg fortsetter å mener at Bohinen på langt nær gjør dette når han skal låse seg til system. Alle burde vite at vingene er veldig avgjørende for at et slikt system funker. Siden Hatlehol forsvant ut så kommer vi nesten aldri mer rundt på kant. I stedet for foretrekker Bohinen altså bare nødløsninger på kant. Forstå det den som vil. Med en av Norges fremste på fotballanalyser ved sin side så skjer altså dette.

Hva er det egentlig de holder på med?

Stein
Innlegg: 801
Registrert: ons nov 23, 2005 11:47:44

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av Stein » tor okt 25, 2018 15:49:09

1-2 til oss

gaddag
Innlegg: 1877
Registrert: ons apr 01, 2015 20:54:18

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av gaddag » tor okt 25, 2018 23:00:16

F.I.L. skrev:
tor okt 25, 2018 14:25:34
Hva er det egentlig de holder på med?
Ja du kan spørre. Sist kamp var grusomt taktisk og på valg av spillere og posisjoner. Når så omtrent samtlige spillere i tillegg spilte med skuldre langt over ørehøyde så gikk det som det gikk.
Rart. Trodde fotballkampene var noe de virkelig gledet seg til.
Vel nå er det en mulighet til å reparere litt av skaden borte mot Sogndal. Seier vil være livsviktig. Uavgjort ok om Viking har tapt.

Mot Viking var vi feige og defensive. Mot Sogndal vil vi se et sprudlene Aafk-lag som angriper villig og med mange spillere. I hele år så synes jeg våre angrep har vært med få spillere involvert. Greit at vi skal forsvare med mange folk, men vi skal jaggu angripe med mange også !

Aldri om Bohinen og co går over til 4-4-2. Jeg tipper:

Lie
Ramstein - Grønner - Gretarsson
Sloveneren-Carlsen-Nenass-Thrandarsson-Fet
Fridjonsson-Agdestein

1aafk
Innlegg: 517
Registrert: tor jul 27, 2017 22:58:40

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av 1aafk » tor okt 25, 2018 23:27:21

Ja, ja, vil berre ønske alle lykke til, sjølv om eg har en vond klump i magen. Måtte dette berre gå bra.....

Abderrazak Matzerath
Innlegg: 898
Registrert: tir apr 02, 2013 13:14:30

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av Abderrazak Matzerath » tor okt 25, 2018 23:35:51

Ett mulig scenario:

------Holmbert-Agdestein
Gretarsson-Nenass-Carlsen-Hauge (m/Tkalcic på ryggen) Arnason (m/støttebandasje)
O. Lie-Grønner-Ramstein
------------A.Lie

Dette er kampen hvor Bohinen viser taktisk sluskap og lurer inn 12 mann fra start. Dommeren er på klassisk OBOS-liga-vis nærsynt og får ikke med seg at Hauge/Tkalcic ikke er en spiller, men to. For AaFK er dette nesten som 3 nye spillere, i og med at Thrandarsson ikke spiller. Plutselig, etter et par slitsomme defensive cornere, splitter Hauge og Tkalcic opp i det sistnevnte hopper ned til en fri rolle i mellomrommet.

Etter en halvtime med dueller og rugbyfotball står det fortsatt 0-0, men Gretarsson, som hittil har stoppa den ene etter den andre sogningen kontant på venstresida, finter seg plutselig framover i banen og sender en strøken stikkball mot kroaten som, -mot alle odds, viser fram skuddfoten fra Youtube-showreelen; Tkalcic prikker inn 1-0 fra 25 meter! Og det etter skarve 35 minutter!! Kommentatorene er stumme av beundring, Bakke like rød som Lerum-logoen. Dessverre kriger Sogndal seg som normalt til et par mål like etter, upraktisk nok for oss rett før pause. Først ett på en frispark-lompe med påfølgende hode/albue-duell inne feltet, deretter en piruett igjennom låvedøren som en parkert buss med 5-backs-linje ofte åpenbarer når det begynner å røyne på.

I pausen vet imidlertid Bohinen råd; han bytter inn Steen Sæthre for en sliten Hauge...i pausen! Derfra og inn er det ingen tvil; Grønner, Lie og Ramstein bytter på å lempe langballer og spille spiss som om vi aldri har gjort annet, og Sogndal savner Hovland mer enn noen gang. Selv en innbitt B.H. Riise, når han endelig kommer innpå, blir bare løpende imellom, langt der nede under de høye, fjerne dalerne.

All verdens friske forslag fra Twitter kan ikke hjelpe Sogndal nå. Ett bombardement av løse skudd og headinger fyker utenfor stolpene, men 5 minutter før slutt stupheader Agdestein ballen så den spretter i bakhodet på en forfjamsa Holmbert, ut på 16-meterstreken via støttebandasjen til Arnason, og deretter inn igjen i feltet rett inn i mitraliøsebeina til en løpende Nenass, som - uten å rekke å gjøre noe annet, rett og slett løper ballen i mål.

Sogndal er rysta. Skal seieren glippe? I det tilleggstida er i ferd med å renne ut på stillinga 2-2 sender Carlsen ballen tilbake til A.Lie, som ikke lurer på noen ting og klinker til mot den korteste spilleren han ser, nemlig Nenass, som står ute ved midtstreken et sted. Men Lie bommer forferdelig, alternativt sklir ballen tilsynelatende av foten, uansett fyker den beint framover, oppover, før den taes av vinden og blåser rett i krysset på motsatt side.

Etter en dramatisk kamp ender det 2-3. Sogndal klager på antall spillere, vind og antall midstoppere på banen samtidig, men dessverre har de ingen vitner som ikke også har uvanlig høye verdier av alkohol, aka fermentert eplejuice, i blodet. Klagen taes ikke til følge, vi tar 3 enkle poeng, og har en uthvilt Gueye og Thrandarsson klar for de to siste kampene i OBOS-ligaen.

jast
Innlegg: 1045
Registrert: tor des 06, 2012 18:59:37

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av jast » fre okt 26, 2018 11:36:47

Viking er høyt oppe etter seieren på CLS og kommer ikke ned igjen på jorda til Søndag og går på en smell hjemme mot UllKisa,Våre spillere er hevnlystne og dette kommer til å gå utover stakkars Sogndal. Mjøndalen begynner å frykte at de skal rote vekk dette på Tirsdag etter to uavgjorte på rad kommer tapet nå mot HamKam. Sånn er min spådom for denne runden. Etter Viking kampen skulle jeg aldri på en AaFK kamp igjen og skulle iallefall ikke til Sogndal. Det må være min største skuffelse de siste ti årene. Men nå bare 5 dager etter så har jeg snudd igjen og drar til Sogndal på Lørdag. Vi kan fortsatt klare opprykket på egen hånd :)

weasel
Innlegg: 991
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av weasel » fre okt 26, 2018 13:09:22

Det er kjekt å lese de positivt vinklede innleggene, takk for de. Humøret kommer tilbake etter nedturen sist.Håper spådommen din slår til Jast! Klart vi ikke gir opp. Bare å gi jernet helt inn.

F.I.L.
Innlegg: 3805
Registrert: tir apr 10, 2007 10:58:41

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av F.I.L. » fre okt 26, 2018 13:12:05

Jast, dette betinger at trenere og spillere slutter med det tullet de driver med å begynner å gjøre ting på en helt annen måte. Trenerne kan starte med å ta ut riktig lag feks som en start i denne prosessen. Så kan spillerne slutte med å se ut som noen forskremte hønseunger.

Guru
Innlegg: 9028
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av Guru » fre okt 26, 2018 19:12:48

Akkurat no speler AaFK 2 avgjerende opprykkskamp mot Sykkylven på CLS. Dersom dei vinn, rykker dei opp. Med mindre Bergsøy vinn mot Valder, sjølvsagt. Med cirka 15 mål meir enn dei oransje gjer det. Etter ein god halvtime leder vi 2-0, medan Bergsøy berre har 1-1. Ser lovende ut.

Det er sjølvsagt lagoppstillinga som plasserer dette i kamptråden. Nokon meinte at kort kviletid etter Viking-kampen vil vere eit problem foran kampen mot Sogndal. Det er heldigvis ikkje noko problem. 4 heile dagar er godt nok til å bli 100%. Det interessante er å sjå kven av dei aktuelle førstelagsspelerane som er med. Ser berre troppen, ikkje kven som faktisk starter. Men 5 A-spelarar. Tarjei, Jørgen, Nikola, Jens Petter og Pape. Det betyr to ting. For det første at det er viktig å vinne denne kampen. For det andre at dei nevnte 5 neppe starter på søndag. Ingen bombe nokon av dei.

Then again; 45 minutt i 4.divisjon på fredag er ikkje nok til å diskvalifisere nokon frå obos-start søndag. Dei nevnte spelerane har nok også godt av kamptreninga.

Andreas
Kaj Jonas Daniel
Adam Aron Fredrik Nenass Sondre
Torbjørn Holmbert

Slik kan vi tippe søndagslaget blant dei som ikkje er med andrelaget. Ståle og Oddbjørn er også aktuelle, særlig på kantane:-)
Nokon veit bedre enn andre

gaddag
Innlegg: 1877
Registrert: ons apr 01, 2015 20:54:18

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av gaddag » lør okt 27, 2018 16:58:35

F.I.L. skrev:
fre okt 26, 2018 13:12:05
Jast, dette betinger at trenere og spillere slutter med det tullet de driver med å begynner å gjøre ting på en helt annen måte. Trenerne kan starte med å ta ut riktig lag feks som en start i denne prosessen. Så kan spillerne slutte med å se ut som noen forskremte hønseunger.
Det som skremmer mest er jo at trenerne mente de tok ut det rette laget... :?

jast
Innlegg: 1045
Registrert: tor des 06, 2012 18:59:37

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av jast » lør okt 27, 2018 20:52:19

Er i Sogndal nå. Trefte på Grønner, Agdestein og Pape på butikken. De hørtes veldig optimistiske ut og Grønner lovet meg at jeg kom ikke til å dra skuffa hjem. 😊

1aafk
Innlegg: 517
Registrert: tor jul 27, 2017 22:58:40

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av 1aafk » lør okt 27, 2018 21:40:21

Måtte du berre få rett. Kos dokke, hils!! Skulle gjerne ha vore der, men det passer desverre ikkje.............

Guru
Innlegg: 9028
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av Guru » lør okt 27, 2018 23:06:00

Guru skrev:
fre okt 26, 2018 19:12:48


Andreas
Kaj Jonas Daniel
Adam Aron Fredrik Nenass Sondre
Torbjørn Holmbert
Sunnmørsposten trur at Oddbjørn og Nikola starter i staden for Daniel og Adam.

Adam må stå over pga skade, og Daniel trena alternativt. Oddbjørn er i så fall det naturlige valget bak. Men på kanten? Ståle bør også vere ein kandidat. Saman med Jørgen og nevnte Nikola.
Nokon veit bedre enn andre

F.I.L.
Innlegg: 3805
Registrert: tir apr 10, 2007 10:58:41

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av F.I.L. » søn okt 28, 2018 00:12:03

Jast, jeg møtte også på Grønner på Dombås etter HamKam seieren. Hyggelig fyr og han sa at Viking skulle slås uansett hvilket lag de kom med.

Nå lova han forsåvidt ingenting sånn sett, men husk at en Sogndalspiller kan love akkurat det samme til en Sogndalsupporter. Det er ute på bana det avgjøres.

Brukeravatar
tl007
Innlegg: 4674
Registrert: lør des 09, 2006 13:49:02

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av tl007 » søn okt 28, 2018 08:57:23

Sogndal har vel innsett at de ikke klarer direkte opprykk. men legger seg neppe på rygg av den grunn.
En kjølig fornøyelse- ønsker lykke til fra solfylte Antalya

Guru
Innlegg: 9028
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av Guru » søn okt 28, 2018 12:21:49

For tre runder sidan låg opprykkskameratane heilt likt. Nesten, i alle fall. Like mange poeng, litt ulik målforskjell.

Deretter har dei prestert heilt middels. Kvar einaste av dei tre rundene har dei tatt hhv 3, 1 og 0 poeng.

Først vant Mjøndalen, vi spelte uavgjort og Viking tapte.

Deretter var det vi som vant og Mjøndalen som spelte uavgjort, medan Viking tapte igjen.

Og no sist slo Viking tilbake med en seier. Mjøndalen spelte uavgjort, vi tapte.

Tre lag som halter not eliteserien.
Nokon veit bedre enn andre

weasel
Innlegg: 991
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av weasel » søn okt 28, 2018 15:07:53

Bra observasjon . Spent på viking og hva de klarer i dag. Spennende innspurt i serien nå.

F.I.L.
Innlegg: 3805
Registrert: tir apr 10, 2007 10:58:41

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av F.I.L. » søn okt 28, 2018 15:53:04

Er mer spent på hva Ull/Kisa klarer.

weasel
Innlegg: 991
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av weasel » søn okt 28, 2018 16:41:20

Hehe, ja forsåvidt😄

AbbySC
Innlegg: 2447
Registrert: ons sep 07, 2005 12:01:32

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av AbbySC » søn okt 28, 2018 16:51:28

F.I.L. skrev:
søn okt 28, 2018 15:53:04
Er mer spent på hva Ull/Kisa klarer.
Helvete, 3,5 minutt på overtid

sindre2
Innlegg: 1317
Registrert: fre des 17, 2010 20:44:22

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av sindre2 » søn okt 28, 2018 16:52:24

Svarte..... Ja da MÅ vi gjøre jobben i Sogndal!

Leedsfan
Innlegg: 219
Registrert: lør mai 04, 2013 22:16:23

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av Leedsfan » søn okt 28, 2018 16:55:10

Og sjølvsagt superklysa Høiland!

weasel
Innlegg: 991
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av weasel » søn okt 28, 2018 16:55:34

Da MÅ vi nesten vinne da😲

Vatnebygder
Innlegg: 3201
Registrert: tir aug 02, 2005 22:10:38

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av Vatnebygder » søn okt 28, 2018 16:59:08

Her er det nå svært enkelt for Aafk, vinn eller forsvinn.

MyckeMus
Innlegg: 2105
Registrert: man sep 26, 2005 23:08:56

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av MyckeMus » søn okt 28, 2018 16:59:18

Dommeren ga bort 30 sekunder ekstra som Viking ikke skulle hatt, og de skåra på det. Nå får vi se hva vi er laga av. Tap i dag = kvalik. Uavgjort KAN holde men vi har det fortsatt ikke i egne hender. Så vi MÅ VINNE. Hører du det, Bohinen?

F.I.L.
Innlegg: 3805
Registrert: tir apr 10, 2007 10:58:41

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av F.I.L. » søn okt 28, 2018 17:01:35

Da er det ikke noe å tvile på. Nå er det bare å peise på mot Sogndal.

kazzi
Innlegg: 375
Registrert: lør apr 12, 2014 09:49:34

Re: Kamptråd 28: Sogndal vs Aalesund - Søndag 28.november 18.00

Legg inn av kazzi » søn okt 28, 2018 17:01:57

Dæven! Viking har jaggu fått blod på tann!! 1-0 i 94 spilleminutt. Slutt og 3 opprykkspoeng som kan bikke hele lasset. Nå må vi ut der gjøre jobben i 90 minutt + tillegg! Taper vi og Mjøndalen vinner så vil det være 57, 55 og 53 poeng før Mjøndalen og viking møtes i neste.... kom igjen nå!!!

Svar