Svar
aafk abu
Innlegg: 354
Registrert: søn apr 05, 2015 13:37:51

Midtbane problem

Legg inn av aafk abu » tir mai 15, 2018 16:48:18

Lurer på hva som er problemet egentlig for trenere å få til en ordentlig midtbane. Virker nesten som om det er så mange spillere på banen at midtbanen går helt i glemmeboken.

Aafk gikk ut av cuppen mot Bergsøy etter å ha prøvd å spille en hel kamp uten midtbane i det offensive oppbyggende spillet. Og foregangsmannen for å ødelegge midtbanen var kaptein og midtbane spiller Riise.

Aafk spilte i bortekampen mot Åsane med en spiller som Fet som stormet i angrep med en gang Aafk hadde ballen. Jeg så kampen på Eurosport Player og må si at det var nesten komisk mot slutten av kampen å se hvordan Fet forsvant ut av skjermbildet som en rakett med en gang Aafk fikk ballen. De få gangene han ble igjen fikk Aafk overtak, men det var dessverre få ganger han klarte å besinne seg.

MFK sliter med det samme, midtbanen tømmes for midtbanespillere med en gang de har kontroll på ballen. Tilskuerne er rasende og krever Solskjærs hode på et fat. Det eneste Solskjær trenger å gjøre er å ta en prat med midtbanespillerne om når de skal gå på løp, men han gjør det ikke.

Vebjørn Hoff har gått til Odd og fått Fagermo til trener. Han har tydligvis gjort noe med Hoff for akkurat nå er han en av Tippeligaens 2-3 beste midtbanespillere. Og han holder seg på midtbana!!!!! Noe han ikke gjorde i Aafk i samme grad.... Da med TF som trener.

Kjære Lars Bohinen, du har jo vært en svært god midtbanespiller. Hvorfor kan du ikke ta en liten prat med Fet om at han faktisk er midtbanespiller før kampen mot Strømmen. Strømmen har en meget god midtbane og Aafk kan risikere å havne i veldig mye trøbbel om Aafks midtbanespillere ikke holder seg på nettopp midtbanen. Hele poenget med alle lagoppstillinger med oddtall på midtbanen er å få overtall i nettopp dette leddet. Når Aafk tømmer midtbanen så mister vi jo hele fordelen med 3-5-2 formasjonen.

Krå Myra
Innlegg: 1102
Registrert: man jan 01, 2018 13:52:13

Re: Midtbane problem

Legg inn av Krå Myra » tir mai 15, 2018 16:57:15

Kan melde at Bohinen bruker ekstra tid på Fet for å rettlede han til riktige posisjonelle valg.

aafk abu
Innlegg: 354
Registrert: søn apr 05, 2015 13:37:51

Re: Midtbane problem

Legg inn av aafk abu » tir mai 15, 2018 17:07:04

Vi får se da om det blir forbedring. Jeg skal innrømme at BHR etter fadesen mot Bergsøy klarte å justere seg inn i neste kamp han spilte og faktisk spilte på riktig plass. Så får vi håpe at det var Bohinen som gjorde dette og det er dette han gjør med Fet nå. Fordi dette er veldig kritisk også defensivt. Det gir motstanderen en helt annen ro når om de vinner ballen fra Aafk. I stenden for å komme under press, så har de tid og rom fordi Aafks midtbane er mest opptatt av å komme tilbake i posisjon. Åsane fikk jo neste fritt spillerom siste halvtimen fordi Fet konsekvent sprang ut av posisjon med en gang Aafk erobret ballen.

Svar