Moderator: Arcturus

Guru
Innlegg: 9225
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av Guru » ons aug 15, 2018 12:32:14

Tromsdalen, liksom.

På ullsokker har dei lista seg opp på tabellen og inn på kvalikplassen.

5.Tromsdalen 19 9-4-6 29-28 31

Dei har rett og slett stilt seg i ein posisjon der det er svært realistisk å ta ein av dei to siste kvalikplassane. Akkurat no ser det ut til å vere dei, Kongsvinger og Ull/Kisa som kjemper om det. Riktignok er dette obos-ligaen. Dei 7 poenga dei har til Notodden plassen bak kan fort forsvinne. Men dei har altså openbart skaffa seg eit svært godt utgangspunkt.

Korleis skjedde det? Tromsdalen er ikkje laget mange tipper i teten i utgangspunktet, og etter 5 runder låg dei limt til botnen med 2 poeng. Vi som såg litt bak talla såg sjølvsagt at der var litt potensiale allereie då. Ein ting er at dei kun hadde spelt 4 kampar sidan den mot Jerv var utsatt pga snø. Ein annan ting er at dei fire laga dei hadde møtt var Sogndal, Viking, Aalesund og Mjøndalen. Med henholdsvis resultata 1-1, 0-4, 0-2 og 0-0. 2 poeng på desse fire kampane er godkjent.

Neste kamp endte også uavgjort - 3-3 mot Kongsvinger - før dei endelig vant sin første kamp. 3-2 borte mot Notodden. Deretter kom to nye tap. Fadesen 1-2 heime mot Levanger, same resultat borte mot det dåverende topplaget Sandnes Ulf. Deretter har dei altså 8-1-2. Tap borte mot Ull/Kisa og Florø, uavgjort borte mot HamKam.

Overordna sett er resultata deira veldig "riktige". Poenga er i all hovedsak avgitt mot laga øvst på tabellen. Kun dei nevnte tapa mot Florø og Levanger stikker seg ut. Om vi isolerer heimekampane deira har dei 6-1-2. Det gir 70% uttelling, kun slått av Aalesund sine 77. Men det er faktisk endå meir imponerende enn som så. Dei starta med tap mot Viking, uavgjort mot Kongsvinger og tap mot Levanger. Dei 6 siste heimekampane har dei derimot vunne. Ingen topplag blant dei 6, men heller ikkje eit einaste feilskjær. Så det er liten grunn til å ta lett på Tromsdalen. I den grad vi treng det kan vi hente sjølvtillit i vår eigen bortestatistikk. 6-1-1 og 79% uttelling. Beste heimlag og bortelag. Men vår utvikling har gått motsatt. Etter 4-0-0 i starten av sesongen har vi 2-1-1 dei fire siste bortekampane.

Mange av oss burde forresten reise til Tromsø for å sjå denne kampen. Det er nemlig "Folkets kamp 2018". Gratis inngang!! Så gir du dei det dei vil. Dei gjorde det same i fjor, mot Fredrikstad. Det mimrer dei om med glede. Både oppmøte og resultat.

Laget Tromsdalen... Eg er knappast nokon ekspert. Veit at det var mykje styr i vinter. Knapt nok spelarar. Trener Gaute Helstrup sa opp i frustrasjon eller sinne etter mange år i klubben. Trur det forsvant diverse folk i administrasjonen og det sportslige apparatet. Men Helstrup kom tilbake etter nokre veker og ting sklei sakte med sikker på plass. Historisk har mange av spelerane deira ein eller annan forbindelse til storebror Tromsø. I fjor vår spelte Lasse Nilsen der på lån før han gjekk direkte til fast eliteseriespel i Tromø på hausten. No i sommer har dei lånt inn to nye av sorten. Vegen til speletid er kort for dei. TUIL har nemlig ingen stor stall. Ein erfaren brikke forsvant i sommer. Vår gamle helt Jo Nymo Matland flytta heim til Aalesund og speler no i Brattvåg. Blir spennende å sjå kven han heier på denne kampen.

Berntzen
Pedersen Jenssen Hay HLysvoll
Kjæve Johnsen Karlsen Abelsen
VLysvoll Ahamed

Mienne for VLysvoll etter 67
Andreassen for Abelsen etter 81
Dioury for Ahamed etter 90
Mikkelsen


Dette er laget som slo Levanger siste kamp. Nesten same laget vi slo 4-0 i vår. Håvard Lysvoll har tatt Matland sin plass på venstrebacken. Kristoffer Hay var innbytter den gongen, Dioury starta som midtstopper. Og Håkon Kjæve har tatt Andreas Løvland sin plass på kanten. Heimekampen mot dei var faktisk ein spesiell kamp. 2-0 til pause, 4-0 til slutt, tilsynelatende overlegen seier. Men det føltes ikkje som det der og då. Inntrykket av TUIL var at dei hadde hatt få folk og lite plass heile vinteren. Dei hadde ballen mykje, spelte svært fin five-a-side og kom ingen vei. Dei var overlegne på midten, hjelpelause nær måla. Vi sprang etter dei, fanga ballen, sendte den framover og scora. Sjansestatistikken var 6-3 til oss. Agdestein, Carlsen og Fridjonsson (2, derav 1 på straffe) laga måla.


Kva med oss? Om eit halvt døgn er overgangsvinduet stengt. Vi har visst ikkje heilt gitt opp å fange ein speler til, men mest sannsynlig har vi dei vi har. Og det er jo enkelte spenningselement i kven som skal få spele.

Jernade Meade og Daniel Gretarsson er dessverre ute med skade. Uvisst om Robert Sandnes er det same. Bortsett frå det bør alle vere tilgjengelige.

Andreas Lie står i mål.
I forsvaret har Jonas Grønner tatt plassen i midten, medan Kaj Ramsteijn og Oddbjørn Lie har sidene. Så er spørsmålet kva vi gjer med Ståle Steen Sæthre. Tar han ei av sidene? Fortsetter han i ein uvant posisjon på vingbacken? Eller havner han på benken?

På kantane er det også fleire alternativ. Sæthre, Arnarson og Hatlehol til høgre. Fet, Sandnes og Tkalcic til venstre.
Sentralt var Nenass vår bestemann i sesongstarten, men den seinare tid har han vore det svake punktet. Sist blei han bytta til pause. Både Riise og Fet sikler på plassen hans.

Fremst er Fridjonsson og Agdestein radarpar. Vi har Gueye i tillegg, men alt tyder på at han fortsetter som superreserve.

Tipper følgende lag:

ALie
Sæthre Grønner OLie
Arnarson Thrandarson Carlsen Fet Tkalacic
Fridjonsson Agdestein
Det er forresten ein liten vri i kampoppsettet. Dei siste 7 serierundene har Aalesund, Mjøndalen, Viking og Sogndal spelt heime- og bortekampar samtidig. No speler vi vår andre bortekamp på rad og ødelegger dette. Vi borte, dei tre andre heime.

Mjøndalen-Åsane
Viking-Strømmen
Sogndal-Florø
Kongsvinger-Notodden
Ull/Kisa-Levanger
NestSotra-HamKam
Jerv-SandnesUlf

Nummer 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9 og 12 speler heiemkamp. Vi kan anta at vi ikkje får noko gratis frå konkurrentane våre denne helga.
Nokon veit bedre enn andre

jast
Innlegg: 1162
Registrert: tor des 06, 2012 18:59:37

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av jast » ons aug 15, 2018 17:22:51

Du spørr hva gjør vi med SSS. Jeg tror at Ramsteijn for sitt 4 gule snart og må stå over. Da blir det vanskelig for han å komme inn igjen.

Krå Myra
Innlegg: 1198
Registrert: man jan 01, 2018 13:52:13

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av Krå Myra » tor aug 16, 2018 01:00:26

Tror Bohinen henter frem litt av taktikken fra Viking borte denne gangen. Ikke prøve å underholde og angripe med risiko, men være kyniske og tøffe i forsvarsspillet og ta de sjansene vi får fremfor å skape så veldig mye. Bohinen vil prioritere å ikke havne under slik en må en jage to mål borte mot det som på papiret er det beste hjemmelaget for tiden.

Men Tromsdalen har nok noen svakheter Lomberto har funnet i analysene, for om en ser på statistikk for kampene etter sommerpausen så er Tromsdalen enten svært effektive i begge ender eller så har de hatt mye flaks. Tromsdalen har vunnet tre av de siste fire, men hva sier statistikken?

Avslutninger motstander vs Tromsdalen: 49 - 36
Skudd på mål motstander vs Tromsdalen: 19 - 17
Mål motstander vs Tromsdalen 6 - 9
Poeng motstander vs Tromsdalen 3 - 9

Levanger, Notodden, Florø og Strømmen har vert motstandere, altså de tre nederste og et middels lag.

Jeg tror Tromsdalen har vært heldige mot svak motstand og at de ikke er så sterke som klatringen på tabellen sier. De er bra i begynnelsen av omgangene men så blir de dårligere utover i kampen. Mot Aafk så kommer flaksen til å ta slutt og jeg tror vi slår Tromsdalen med to-tre mål.

Hva vi gjør med SSS?

Om Tromsdalen spiller med høyt press så er Sæthre fin å ha. Kan han passere 3 i pressleddet i Tromsdalens 4-3-3 så får vi bra overtall lenger frem på midtbanen med vår 3-5-2.


Guru
Innlegg: 9225
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av Guru » tor aug 16, 2018 10:36:32

ALie
Sæthre Grønner OLie
Arnarson Thrandarson Carlsen Fet Tkalacic
Fridjonsson Agdestein
Per dags dato har vi 20 spelarar i A-stallen. To mangler definitivt, ein er usikker.

Dersom vi stiller med laget over har vi 7 mann til å fylle benken:
Omenås
Ramsteijn
Sandnes (evt Breivik)
Hatlehol
Nenass
Hauge
Gueye


Tkalcic og Hauge er her kun ei kort periode. Delvis for å vise seg fram. Etter 45 minutt sist helg og eit par veker med laget er Tkalcic klar til å starte. Kva med Hauge? Er det aktuelt å kaste han rett inn? Sidan han er tiltenkt ein plass sentralt ser eg for meg at det er Fet som må flytte på seg. Men ikkje langt. Enten til venstre på bekostning av Tkalcic eller til høgre på bekostning av Arnarson.

Men sjølvsagt; Lagtipset over kan vere way off!!
Nokon veit bedre enn andre

Krå Myra
Innlegg: 1198
Registrert: man jan 01, 2018 13:52:13

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av Krå Myra » tor aug 16, 2018 11:07:29

Tror ikke noen nye starter uten å ha overbevist på trening først. De kommer nok først og fremst inn når motstanderene er slitne i beina.

Tromsdalen har litt fart og direkte spillestil etter ballvinning, så trioen bak blir den som bedt kan stå imot utfordring av bakrom. Da tenker jeg Lie ligger litt tynt ann.

Arnarson tror jeg er tilbake, men med instruksjoner og motivasjon til å forbedre slik Bohinen ønsker.

Fet tar den andre vingbacken, han gir mest dynamikk og overtall av alternativene og har fin pasningsrytme, spesielt med stikkere gjennom.

Carlsen og Thrandarsson er bankers, og Nenass kan kanskje få mer definerte defensive opfaver slik Fet kan gå friere frem og inn.

Tror ikke på store endringer, men at de som ikke følger taktikken eller har dagen blir bytter tidligere enn før. Vi har nå en benk der treneren kan være aktiv i å endre kamp med bytter.

- mer offensiv midtbane med Hauge
- justering av backtrio
- justering av vingbacker med mer offensive eller defensive friske bein
- justering til mer kontringer med Gueye

kløfta
Innlegg: 419
Registrert: søn mai 29, 2005 02:05:30

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av kløfta » fre aug 17, 2018 15:53:33

Mjøndalen-Åsane H
Viking-Strømmen U
Sogndal-Florø H
Kongsvinger-Notodden H
Ull/Kisa-Levanger H
NestSotra-HamKam U
Jerv-SandnesUlf U

Men det spiller ingen rolle. Vi må sørge for å ta poengene vi trenger uavhengig av andre resultat. Vi er bare så gode
Så lenge innsatsen er på topp så får vi heller akseptere å tape noen kamper.

aafk abu
Innlegg: 418
Registrert: søn apr 05, 2015 13:37:51

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av aafk abu » fre aug 17, 2018 18:06:20

Hauge er tiltenkt å pushe og være innbytter for Thrandarson.

Fet spiller for Nenass.

Eneste spiller på laget som ikke har konkurranse om plassen er Carlsen.

weasel
Innlegg: 1089
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av weasel » søn aug 19, 2018 12:15:42

Kampdag igjen. Frykter å gå på en smell i dag . Det må 100 prosent fokus til for å vinne denne kampen. Men det vet de vel fra før. God kamp folkens!

Orange
Innlegg: 1281
Registrert: man feb 04, 2002 14:21:41

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av Orange » søn aug 19, 2018 17:00:05

Er en tøffere kamp enn den kan se ut som på papiret. Med tap blir det massiv kritikk, med seier vil folk si at det skulle bare mangle. Det mot et lag i god form, på femte plass, som er det beste hjemmelaget etter Aalesund selv.

Another_Roger
Innlegg: 29
Registrert: tir feb 21, 2017 18:34:04

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av Another_Roger » søn aug 19, 2018 17:12:59

Kunstgras er bra for oss. Eg krev seier mot eit lag som ikkje er i nærheten av å ha dei same ressursane som oss.

jast
Innlegg: 1162
Registrert: tor des 06, 2012 18:59:37

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av jast » søn aug 19, 2018 17:27:02

Eurosport pluss 8, Er spent på kvaliteten på sendinga i dag :)

Øggen
Innlegg: 351
Registrert: søn jul 31, 2016 01:33:33

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av Øggen » søn aug 19, 2018 17:52:22

Kamera mot TOTALT TOM TRIBUNE ;) :cry: :o :shock: :?

jast
Innlegg: 1162
Registrert: tor des 06, 2012 18:59:37

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av jast » søn aug 19, 2018 17:56:37

Det er vist mye folk der sier kommentatoren. Årsbeste og gratis inngang.

Brukeravatar
Blaudis
Innlegg: 797
Registrert: ons aug 24, 2005 01:33:42

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av Blaudis » søn aug 19, 2018 18:09:58

God mulighet men Tkalcic har ikke stilt inn skuddfoten enda.

Sent fra min ONEPLUS A6003 via Tapatalk


jast
Innlegg: 1162
Registrert: tor des 06, 2012 18:59:37

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av jast » søn aug 19, 2018 18:13:49

Skjønner ikke hvorfor Holmbert får så mange frispark mot seg. Jeg ser ikke noe galt :(

Brukeravatar
Blaudis
Innlegg: 797
Registrert: ons aug 24, 2005 01:33:42

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av Blaudis » søn aug 19, 2018 18:21:08

Vi starter litt passivt som vanlig og når vi blir stående å se på på dødball mot ender det i mål mot. Kanskje vi forstår at vi må få fart på bena nå?

Sent fra min ONEPLUS A6003 via Tapatalk


Krå Myra
Innlegg: 1198
Registrert: man jan 01, 2018 13:52:13

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av Krå Myra » søn aug 19, 2018 18:25:11

Aafk er dårlige første halvdel av 1.ste omgang jmf egen tråd. Slik også i dag, men nå må vi ville fremover.

Brukeravatar
Blaudis
Innlegg: 797
Registrert: ons aug 24, 2005 01:33:42

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av Blaudis » søn aug 19, 2018 18:31:05

Flott assist av Fet og kipp av Agdestein. 1-1

Sent fra min ONEPLUS A6003 via Tapatalk


Brukeravatar
Blaudis
Innlegg: 797
Registrert: ons aug 24, 2005 01:33:42

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av Blaudis » søn aug 19, 2018 18:34:17

Vi jogger tilbake når Tromsdalen kontrer.

Sent fra min ONEPLUS A6003 via Tapatalk


gaddag
Innlegg: 2019
Registrert: ons apr 01, 2015 20:54:18

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av gaddag » søn aug 19, 2018 19:02:21

Joda det er vel sånn middels kanskje. Spesielt siste halvdel av omgangen var ok.
Men burde vi ikke forvente en del bedre av et lag som Aafk mot motstand som TUIL ?
O. Lie har vært forferdelig i forsvar og vi er for forsiktige i angrep. TUIL tør å pushe mer folk opp når sjansen er der.
Vi går for seier i andre.

gaddag
Innlegg: 2019
Registrert: ons apr 01, 2015 20:54:18

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av gaddag » søn aug 19, 2018 19:04:04

Synes forøvrig Tkalcic ser lovende ut !

Brukeravatar
Blaudis
Innlegg: 797
Registrert: ons aug 24, 2005 01:33:42

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av Blaudis » søn aug 19, 2018 19:14:12

Istedenfor å angripe spiller vi oss bakover og bakover til O.Lie gir ballen bort til TUIL. Tullespill. Trodde det var angrep som var beste forsvar og ikke motsatt.

Sent fra min ONEPLUS A6003 via Tapatalk


AsE987
Innlegg: 1520
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av AsE987 » søn aug 19, 2018 19:26:14

Full markeringssvikt å TUIL leder på ny...

Øggen
Innlegg: 351
Registrert: søn jul 31, 2016 01:33:33

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av Øggen » søn aug 19, 2018 19:28:58

SJERPINGS GUTTA!!!!!

Krå Myra
Innlegg: 1198
Registrert: man jan 01, 2018 13:52:13

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av Krå Myra » søn aug 19, 2018 19:33:04

( feil )
Sist redigert av Krå Myra den søn aug 19, 2018 23:57:18, redigert 1 gang totalt.

Krå Myra
Innlegg: 1198
Registrert: man jan 01, 2018 13:52:13

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av Krå Myra » søn aug 19, 2018 19:34:17

Det jeg tenker mens jeg ser Castro skåre igjen er at førstelaget ikke er forsterket i sommervinduet, kun bredden.

Vi er ikke bedre fremover, er ikke bedre i forsvar og er ikke bedre på midtbanen.

Brukeravatar
Amadeus
Innlegg: 8063
Registrert: fre nov 11, 2005 14:33:27

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av Amadeus » søn aug 19, 2018 19:36:31

Vi er mye bedre fremover om de setter ham inn og ikke venter til det er for sent...

Sent fra min BLA-L29 via Tapatalk


Orange
Innlegg: 1281
Registrert: man feb 04, 2002 14:21:41

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av Orange » søn aug 19, 2018 19:38:55

Agdestein iskald i dag.

AsE987
Innlegg: 1520
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: Kamptråd 19: Tromsdalen vs Aalesund - Søndag 19.august 1800

Legg inn av AsE987 » søn aug 19, 2018 19:40:38

Der ja! Fighte gutta!

Svar