Moderator: Arcturus

Guru
Innlegg: 9468
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av Guru » fre jul 31, 2020 14:31:03

Lenge sidan ein kamptråd er starta med lett hjerte. Vi vant sist, for aller første gong i år. Vi er oppe på same poengsum som nest siste lag, og det er berre 2 poeng til kvalikplassen. Alle piler peiker rett veg, og herifrå blir det lett!!

Sjølvsagt blir det ikkje lett. Vi vant fordi vi klarte å lage 3 mål, noko vi ikkje kan rekne med å gjere kvar kamp. Vi slapp inn to mål denne gongen og, ingen av dei kom utelukkende på grunn av briljant spel frå Start. Vi har ein stor jobb å gjere for å rette opp problema bak på bana. Og motstander var altså Start, som no er laget som ligg nederst saman med oss. Dei har riktignok visstnok prestert bedre enn resultata påstår, men resultata limer dei til botnen saman med oss.

Uansett var kampen ein stor opptur, ein inspirasjon for fortsettelsen og noko å bygge videre på. Vi er no berre ein samanrasa steinmur, ikkje eit nedbrent trehus. Det er mulig å fikse oss!


Motstander denne gongen er Sarpsborg. 08, for dei som er nøye. Ferskare enn oss i eliteseriesamanheng, men bedre etablert etter fleire gode sesongar. Høgdepunktet var nok ei imponerende rekke resultat i europaligaen sommeren for to år sidan. Det skulle vere neste skritt mot himmelen, men blei eigentlig samanfallande med ein aldri så liten kollaps. Resultata i serien stupte samtidig som dei imponerte i Europa. Dei skulle slå tilbake forrige sesongg, men berga ikkje plassen før i siste kamp. I vinter skifta genierklærte Geir Bakke til Lillestrøm. Kanskje hadde han gitt dei alt han kunne. Inn kom svenske Mikael Stahre etter å ha blitt nevnt i forbindelse med fleire klubbar dei siste åra. Nok ein ny start, og nok ein gong gjekk dei på trynet umiddelbart. Tap i dei 5 første kampane er ei verre rekke enn vi nokon gong har hatt i våre tretten og ein halv elitesesongar. Men dei har reist seg. I alle fall kome opp i knestående. Siger, siger, uavgjort, siger, tap, uavgjort i dei 6 påfølgende har gitt dei 11 poeng og sendt dei opp på 11.plass. Trygt framføre oss, i alle fall denne helga.

Fotballmessig blir det spennende å møte eit lag med 3-backslinje. Dei speler i 3-4-3, og dette er laget som spelte 0-0 mot Haugesund på onsdag:

MitovNilsson
Ødegaard Utvik Næss
Bojang Lindseth Coulibaly Thomassen
Halvorsen StrandLarsen Ofkir

Mos for Ofkir etter 68
Jakobsen for Bojang etter 70
Soltvedt for Strand Larsen etter 84
Falch, Kvile, Jarl, AElyounoussi, Konte og Ruud Tveter på benken


Laget er som vanlig ei samling av spelarar som er ganske ferske i klubben og nokre kontinuitetsberarar. Joachim Thomassen og Ole Jørgen Halvorsen er vel dei fremste av sistnevnte sort.
Mos kjenner vi godt. Takk for sist. Etter eit middels vellykka opphold i Strømsgodset er han blitt superinnbytter i Sarpsborg. Ein kamp frå start så langt i år, 8 innhopp, 2 mål.
Jørgen Strand Larsen (20) skal vere mannen som held han ute av laget. Supertalententet som er komen heim etter ein tur i AC MIlan. Han kom forresten heim sist vinter, men oppfylte ikkje forventningane i fjor. Han var derimot god og laga mål i treningskampane. Men så har det stoppa litt opp i serien. På 10 starter og 1 innhopp har han nøyaktig like mange mål som målgivende. 1. Han sikler nok på anledninga til å rette opp i den statistikken på søndag.
Magnar Ødegaard er heime etter mange sesongar i Lillestrøm, Molde og Tromsø. Bjørn Inge Utvik kjem frå den lange rekka av sogndøler med utferdstrang. Og Anwar er den ferskaste Elyounoussien, men har har fortsatt ikkje fått speletid i årets serie. Vi kan også nevne ein som ikkje er på lista. Anton Saletros. Innlånt for vårsesongen, og visstnok på eit anna nivå enn resten av spelerane i serien. No veit eg ikkje kor godt det stemmer, og resultata har ikkje vore heilt himmelske. Men han var god, og reiste før kampen mot Haugesund.

Litt artig å sjå på resultata deira. 3-2-6 og ein målforskjell på 10-12. 1-1 burde med andre ord vere eit typisk resultat, sjølv om vi er meir av 3-2-typen. Om vi ser på resultat, ballbesittelse, avslutninger totalt, avslutninger på mål (nifs.no) og sjanser (vglive), så er det overraskende lite samanheng. Ballbesittelsen har sett vore jamn, men dei har blitt overspelt av Bodø/Glimt, Odd og Viking, mot Odd vant dei. I "avslutninger totalt" har dei gjort det OK. 6-1-4. Det interessante her er at dei hadde heilt klart overtak i kampane dei tapte i starten, medan det har vore motsatt etter at dei har restarta sesongen. Nesten identidk fordeling av "avslutninger på mål" - 6-2-3 - men ikkje dei same kampane. 6-2-3 er også fordelinga av sjansane.

Alt i alt ser det ut som om dei har spelt jamne kampar. Unntaket er sist helg. 0-3 mot Viking er stygt. Talla bak er verre:
Ballbesittelse: 38-62
Avslutninger totalt: 3-19
Avslutninger på mål: 1-9
Sjanser: 1-9

Veit ikkje kva som skjedde der. Heilt utypisk resten av sesongen.

På onsdag såg det bedre ut mot Haugesund:
Ballbesittelse: 52-48
Avslutninger totalt: 10-2
Avslutninger på mål: 2-0
Sjanser: 6-0

Men dei klarte ikkje å lage mål. 0-0

For å avslutte statistikk-biten: Aalesund ligg omtrent på 13.plass på nifs-statistikkane. Avslutninger totalt, avslutninger på mål og mål per avslutning altså. Sarpsborg er nummer 15.
Så til laget vi elsker å elske.

Det er litt ekstra spennende denne gongen. Delvis fordi vi har vunne. Den forløysende gleda av å vinne ein kamp vi måtte vinne. Løftet i vinden om at vi skal vinne igjen. Og det skal vere klart: Den muligheten er svært reell! Men med mindre Holmbert eller andre fortsetter å overgå seg sjølve er vi heilt nødt til å stramme oss opp i forsvarsspelet, redusere feila på midtbana og sjå farene der dei kan kome. Baklengsmåla våre har kome på bakgrunn av imponerende varienrende feil. Kvar for seg ikkje dei verste å fikse, men vi har altså ikkje klart endå? Er vi eit romantisk angrepslag? Kjekt det, så lenge vi vinn.

Ein anna grunn til spenninga er at det er reell kamp om plassane. Castro må stå over. Vi veit ikkje noko om Carlsen, Haugen og Oddbjørn Lie, men det er nærliggende å tru at alle er ute. På den positive sida er David Olafsson tilbake. Men etter fleire kampar under forventning som kulminerte med utvisning mot Odd er det ikkje sikkert at han kjem rett inn på laget.

Vi velger mellom 3-5-2 og 3-4-3. I utgangspunktet trur eg på førstnevnte, sjølv om det begynner å bli tynt på spissplass. Holmert, sjølvsagt, men ein til skal få vise seg fram. Vetle Fiskerstrand er det openbare alternativet. Den einaste reine spissen i troppen, som leverte til godkjent dei 45 minutta han fekk mot Mjøndalen. Ståle Sæthre har sjølvsagt også "spiss" som ein av posisjonane på CV'en sin, men eg trur han eventuelt er meir aktuell der på slutten om vi skal slost. Ellers har vi fleire spennende spelarar som kan fylle rollen meir på Castro-måten. Simen Bolkan Nordli, om vi har nok sentrale til å tette holet etter han. Eller Markus Karlsbakk eller Isak Määttä som eg ser for meg vil trives nært mål.

Vi jobber oss bakover i dag. Fire alternativ på kantane: Hatlehol, Sno, Olafsson og Määttä. Hatlehol og Olafsson har skuffa. Trur dei to andre får sjansen frå start.

Sentralt på bana har vi gode alternativ som Bizoza, Izunna, Orry, Bolkan, Karlsbakk, Sæthre og muligens Carlsen. Bizoza er banker, og Bolkan skal definitivt spele. Ellers er det bingo.

I forsvaret er Klinkenberg ei naturlig erstatning for Lie, medan Grønner og Gretarsson nesten heilt sikkert fortsetter.

Aller bakerst er Kongshavn førstekeeper inntil videre.

Kongshavn
Grønner Gretarsson Klinkenberg
Sno Bizoza Izunna Bolkan Määttä
Fridjonsson Fiskerstrand


Tre ferskinger i oppstillinga mi, og det bekymrer meg ikkje på ein flekk. Kunne gjerne ha laga plass til Karlsbakk og.


Nokon som har gode råd til Bohinen og hans gutter/menn?
Nokon veit bedre enn andre

Guru
Innlegg: 9468
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av Guru » fre jul 31, 2020 16:16:03

På fredagens trening haltet i tillegg midtstopper Daniel Gretarsson av feltet med en kjenning på forsiden av låret tidlig på treningen.

Castro har karantene.
Haugen, Carlsen og Oddbjørn Lie er uaktuelle.
Mutch og Nenass er tilbake i full trening, men blir ikkje med.
Gretarsson blir med, men blir vurdert fram mot kampstart.
Nokon veit bedre enn andre

Abderrazak Matzerath
Innlegg: 1147
Registrert: tir apr 02, 2013 13:14:30

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av Abderrazak Matzerath » søn aug 02, 2020 14:45:59

Unormalt tyst på kamptråden her. Stille før stormen/baklengsmålene/de omdiskuterte situasjonene?

Mange viktige spillere ute til denne kampen, men samtidig gir det jo plass til de unge, håpefulle, som også har levert bra når de har fått sjansen hittil. Noen sa en gang at det er enklere å forsvare seg enn å angripe i fotball, men det gjelder tydeligvis ikke for AaFK anno 2020. Håper jo at forsvaret får funnet fram mørtelen og murt igjen de bakre rekker til denne kampen, men mtp at vi har 6 midtstoppere i troppen og man nå begynner å ønske nye til stallen (!?), så føles det som om tidsvinduet for forsiktig optimisme på det feltet er i ferd med å forsvinne.

Så en før-kamp analyse fra en av våre kjære tabloidaviser, 3/4 av teksten angående AaFK gikk fortsatt ut på Castros knall og fall sist. Synd for Castro at han har karantene nå når Haugen er uaktuell og spissplassen han har "sikla etter" (ref Bohinen) er ledig. Castro var jo tross alt involvert i samtlige mål sist, så mulig det fungerer bedre for ham å spille spiss enn midtbane på eliteserienivå?

Bra Mutch og Nenass nærmer seg, hadde sikkert ikke vært så dumt med en av de på midtbanen når det stormer som verst.

Gurus lagoppstilling virker jo interessant dersom forsvaret ikke lekker som en sil, og tversoverpasningene samt sklitaklingene i eget felt ikke gjøres i blinde, men tipper Bohinen slenger inn igjen Olafsson. Määtä eller Fiskerstrand på topp fra start kan jo bli spanande. Om kampen har jeg ikke så mye å si bortsett fra lykke til, "jobbe jobbe jobbe" og ikke noe tull nå da.

Guru
Innlegg: 9468
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av Guru » søn aug 02, 2020 15:33:56

AaFK har reist med 19 mann i troppen.

Overraskelsen er at Sigurd Haugen står på lista. Tipper han også blir vurdert fram mot kampstart. Som Gretarsson.

5 lokale ungdommer er med: Bizoza, Määttä, Karlsbakk, Fiskerstrand og Ødven.

Sunnmørsposten har som vanlig tippa laget:
Kongshavn
Bizoza Grønner Klinkenberg
Sno Orry Izunna Bolkan Määttä
Fridjonsson Sæthre
Nokon veit bedre enn andre

rogerlima
Innlegg: 556
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av rogerlima » søn aug 02, 2020 16:33:30

Sæthre som spiss... Altså, her har vi unge lovende spillere som står klare, så setter vi Stålinho på topp? Er det ikke bedre å ha han som dekning bakover i laget?

Og så: Määtä fra start! Krysser fingrene for at sumpen treffer med dette tipset. Slik skapes en fremtid.

F.I.L.
Innlegg: 4052
Registrert: tir apr 10, 2007 10:58:41

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av F.I.L. » søn aug 02, 2020 16:58:29

Määtä fra start er helt toppers, men Stålinho på topp???? No way!! Det holder ikke. Da er det bedre å stille med Määtä på topp.

Abderrazak Matzerath
Innlegg: 1147
Registrert: tir apr 02, 2013 13:14:30

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av Abderrazak Matzerath » søn aug 02, 2020 17:23:28

Laget:
25 Gudmund Broks Kongshavn
2 Shaquill Sno
4 Jonas Grønner
6 Daan Klinkenberg
10 Holmbert Fridjonsson
11 Simen Bolkan Nordli
15 Ståle Stålinho Sæthre
19 Peter Orry Larsen
20 Parfait Bizoza
30 Izunna Uzochukwu
38 Isak Dybvik Määttä

Benken:
Andreas Lie, Daniel Leo Gretarsson, Jørgen Hatlehol, David Kristjan Olafsson, Sigurd Haugen, Markus Seehusen Karlsbakk, Vetle Fiskerstrand, Kristoffer Strand Ødven

rogerlima
Innlegg: 556
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av rogerlima » søn aug 02, 2020 17:44:51

Jaja, ros når ros er fortjent: Flott at du starter med Määtä i dag, Bohinen.

AsE987
Innlegg: 1735
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av AsE987 » søn aug 02, 2020 17:45:48

Drømmer om nok en 3-poenger og kontakt med flere lag på tabellen. Da skal jeg puste ut. Veldig spent på å se hvordan spillerne fremstår i dag.
Hva betydde seieren sist for dem, om noe?
3-5-2 med Bizoza som stopper og Sæthre på topp? Ingen som kunne startet som spiss istedet for Sæthre og latt Bizoza spille på midten?
Litt dumt at Gretarsson er redusert og må starte på benken.
Izu fra start kan bli interessant. Vi får en god spiller der om han er i form.
Jeg håper å se Orry i godt driv. Han kan ta kontroll på midten, men har ikke levert varene til nå, spør du meg.

God kamp folkens.

motor_II
Innlegg: 90
Registrert: lør jun 27, 2020 11:37:05

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av motor_II » søn aug 02, 2020 17:53:35

Ka hadde oppladinga te kamp vært uten Guru sin kamptråd? :D Takk!

Enig i det som blir sagt her om disponeringa på spissplass og kem som heller burde vært brukt lenger bak.. Uansett, gla for at ungdommen vår no får godt med spilletid i dag, e tror dei igjen vil vise se å fortjene plassen!

Heia Aalsun!

F.I.L.
Innlegg: 4052
Registrert: tir apr 10, 2007 10:58:41

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av F.I.L. » søn aug 02, 2020 17:59:22

Er det slik at kommentator skal forfølge AaFK i alle kamper, borte som hjemme. Jeg skal følge med på han også i dag!

AsE987
Innlegg: 1735
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av AsE987 » søn aug 02, 2020 18:07:59

Der mista vi Klink umiddelbart. Dette ser fra utsiden ut som dårlig strategiplanlegging. Vetle Fiskerstrand skal nå spille spiss. Han skulle startet kampen, og Sæthre skulle startet som stopper.

motor_II
Innlegg: 90
Registrert: lør jun 27, 2020 11:37:05

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av motor_II » søn aug 02, 2020 18:17:18

Helsikes uærlige, usympatiske, uredelige Jørn Sundby i dag og.
Få no den drittsekken te å kommentere nåkken andre!

weasel
Innlegg: 1317
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av weasel » søn aug 02, 2020 18:18:33

Kongshavn er ikke den som står og nøler, mye ute i feltet og rydder unna tidlig . Fortsett sånn! Måtte han holde nullen i dag. Edit: han har litt for mye å gjøre nå...

AsE987
Innlegg: 1735
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av AsE987 » søn aug 02, 2020 18:20:29

Holde nullen. En helt umulig oppgave. Men én drøm..

weasel
Innlegg: 1317
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av weasel » søn aug 02, 2020 18:33:17

Forsiktig med den holdinga inne i feltet gutter.

Brukeravatar
Nick Name
Innlegg: 869
Registrert: lør jul 13, 2013 01:03:31

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av Nick Name » søn aug 02, 2020 18:36:13

Det her er så dårlig fra A til Å at dette kan umulig gå bra. Kan ikke mann i det minste forsøke å slå et innlegg når man en sjelden gang er fremme på en visitt ?

AsE987
Innlegg: 1735
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av AsE987 » søn aug 02, 2020 18:48:14

Vi klarte oss til pause. Men enig med deg, Nick Name. Vi må forbedre oss mye om det skal være realistiske sjanser for poeng. Det føles utrygt hver gang Særp er i nærheten av målet. Holdingen av Sæthre kommer til å resultere i straffespark om han ikke gir seg snarest.

Men, det er jo mulig. Vi har vært bedre i 2. omgangene i det siste. La oss håpe!

Ravnen
Innlegg: 23
Registrert: søn jul 19, 2020 09:54:05

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av Ravnen » søn aug 02, 2020 18:49:14

Nick Name skrev:
søn aug 02, 2020 18:36:13
Det her er så dårlig fra A til Å at dette kan umulig gå bra. Kan ikke mann i det minste forsøke å slå et innlegg når man en sjelden gang er fremme på en visitt ?
Tja. Det har vert en grei kamp for Aafk sin del. De har ikke vert spesielt gode, men ikke spesielt dårlige heller. Og det er jo noe nytt. Det er faktisk mulig de får med seg poeng på rederlig vis denne gangen

Ravnen
Innlegg: 23
Registrert: søn jul 19, 2020 09:54:05

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av Ravnen » søn aug 02, 2020 18:50:57

Er det kun jeg som synes Bizoza nærmest ruller ut av stadion ved den minste felling?

Mago
Innlegg: 39
Registrert: fre jul 26, 2019 14:01:26

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av Mago » søn aug 02, 2020 18:52:30

Grønner oppsumerte det bra i pausepraten. "Vi har vært griseheldige". Midtbana henger ikkje sammen og det er alt for enkelt for Sarpsborg å gli igjennom.
Det er 0-0 og vi kan fortsatt snu dette til seier, men da må vi tørre meir!
Sist redigert av Mago den søn aug 02, 2020 18:52:57, redigert 1 gang totalt.

rogerlima
Innlegg: 556
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av rogerlima » søn aug 02, 2020 18:52:51

Tynn suppe dette. Samspillet vi hadde i fjor er som visket vekk i sanden, dessverre. Men vi har fortsatt mer å gå på i intensitet og ærlig, hardt arbeid. Der er nøkkelen i dag.

PS! Er det Bohinen vi til tider hører steike og banne fra sidelinja? Ikke verst.

rogerlima
Innlegg: 556
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av rogerlima » søn aug 02, 2020 18:53:44

Ravnen skrev:
søn aug 02, 2020 18:50:57
Er det kun jeg som synes Bizoza nærmest ruller ut av stadion ved den minste felling?
Han ble felt og rullet 1 gang, og den så til gjengeld ut som et klart frispark for meg. Men dommer reagerte ikke.

Ravnen
Innlegg: 23
Registrert: søn jul 19, 2020 09:54:05

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av Ravnen » søn aug 02, 2020 18:57:07

rogerlima skrev:
søn aug 02, 2020 18:53:44
Ravnen skrev:
søn aug 02, 2020 18:50:57
Er det kun jeg som synes Bizoza nærmest ruller ut av stadion ved den minste felling?
Han ble felt og rullet 1 gang, og den så til gjengeld ut som et klart frispark for meg. Men dommer reagerte ikke.
Jeg tenker generelt. Det virker som om alt skal se så dramatisk ut før man reiser seg og jogger videre. Får litt Neymar Jr. vibber.

rogerlima
Innlegg: 556
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av rogerlima » søn aug 02, 2020 18:58:17

Ravnen skrev:
søn aug 02, 2020 18:57:07
rogerlima skrev:
søn aug 02, 2020 18:53:44
Ravnen skrev:
søn aug 02, 2020 18:50:57
Er det kun jeg som synes Bizoza nærmest ruller ut av stadion ved den minste felling?
Han ble felt og rullet 1 gang, og den så til gjengeld ut som et klart frispark for meg. Men dommer reagerte ikke.
Jeg tenker generelt. Det virker som om alt skal se så dramatisk ut før man reiser seg og jogger videre. Får litt Neymar Jr. vibber.
Ok.

Brukeravatar
Amadeus
Innlegg: 8113
Registrert: fre nov 11, 2005 14:33:27

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av Amadeus » søn aug 02, 2020 18:59:00

Vi er heldige som ikke har fått straffe imot etter den hodeløse holdingen.
1 minutt før pause beinet orry ballen fremover i ingenmannsland uten å være under press som medførte at de fikk en mulighet og corner... Jeg er så forbanna lei av sånt

Sent fra min LYA-L29 via Tapatalk


Brukeravatar
Nick Name
Innlegg: 869
Registrert: lør jul 13, 2013 01:03:31

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av Nick Name » søn aug 02, 2020 19:02:18

Ravnen skrev:
søn aug 02, 2020 18:49:14
Nick Name skrev:
søn aug 02, 2020 18:36:13
Det her er så dårlig fra A til Å at dette kan umulig gå bra. Kan ikke mann i det minste forsøke å slå et innlegg når man en sjelden gang er fremme på en visitt ?
Tja. Det har vert en grei kamp for Aafk sin del. De har ikke vert spesielt gode, men ikke spesielt dårlige heller. Og det er jo noe nytt. Det er faktisk mulig de får med seg poeng på rederlig vis denne gangen
Hvor mange sjanser har Aafk skapt?
Laget trenger 3-poengere like mye i dag som på onsdag, og her er motstanderen Sarpsborg i en sesong hvor det ikke finnes noen hjemmefordel

weasel
Innlegg: 1317
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av weasel » søn aug 02, 2020 19:07:43

da ble det ett imot. hva gjær vi no

Brukeravatar
Amadeus
Innlegg: 8113
Registrert: fre nov 11, 2005 14:33:27

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av Amadeus » søn aug 02, 2020 19:07:50

Herregud for et katastrofalt forsvar

Sent fra min LYA-L29 via Tapatalk


Ravnen
Innlegg: 23
Registrert: søn jul 19, 2020 09:54:05

Re: 12 - Sarpsborg vs Aalesund - Søndag 2.august 18.00

Legg inn av Ravnen » søn aug 02, 2020 19:09:33

Nick Name skrev:
søn aug 02, 2020 19:02:18
Ravnen skrev:
søn aug 02, 2020 18:49:14
Nick Name skrev:
søn aug 02, 2020 18:36:13
Det her er så dårlig fra A til Å at dette kan umulig gå bra. Kan ikke mann i det minste forsøke å slå et innlegg når man en sjelden gang er fremme på en visitt ?
Tja. Det har vert en grei kamp for Aafk sin del. De har ikke vert spesielt gode, men ikke spesielt dårlige heller. Og det er jo noe nytt. Det er faktisk mulig de får med seg poeng på rederlig vis denne gangen
Hvor mange sjanser har Aafk skapt?
Laget trenger 3-poengere like mye i dag som på onsdag, og her er motstanderen Sarpsborg i en sesong hvor det ikke finnes noen hjemmefordel

Om du leser mellom linjene så er det så og si det samme som du skriver. De klarte trossalt 0-0 til pause og bare det er en bragd i seg selv.

Svar