Guru
Innlegg: 8916
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av Guru » fre jun 01, 2018 10:14:51

Vi var så høgt oppe. Og smalt så brutalt i veggen. Det er krevende å plukke seg opp igjen. Å bygge opp igjen ny entusiasme.

Nest-Sotra? Ein av klubbane som kjemper utanfor eiga vektklasse berre ved å vere i obosligaen. Dei er her på besøk, og skal før eller seinare ned igjen. I fjor og året før spelte dei i 2.divisjon. Dei to sesongane før det er obos-histoia deira. Nummer 12 i 2014, nummer 14 og ned året etter. Til tider har dei til og med slått godt frå seg. Men likevel; også til denne divisjonen å vere er det lite glamour over dei. Eg veit ikkje korleis bana deira ser ut. Tribunene. Men eg har eit mentalt bilde. Tilskuertalla ligg på nokre få hundre.

Det er dette som er kvardagen. Reise rundt i fotballriket, vere ein av årets hovedretter. Forhåpentligvis vere med på å lage fest. Klare å ta det som ein kamp, gi det fokuset og konsentrasjonen som trengs. Vi er også berre på besøk, og vi skal heim igjen til eliten ved første anledning. Men det kamper som denne som avgjer om det blir noko av. Avstanden nedover er fortsatt behagelig. Vi toler er eit tap uten å miste teten. Men nattesøvnen vil i så fall ryke. Ulvane vil glefse oss i hælane. Det er ikkje det som er planen.

Dei fleste forstår nok no at kunnskapen om Nest-Sotra er begrensa. Nokon kaller dei eit Bergens-lag, men det er for folk som ikkje kjenner Bergen godt. Brann er det einaste Bergens-laget. Åsane held også til i byen. Sotra er ikkje Bergen. Sjølv om det ligg ganske nært. Spelerstallen er kun kjent for dei mest interesserte. Johnny Furdal er Mr.Nest. Han er eigentlig frå Stord - kanskje ein gammal helt for Torbjørn Agdestein - men har spelt cirka 1000 år for Nest. Ryktet har vore godt, men først i vinter fekk han vere med Brann på treningsleir. Der gjekk han seg på ein strekk eller noko slikt ganske umiddelbart, og snipp snapp snute. Dermed sjefer han Nest frå midtbana i år og. 2 mål og 5 målgivende er det tellende resultatet så langt. På 10 kampar for eit lag med 14 mål er det heilt greitt. Alexander Dang er spissen som skal putte måla. 4 så langt. Bjarte Haugsdal er eit tredje kjent navn for oss som har full kontroll på eliteseriebenkane dei siste 10 år. Han var ein av Brannjuniorane, men slo aldri til der. Ein nedrykkssesong med Stabæk i eliten. Samt fleire sesongar for diverse lag i obos-ligaen. Stabæk, Nest, Løv-Ham. Vi kan legge til ein fjerde speler. Ein dei henta i vinter, som foreløpig kun har fått to innhopp. Bendik Torset. Ekte sunnmøring, sist sett i Hødd. Når vi først nevner navn kan vi ta med Kristoffer Zachariassen. Posterboy for Sarpsborg sin evne til å finne gull i 2.divisjon. Det var i Nest dei fant han. Så dei kan å lage gode spelarar med ukjente navn.

Som i forrige kamp møter vi eit nyopprykka lag.
Som HamKam starta Nest-Sotra i motbakke.
Dei første fire kampane tapte dei mot Åsane, Sandnes Ulf, Notodden og Ull/Kisa.
På dei neste fire kampane - mot Strømmen, Levanger, HamKam og Florø - tok dei 10 poeng.
Vi klarte 7 mot dei same.
Dei siste to har dei tapt mot Sogndal og Tromsdalen.
Det framstår egentlig som ganske "riktige" resultat. Meir prega av motstander enn av gode og dårlige perioder.Det var mykje tekst basert på lite kunnskap.

For det er som alltid Aalesund det handler om. Resten er kulisser. Og det er tre relevante spørsmål:
1.Kven kan spele?
2.Klarer vi å skjerpe oss?
3.Når skal juniorane - først og fremst Solnørdal og Waagan - få kome på bana?


1.Gretarsson, Meade, Riise, Thrandarason og Agdestein mangla forrige kamp. Nenass blei bytta ut, men ingen har sagt at han hadde vondt nokon plass. Det er heller ikkje kjent at nokon er klare igjen. Meade er definitivt ute. Leste at Riise nylig hadde "slått opp strekken", så det høyres ut som nei. Status på dei tre siste er ukjent. Særlig hadde det vore godt å få med ein av dei offensive. Thrandarson eller Agdestein. Det er ganske tynt der. Basert på ingenting tipper eg at ein av spelerane blir klar.

ALie
Ramsteijn Nattestad OLie
Arnarson Nenass Carlsen Fet Hatlehol
Fridjonsson Gueye


Sånn var det sist. Ingen bombe om det blir slik igjen.


2.Det var lite skjerpings mot HamKam. Nettopp derfor bør det vere enklare å få det til mot Nest. Det bør vere mykje såra stolthet i laget. Mykje vonst som skal rettast på. Vi har også hatt ei heil veke å sidan forrige kamp. Dersom nokon klarer å seie dei er slitne, så kan dei pelle seg til Godøya og spele andrelagskamp. Forventer at vi starter kampen frå første minutt for å rette opp inntrykket. Ta tak i kampen. Vise vilje og offensive strenger.


3.Mange unge har blitt velsigna med plass på benken i år. Ingen ferskinger har fått sleppe inn på bana, anna enn for å varme opp. Hatlehol er ingen fersking i denne samanhengen. "Dei har ikkje dominert på trening," er dommen til Bohinen. Det kan godt stemme. Men dei er berre ei ynkelig takling, ei krampe eller ei skeiv landing frå å vere inne på laget. Det hadde vore greitt at dei hadde litt ballast til den dagen kjem. Kvifor ikkje nokre minutt i ein av kampane vi leda 4-0? Kvifor ikkje gi dei sjansen når laget jakta mål mot HamKam med halve laget som syns synd på seg sjølv? Kor galne kan dei vere? Dei har fått A-lagskontrakt. Mot Nest Sotra i 30 graders varme og strålende solskinn, så kan det vere nyttig å bruke heile innbytterkvoten. Om dei har gjort seg fortjent til muligheten? Aner ikkje. Om det er ein bjørnetjeneste å sende dei ut på bana? Såpass får dei tole. Men utan dei hadde vi altså kun Robert Sandnes på benken sist. Han kan riktignok spele på alle plassane på laget, men kun ein av dei om gangen.


Sånn. Kamptråden er opna. Under 56 timar til kampstart.
Nokon veit bedre enn andre

Krå Myra
Innlegg: 1102
Registrert: man jan 01, 2018 13:52:13

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av Krå Myra » fre jun 01, 2018 12:23:12

Trener Landro om spillestilen:

"– Alt handler om smarte valg med ballen. Vi skal ikke nødvendigvis flytte ballen til nærmeste spiller, men til den spilleren som det er vanskeligst for motspilleren å komme opp i. Det er det som er Nest-Sotra-fotball, sier han.

– Dere tar jo en stor risiko ved å spille på den måten...?

– Jeg vil at de skal ta alle risikovalg som vi er tjent med. Jeg mener ikke at stopperne våre skal ta risiko hvis sjansen er større for at motstanderen scorer enn at vi gjør det. Men i enkelte situasjoner er det en fordel at en forsvarsspiller går forbi en angrepsspiller, for eksempel. Da åpner det seg store muligheter offensivt. Utrolig mange av våre scoringer begynner med at stopperne drar seg forbi et ledd, sier Landro.

Kynismen

Han er snar med å påpeke at de også har sluppet inn få mål på grunn av personlige feil bakover i banen. Ifølge ham selv skjedde det bare to ganger forrige sesong.

( OFFENSIVE STOPPERE: En nøkkel for å lykkes med Nest-Sotra-fotballen er å ha offensive stoppere. Bjarte Haugsdal er en av dem. )


– Det er et vinnende prosjekt. Jeg lar meg ikke lure av følelser. Det vi gjør må se bra ut på papiret, i statistikkene. Det er ingen tvil om at vi scorer mange mål og slipper inn få. Og det har vi stolthet i.

– Vil dere bli oftere straffet for å ta denne risikoen i 1.-divisjon?

– Ja, det er jo enklere å bli straffet når man spiller mot bedre spillere. Men samtidig er vi veldig opptatt av hvem vi spiller mot. Vi er ikke sta, vi er tilpasningsdyktige. Vår presshøyde blir justert av motspillet, det er ikke vi som bestemmer hvor vi står i banen. Vi må identifisere hva som er styrkene til motstanderne, og justere vår spillestil ut fra det.

– Så du er ingen idealist?

– Nei, nei, nei. Vi har jo vår måte å tenke fotball på, men den er ekstremt tydelig uavhengig om vi ligger lavt eller står høyt. Motstanderen bestemmer presshøyden og risikovurderingen.

Valget av Sotra-strilen overrasket. Måten han responderte på, hylles av treneren.
Ekstremkvalitetene

– Men du har jo selv sagt at du har satt sammen et lag som bare kan spille på én måte…

– Ja, det er å bruke ballen. Mitt mål er at hvis lag presser høyt mot oss, skal vi ha gode nok spillere til å straffe dem. Det er jeg overbevist om at vi har. De som tør å bølle med Nest-Sotra, skal vi straffe så hardt med våre offensive spillere at de heller ønsker å ligge lavt."

https://www.smp.no/100Sport/fotball/Nes ... 2275b.html

Krå Myra
Innlegg: 1102
Registrert: man jan 01, 2018 13:52:13

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av Krå Myra » fre jun 01, 2018 12:42:47

Med Sotra-stilen som balldistribuerende og motstanderorientert så åpner det nok for noem taktiske valg fra Bohinen om ham har spillere tilgjengelig til å velge.

Ballvinner Nemass blir en nøkkel, og jeg lurer litt på om 3-4-3 blir valgt igjen om en ikke lykkes i press i 3-5-2.

Gueye åpner for en treer fremme på en måte vi ikke hadde ved sesongstart. Feks med Thrandarson - Fridjonsson - Gueye med Carlsen og Nenass bak sentralt. Om Agdestein er tilbake så blir det 3-5-2 og Gueye som "våpen" fra benken.

Om Nest-Sotra spiller som treneren sier så blir en nøkkel å avstenge pasningsbaner i press. Da må vi ha mange nok fremme og sentralt. 3-4-3?

Krå Myra
Innlegg: 1102
Registrert: man jan 01, 2018 13:52:13

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av Krå Myra » fre jun 01, 2018 12:59:35

Nest-Sotra sliter økonomisk og må gjøre strakstiltak for å begrense gjeld, og er nå rødlistet av forbundet.

Om noen der er virkelig bra, feks Furdal, så har vi anledning til å øke bredden i egen tropp som rimelig quickfix, for Nest-Sotra kan vanskelig si nei til bud. Spillere derfra har gjort det ok i eliteserien før...

Lån med opsjon på kjøp høres fornuftig ut, skjønt Furdal er på tampen av karrieren, men dette vinduet blir siste sjanse til å få penger for han. Han er nok lysten på en sesong i eliteserie igjen?

https://www.ba.no/sport/nest-sotra/fotb ... 5-8-808711

1aafk
Innlegg: 471
Registrert: tor jul 27, 2017 22:58:40

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av 1aafk » lør jun 02, 2018 20:18:58

Vi får stille opp på Sotra og hente poenga..................

Guru
Innlegg: 8916
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av Guru » lør jun 02, 2018 21:01:42

Guru skrev:
fre jun 01, 2018 10:14:51
3.Når skal juniorane - først og fremst Solnørdal og Waagan - få kome på bana?

...

3.Mange unge har blitt velsigna med plass på benken i år. Ingen ferskinger har fått sleppe inn på bana, anna enn for å varme opp. Hatlehol er ingen fersking i denne samanhengen. "Dei har ikkje dominert på trening," er dommen til Bohinen. Det kan godt stemme. Men dei er berre ei ynkelig takling, ei krampe eller ei skeiv landing frå å vere inne på laget. Det hadde vore greitt at dei hadde litt ballast til den dagen kjem. Kvifor ikkje nokre minutt i ein av kampane vi leda 4-0? Kvifor ikkje gi dei sjansen når laget jakta mål mot HamKam med halve laget som syns synd på seg sjølv? Kor galne kan dei vere? Dei har fått A-lagskontrakt. Mot Nest Sotra i 30 graders varme og strålende solskinn, så kan det vere nyttig å bruke heile innbytterkvoten. Om dei har gjort seg fortjent til muligheten? Aner ikkje. Om det er ein bjørnetjeneste å sende dei ut på bana? Såpass får dei tole. Men utan dei hadde vi altså kun Robert Sandnes på benken sist. Han kan riktignok spele på alle plassane på laget, men kun ein av dei om gangen.

Mange av oss har Sunnmørsposten, nettvarianten eller papiravisa. Vi har for lengst lest dagens sak. Og nettopp en av ungdommane er hovedoppslaget. Anders Waagan var drilla i startelleveren, og avisa tolker det til at han skal starte. Bohinen er intervjua og gir same inntrykket. "Sjans til å bevise at eg har tatt feil." Ikkje akkurat ei kruttsterk tillitserklæring, men dersom Waagan er typen til å la seg trigge av ei utfordring, så er det jo gode greier.

Skadesituasjonen er akkurat som sist. Dei samme fem ute. Agdestein kunne sikkert spelt, men det er ikkje verdt risikoen.

Vi legger om frå 3-5-2 til 3-4-3. Waagan og Fet tar dei offensive kantane, Gueye og Sandnes kjem inn etter kvart.
Nokon veit bedre enn andre

Slogen
Innlegg: 481
Registrert: ons aug 16, 2006 21:07:37

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av Slogen » søn jun 03, 2018 11:45:12

Ska sei enkelte er flinke å lese seg opp om motstander! :)
Men mht folketall ligg ikkje Nest særlig bak Ålesund - i den nye kommunen (Sotra/Øygarden) vil det være ca 40.000 innbyggere.

Men Nest er en liten klubb ja. Det er Sotra Sportsklubb som har det beste anlegget og flest spillere. Men Nest har alltid hatt proffe folk på sidelinja og karret seg til posisjonen som blant fylkets beste klubber. Og Lars Arne Nilsen har alltid vært flink å sende gode sunnmørsspillere til gamleklubben.
At de sliter med økonomien er gammalt nytt. Det har dei 'alltid' gjort. Dagens spillere tjener ikke stort i kroner og øre, men klubben har alltid vært kjent som en miljøklubb.
i år tener dei nok også på å være en av bare fire gressbaner i divisjonen. Ågotnes stadion er 'alltid' full i vind. Dagens kamp er nok i så måte et unntak. Litt vil det nok blåse, men langt fra slik en er vant til.

Trener Steffen er flink å påpeike 'Nest Sotra-stilen' som noe spesielt (slik Krå Myra siterte). I år sleit dei lenge med at dei vart straffa for det defensive. Men plutselig satt det... Og fleire seire på rad kom. At dei tapte mot Sogndal var marginer imot...

Alle dei tre bak er tidlegere angripere. Trener Steffen påpeker at det gjør at de har et helt annet blikk for å finne åpningene fremover. Og Nest vil som regel alltid ha noe å by på offensivt. Men de er mulige å straffe defensivt. De gjør sine tabber der...

Johnny Furdal er nevnt. Han er 'Messi' i OBOS-ligaen. Dessverre for ham trente han for hardt i forkant av Brann-oppholdet i vinter og han pådro seg skade. Men for Nest var det nok et lykketreff. Han er gull verdt for sin teknikk og overblikk på bana, erfaring, samt det gode mennesket han er i garderoben. Han er forresten fra Husnes men var godt gående i FK Haugesund inntil Skarsfjord kom og det ble slutt for teknikeren fra Trio. Aleksander Dang er også verdt noen ord. Kjent fra Bergensfotballen som en som årlig scoret 40-50 mål i sesongen, men ikke tok steget opp i divisjonene. Men nå har han gjort det. Debuterte i 2.divisjon i fjor og tok nivået uten å blunke. Og han fortsetter å sette inn målene nå i OBOS.

Dette til tross. AaFK skal normalt sett ta dette. Nest spiller som regel 3-4-3 men kan også ha 5-3-2 i enkelte kamper. Mot Sogndal var det vel 4-3-3 i andreomgangen... Dei er fleksible sånn.

Brukeravatar
Spiff
Innlegg: 709
Registrert: tor nov 10, 2005 16:43:30

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av Spiff » søn jun 03, 2018 17:49:22

Lars Bohinen og trenerteamet har valgt ut følgende startellever:

1 Andreas Lie
6 Kaj Ramsteijn
4 Sonni Nattestad
5 Oddbjørn Lie
22 Adam Arnarson
7 Erikson Spinola Lima
8 Fredrik Carlsen
16 Jørgen Hatlehol
17 Sondre Fet
10 Holmbert Fridjonsson
36 Anders Myking Waagan

Benken:

13 Tarjei Omenås
14 Pape Habib Gueye
20 Robert Sandnes
31 Vemund Hole Vik
32 Jørgen Fylling
36 Emil Solnørdal

AsE987
Innlegg: 1414
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av AsE987 » søn jun 03, 2018 17:53:03

Vi må tilbake på vinnersporet. Kun 3 poeng er godt nok. Waagan, vår nye lokale bidrag fremover? Håper han får en god opplevelse her.

88charlie
Innlegg: 385
Registrert: fre aug 23, 2002 17:09:17

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av 88charlie » søn jun 03, 2018 18:12:00

Gåfotball så langt. Hjelper ikke at kommentatoren går på valium

Prellen
Innlegg: 156
Registrert: man apr 21, 2014 16:20:35

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av Prellen » søn jun 03, 2018 18:17:19

Legger vi oss seriøst bakpå mot nest sotra? Tidenes kjedeligste fotballkamp så langt hvertfall.

Roy-kenneth
Innlegg: 99
Registrert: søn nov 26, 2017 23:19:29

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av Roy-kenneth » søn jun 03, 2018 18:18:55

Kommentatoren er helt på tryne.. Puster og peser som en middelaldrende full mann som drev telefonterror på 80 tallet..

88charlie
Innlegg: 385
Registrert: fre aug 23, 2002 17:09:17

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av 88charlie » søn jun 03, 2018 18:19:29

Merkelig at vi ikke gøtser litt mer. Både medvind og medsol!

AbbySC
Innlegg: 2438
Registrert: ons sep 07, 2005 12:01:32

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av AbbySC » søn jun 03, 2018 18:24:30

Kjære vene så slapt ...

Trekker oss tilbake til midtbanen og lar Nest trille ball. Og når vi får tak i ballen, er det null presisjon.

Må jo være 80/20 i ballbesittelse så langt.

Nenass virker også utrolig ukomfortabel med underlaget.

Brukeravatar
Amadeus
Innlegg: 8062
Registrert: fre nov 11, 2005 14:33:27

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av Amadeus » søn jun 03, 2018 18:28:52

Herregud for en ræva kamp...

Sent fra min BLA-L29 via Tapatalk


Brukeravatar
Blaudis
Innlegg: 717
Registrert: ons aug 24, 2005 01:33:42

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av Blaudis » søn jun 03, 2018 18:29:31

Tåler vi ikke å spille i over 15 varmegrader?

Sent fra min ONEPLUS A6003 via Tapatalk


Prellen
Innlegg: 156
Registrert: man apr 21, 2014 16:20:35

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av Prellen » søn jun 03, 2018 18:34:58

Fullt fortjent 1-0 til nest sotra. 90-10 i ballbesittelse.

AbbySC
Innlegg: 2438
Registrert: ons sep 07, 2005 12:01:32

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av AbbySC » søn jun 03, 2018 18:35:45

Der kom baklengsen. Helt fortjent.

Ta tak nå da!!

LouisIV
Innlegg: 195
Registrert: fre apr 12, 2013 11:38:12

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av LouisIV » søn jun 03, 2018 18:36:31

:oops: Nest Sotra har jo vært mye mye bedre enn dette AaFK-laget?

Brukeravatar
Amadeus
Innlegg: 8062
Registrert: fre nov 11, 2005 14:33:27

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av Amadeus » søn jun 03, 2018 18:37:54

Type han kommentatoren...

Sent fra min BLA-L29 via Tapatalk


Roy-kenneth
Innlegg: 99
Registrert: søn nov 26, 2017 23:19:29

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av Roy-kenneth » søn jun 03, 2018 18:38:53

Her tapte Ulf igår, vi har kjangs til å få en solid luke ned til lag nr 3 åså møter vi fan ikke opp til kamp!!!

Brukeravatar
Spiff
Innlegg: 709
Registrert: tor nov 10, 2005 16:43:30

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av Spiff » søn jun 03, 2018 18:39:06

Amadeus skrev:
søn jun 03, 2018 18:37:54
Type han kommentatoren...

Sent fra min BLA-L29 via Tapatalk
Lurer på hvem denne Natland er?

LouisIV
Innlegg: 195
Registrert: fre apr 12, 2013 11:38:12

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av LouisIV » søn jun 03, 2018 18:39:33

Amadeus skrev:
søn jun 03, 2018 18:37:54
Type han kommentatoren...

Sent fra min BLA-L29 via Tapatalk
Skulle ønske han ikke pusta så j*vlig tungt inn i mikrofonen..

AsE987
Innlegg: 1414
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av AsE987 » søn jun 03, 2018 18:39:47

Elendige greier! Seriøst dette er dårlig.
Og jammen har vi fått Matland tilbake på laget også, i følge kommentatoren iallefall

weasel
Innlegg: 937
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av weasel » søn jun 03, 2018 18:44:45

Tror jeg finner på noe fornuftig å gjøre jeg.

Prellen
Innlegg: 156
Registrert: man apr 21, 2014 16:20:35

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av Prellen » søn jun 03, 2018 18:48:12

Får helt vondt i magen av å se på det her. De ligger pokker i meg bakpå når de ligger under 0-1. Skammelig! Er den verste omgangen jeg har sett av et fotballag noen gang

LouisIV
Innlegg: 195
Registrert: fre apr 12, 2013 11:38:12

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av LouisIV » søn jun 03, 2018 18:50:14

Er dette spillere med proffkontrakter? Må være litt pinlig hvis så er tilfellet.. :shock:

AbbySC
Innlegg: 2438
Registrert: ons sep 07, 2005 12:01:32

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av AbbySC » søn jun 03, 2018 18:50:49

En direkte pinlig omgang. Vi er ikke i nærheten av å skape noe som helst.

Hva er planen her?

Brukeravatar
Amadeus
Innlegg: 8062
Registrert: fre nov 11, 2005 14:33:27

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av Amadeus » søn jun 03, 2018 18:51:03

Dette var triste greier.... Ligger vi dypere nå er de på tribunen..

Sent fra min BLA-L29 via Tapatalk


Brukeravatar
Blaudis
Innlegg: 717
Registrert: ons aug 24, 2005 01:33:42

Re: Kamptråd 11: Nest-Sotra vs Aalesund - Søndag 3.juni 1800

Legg inn av Blaudis » søn jun 03, 2018 18:51:32

AbbySC skrev:En direkte pinlig omgang. Vi er ikke i nærheten av å skape noe som helst.

Hva er planen her?
Spare krefter til høstsesongen.

Sent fra min ONEPLUS A6003 via Tapatalk


Svar