Side 1 av 1

Aafk.no og lite dekning etter kamp

Lagt inn: søn nov 03, 2019 08:29:03
av Another_Roger
Eg syns heilt ærlig at i dagens digitale verden så burde det vere mogleg å få produsert meir materiale etter kamp. Det treng ikkje å vere store greier. Tenkjer på intervju av spelarar og andre involverte. Tango-podden er bra når den faktisk blir gjennomført. Dette er dog høgst variabelt. Etter bortekampane er det stort sett ingenting å bite tenna i. Som oftast må ein vende nasa mot smp.no for å få noko som helst. Med dagens mobiltelefonar burde det vere såre enkelt å produsere noko multimodalt etter kamp. Litt skuffa over det. Det er faktisk ikkje rare innsatsen som skal til for å gjere dette.

Re: Aafk.no og lite dekning etter kamp

Lagt inn: søn nov 03, 2019 10:14:59
av jast
Enig, det ble også lovet intervju med Lars Bohinen og en spiller før kampen. Det kom heller ikke.

Re: Aafk.no og lite dekning etter kamp

Lagt inn: søn nov 03, 2019 11:27:55
av AaFK og ikke Åfk
Forsåvidt enig at mer videomateriale burde kunne fås ut etter kamp, men sett fra AaFK sin side må noen faktisk gjøre den jobben, spesielt vanskelig på bortekamper.
Kan ikke huske sist det ikkje har vært intervju i forkant av en kamp i år, så også der har AaFK levert knallsterkt heile sesongen. Det viser at dekningen blir satt pris på når det kommer kritikk ved første anledning det ikkje gjøres intervju.

Re: Aafk.no og lite dekning etter kamp

Lagt inn: lør nov 16, 2019 21:34:34
av Krå Myra
Nå når vi rykker opp til eliteserien bør Aafkdottno gjøre det samme. Om en er ærlig så er det litt 3.div. Noen bør be om betingelser til å gjøre en bedre jobb eller si fra seg ansvaret.