Side 1 av 5

Treningskampar 2019

Lagt inn: tor jan 31, 2019 09:02:09
av Guru
Brattvåg er årets første test. I morgon - fredag 1700 - smeller det litt forsiktig på CLS. Gratis inngang.

Kristoffer Hay, Peter Orry Larsen, Tega George, Niklas Castro, keeperen på prøvespel. Får vi sett nokon av dei? Og er Brattvåg i ferd med å bli ein reell konkurrent til Hødd? Er det nokre av spelerane deira som er på eit nivå som er interessant for oss? Har Joakim Barstad hatt godt av eit år der?

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: fre feb 01, 2019 16:07:24
av Guru
Laget er klart:

Andreas
Kaj Jonas Oddbjørn
Jørgen Orry Fredrik Aron Jernade
Niklas Holmbert

Ståle, Kristoffer, Tega, Markus, Sondre, Pape og Torbjørn frå A-stallen er på benken.
Det er også prøvespeleren Enock og juniorane Håvard Mork Breivik, Evan Hagen, Tobias Sagli og Kristoffer Ødven. Kan bytte heile laget og fortsatt ha att ein på benken.

Daniel, Nenass, Sondre og Robert står over.

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: fre feb 01, 2019 17:49:54
av Vatnebygder
1-2 til pause. Mer imponert over Brattvåg enn Aafk så langt.

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: fre feb 01, 2019 18:17:04
av sindre2
Andre som sliter med at lyden er utrolig svak på smp sine sendinger? Reagert på dette flere ganger tidligere år også..

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: fre feb 01, 2019 18:38:58
av Prellen
Latterlig hvor dårlig det laget her er. Driter i om det er en treningskamp, man skal pokker ikke bli pissa på av brattvåg på hjemmebane.

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: fre feb 01, 2019 18:48:55
av Sulalenning
Tja, Karlsbakk har ihvertfall vist lovende takter.

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: fre feb 01, 2019 18:53:21
av Vatnebygder
3-3 slutt. Et resultat Aafk burde være mest fornøyd med.

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: fre feb 01, 2019 19:00:11
av F.I.L.
Første treningskamp. Vi bytter 10 spillere i pausen. Hvorfor skal vi bytte hele 10 spillere på en gang? Blir bare tull og tøys. Fryktelig svakt fra start til slutt. Skaper svært lite offensivt og er svake bakover. Lurer litt på hvorfor Brattvåg virker å ha bedre spillere enn AaFK.

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: fre feb 01, 2019 19:18:57
av aafk abu
Yttis sitter å sier at Aafk skulle prøve å praktisere det de trener på. Er det bare jeg som blir grusomt bekymret for Aafk når det er dette de trener på.Brattvåg trener tydeligvis på offensiv underholdende fotball, mens Aafk trener på å vinne ved å kjede motstanderen ihjel. Bare så synd at det er interessen, økonomien og oppslutningen om laget som dør før motstanderen.

Aafk hadde jo tilnærmet toppet lag før pause. Å klage på 10 bytter er jo helt feil, i og med at resultatet ble bedre etter å ha byttet 10 spillere.

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: fre feb 01, 2019 19:53:19
av F.I.L.
Grunnen til at resultatet ble bedre etter pause var jo at Brattvåg også skifta en hau av spillere. Etter min mening er det bare tull å bytte 10 spillere på en gang. Mye bedre å gjøre det mer dynamisk. De antatt beste 5-6 sammen med de som banker på døra. Da blir det mye mer fair for de som prøver å spille seg inn.

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: fre feb 01, 2019 19:56:10
av trippelf
Mye rot i dag, men kjekt å se løpene til Orry igjen. Tror midtbanen Orry, Carlsen, Thrandis kan bli underholdende. Castro og Tega også positive selv om der også var mye rart. Den som klart dårligst ut av dette var en usikker og preget Meade, som jeg har håpt skulle vise mer. I dag var det begredelige greier. Brattvåg ser ut til å gå en kjekk sesong i møte, og vi har unge lovende folk som viser seg frem i andre omgang. Må også si at Stankovic i Brattvågs mål var overraskende god i 1 omgang!

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: fre feb 01, 2019 20:33:23
av Guru
Såg dei første 15-20 på smptv, 2.omgang på stadion.

I starten var Brattvåg utvilsomt mykje meir påskrudd enn oss. Det var ikkje enkelt å spele seg rolig og bedagelig ut bakfrå. Som nokon nevnte; Meade var ikkje heldig desse minutta. Men egentlig ingen verdt å trekke veldig fram i noko retning.

Fekk meir inntrykk av andre omgang. Kanskje mest av korleis AaFK 2 kjem til å sjå ut. Ferskingane fekk ikkje anledning til å skine saman med førstevalga, men det går jo an å trekke fram nokre likevel.

Den mest overraskende positive var venstrekanten. Trur det var Tobias Sagli. Heilt nytt navn for meg, men han fekk til relativt mykje på sida si. Fortjener å få ein sjanse eller to til i endå meir seriøse treningskampar. Markus Karlsbakk viste mykje fint. Guten kan bli god. På høgrekanten var Tega George spennende. Effektiv med ball. Det vil seie få tøtsj - gjerne berre eitt - og ingen kjæling. Ivrig på løp både framover og bakover. Usikker på om teknikken er heilt på høgda. Men det var mykje bra. Samspelet med Torbjørn Agdestein før målet var i alle fall eit stort pluss. Pape Gueye var veldig lik seg sjølv. Det virker som om prestasjonane hans er like gode og like dårlige uavhengig av kven som er motstander. Ståle Steen Sæthre spelte i midten bak. Openbart ein tøffing som ikkje er redd for smerte verken på eigne eller andre sine vegne. Men ser ikkje ut som eit førstevalg. Uten at eg skal seie det sikkert innbiller eg meg at Kristoffer Hay har kortare veg til startoppstillinga. Såg på ein måte litt treg ut, men nådde alltid fram. Sikkert størrelsen som lurte meg. Enoch Mawete fekk seg ein halvtime uten å bli satt på ei einaste prøve. Han gav likevel inntrykk av sjølvsikkerhet og kontroll når ballen kom. Betydelig meir usikker når han skulle spele den frå seg.

Då er vi altså i gang med 2019. Mellomsesongen før vi returnerer til eliten.

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: fre feb 01, 2019 21:43:38
av Krå Myra
Hva skal en si etter årets første treningskamp i 2.div? At de fleste holdt nivået, og at 3-4 også holdt OBOS nivå.

En kan ikke følge med alt og alle men noen inntrykk:

-Peter blir bra tilvekst med hodestyrke offensivt
-Det tok 20 minutt før Castro fikk en pasning.
-Carlsen eldes fort og er på nedadgående men har veldig bra crosser når han får to sekund på seg.
-Gueye må få 100% spilletid, om ikke på topp så prøv på kant. Eneste atlet på banen.
- Vi er sykt langt fra å sette en treer bak.
- Vi kan glemme posessionfotball selv om Bohinen vil ha mer ikke mindre i år. Vi har ikke spillertypene, spesielt ikke med Carlsen på banen. De beveger seg feil, tenker feil, har ikke entouch eller mottak nok.
- Carlsen er sur på Grønner, hvorfor?
- Aafk midtbanen forstår ikke press, hverken å gå i kroppen på motstander eller å skape pasningsskygger.
- Vi må unngå å selge Thrandarson, vår eneste offensivt skapende.
- Meade har en lang vei tilbake.
- Vi spiller 5-3-2

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: lør feb 02, 2019 00:14:15
av gaddag
Treningskamp tidlig februar...ikke noe å bekymre seg for ;)

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: lør feb 02, 2019 10:33:33
av aafk abu
Ikke noe å bekymre seg for. Neivel. Kommer ann på om du går på kamp for å spise pølse eller se på fotball det da.

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: lør feb 02, 2019 21:28:40
av F.I.L.
Det er jo totalt krise uansett. Pølsene som serveres på CLS er på 5 div nivå.

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: man feb 04, 2019 16:41:04
av Even beinløs
aafk abu skrev:
fre feb 01, 2019 19:18:57
Yttis sitter å sier at Aafk skulle prøve å praktisere det de trener på. Er det bare jeg som blir grusomt bekymret for Aafk når det er dette de trener på.Brattvåg trener tydeligvis på offensiv underholdende fotball, mens Aafk trener på å vinne ved å kjede motstanderen ihjel. Bare så synd at det er interessen, økonomien og oppslutningen om laget som dør før motstanderen.

Aafk hadde jo tilnærmet toppet lag før pause. Å klage på 10 bytter er jo helt feil, i og med at resultatet ble bedre etter å ha byttet 10 spillere.
Har vert bekymret siden sist sommer, da vi mistet midtstopper til MFK, Svært bekymret!
Siden da, har det vert nedover bakke og det ser ut for at trener apparatet i k k e har noen løsning på denne utforbakken.

... er det 2 divisjon som er målet :?:

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: man feb 04, 2019 18:59:40
av Guru
Neste kamp er mot Florø. Laurdag, 1500, CLS.

I og med at dei er nynedrykka frå obosligaen er det kanskje grunn til å forvente at dei er eitt knepp tøffare motstand enn Brattvåg. Samtidig virker det som om Brattvåg har tenkt å bli endå bedre enn i fjor, så det er ikkje heilt sikkert.

Sist stilte vi med 22 spelarar.
Sondre Fet var satt opp på benken, men var tydeligvis vekk.
Robert Sandnes og Daniel Gretarsson venter på å bli klare etter operasjonar.
Tarjei Omenås var ute.
Og Nenass hadde ein overtrakk.
Tipper det drøyer litt til med dei nyopererte. Resten er klare når som helst.

Tipper også at vi stiller med like mange spelarar i troppen som sist. Dei ferskaste gjorde seg på ingen måte vekk. Bohinen trakk fram Evan Hagen, og det må jo bety litt meir enn ingenting. Men blir overraska om vi bytter heile laget i pausa denne gongen og. Andre treningskamp er trass alt ein millimeter meir seriøst enn første.

Sist stilte vi med noko som likna mistenkelig på ei førsteoppstilling i første omgang. Kunne like gjerne ha stilt med litt jamnare utgaver for at det skulle bli meir kamplikt for dei som fekk ein uvanlig sjanse. Forventer litt endringer no. Holmbert/Castro var trioen på topp sist. Både Pape Gueye og Agdestein kan vere aktuelle der. Tega George var lovende sist. Kanskje før han prøve seg saman med fleire førstevalg denne gongen. Krisoffer Hay kan også med truverdighet sikte seg inn på høgre stopperplass. I andre omgang var det kun juniorar på sentral midtbane. Karlsbakk, Hagen og Ødven. Med Sagli på venstrekanten. Alle imponerte utfrå forventningane. Det hadde vore fortjent om ein av dei fekk spele med noko som ligner på førstelaget. Og då er det gjerne Markus Karlsbakk som stør fremst i køa.

Andreas
Kristoffer Jonas Oddbjørn
Tega Markus Fredrik Orry Jernade
Pape Niklas

Sånn. Det er mitt forslag. Jernade speler med kniven på strupa, og var ikkje berre heldig sist. Det er no han har sjansen å vise seg fram.

Tarjei
Kaj Daniel Ståle
Jørgen Aron Nenass Sondre Robert
Holmbert Torbjørn

I andre omgang. Om vi bytter alle. Og om alle er friske og raske. Håvard, Evan, KristofferØ og Tobias med fleire venter svoltent på ledige plassar i 22-manns-troppen.

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: fre feb 08, 2019 22:28:57
av Galiat
Skal bli spennende og følge treningskampene fremover.i dag spilte Sandefjord 0-0 mot skeid og ullsaker kisa 0-0 mot Raufoss.Det er 2 kampen på rad Sandefjord spiller 0-0 mot dårlig motstand.Håper Aafk viser andre takter i morgen

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: lør feb 09, 2019 16:01:05
av SandMan65
Jeg er dyp rysta og mildt sakt sjokkert over det Aafk og BOHINEN presterer!! Selv om dette er de 2 første tr.kampene i år, er det lov å forvente et snev av plan i spillet, innsatts og smartnes! ALT går på lykke og fromme og offensiv samhandling er totalt fraværende!

Er også VELDIG spent på forklaringa til LB ang. Hatlehol på venstresida (høyrebeint) og Meade på høyresida (venstrebeint). Han gjør jo ikke oppgavene til spillerne enkle akkurat med dette tullet!!

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: lør feb 09, 2019 16:38:41
av Galiat
3-0 Og dem kjører jo kampen hva forventa du etter 3 uke trening ?

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: lør feb 09, 2019 17:27:32
av SandMan65
Galiat skrev:
lør feb 09, 2019 16:38:41
3-0 Og dem kjører jo kampen hva forventa du etter 3 uke trening ?
0 målsjanser etter 1. omgang mot et Florølag med halve første-elveren utilgjengelig burde være lett match, men det så ikke slik ut i 1. omgang!

Det som irriterer meg er den defensive holdningen til LB, med skummel balltrilling til det kjedsommelige på egen banehalvdel, og det RARE kantvalget sitt med feilbeinte spillere på kantene! Dette ender i 99 % av tilfellene at kantspilleren blir tvunget til å stoppe opp 30 meter fra dørlinja og sende ballen BAKOVER igjen, samtidig som at de offensive spillerne i midten er på vei fremover og venter innlegg! Dette ender opp i at hele den offensive samhandlingen stopper opp, og ballen atter engang ender opp hos feilvendt spiller.
Med den spisskompetansen vi har på topp, mener jeg vi heller bør prioritere det å komme ned til dørlinja for innlegg for ALT det er verdt!!
Jeg er forresten tidligere fotballspiller på greit nivå Galiat, så dette vet jeg LITT om!
Snømåking har jeg derimot ingen peiling på, så det har jeg ingen MENINGER om hvordan utføres på best måte..

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: lør feb 09, 2019 18:56:36
av Galiat
Når dem ville som i 2 omgang så spilte dem bra,fremover så møter dem bedre og bedre lag.Så da får vi se hvor gode dem er,mot så dårlig lag som i dag er det ikke lett og bli klok.Ellers bra du innrømmer du ikke har peiling på brøyting,det bør mange flere også innrømme.

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: lør feb 09, 2019 20:03:38
av Leedsfan
Fekk ikkje sett kampen var det nokken som utmerka seg på Aafk? Har forresten god tru på opprykk iår om vi får beholde troppen! Alt er mulig det bekrefta Leeds i dag med utligning 11 minutt på overtid 👍

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: lør feb 09, 2019 20:55:41
av Leedsfan
Hei er dokke våkne? 😁

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: lør feb 09, 2019 21:02:14
av Vatnebygder
Etter å ha sett første omgangen lurte jeg på om laget egentlig hadde hatt noen treninger i år. Ikke ble det noen stor kamp mot Brattvåg sist, men jeg hadde forventa ett bedre kampklart og revansjesugent Aafk som startet mot Florø. At det er treningskamp er en ting, men dette er jo spillere som har fotball som inntekt. At det ble 3-0 og seier er selvsagt positivt, men snart på tide at laget blir tilført spillere som kan ta fatt i og eie midtbanen.

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: lør feb 09, 2019 21:12:18
av Leedsfan
Castro var no skrytt opp i skyene! Har han ingenting å tilføre? Det vart hevda at med han på laget hausten 2018 hadda vi rykka opp lett! No lurer eg!

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: søn feb 10, 2019 13:04:48
av Blaudis

SandMan65 skrev:
Galiat skrev:
lør feb 09, 2019 16:38:41
3-0 Og dem kjører jo kampen hva forventa du etter 3 uke trening ?
0 målsjanser etter 1. omgang mot et Florølag med halve første-elveren utilgjengelig burde være lett match, men det så ikke slik ut i 1. omgang!

Det som irriterer meg er den defensive holdningen til LB, med skummel balltrilling til det kjedsommelige på egen banehalvdel, og det RARE kantvalget sitt med feilbeinte spillere på kantene! Dette ender i 99 % av tilfellene at kantspilleren blir tvunget til å stoppe opp 30 meter fra dørlinja og sende ballen BAKOVER igjen, samtidig som at de offensive spillerne i midten er på vei fremover og venter innlegg! Dette ender opp i at hele den offensive samhandlingen stopper opp, og ballen atter engang ender opp hos feilvendt spiller.
Med den spisskompetansen vi har på topp, mener jeg vi heller bør prioritere det å komme ned til dørlinja for innlegg for ALT det er verdt!!
Jeg er forresten tidligere fotballspiller på greit nivå Galiat, så dette vet jeg LITT om!
Snømåking har jeg derimot ingen peiling på, så det har jeg ingen MENINGER om hvordan utføres på best måte..
Null målsjanser i første omgang er nå en rimelig stor overdrivelse, vi fikk jo f.eks. et mål annullert pga offside. Og balltrilling i bakerste ledd er det lenge siden jeg har sett så lite av. Synes det var mye positivt, ikke minst mange av ungguttene spm kom inn i 2. omgang.

Sent fra min ONEPLUS A6003 via Tapatalk


Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: søn feb 10, 2019 13:10:20
av Galiat
Lars Bohinen var mest fornøyd med det han fikk sett før pause mot Florø.  FOTO: MARIUS SIMENSEN

Re: Treningskampar 2019

Lagt inn: søn feb 10, 2019 13:15:11
av Galiat
Leste du sumpen så øvde Aafk i 1 omgang med og bruke høyre kant spiller på venstre siden og venstre kant spiller på høyre side.Fordi det da er lettere og legge inn forann mål,i fjor var det mest mittstopperane som fikk lagt inn forann mål.No ønsker Bohien og utvikle spillet videre fra i fjor,Og han var overraska over at det gikk så bra etter lite trening på det.Det skal vi jobbe mer med sa han