Moderator: Arcturus

Guru
Innlegg: 9413
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av Guru » man jul 27, 2020 15:07:44

Det som ikkje tar livet av oss gjer oss sterkare.

Vi har no vore gjennom ei 10 kampar lang periode utan ein einaste siger. Kun ein gong har vi hatt ei lenger rekke. Etter dei 13 kampane i 2017 rykka vi ned. Vi veit endå ikkje når vi klarer å avslutte rekka vi er inne i no.

Vi har endå ei stygg rekke. 4 tap på rad. Det har vi også gjort før. I 2005, 2008, 2009, 2011, 2016 og 2017. Men vi har aldri tapt 5 på rad. 2 gongar har vi avslutta rekkene med å vinne, 4 gongar ved å spele uavgjort.


Det er godt mulig at dette tar livet av oss. At vi rykker ned, altså. Men vi lærer mykje. Dersom vi klarer å slå tilbake frå ein slik start, så tar vi med oss veldig mykje videre til fortsettelsen. Mykje god kunnskap både om kva vi ikkje skal gjere og om vi kva vi skal gjere. Foreløpig har vi nok lært mest om kva vi ikkje skal gjere. Men det viktigaste vi eventuelt tar med oss er det mentale. At vi klarer å snu det frå ein tilsynelatende svart situasjon til ein som fungerer. Vi må berre gjere det først, og så står vi mykje sterkare.

Forrige runde var ikkje bra for oss. Først og fremst fordi vi tapte. Vi gjorde ein del gale, retta opp i mykje av problema frå tidlegare og jobba meir intenst enn vi har gjort heile resten av sesongen. Mykje å ta med oss videre, men ingen poeng. Og det er det vi teller no. I tillegg vant både Viking, Sandefjord og Haugesund, noko som gjer vegen oppover tabellen lengre. Det er 3 poeng til Start på plassen framføre oss. 5 poeng til Mjøndalen på kvalik. Og 7 til Sandefjord på sikker plass. Det er to positive ting å ta med seg. Det første er at det er 20 kampar å ordne dette på. Det andre er at det er nettopp desse tre laga som ligg der. Det er ikkje tilfeldig at det er dei. Det er dei som var venta å ligge der. Det kan sjølvsagt skje at eitt eller fleire av dei plutselig finn forma, men det hadde vore større sjanse om det var nokon andre.

Det einaste vi skal bry oss med inntil videre er førstkomande kamp. 3 poeng vil alltid gjere ein stor forskjell. I og med at det er heime mot Start, så vil det gjere einekstremt stor forskjell. Eg nekter å legge meg ned og gi opp, men dersom vi taper denne kampen er det vanskelig å la vere. Klarer vi derimot å vinne, så opner skyene seg. Nesten så sola får sett gjennom. Muligheitene vil openbare seg og vi vil få ny kraft.


Men uansett. Å starte sesongen med 10 kampar utan siger er ei lita skandale. Det er der Start er. 10 kampar. Ikkje ein einaste av dei har dei vunne. Dei er eit lag som i utgangspunktet var dårligare enn oss. Når vi ser på inn og ut av stallen sidan forrige sesong, så er det vanskelig å sjå at dei har styrka seg. Det burde vere all grunn til å meine at vi er bedre enn dei. Men sjølv om dei heller ikkje har klart å vinne så langt, så er dei ikkje enkle å slå. Det er det kun Molde, Odd, Haugesund og Sarpsborg som har klart. 6 andre har prøvd, men har måtta nøye seg med uavgjort. Av dei 4 tapa er det kun Odd som har klart å slå dei med meir enn eitt mål. Då blei det til gjengjeld heile 0-5. Totalt har dei ein målforskjell på 8-16, mot vår 13-32. Kun Haugesund har skåra mindre enn Start. Halvparten av laga på topp 6 - Vålerenga, Stabæk og Rosenborg - har laga like mange som oss. På dei siste fem kampane har dei kun tapt ein.

Vi har blinka oss ut denne kampen - heime kampen mot Start - som eit vere eller ikkje vere. Denne kampen skal vi vinne. Dette skal vere vendepunktet.

Vi kan vere trygge på at Start har den same planen. Denne kampen skal dei vinne. Dette skal vere vendepunktet! Uavgjort vil vere ein skuffelse for begge, men utan tvil mest for oss.

Vi meiner at vi er bedre enn resultata. At problemet sit inne i hovudet. At vi har vore udyktige i enkeltsituasjonar og uheldige i andre. For kvar feil finns det 3 unnskyldninger og 8 forklaringer. Vi trur fullt og fast på at vi kan bedre, men er nervøse som skjøre krystallfigurer.

Start meiner også at dei har fått dårlig betalt. Dei meiner dei skullle ha slått Stabæk i går, at dei skulle ha slått Rosenborg litt før der. der vi slit med å halde buret reint, er deira problem å lage måla. Leste ein plass at dei fortsatt har til gode å skåre mål frå spissplassen. Mattias Bringaker har riktignok laga to, men då spelte han kant. Marting Ramsland har prøvd og feila. Steffen Skålevik har prøvd og feila. Kevin Kabran har prøvd og feila. Det ryktes at rekordkjøpet Adeleke Akinyemi kan bli klar mot oss. Han kosta mange millinoer, men spelte sist fotball i serieopninga mot oss i fjor. Då øydela han foten, no er han altså meir eller mindre klar.

AWichne
EWichne Bergan Daland Tønnesen
Twum Schulze
Bringaker Markovic Kabran
Ramsland

Skålevik for Ramsland etter 58
Børufsen for Markovic etter 67
Ugland for Kabran etter 67
Skaanes for Twum etter 88
Jørgensen, Robstad, Hadzic,Segberg og Dahl på benken


Dette er laget som spelte 0-0 mot Stabæk i går. Vi kan merke oss at Jonas Deumeland var sjuk og sto over. Sjølv om Start i deler av sesongen har prioritert unge lokale Amund Wichne, så er Deumeland anerkjent som den beste målmannen. Veit ikkje om kampen er i fare for han.

Jesper Daland er kometen. Midtstopper, 20 år, og så seint som i fjor fekk han kun lov å vere ubenytta reserve i 1.divisjon 2 gongar. No er han sjefen. Ting kan skje plutselig. Eman Markovic er også ein kar som har fått mykje skryt i år trass i lite speletid i fjor. (Trur han kom til klubben sist sommer.) Isaac Twum skal vere viktig på sentral midtbane. Mange kjente navn, men ser ingen grunn til å trekke fram så mange fleire. Dei er eit lag med 11 spelarar som kjem til å lage problem vi må håndtere.For då er vi endelig komne fram til yndlingane i dei oransje draktene. Dei må håndtere å "måtte vinne" denne kampen. Klart det er fullt mulig å plukke poenga seinare, men det vil oopenbart auke sjansane våre betraktelig om vi starter no. Vi må vinne, og vi har alt som skal til. Som ein liten ekstra fordel denne gongen har vi laurdagskampen mot Odd. Den gir oss 3 dagers kvile mot Start sine 2. Det er ein fordel som gjer ein forskjell som viser att i statistikkane. Vi hadde den også mot Strømsgodset, og burde ha klart å vinne den.

Sidan laurdag veit vi at David Olafsson må stå over etter utvisninga. Og vi frykter at det same gjeld Sigurd Haugen som visstnok gjekk på krykker frå stadion. Han spelte riktignok ei stund etter at han blei sparka ned, så det er neppe veldig alvorlig. Kampen mot Start er uansett i høgaste grad i fare. Bolkan Nordli var alvorlig krampeplaga på slutten, men det toler han.

Motsatt veg kjem Stålinho tilbake frå skade. Det kan vere håp om at Fredrik Carlsen er klar etter si skade, neppe nokon andre. Izunna virka friskare enn han har gjort i sitt innhopp. Det er slett ikkje umulig at han kan få årets første start.

Forhåpentligvis kan Haugen ute vere ein velsignelse i forkledning. Det kan gi Castro ein mulighet eit hakk lenger fram. Alternativt - men mindre sannsynlig - kan det gi ein 3-4-3 der vi slepp å ha ein spiss malplassert på kanten. Ikkje misforstå. Det er mykje bra i Haugen, og bedre blir det når det løsner. Men om han er ute er det absolutt spennende alternativ å vurdere. Castro fram opner uansett opp ein plass på midtbana. Izunna og Orry er kanskje dei mest aktuelle alternativa, men vi skal heller ikkje gløyme Carlsen, Karlsbakk og Stålinho.

Hatlehol og Sno tar kantane, di må berre fordele sidene mellom seg. Så er det spenennde med tvillingane. Eg tipper Oddbjørn vinn duellen mot Klinkenberg medan Andreas taper mot Kongshavn.

Eg er pessimist og antar at verken Haugen eller Carlsen blir med. Då blir laget omtrent slik:
Kongshavn
Grønner Gretarsson OLie
Hatlehol Bizoza Izunna Bolkan Sno
Castro Fridjonsson

(ALie,, Mawete, Klinkenberg, Sæthre, Breivik, Orry, Karlsbakk, Määtä, Fiskerstrand


Med plass til 9 mann på benken kan vi faktisk koste på oss å ha med begge keeperreservane. Med mindre vi fin nein kar på B-lista som har gjort seg fortjent til å kjenne litt på kampstemninga.

H
Nokon veit bedre enn andre

olav60
Innlegg: 117
Registrert: søn jul 07, 2019 21:08:27

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av olav60 » tir jul 28, 2020 11:19:09

Angående innbytte så har Fredriksen &CO lagt inn protest mot et innbytte for mye under aktiv spilletid i kampen mot Sandnes Ulf i går

Guru
Innlegg: 9413
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av Guru » tir jul 28, 2020 13:09:31

Det er mange nøkler i denne kampen.

Ein av dei er å finne det rette tenningsnivået. Nivået der vi klarer å forsvare oss, men ikkje lager straffer. Dette handler sjølvsagt også om kvar spelet foregår. Dersom det er mykje spel i 16-meteren, så er det stor sjanse for at noko skjer der. Litt som med heldige mål som går via ein forsvarer. Det er mykje større sjanse for at det skjer om du har 10 skudd enn om du har eitt.

Kor nervøse og laidback skal vi vere? "Gå ut og kose oss og ta tre poeng." Lett sagt. Krever litt å få det til, men fullt mulig. Bygge sjølvtillit frå første spark. Med fullt fokus i alle situasjonar. VI er på vei. Berre å fortsette på den.
Nokon veit bedre enn andre

Lypsylen
Innlegg: 21
Registrert: tor jun 18, 2020 09:03:26

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av Lypsylen » tir jul 28, 2020 20:06:04

Stallen e klar:

1 Andreas Lie
2 Shaquill Sno
3 Daniel Leo Gretarsson
4 Jonas Grønner
5 Oddbjørn Lie
6 Daan Klinkenberg
9 Niklas Castro
10 Holmbert Fridjonsson
11 Simen Bolkan Nordli
15 Ståle Stålinho Sæthre
16 Jørgen Hatlehol
19 Peter Orry Larsen
20 Parfait Bizoza
25 Gudmund Broks Kongshavn
30 Izunna Uzochukwu
32 Kristoffer Strand Ødven
36 Vetle Fiskerstrand
38 Isak Dybvik Määttä
41 Markus Seehusen Karlsbakk


19 spelara med, var det ikkje 20 som er tillatt no? I såfall, kvifor ikkje la enda en junior være med på benken og kjenne på det, når vi likevell spelar heime?

motor_II
Innlegg: 68
Registrert: lør jun 27, 2020 11:37:05

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av motor_II » tir jul 28, 2020 23:55:54

Hvis vi legge ned samme innsats som mot Odd, uten å totalt miste hodet, så sveipa vi Start av bana. Mitt tips: 3-0

rogerlima
Innlegg: 257
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av rogerlima » ons jul 29, 2020 00:35:50

motor_II skrev:
tir jul 28, 2020 23:55:54
Hvis vi legge ned samme innsats som mot Odd, uten å totalt miste hodet, så sveipa vi Start av bana. Mitt tips: 3-0
Helt enig. Hvis vi klarer å mobilisere tæl og innsats (noe som har manglet i 80% av spilletiden i år) så blir dette bra.

Mago
Innlegg: 31
Registrert: fre jul 26, 2019 14:01:26

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av Mago » ons jul 29, 2020 09:20:28

Enig med det som har blitt nevnt her før. Om vi klarer å mane fram samme intensitet og offervilje i forsvaret som mot Odd, og deretter setter opp Fridjonsson i gode posisjoner, vil dette gå veien.
Castro får endelig spille spiss. Kan hende han våkner fra dvalen og gir oss litt sårt tiltrengt magi.
Ser fram til ei kald pils og en god kamp!

Stein
Innlegg: 816
Registrert: ons nov 23, 2005 11:47:44

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av Stein » ons jul 29, 2020 12:44:40

I dag føler jeg på seier!!!

jast
Innlegg: 1273
Registrert: tor des 06, 2012 18:59:37

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av jast » ons jul 29, 2020 12:53:25

Var skrå sikker på 3 poeng mot Sandefjord.Har på en måte troa i dag også, men kan fort bli en ny Sandefjord kamp.

platini
Innlegg: 386
Registrert: lør mar 14, 2009 11:12:37

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av platini » ons jul 29, 2020 13:13:52

Uff, dette blir ulidelig spennende. Vi er helt ute på stupet av preikestolen nå og MÅ vinne denne kampen. ALLE VET DETTE. Men det blir en voksen oppgave. Start har tapt kun 4 av de 10 første kampene og kommer med bra sjøtillit. Vi må ha full skjerp fra første sekund, dette kan bli ulidelig spennende...

Guru
Innlegg: 9413
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av Guru » ons jul 29, 2020 13:37:54

En kamp vi må vinne!!

Dette er altså overskrifta i ein sak som handler om Start.

Det er mykje dei same tankane hos dei som hos oss.

Det er ein pluss-sak skrivd av Henrik Gill for Fedrelandsvennen, så eg tar meg den frihet å sitere enkelte parti:
– Det blir livsviktig å vinne borte mot Aalesund. Vi har ikke vunnet ennå og det blir utrolig viktig for oss å ta en seier mot dem, sier Jesper Daland til Fædrelandsvennen.
– Det kommer to kamper som jeg mener og tror vi kommer til å vinne. Det er få poeng som skiller lagene nede på tabellen. Vinner vi de to kampene, ser det plutselig veldig mye lysere ut. Vi kan klatre mange plasser, sier Daland.
– De slipper inn altfor enkle mål, som ofte kommer etter personlige feil i egen boks. Kontringer er blitt den største svakheten til AaFK, det kan Start utnytte. De mangler fart i bakre ledd, spesielt på venstresida, sier sportsjournalist Odd-Sølve Grannes, som følger Aalesund tett for avisen Sunnmørsposten.
Eurosport-ekspert Bengt Eriksen spår en helt åpen kamp mellom Aalesund og Start, der begge lag er desperate etter sin første seier. Eriksen mener Start må vinne for å få tilbake troa på å holde seg i Eliteserien.

– For Starts del må de nok ha minimum fire poeng i sine to neste kamper. Står de igjen med seks poeng etter 12 runder, forsvinner nok håpet om at de skal klare å holde seg. Dette er en kamp både AaFK og Start må vinne, sier eksperten.
– Vi har hatt mulighet til å score mange mål i alle kampene våre. Vi har ikke vært effektive nok, det vet vi som alle andre. Nå har vi tettet igjen defensivt etter å ha sluppet inn for mange mål i begynnelsen av sesongen. Så har vi som et mål om å bli mer effektive i angrep, sier Hardarson.
Ellers melder dei at Jonas Deumeland fortsatt er sjuk. Amund Wichne står i mål. Adeleke Akinyemi er derimot med i troppen.
Nokon veit bedre enn andre

Guru
Innlegg: 9413
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av Guru » ons jul 29, 2020 13:47:06

Apropos det siste sitatet om at Start har tetta igjen bakover. Her er dei 10 første kampane deira:

Strømsgodset (h) 2-2
Sandefjord (b) 2-2
Molde (h) 2-3
Odd (h) 0-5
Haugesund (b) 0-1
Viking (h) 1-1
Sarpsborg (b) 0-1
Rosenborg (h) 0-0
Brann (b) 1-1
Stabæk (h) 0-0


Då kan vi samanlikne deira rekker med våre.

Skåra mål:
2-2-2-0-0-1-0-0-1-0
1-2-2-1-1-2-1-0-1-2

Innslepte mål:
2-2-3-5-1-1-1-0-1-0
4-7-2-1-3-2-6-1-3-3

Mål per kamp:
4-4-5-5-1-2-1-0-2-0
5-9-4-2-4-4-7-1-4-5

Så det stemmer som dei seier. Dei har gått frå målrike til målfattige. 4-5 mål per kamp dei første 4 rundene, deretter 0-2. 4-5 har vore normalen heile sesongen vår. To kampar med fleire mål, to med færre.
Nokon veit bedre enn andre

Guru
Innlegg: 9413
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av Guru » ons jul 29, 2020 13:53:07

Sunnmørsposten har som alltid ein følelse av kva lagoppstillinga blir. Ut med Haugen og Olafsson, inn med Orry og Hatlehol, litt rokeringer.

Kongshavn
Grønner Gretarsson OLie
Hatlehol Orry Bizoza Bolkan Sno
Fridjonsson Castro
Nokon veit bedre enn andre

Guru
Innlegg: 9413
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av Guru » ons jul 29, 2020 14:28:51

Start har også ei reportasje på heimesida si.
Nokon veit bedre enn andre

Salvatore2020
Innlegg: 17
Registrert: fre jan 31, 2020 23:31:11

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av Salvatore2020 » ons jul 29, 2020 14:35:30

1. Odd dominerte fullstendig i kampen frem til de fikk en alvorlig skade på Lauritzen. Etter det falt de sammen. Å tro at Aafk var så fantastisk med 10 mot 11 mann i Skien er som å tro på julenissen.

2. Start har vært ganske gode hittil i sesongen og mye bedre enn Aafk. Det er mer sannsynlig at Start får sin første seier nå enn Aafk.

3. Aafk er grisedårlig trent. Regner med vi får se en baksmell fra spillere som Gretarson i dag ved at han ikke orker noen ting.

motor_II
Innlegg: 68
Registrert: lør jun 27, 2020 11:37:05

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av motor_II » ons jul 29, 2020 15:15:48

Salvatore2020 skrev:
ons jul 29, 2020 14:35:30
1. Odd dominerte fullstendig i kampen frem til de fikk en alvorlig skade på Lauritzen. Etter det falt de sammen. Å tro at Aafk var så fantastisk med 10 mot 11 mann i Skien er som å tro på julenissen.

2. Start har vært ganske gode hittil i sesongen og mye bedre enn Aafk. Det er mer sannsynlig at Start får sin første seier nå enn Aafk.

3. Aafk er grisedårlig trent. Regner med vi får se en baksmell fra spillere som Gretarson i dag ved at han ikke orker noen ting.
1. Alle veit at Odd dominerte første halvtimen, det vi sier e at innsatsen og innstillinga va god.

2. Start har ikkje vært ganske gode hittil i år.

3. Vi e no i mykkje bedre form, god nok te å klare 2 omganga.

weasel
Innlegg: 1189
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av weasel » ons jul 29, 2020 15:28:12

I dag vinner vi og oppturen starter. Heia Aafk!

Abderrazak Matzerath
Innlegg: 1017
Registrert: tir apr 02, 2013 13:14:30

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av Abderrazak Matzerath » ons jul 29, 2020 16:18:45

Synd ikke Carlsen er med i troppen, men kan like å se Orry, Bizoza og Bolkan på midtbanen fra start av, samt Castro framme. Orry og Bizoza gir oss forhåpentligvis bedre defensiv trygghet. Får også håpe Castro trives i sin yndlingsposisjon nå da, og at Holmbert har dagen. Start har heva seg etter en tråkig start, også defensivt, men de har tidvis vært rufsete bakover de og, selv om vi selvsagt har vært i en helt egen klasse fram til nå. Håper innsatsen fortsetter fra sist, og at de individuelle feilene glimrer med sine fravær. Takker ikke nei til mål av Holmbert, Bolkan og Bizoza...pluss ett hat trick av Castro...da må vi slippe inn en del for å tape.

Abderrazak Matzerath
Innlegg: 1017
Registrert: tir apr 02, 2013 13:14:30

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av Abderrazak Matzerath » ons jul 29, 2020 17:20:31

Laget:
25 Gudmund Broks Kongshavn
2 Shaquill Sno
3 Daniel Leo Gretarsson
4 Jonas Grønner
5 Oddbjørn Lie
9 Niklas Castro
10 Holmbert Fridjonsson
11 Simen Bolkan Nordli
16 Jørgen Hatlehol
19 Peter Orry Larsen
20 Parfait Bizoza

Benken:
Andreas Lie, Daan Klinkenberg, Ståle Stålinho Sæthre, Izunna Uzochukwu, Kristoffer Strand Ødven, Vetle Fiskerstrand, Isak Dybvik Määttä, Markus Seehusen Karlsbakk.

AsE987
Innlegg: 1665
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av AsE987 » ons jul 29, 2020 17:28:17

Skal det snu i dag? Måtte det omsider bli vår tur til å juble. Jeg håper vi har nådd enden på vår grusomme rekke!

1aafk
Innlegg: 607
Registrert: tor jul 27, 2017 22:58:40

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av 1aafk » ons jul 29, 2020 17:44:57

Med tap i dag, er det slutt, både med tanke på fortsatt spill i eliteserien, og med LB som trener for laget. En skjebnekamp, må vite.......

Brukeravatar
Nick Name
Innlegg: 869
Registrert: lør jul 13, 2013 01:03:31

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av Nick Name » ons jul 29, 2020 17:50:12

Seksmåls-seier så er vi ikke sist på tabellen 😅

Brukeravatar
Amadeus
Innlegg: 8100
Registrert: fre nov 11, 2005 14:33:27

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av Amadeus » ons jul 29, 2020 18:16:57

Jævla trist

Og litt bedre der

rogerlima
Innlegg: 257
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av rogerlima » ons jul 29, 2020 18:18:37

Skikkelig forsvarstabbe (småguttnivå?) der. Men fin utligning.

rogerlima
Innlegg: 257
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av rogerlima » ons jul 29, 2020 18:19:53

Huff. Hvorfor gjør vi det så lett for motstanderne? Intensiteten i duellspillet er jo helt borte.

Brukeravatar
Amadeus
Innlegg: 8100
Registrert: fre nov 11, 2005 14:33:27

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av Amadeus » ons jul 29, 2020 18:20:41

WTF er det som skjer?

Herregud så dårlig forsvaret er, er bare helt på trynet, Hatlehol må av banen med en gang...

Sent fra min LYA-L29 via Tapatalk


88charlie
Innlegg: 438
Registrert: fre aug 23, 2002 17:09:17

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av 88charlie » ons jul 29, 2020 18:20:55

Hatlis er involvert i begge målene...

Brukeravatar
Amadeus
Innlegg: 8100
Registrert: fre nov 11, 2005 14:33:27

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av Amadeus » ons jul 29, 2020 18:25:12

Takk Kongshavn!

Men for noen forbanna idiot feil de gjør, er bare helt sprøtt å se på dette

Sent fra min LYA-L29 via Tapatalk


Prellen
Innlegg: 214
Registrert: man apr 21, 2014 16:20:35

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av Prellen » ons jul 29, 2020 18:25:31

De er så jævlig dårlige bak. Er helt spinnvilt.

rogerlima
Innlegg: 257
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 11 - Aalesund vs Start - Onsdag 29.juli 18.00

Legg inn av rogerlima » ons jul 29, 2020 18:26:54

Ord blir fattige. Hvorfor fråder ikke Bohinen på sidelinja? Han burde vært rød som en tomat og hes av skriking nå.

Svar