Moderator: Arcturus

Guru
Innlegg: 9455
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av Guru » man jun 22, 2020 12:18:01

...
2.Brann 2-0-0- 5-1 6
...
16.Aalesund 0-0-2 3-11 0

Aalesund-Molde 1-4
Haugesund-Brann 1-2
Kristiansund-Aalesund 7-2
Brann-Viking 3-0


Det ser rett og slett ikkje bra ut.

Vi kan gjere tabellen litt bedre:
...
11.Rosenborg 0-1-1 0-1 1
12.Odd 0-0-2 1-3 0
13.Sarpsborg 0-0-2 0-2 0
14.Viking 0-0-2 2-7 0
15.Haugesund 0-0-2 2-8 0
16.Aalesund 0-0-2 3-11 0

5 lag tapte første runde. Interessant nok tapte akkurat dei same 5 laga - pluss Rosenborg - i andre runde og. 6 lag som alle er meir eller mindre like ute og kjøre som oss. Vi er spente på ny divisjon, og har starta dårlig. Odd har mista treneren, og har starta dårlig. Sarpsborg holdt på å rykke ned, og har starta dårlig. Viking skulle fortsette framgangen, men har starta dårlig. Haugesund skulle ta endå eit skritt, men har starta dårlig. Rosenborg skulle slå tilbake, men har starta dårlig. Mange skjøre nerver ute og går. Kven takler dei best?

Onsdag:
Aalesund-Brann
Haugesund-Kristiansund
Stabæk-Sandefjord
Start-Molde
Viking-Mjøndalen
Odd-Vålerenga
Torsdag:
Sarpsborg-Strømsgodset
Rosenborg-Bodø/Glimt


Ingen internmøter mellom dei seks utsatte, så det er fullt mulig med 6 nye tap. Slike trender bruker å slutte straks vi oppdager dei. Men om du trur den fortsetter anbefaler eg å sette penger på det. Bortesiger i desse 6, uavgjort i dei to andre. 12 481 i odds hos Norsk Tipping. Gode råd er dyre, men dette er gratis.


Betyr dette noko for oss? Tja... På ein måte lite. Men det betyr i alle fall at vi ikkje kaver åleine. Og det betyr at eitt einaste godt resultat er nok til å løfte oss opp. Nokre lag klarer å snu trenden komande runde. Vi skal vere eitt av dei.


Men Brann då? Kor gode er dei? Kampen mot Haugesund var ein dårlig kamp. Men dei klarte å vinne den 6 minutt på overtid. Slikt gir godfølelsen. Eg veit fint lite om 3-0-kampen mot Viking. Men 3-0 seier uansett sitt og gir dei ein trygghet verdt å ta med seg. Her er gårsdagens lag:

Ahamada
Strand
Kolskogen
Acosta
Kristiansen
Ordagic
Pedersen
Barmen
Koomson
Bamba
Taylor

Hustad inn for Bamba etter 70
Haugen inn for Barmen etter 70
Rolantsson inn for Koomsom etter 70
Rismark inn for Kolskogen etter 74
Mehnert inn for Taylor etter 86
Pettersen og Grøgaard på benken

1-0 Bamba (52)
2-0 Koomson (61)
3-0 Hustad (90+)


Så kva kan vi lese ut av dette? I alle fall at dei begynte å tenke på kampen mot oss halvveis ut i andre omgang. Då bytta dei 4 mann. Vi registrerer også at ein sterk speler som Haugen sat på benken. Han starter nok mot oss. Og trass i at både Teniste, Rolantsson og Tveita er rekna som høgrebacker starta dei med Petter Strand. Teniste fekk seg ein smell sist, og var ikkje med. Det same gjeld Forren. Aner ikkje om dei er klare onsdag.

Klisjeen om Bergen er at dei feirer seriegull no. Dei er nok litt klokare enn som så, i alle fall inne i klubben. Men dei har nok litt nullstilling å gjere dei og. Dei les resultat og tabeller akkurat like godt som oss. Det dei også husker er at vi vaska bana med i vinter og vant 0-3. Det forrige gode resultatet vårt.



Så var det oss. Ein ting som var litt trist med kampen i går var at vi ikkje tok vare på muligheitane til å få med oss gode opplevelser. Sigurd Haugen hadde gode muligheter til å få sitt første mål, men klarte det ikkje. Markus Karlsbakk burde absolutt ha redusert på overtid, men klinka ballen utypisk over mål. Kanskje ikkje viktig i den store samanhengen, men det gjer klart ein forskjell for dei. Niklas Castro er mannen med blikka på seg. Etter to kampar har han ikkje levert. I første kamp blei han sparka i fillebiter, i går såg vi lite til dei kreative bidraga vi har lært oss å forvente. Vi såg derimot at han var frustrert. Han forventer meir av seg sjølv, han og. Han treng den gode opplevelsen han og. Det kan ordne seg fort, for han og for alle. Hardt arbeid i botnen, tru inne i skallen, så kjem gullkorna.

Men kven skal spele?

Med to dagers pause er det verdt å sjå på kven som har spelt mykje. I går var det 90 minutt på Grønner, Gretarsson, Olafsson, Castro og Haugen, i tillegg til målmannen. Alle dei spelte vel 90 også sist veke. Skademessig veit vi at Mutch er tilbake i trening, men det er meldt at han ikkje skal spele mot Brann. Her er det viktig at medisinske hensyn får kome først. Vi har ikkje høyrt meir om Carlsen, men det var umiddelbart etter forrige kamp sagt at han var ute mot både Kristiansund og Brann. Med "vondt i korsryggen" er det all grunn til å anta at Fridjonsson også tar seg ei pause.

Kven står klar og skal inn?
Klinkenberg har fått to små innhopp. Slett ikkje umulig at han får sjansen no. Men i så fall er det mest nærliggende at han tar Oddbjørn sin plass.
Izunna er neppe klar for 90 denne gongen heller. Det same gjeld sikkert Orry og.
Sno er heilt sikkert klar for å starte. Då blir han i så fall høgrekant. Enten dytter han Hatlehol ut på benken eller over til venstre for å gi Olafsson ein pust i bakken. Hatlehol var på ingen måte verst mot Molde, men var ikkje på høgde i går. "1" på børsen er tøft. Skal han straffast med benken? Eller skal han få bevise først som sist at han klarer å løfte seg opp igjen? Spennende og viktig vurdering, men ikkje enkel.
Vi har mange halte sentralt på midten. Samtidig har vi ein spelesugen Bizoza på benken. Han er eit alternativ både der og i forsvaret.
Og kva seier vi om Stålinho. Han har spelt på ein uvant plass, og har generelt ikkje gjort det for gale. Men gav frå seg ballen på grusomt vis to gongar rett før han blei bytta ut i går. Faktum er likevel at vi slapp inn 3 på rappen rett etter det byttet. Kanskje tilfeldig, men alltid verdt å merke seg.
Kva med Määtä, Breivik og Fiskerstrand? Er dei klare for ein plass i troppen?

Så var det formasjonen. Med 3-5-2 seier det seg nesten sjølv at Haugen/Castro blir spisspar. Velger vi 3-4-3 får dei selskap av Bolkan Nordli i fremste rekke. Uansett treng vi to sentrale midtbanespelarar, og kan velge blant Orry, Sæthre, Izunna, Karlsbakk og Bizoza. Det er dette som er nøtta å knekke. Kven gir den beste kombinasjonen?

Enkelte roper forresten etter keeperbytte. Det ser eg liten grunn til. Andreas Lie har gjort jobben greitt. Ingen openbare tabbar trass i 11 baklengs. Kunne ha tatt frisparket i går. Men han står videre. Med ein anelse hjelp frå forsvaret blir det bra. Håper virkelig dei stepper opp litt. Gretarsson skal vere sjef. Grønner skal vise Brann at dei skal savne han.

ALie
Grønner Gretarsson OLie
Sno Sæthre Bizoza Olafsson
Castro Haugen Bolkan


Guru har talt.
Nokon veit bedre enn andre

Brukeravatar
DAGGAD
Innlegg: 10165
Registrert: man mai 13, 2002 21:01:29

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av DAGGAD » man jun 22, 2020 13:18:38

Mye fornuftig som vanlig Guru.

Nå vet jeg ikke formen til Kongshaug, men jeg er uenig i vurderingen av Andreas. 11 mål på 2 kamper er mye. Og selv om der er ingen komiske tabber så er det heller ikke godt keeperspill. Og en keeper skal også styre forsvaret sitt, det virker ikke som Andreas er særlig engasjert på den biten.

Uansett. Det som gjelder til denne kampen er nullstilling og skjerping i bånn. Det er ABSOLUTT INGEN KRISE etter den ydmykende starten. Men nå må vi komme i gang på skikkelig vis. Finne troen på egne ferdigheter og dyrke samhandlingen.
Forventer en tett og spennende kamp mot de røde (blir vel svarte mot oss da kanskje) fra Bergen.
Aafk - gjør noe med seg selv

platini
Innlegg: 396
Registrert: lør mar 14, 2009 11:12:37

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av platini » man jun 22, 2020 15:10:32

"Vi er Eliteseriens klovner" uttalte sirkusdirektør og "Maestro" Bohinen etter kampen i Kristiansund iflg media. Og det har han vel på en måte rett i, verre kan det vel ikke bli.
Jeg tror savnet av kaptein Carlsen er større enn mange på dette forumet vil innrømme i disse dager, håper han kan benyttes mot Brann. Castro virker helt utafor, straffemissen mot Molde var ingen god medisin for sjøltilliten. Ellers skremmende å se Olafsson med sin hodeløse avskjæring uten sjanse å nå ball og feie en motspiller ut på asfalten på egen banehalvdel etter 1 minutt!!! Oransje kort av en for dagen AaFK-vennlig dommer og idiotisk søknad om rødt som på Lerkendal i fjor, i går med hele 90 min. igjen av kampen. Meningsløst. Fikk han høre det Bohinen? Savnet av Thrandarsson og Fet er også merkbart slik jeg ser det.
Ellers: Får ikke Kongshavn starte nå, får han det aldri. Alt annet er dårlig psykologi av "sirkusdirektøren"

Til slutt litt om publikum. I Balljsund dreit arrangørene i Coronatiltakene med avstander, var der virkelig kun 200 som sang i 95 minutt var de nok håndplukka fra den harde kjerne i supporterklubben og et mannskor. Et lite og intimt stadion er nok en fordel i disse tider. Håper de utvalgte til tribuneplass på CLS onsdag klarer å støtte tilsvarende. Nervene ligger tjukt utapå tangotrøyene før Brann-kampen. God kamp folkens!

weasel
Innlegg: 1248
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av weasel » tir jun 23, 2020 15:13:37

Håper på Kongsvik i denne kampen. Det kan vel neppe bli værre likevel.

Guru
Innlegg: 9455
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av Guru » tir jun 23, 2020 18:41:01

Troppen mot Brann er identisk med troppen mot Kristiansund.
Nokon veit bedre enn andre

weasel
Innlegg: 1248
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av weasel » tir jun 23, 2020 22:25:05

Ja, faktisk. Jeg tror Bohinen gir samtlige en mulighet til å vise at de faktisk kan, og at det mentalt sett sikkert er lurt, det bør slå positivt ut med tanke på selvfølelsen til den enkelte spilleren. Da får vi tro de reiser kjerringa, og gir Brann sitt første tap for sesongen. Go Aafk!

AsE987
Innlegg: 1696
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av AsE987 » ons jun 24, 2020 08:01:06

3 bytter i startelveren er annonsert:
Orry for Holmbert
Klinkenberg for O. Lie
Sno for Olavsson

Skulle gjerne sett Sno erstatte Hatlehol istedet, som både jeg og sunnmørsposten mente var banens dårligste spiller mot Kristiansund.
Holmbert er på benken. Ryggtrøbbel, så jeg tror ikke han spiller mye i dag.

Ser også ut som vi skal spille 3-4-3

F.I.L.
Innlegg: 3975
Registrert: tir apr 10, 2007 10:58:41

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av F.I.L. » ons jun 24, 2020 12:09:04

Orry altså... Normalt et uttak jeg ville støttet, men er han i bedre forfatning enn Izuna pr i dag feks? Jeg liker Orry godt når han er i form, men når han kom inn mot KBK så så det ikke så betryggende ut, for å si det forsiktig.

Skal tro hvor nervøs Hatlehol kommer til å være i dag da? Mye som står på spill både for han og laget i kveld. Takler han presset etter en grusom kamp sist?

Olafson trenger sikkert hvile og Sno virket lovende når han kom inn sist. Kvikk og god spiller. Synes jeg så litt Gyasi i han faktisk :) En spillertype AaFK så absolutt trenger. Synd ikke Mutch ble klar til denne kampen heller. Når er han klar? Skulle i utgangspunktet vært klar til dagens kamp...

Guru
Innlegg: 9455
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av Guru » ons jun 24, 2020 12:46:44

Då har eg høyrt på Brann-podden Ballspark, med Erik Huseklepp og eit par andre anerkjente fotballfolk frå Bergen. Og eg har lese Doddo-bloggen.

I Ballspark er dei beherska optimister før dagens kamp. Peiker på at verken Oddbjørn Lie eller Jonas Grønner flytter føtene lynraskt. Litt mindre beherskelse hos Doddo. Han henter fram dei store orda om årets Brannlag.

Deira beskrivelse av Brann-laget er det mest interessante.
Nokon veit bedre enn andre

Abderrazak Matzerath
Innlegg: 1096
Registrert: tir apr 02, 2013 13:14:30

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av Abderrazak Matzerath » ons jun 24, 2020 17:04:12

laget:

1 Andreas Lie
2 Shaquill Sno
3 Daniel Leo Gretarsson
4 Jonas Grønner
6 Daan Klinkenberg
9 Niklas Castro
11 Simen Bolkan Nordli
15 Ståle Stålinho Sæthre
16 Jørgen Hatlehol
19 Peter Orry Larsen
22 Sigurd Haugen

Benken:
Gudmund Broks Kongshavn, Oddbjørn Lie, Holmbert Fridjonsson, David Kristjan Olafsson, Parfait Bizoza, Izunna Uzochuwku, Markus Seehusen Karlsbakk

rogerlima
Innlegg: 350
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av rogerlima » ons jun 24, 2020 17:29:24

Krysser fingrene for at Bohinens strategi om å gi fornyet tillit og senere forhåpentligvis økt selvtillit til enkelte der utpå fungerer.
Sist redigert av rogerlima den ons jun 24, 2020 17:34:27, redigert 1 gang totalt.

Brukeravatar
Nick Name
Innlegg: 869
Registrert: lør jul 13, 2013 01:03:31

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av Nick Name » ons jun 24, 2020 17:34:08

Blir spennende å se om vi klarer å dra i land årets første hederlige tap - Har ingen forventninger, men Brann er jo i likhet med Aafk kjent som de hjelpesløses hjelpere så...

At Hatlehol får starte etter det han har prestert i de TO første kampene henger ikke på greip.
Ser dessverre ikke noe eliteserie potensiale i han

Øggen
Innlegg: 386
Registrert: søn jul 31, 2016 01:33:33

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av Øggen » ons jun 24, 2020 17:37:50

Forren starta, så han gleda seg sikkert dobbelt....

jast
Innlegg: 1309
Registrert: tor des 06, 2012 18:59:37

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av jast » ons jun 24, 2020 17:48:49

En ting er sikkert, en dag så vinner AaFK en kamp igjen. Håper det skjer i dag.

AsE987
Innlegg: 1696
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av AsE987 » ons jun 24, 2020 18:13:53

Vi har ikke åpna spesielt bra. Pulsen er høy hver gang brann har ballen på vår halvdel. Og et tidlig gult kort igjen. Får håpe vi ikke ødelegger kampen med en utvisning

AsE987
Innlegg: 1696
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av AsE987 » ons jun 24, 2020 18:23:30

Nå er vi forran jævla Viking på tabellen. Alt er greit! Og vi har holdt nullen i 20 minutter +

rogerlima
Innlegg: 350
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av rogerlima » ons jun 24, 2020 18:35:34

Sno er meget bra fremover!

weasel
Innlegg: 1248
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av weasel » ons jun 24, 2020 18:56:54

Herlig å gå til pause m ledelse 🙂

AsE987
Innlegg: 1696
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av AsE987 » ons jun 24, 2020 18:59:09

Bra utvikling igjennom omgangen. Synes det har sett tryggere ut bakover, med unntak av Lie som jeg syns har hatt et par usikre involveringer. Sno ser ut som en solid forsterkning, helt klart

jast
Innlegg: 1309
Registrert: tor des 06, 2012 18:59:37

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av jast » ons jun 24, 2020 19:00:07

Sno ja, føler vi har fått Demar Philips tilbake :)

AsE987
Innlegg: 1696
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av AsE987 » ons jun 24, 2020 19:20:21

Så er det for pokker meg på'an igjen!

jaudajauda
Innlegg: 35
Registrert: tor mar 14, 2013 09:03:16

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av jaudajauda » ons jun 24, 2020 19:23:05

Ja, her må det endringer til...ser ut som eliteseriens dumpekandidat. Alt for lite vilje til å forsvare eget mål.

AsE987
Innlegg: 1696
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av AsE987 » ons jun 24, 2020 19:30:46

CASTRO! Og Fridjohnson! Disse 2 bærer oss igjennom dette!
Vi setter inn vår beste spiss, Brann tar ut sin. Kan da gå bra dette nå

AsE987
Innlegg: 1696
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av AsE987 » ons jun 24, 2020 19:56:03

slutt. 2-2. Er marerittstarten over?
I målprotokollen ser vi spor av de forrige kampene. 6 minutt mellom målene til Brann. Men etter det stengte heldigvis låvedøra.

1 poeng, javel. Vi må bare ta det vi får. Så skakkjørt som vi fremstod i starten, så blir vi bare bedre fremover nå.
Orry og Izu har fått spilletid, de er klare for å bidra.
Klinkenberg og Sno har spillt seg varm. Mest å si om Sno enn så lenge.

Fridjohnsen scorer igjen. Veldig bra.
Castro åpnet målkontoen. Assist også.

5 mål på 3 kamper er ikke så aller værst. Nå må vi bare holde stengt bakover!
Nå begynner sesongen for alvor!

rogerlima
Innlegg: 350
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av rogerlima » ons jun 24, 2020 20:15:52

Fint å «kun» sleppe inn 2. Men måten de to kommer på gir grunn til fortsatt bekymring. Allikevel: kjekt med poeng👍

gaddag
Innlegg: 2091
Registrert: ons apr 01, 2015 20:54:18

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av gaddag » ons jun 24, 2020 21:30:42

Denne kampen ble akkurat slik jeg hadde håpet.
Altså hverken slik jeg drømte eller fryktet.
Og det er bra nok nå !
Vi henger mer sammen som et lag, og en kan se at mange spillere hevet seg betraktelig individuelt.
Synes Bolkan, Sigurd, Holmbert, Niklas og So spesielt sto godt frem med lovnader om langt lysere tider. Forsvarsmessig bedre men fortsatt MYE å gå på.
To flotte mål men vi skaper litt for få sjanser.

Bra Aafk !

rogerlima
Innlegg: 350
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av rogerlima » ons jun 24, 2020 21:55:13

Godt sagt, gaddag. Men det er to ting som bekymrer meg. Det ene er A Lie sin overgang til dette nivået. Mulig det går seg til. Men vi har en god keeper til i stallen. Han bør få prøve seg syns jeg. Det andre som bekymrer meg er Hatlehols mangel på driv framover. Selv når det er opplgt at han bør enten utfordre eller løpe fremover så snur han og spiller bakover. Problemet med dette er ikke støttepasninga i seg selv, men snarerer at hele laget stanser opp, fremdriften blir borte, og altfor ofte ender det i farlige overganger. Dette er det klareste kortet å bytte ut. Men det skjer vel ikke..

Men: snur Hatlehol dette så kan det bli bra. Men da må han tørre mer...

jast
Innlegg: 1309
Registrert: tor des 06, 2012 18:59:37

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av jast » ons jun 24, 2020 23:10:55

Vi har scoret 5 og det er 10 lag som har scoret mindre enn oss og det er jo positivt :)

Brukeravatar
Lardboy
Innlegg: 1012
Registrert: lør feb 19, 2005 18:59:58

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av Lardboy » tor jun 25, 2020 09:20:58

Det ser ut som om de tre midtstopperne ikke kommuniserer sammen, ikke skjønner hverandres oppgaver, ikke skjønner egne oppgaver, hvordan de skal bevege seg som en enhet, og hvem som skal støte og hvem som skal falle av.

Når de samtidig tidvis er for puslete i dueller, og ikke klarer å følge motstandernes bevegelser, må det nødvendigvis føre til mål imot.

Det hjelper heller ikke at vi har en keeper som tilsynelatende ikke gir nødvendige og kompenserende direktiver.

Sånn som vi spiller nå, har laget på sett og vis en midtsopper som verken gjør en nyttig jobb som fremskutt midtstopper eller tilbaketrukket midtbaneanker. Jeg vil sammenligne det med å spille med 10,5 mann i stedet for 11.

Hvis vi ikke har tre midtstoppere som fungerer sammen, er det bedre å bite i det sure eplet og legge om formasjonen, men Bohinen virker å være for lite pragmatisk til å skulle svelge slike kameler.

Skal vi fortsette med tre bak, må det komme inn en skikkelig sjef med høy spilleforståelse og taktisk kløkt som kan dirigere de to andre.

Samtidig skjønner jeg ikke at det skal være mulig å fortsette med A. Lie og Hatlehol som førstevalg resten av sesongen. De holder ganske enkelt ikke nivået i øverste divisjon, og hadde sannsynligvis ikke spilt heller, dersom de ikke var lokale.

AsE987
Innlegg: 1696
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: 3 - Aalesund vs Brann - Onsdag 24.juni 18.00

Legg inn av AsE987 » tor jun 25, 2020 09:23:01

Merker jeg er litt lettet i dag.. Føler meg sikker på at laget finner ut av det defensive problemet.
1 poeng på 3 kamper er ikke bra. Men det er helt normalt for de aller fleste lag å tape 2-3 kamper på rad innimellom.
Ikke har vi møtt noen varlsede nedrykkslag, heller.

Offensivt har vi allerede vist at vi duger. 5 mål på 3 kamper er ikke så ille, det.
Og nå som flere spillere har fått litt spilletid under beltet, kan jeg ikke skjønne annet enn at vi bare blir bedre fremover nå.
Godset på søndag, jeg varsler vår første seier!

Svar