Moderator: Arcturus

Guru
Innlegg: 9454
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av Guru » ons jul 17, 2019 10:50:30

Kvar haust vinn 2.divisjonslaget kvaliken mot 1.divisjonslaget. Og kvart år blir vi like overraska. KFUM berga kvalikplassen i siste serierunde, fordi Hødd berre klarte uavgjort mot Nardo. Frå andre avdelinga kom Fredrikstad. Dei blei grusa 4-1 over to kampar. Så tapte dei 1-2 mot Åsane på heimebane og havna tidlig under 0-1 i Bergen. Men som alle forstår feira bergenserane for tidlig. KFUM snudde til 3-1 og tok den ledige plassen.

Dermed burde konklusjonen vere enkel. 21.juli. Borte mot KFUM. Dei 3 enklaste bortepoenga i 2019. Vårsesongen har vist at det ikkje har blitt sånn. Etter ei trang serieopning med 1 poeng på 3 kampar har dei oppnådd stabile resultat. Dei er nummer 5 med 23 poeng. 7 sigrar, 2 uavgjorte, 4 tap. Dei har laga 26 mål. Kun Ull/Kisa (29) har fleire, Sandefjord har like mange. Vi har 25. Bakover har dei slept inn 18. Dobbelt så mange som oss, men heilt midt på treet i divisjonen under eitt. Dersom vi ser nøyare på kampan dei har avgitt poeng, så viser det på ein måte stabiliteten:
1.runde: Sandefjord (b) 0-1
2.runde: Start (h) 1-2
3.runde: Kongsvinger (b) 0-0
7.runde: Sogndal (b) 2-4
11.runde: Skeid (b) 1-1
13.runde: Ull/Kisa (b) 2-4

Tap mot Sandefjord, Start, Sogndal og Ull/Kisa. Det er ingenting å skamme seg over.
Uavgjort borte mot Kongsvinger og Skeid. Også heilt greitt. Skeid er trass alt lokaloppgjer.
Start er det einaste laget som har klart å ta poeng mot dei på heimebana deira. Nest-Sotra, Jerv, Strømmen, Notodden og HamKam har feila. Sandnes Ulf og Tromsdalen er laga dei har slått på bortebane.
No mangler dei berre oss og Raufoss, så er dei halvveis.

Men korleis skal det ha seg at eit samanraska hobbylag - "Kristelig Forening for Unge Menn" - skal gjere det så godt? Dei har trass alt ikkje ein gong lyst til å lønne spelerane sine, men er nødt til det på grunn av lisenskrava til NFF. Kanskje er det det gode miljøet? Mindre press enn andre plassar? Det viktigaste er nok at det er eit godt lag med gode spelarar. Spesielt to har fått mykje oppmerksomhet i år. Lars Olden Larsen og Moses Mawa har laga 8 mål kvar. Ingen av dei var storskårarar i fjor, men begge laga 2 mål i opprykkskvaliken. Larsen (20) er ein tidlegare VIF-junior som aldri fekk sjansen der. Mawa (22) har tidlegare spelt i Bærum og endå før det i Lyn. Laget speler tydeligvis 4-2-3-1, med Mawa på topp og Larsen på kant.

Bortsett frå at dei har laga mange mål, så er det ikkje desse eg ville ha festa meg ved i lagoppstillinga. Daniel Fredheim Holm er det mest kjente navnet. Eldgammal kar på godt over 30, med lite speletid i år. Men veldig kjent og heilt sikkert viktig. Jørgen Hammer er midtstopper med fleire sesongar i eliteserien for Stabæk bak seg. Med seg på stopperplass har han Emmanuel Troudart som kom frå Ull/Kisa i vinter. Kristian Brix på backen begynte også i Vålerenga, men har eliteseriesesongar bak seg i Bodø/Glimt. Og nokre sesongar i Sandefjord, Fredrikstad og no sist Sandnes Ulf. Kom også i vinter. Stian Sortevik er ekte KFUM'er, men spelte fast for Stabæk frå 2012-14. Offensiv midtbanespeler med 4 målgivende så langt. Olav Øby var lenge lovende i Sarpsborg før han tok steget ned til Strømmen (2016) der han fekk spele mykje, blei henta opp til Kristiansund (2017) der han fekk litt før han gjekk til Kongsvinger (2018) der han atter fekk spele fast. Også han kom inn den vide porten i vinter. 3 mål og 2 målgivende frå kanten så langt. Abdul-Basit Agouda har slitt ut benkane til Stabæk og Strømsgodset i fleire år, men er fortsatt berre 20. I KFUM kan han vere på gang. Kort sagt er det mykje nedfallsfrukt i Oslo. Og der Skeid valgte å gi tillit til alle som spelte dei opp, har KFUM forsterka med mange spelarar.

Etter å ha lest meg litt opp på dei er eg mindre overraska over resultata enn eg var før. Nok som igjen betyr at det ikkje er sikker dei skal gå på ein smell med det første. Om vi går tilbake til resultata, så ser vi at dei er stabile. Dei har ikkje avgitt unødvendige poeng, med eit mulig unntak av kampen mot Skeid. Dei gongane det taper, er så er det mot dei laga vi i utgangspunktet skulle tru hadde mest iboende kvalitet. Det taler til vår fordel, for vår kvalitet skal vere ganske bra. Men dei har altså vunne 5 av 6 heimekampar. Aner ikkje om det er noko spesielt med bana som gjer den vanskelig for tilreisende.

Her er forresten laget som tapte 2-4 mot Ull/Kisa før ferien:

Skjærstein
Gaye Troudart Hammer Brix
Sørås Rasch
Kastrati Sortevik Øby
Mawa

Larsen for Kastrati etter 46
Agouda for Sørås etter 66
Fredheim Holm for Øby etter 77
Thomas, Gueye, Collett, Moula


Om nokon blir forvirra av enkelte navn, så er det ikkje Flamur, Pape og Camilla det er snakk om. Det er Fisnik, Mansour og Tobias.
Nok ein bortekamp for vårt kjære AaFK, altså. Nok ein bortekamp der vi skal vinne og helst overspele motstanderen. Men som både analysa og historia har vist, så er det ikkje enkelt. Vi har stort sett innfridd på heimebane, men bortekampane har vore ei lang rekke av skuffelser. Det er sikkert ikkje så enkelt som vi trur det er, men vi kan likevel ikkje senke lista og vere fornøgde. Forrige bortekamp klarte vi til og med å gå oss på årets første bortetap. Mot Raufoss. Ingen forkleinelse av dei, men det var flautt. Der og då i alle fall. Over 13 kampar ville det ha vore rart om det ikkje skjedde innimellom. Heldigvis reparerte vi det ved å rise Rosenborg og å senke Sandnes Ulf. Godfølelsen er litt på plass igjen. Men den er skjør. Skal berre eit dårlig resultat til for å få hausten-2018-vibber, og dei liker vi ikkje. Kan slikt vere ein del av analusen av borteproblemet vårt? Er vi så redde for å ikkje vinne at vi ikkje presterer på vårt beste? Det er i alle fall frustrerende vanlig å sjå laget vårt desperat forsvare ein ynkelig ledelse som lag vi helst ikkje vil samanlikne oss med. Vi vil jo berre kjøre på og lage fiskesuppe av dei.

Nei, overlater det taktiske til Lars og Andrea. Dei får bestemme 3-5-2 eller 3-4-3. Dei før velge om Pape får smile på bana eller surne på benken. (Uansett bør han takle det og ta det som ei utfordring.) Dei får bestemme om Grønner er klar til å ta plassen frå Ramsteijn. Om det er plass til Orry og Fet. Kven som er beste alternativet på venstrekanten. Om Carlsen får att plassen sin no når han er er blitt frisk. Om Agdestein skal få eit plaster på såret etter å ha blitt oversett sist. Om det er plass til unggutar på benken. Alle dei små tinga. Det er mange som har grunn til å føle at dei fortjener ein plass på laget, 11 vil bli fornøgde.

Vi skal prestere. Vi skal fortjene å vinne med minst 2 mål. Då bruker resultatet stort sett å bli riktig.

Kan også melde om følgende kampar for konkurrentane våre:
Sandefjord (2) vs Kongsvinger (8)
Raufoss (7) vs Jerv
Start (10/1) vs HamKam
Sogndal (15/1) vs Tromsdalen


Talla viser kor mange poeng dei er bak oss. KFUM er 9 bak. Sandefjord har ein vanskelig heimekamp. Det vil vere ein overraskelse om nokon av dei andre avgir poeng. Og på onsdag skal Start og Sogndal endelig møtes for å få spelt hengekampen.
Nokon veit bedre enn andre

Brukeravatar
Even beinløs
Innlegg: 529
Registrert: lør jun 25, 2005 19:09:16

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av Even beinløs » fre jul 19, 2019 09:31:08

Faktisk gruer meg til kampen.
Grunn?
Spillerens innstilling. At trener ikke evner å motivere.
At de tar for lett på oppgavene. Så det klare skille på de 4 siste kamper; ''natt & dag''' - ''berg og dalbane'' mellom HamKam, MFK, RBK og Raufoss...

Guru
Innlegg: 9454
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av Guru » fre jul 19, 2019 13:43:27

Nokon tanker om kven som burde få spele, forresten?

Andreas Lie og Daniel Gretarsson er dei einaste som er bombesikre på ein plass på laget.

Jørgen Hatlehol, Aron Thrandarson, Niklas Castro og Holmbert Fridjonsson blir nok også med rette overraska om dei ikkje får plass.

Kaj Ramsteijn tar antakeligvis høgre stopper, men Jonas Grønner puster han i nakken. På motsatt side har Oddbjørn Lie cirka litt større forsprang på Ståle Steen Sæthre.

Det ville vere veldig rart om Izunna Uzochukwu mister plassen. Sjølv om Fredrik Carlsen er kjempeklar igjen. Om ein ønsker det er det plass til begge, men då er det mange om beinet.

Då er 9 av 11 plassar fordelt. Venstrekanten er ledig. Den siste plassen er enten indreløper (i 3-5-2 dersom Castro speler spiss), spiss (i 3-5-2 dersom Castro speler indreløper), offensiv kant (i 3-4-3 med Castro offensivt og Thrandarson på midten) eller sentral midtbane (i 3-4-3 med Thrandarson og Castro offensivt).

Pape Habib Gueye. Sondre Fet. Nenass. Peter Orry Larsen. Berre å fortsette. Mange å velge mellom.


Satser på følgende fire bakerst:
ALie
Grønner Gretarsson OLie


Så er det mange varianter foran:
Hatlehol Orry Izunna Thrandarson Olafsson
Holmbert Castro

Hatlehol Castro Izunna Thrandarson Fet
Holmbert Pape

Hatlehol Nenass Izunna Carlsen
Thrandarson Holmbert Castro


Og det var berre begynnelsen. Kan sikkert tenke ut 10 varianter eg ikkje klarer å velge blant.
Nokon veit bedre enn andre

Filer
Innlegg: 130
Registrert: fre mar 09, 2018 08:42:15

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av Filer » fre jul 19, 2019 21:14:19

Guru skrev:
fre jul 19, 2019 13:43:27

Då er 9 av 11 plassar fordelt. Venstrekanten er ledig. Den siste plassen er enten indreløper (i 3-5-2 dersom Castro speler spiss), spiss (i 3-5-2 dersom Castro speler indreløper), offensiv kant (i 3-4-3 med Castro offensivt og Thrandarson på midten) eller sentral midtbane (i 3-4-3 med Thrandarson og Castro offensivt).
Men har ikke Castro karantene. 4 gule kort mener jeg at han har.

sindre2
Innlegg: 1432
Registrert: fre des 17, 2010 20:44:22

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av sindre2 » fre jul 19, 2019 23:01:10

Filer skrev:
fre jul 19, 2019 21:14:19
Guru skrev:
fre jul 19, 2019 13:43:27

Då er 9 av 11 plassar fordelt. Venstrekanten er ledig. Den siste plassen er enten indreløper (i 3-5-2 dersom Castro speler spiss), spiss (i 3-5-2 dersom Castro speler indreløper), offensiv kant (i 3-4-3 med Castro offensivt og Thrandarson på midten) eller sentral midtbane (i 3-4-3 med Thrandarson og Castro offensivt).
Men har ikke Castro karantene. 4 gule kort mener jeg at han har.
Jo, han fikk vel sitt 4. nå mot Sandnes Ulf

AsE987
Innlegg: 1692
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av AsE987 » lør jul 20, 2019 10:55:51

Foreslår Izu fortsetter sentralt. Carlsen aksepterer benken, han vet laget har vært bra med Izu i hans posisjon. I en 3-5-2 kan orry og Thradarsson ta de andre posisjonene sentralt, hvor Thradarsson har litt mer offensivt fokus. Orry er god boks til boks og er perfekt som indreløper i dette systemet.
Hatle har spilt alt, og fortsetter med det. Den andre kanten er mer åpen. Meade eller Olavsson er favorittene der.

Dumt med Castro som er suspendert. 4 gule allerede er i overkant for en spiller som sto over litt i starten og spiller offensivt. 2 gule skulle han hatt nå, tenker jeg.

På topp er Pape og Holmbert førstevalget. Agdestein leverer ikke helt på samme nivå, normalt.

Blir fint med en kamp igjen. Det må vinnes for å holde koken. Sandefjord passerer oss fort om vi taper..

Guru
Innlegg: 9454
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av Guru » lør jul 20, 2019 13:24:24

Oops, 4 gule til Castro. Utrulig kva eg kan gløyme ein sommerferie.

Men det gjer det enkelt. Holmbert, Thrandarson og Pape (?) starter. Vi antar i tillegg Izunna sentralt, Hatlehol til høgre Olafsson/Meade til venstre.

Ved 3-5-2 er det en ledig indreløperplass ved sidan av Thrandarson. Orry, Fet, Nenass, Carlsen og Karlsbakk er mi prioriterte liste der.

Velger vi 3-4-3 er den ledige sentrale plassen litt meir defensiv, ved sidan av Izunna. Nenass, Carlsen, Orry er prioriteten der.

ALie
Ramsteijn Gretarsson OLie
Hatlehol Carlsen Izunna Thrandarson Olafsson
Pape Holmbert

Slik seier Sunnmørsposten at det blir.
Nokon veit bedre enn andre

AsE987
Innlegg: 1692
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av AsE987 » lør jul 20, 2019 16:14:13

Orry er ikke i kamptroppen grunnet skade. Han blir liksom ikke 100% virker d som, alltid noe småtteri. Synd, men vi har erstattere. Da tror jeg vi får se både Carlsen og Izu på banen fra start i dag.

Enig med sumpen og Guru over her. Dette laget starter.

Krå Myra
Innlegg: 1208
Registrert: man jan 01, 2018 13:52:13

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av Krå Myra » lør jul 20, 2019 21:32:59

KFUM skaper bra offensivt trykk men slepper også motstanderen til ofte. Derfor bør vi gjøre det vanskelig for de på midtbanen, så en bør ha både Nenass og Izunna sentralt. Da vil vi vinne ball oftere og omstille kjappere til angrep. Helst i en 3-4-3.

weasel
Innlegg: 1239
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av weasel » søn jul 21, 2019 17:24:14

Ser at Olafsson starter, Izunna og Pape. ... liker

Øggen
Innlegg: 385
Registrert: søn jul 31, 2016 01:33:33

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av Øggen » søn jul 21, 2019 18:38:47

Ka e det som skjer idag?? E dei sure fordi det regna?? Berre tull uttpå der.
Feilpasninga, tulledribling og ikkje minst BOM PÅ ÅPENT MÅL.
Ingen bra start.

Prellen
Innlegg: 215
Registrert: man apr 21, 2014 16:20:35

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av Prellen » søn jul 21, 2019 18:45:43

Utrolig at vi ligger under. drøssevis med sjanser, men vi er ineffektive idag. God offensiv fotball, spesielt siste 15 min. Hull på byllen i 2. omgang nå så har vi det her!

AbbySC
Innlegg: 2470
Registrert: ons sep 07, 2005 12:01:32

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av AbbySC » søn jul 21, 2019 18:53:49

Føles veldig unødvendig at vi ligger under etter første omgang. Slipper inn mål på dødball der vi er uoppmerksomme og slipper markeringen. Skaper 4-5 feite sjanser, men avslutningene er for svake. Mye kjefting og sutring på dommeren og tidvis litt temperatur. Håper det løsner!

AbbySC
Innlegg: 2470
Registrert: ons sep 07, 2005 12:01:32

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av AbbySC » søn jul 21, 2019 19:10:14

Her har vi bommet på alt av opplagte sjanser, og så skrur Olafson en corner rett inn via en litt hjelpeløs keeper! 1-1

AbbySC
Innlegg: 2470
Registrert: ons sep 07, 2005 12:01:32

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av AbbySC » søn jul 21, 2019 19:26:09

Så slipper vi inn nok et drittmål etter å ha styrt andreomgang totalt i 20 minutter.

AbbySC
Innlegg: 2470
Registrert: ons sep 07, 2005 12:01:32

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av AbbySC » søn jul 21, 2019 19:29:54

Holmbert må gå av etter en ny "nakkeskade". Har høy skadefrekvens den karen. Håper Agdestein er hvass i dag!

AsE987
Innlegg: 1692
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av AsE987 » søn jul 21, 2019 19:33:29

Er det håp for poeng?

AbbySC
Innlegg: 2470
Registrert: ons sep 07, 2005 12:01:32

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av AbbySC » søn jul 21, 2019 19:35:25

AsE987 skrev:
søn jul 21, 2019 19:33:29
Er det håp for poeng?
Det BØR det være. Vi burde ha ledet denne kampen klart.

AbbySC
Innlegg: 2470
Registrert: ons sep 07, 2005 12:01:32

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av AbbySC » søn jul 21, 2019 19:48:32

Sondre Fet 2-2 på frispark fra 20 meter!

AbbySC
Innlegg: 2470
Registrert: ons sep 07, 2005 12:01:32

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av AbbySC » søn jul 21, 2019 19:50:15

Agdestein 3-2 på overtid!!

AbbySC
Innlegg: 2470
Registrert: ons sep 07, 2005 12:01:32

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av AbbySC » søn jul 21, 2019 19:51:33

4-2 ved Pape!!

88charlie
Innlegg: 444
Registrert: fre aug 23, 2002 17:09:17

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av 88charlie » søn jul 21, 2019 19:53:55

Veldig fortjent!


Prellen
Innlegg: 215
Registrert: man apr 21, 2014 16:20:35

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av Prellen » søn jul 21, 2019 19:54:05

Er så deilig! Fullt fortjent seier :D

olav60
Innlegg: 162
Registrert: søn jul 07, 2019 21:08:27

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av olav60 » søn jul 21, 2019 20:03:28

Utrolig innhenting ! :o

AsE987
Innlegg: 1692
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av AsE987 » søn jul 21, 2019 20:07:27

Wuuut. Hadde resignert her. Også sto d 4-2 på vglive. Hva skjedde??

AbbySC
Innlegg: 2470
Registrert: ons sep 07, 2005 12:01:32

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av AbbySC » søn jul 21, 2019 20:44:15

AsE987 skrev:
søn jul 21, 2019 20:07:27
Wuuut. Hadde resignert her. Også sto d 4-2 på vglive. Hva skjedde??
AaFK hadde egentlig god kontroll på hele kampen, og KFUM scorer vel omtrent på de to avslutningene de har. Tror ikke Andreas Lie hadde en eneste redning i kampen.

AaFK skaper flere store sjanser i første omgang, og dominerer banespillet stort i starten av andre.

Etter at KFUM utrolig nok går opp til 2-1, faller AaFK litt i kvalitet, men når Sondre Fet scorer 2-2 på et flott frispark et par minutt før full tid, begynner de å jage seier. 2-3 kommer et par minutt etter når Olafson svinger et frispark inn i feltet som Agdestein stusser videre i mål. 2-4 kommer på en kontring etter at KFUM sender mann og mus opp for å utligne.

Synes alt i alt dette er en av de bedre bortekampene av AaFK i år. Bra trøkk i press og duellspill, flere gode angrep og 6-7 store sjanser i tillegg til målene. Synes Izunna styrer midtbana flott.

Minus må være at spissene er litt off, spesielt Holmbert, og at vingbackene, som kommer til mange innlegg i dag, mangler presisjon. Her synes jeg Olafson var bedre enn Hatlehol, som enten treffer førsteforsvarer eller slår alt for langt.

Krå Myra
Innlegg: 1208
Registrert: man jan 01, 2018 13:52:13

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av Krå Myra » søn jul 21, 2019 22:08:29

Tror seriøst at den posisjonen Aafk kan forbedre seg mest på pr krone før tippeligaen er på keeperplassen. Lie er lokal og alt men har store utfordringer mht rekkevidde, både ut mot stengene og i høyden, og er det noe en 3-5-2 mot bedre motstand gir så er det innlegg fra kant der det trengs en keeper med rekkevidde og autoritet i lufta.

Vi var heldige i dag og det er deilig!!

Øggen
Innlegg: 385
Registrert: søn jul 31, 2016 01:33:33

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av Øggen » søn jul 21, 2019 22:29:24

AbbySC skrev:
søn jul 21, 2019 19:51:33
4-2 ved Pape!!
Men ken va det som "lot være å tøtsje ballen" slik at Pape fikk målet?? Fikk ikkje med meg det.
Va det en aksjon for å "blidgjere" Pape??

Prellen
Innlegg: 215
Registrert: man apr 21, 2014 16:20:35

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av Prellen » søn jul 21, 2019 22:44:58

Øggen skrev:
søn jul 21, 2019 22:29:24
AbbySC skrev:
søn jul 21, 2019 19:51:33
4-2 ved Pape!!
Men ken va det som "lot være å tøtsje ballen" slik at Pape fikk målet?? Fikk ikkje med meg det.
Va det en aksjon for å "blidgjere" Pape??
Mistenker at han lot være og touche borti ballen av frykt for å være i offside.

Abderrazak Matzerath
Innlegg: 1095
Registrert: tir apr 02, 2013 13:14:30

Re: Kamptråd 14: KFUM Oslo vs Aalesund - Søndag 21.juli 1800

Legg inn av Abderrazak Matzerath » søn jul 21, 2019 22:56:09

Beste bortekampen i år, lenge siden AaFK har vært så aggressive og offensive på bortebane. To møkkamål i mot, men avslutninga var jo på nivå med avslutninga på første kampen på CLS. Fet sitt frispark satte fyr på sakene.

"Ka dei driv med utpå der?? Hæææ?" 8-)

Et aldri så lite mirakel, om man kan bruke det uttrykket i en kamp som ender 2-4 for KFUM.

Svar