Moderator: Arcturus

Guru
Innlegg: 9454
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av Guru » ons aug 12, 2020 13:40:19

Dersom vi ser på Viking-kampen isolert sett, så blir det omtrent som dette:
Vi hadde det meste av spelet. Vi hadde ein overlegen corner-statistikk. Vi hadde flest avslutninger og flest sjanser. Vi hadde faktisk mange sjanser, men var for ineffektive, og klarte berre å lage 2 mål. Vi hadde forresten minst to avslutninger i stengene. Bakover slapp vi Viking til enkelte store sjansar, der dei klarte å utnytte to gode kontringer. Den eine via ei gråsonestraffe som med bittelitt flaks ikkje ville ha dømt. Uansett var prestasjonen god. 1 poeng var mindre enn vi fortjente. Fortsett slik, så ordner det seg.

Dessverre er det ikkje mulig å sjå kampen isolert. Alle veit at det er prestasjonar som gir resultat, men at fotballens iboende faenskap gjer at det ikkje nødvendigvis skjer kvar gong. I situasjonen vi har sett oss i er det likevel vanskelig å halde det fokuset. Det er kun resultat som gjeld, prestasjonar når ikkje opp i diskusjonen. Og enkle baklengs? Den har vi høyrt litt for mange gongar. To tapte poeng som vi må ta att. For eksempel på Lerkandal komande helg.


Rosenborg på Lerkendal, altså. Det mest skremmende ein kan møte i norsk eliteserie. Forrige runde smadra dei Sarpsborg 5-1 same plass. Same motstander som vi tapte 0-4 helga mot før. Er det i det heile tatt vits i å håpe?

Med unntak av dei som nettopp har våkna opp etter 20 år i koma veit alle at Rosenborg ikkje er det dei ein gong var. Gode, sjølvsagt, men ikkje uovervinnelige. Trass i storsigeren sist er dei berre nummer 5 og har 4 tap på kun 13 kampar. Dei har også ein finfin annakvar-statistikk dei siste kampane som dei statistikk-tru blant oss kan ta med seg:
SIGER: Sarpsborg (h) 5-1
TAP: Odd (b) 1-2
SIGER: Viking (h) 3-0
TAP: Haugesund (b) 0-1
SIGER: Sandefjord (h) 2-1
UAVGJORT: Start (b) 0-0


Det er lett å sjå at det passer med eit nytt tap i den rekka. Berre å legge vekt på dei rette tinga.

FayeLund
DahlReitan Reginussen Hovland Trondsen
Zachariassen Skjelbred Åsen
Holse Børven Ceide

Tagseth for Åsen etter 26
Islamovic for Skjelbred etter 70
Valsvik for Trondsen etter 82
Brattbakk for Ceide etter 83
Tangvik, Kamanzi og Skogen på benken


Dette er laget som slo Sarpsborg.
1-0 Åsen (Børven)
2-1 Holse (Ceide)
3-1 Holse (Tagseth)
4-1 Zachariassen (Ceide)
5-1 Islamovic (Tagseth)


Det er ein del ting å legge merke til.

For det første er Rosenborg Rosenborg. Klassisk 4-3-3 med Trond Henriksen og vår eigen Geir Hansen på banken. Og med spelarar på bana som vi kjenner godt til. delvis fordi dei er gode, delvis fordi dei speler på Rosenborg. Men no er det litt tynt. Sjå på dei tre innbytterane som kom inn. Klarer du fornavnet på nokon av dei? Dei har ganske mange spelarar ute. Men det er sjølvsagt ikkje slik at ungt=dårlig. Det var nettopp dei unge som fekk mest skryt etter denne kampen. Carlo Holse, Emil Konradsen Ceide og Edvard Tagseth. Ein danske og to tenåringar. Flinke folk. Ikkje sidan 5-2 mot Tromsø 10.august i fjor har ungdommen der fått så mykje skryt. Då var det Emil Ceide og Erik Botheim i fokus. No er Botheim lånt ut, Ceide har spelt ein liten rolle etterpå og i neste kamp spelte dei uavgjort mot Odd.

Det er i Rosenborg som hos oss: Det er skader som opner muligheitane for dei unge lovende.
Andre Hansen er skada. Julian Faye Lund speler i staden.
Vegard Eggen Hedenstad er skada. Erlend Dahl Reitan speler i staden.
Pål Andre Helland er skada. Carlo Holse speler i staden.
Samuel Adegbenro er skada. Emil Konradsen Ceide speler i staden.

I tillegg har dei ingen venstreback. Anders Trondsen speler der, men skal ikkje han til ny klubb kva daq som helst?
Per Ciljan Skjelbred fekk seg ein strekk, og blir ute adskillig lengre enn mot oss. Marius Lundemo har reist, og Anders Konradsen er skada. Kven skal spele Skammelsrud?
Gjermund Åsen gjekk ut tidlig. Kan godt vere at han er tvilsom.
Heilt på topp har dei Torgeir Børven. Han har laga eit mål eller to for dei, men er endå ikkje skikkelig i farta. Han kan vente litt til.

Uansett ein flokk gode spelarar. Særlig med kantspelarar som er glade i å utfordre og Zachariassen som kjem inn i feltet med kraft. Dei blir nok ein håndfull å forsvare oss mot. Men det kan vi.Oss. Aalesund. På mange måtar lysner det litt på skadefronten. Spelarar som har vore ute i vekesvis er tilbake på trening. Samtidig har Ståle Sæthre klart å knekke foten, Peter Orry Larsen betalte med ein kraftig hjernerystelse for målet han laga og Parfait Bizoza og Shaquill Sno fekk sine fjerde gule kort sist. Syns særlig Bizoza sitt var veldig billig, men det gjer ingen forskjell. Har ingen illusjoner om at Orry verken kan eller bør spele, så då må vi skifte ut 3 av dei 5 i midtbaneleddet. Simen Bolkan Nordli og Isak Dybvik Määttä er dei to gjenverende, og dei er ikkje 100% sikre på å få starte.

Formasjonsmessig står det mellom 3-5-2 og 3-4-3. Etter fleire tidlige forsøk med 3-4-3 har vi spelt fast 3-5-2 i det siste. Er ikkje heilt sikker, men trur nok vi fortsetter med det. Hovedargumentet er å dyrke Castro-Fridjonsson-forbindelsen.

Aller bakerst fekk Kongshavn blanda tilbakemeldinger sist. Dårlige utspel og eit dårlig forsøk på å redde første baklengs. Men det skal nok litt meir til for å bytte målmann. Er usikker på kven som er den beste målredderen av dei. Kongshavn sin force er at han tydelig er sjef. Veldig bra tilstedeværelse.

Grønner og Gretarsson tar to av plassane i stoppertrioen. Tipper Oddbjørn Lie fortsetter på den tredje, men Daan Klinkenberg er ein svært reell utfordrer.

Sentralt på midten virker det openbart at Fredrik Carlsen vender tilbake. Eg vil anta at Bolkan tar den eine plassen ved sidan av han. Kven tar den andre? Flytter vi ned Castro igjen? Neppe. Han har hatt ei lita oppblomstring etter at han blei flytta fram, samtidig som Haugen ikkje er 100% etter at Odd skada han. Izunna? Godt mulig. I så fall blir nok Carlsen indreløper. Markus Karlsbakk? Utfrå prestasjonane så langt er han heilt klart eit reelt alternativ. Så har vi to til: Jordon Mutch og Nenass. Begge har trent med laget ei stund. Dette kan vere dagen å sette inn ein av dei.

Kantane er ekstra spennede. Sno er ute. Määttä har spelt dei to siste. Grei innsats, men ingen wow. Eg er tilhenger av meir tillit til han, men det er ikkje gitt. Det naturlige er at Hatlehol tar over til høgre. Også ein mulighet å sette inn Olafsson til venstre. Määttä kan spele på begge sider.

På topp gir det seg nesten sjølv. I alle fall fram til Haugen er god igjen i foten.

Kongshavn
Grønner Gretarsson OLie
Hatlehol Karlsbakk Carlsen Bolkan Määttä
Fridjonsson Castro

ALie, Klinkenberg, Olafsson, Izunna, Nenass, Mutch, Haugen


Kanskje det blir slik? Så lenge vi fortsetter det gode arbeidet framover, strammer litt inn bakover og tilfeldigheitane heller med oss heller enn mot oss, så blir det 1-3 poeng på søndag.
Nokon veit bedre enn andre

Stein
Innlegg: 819
Registrert: ons nov 23, 2005 11:47:44

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av Stein » ons aug 12, 2020 13:59:30

Tror dette blir en overraskelse

Superfly
Innlegg: 142
Registrert: man jul 31, 2017 18:26:04

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av Superfly » ons aug 12, 2020 16:02:26

Dette blir garantert tap. Her må vi spare de spillerene vi kan. Om vi taper 10 - 0 så spiller det ingen rolle (målforskjellen er ødelagt uansett). Vi har et lite håp om å kunne ta igjen Start og Mjøndalen (andre lag er for gode eller har fått for stort forsprang). Det er det resten av sesongen dreier seg om. Da må vi tenke kynisk.

Orbi
Innlegg: 4
Registrert: lør apr 13, 2013 20:02:23

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av Orbi » ons aug 12, 2020 20:27:44

Trondsen, Rbk, spelar mot Aafk før han reiser til Tyrkia, skriv Adressavisa.

Er ingen gode defensive alternativ på kantane, meiner eg. Hatlehol og Olafsson peikar seg ut, ingen andre å peike på med unntak av Isak. Men han er best offensivt.

Midtbana må ha løpskraft! Kven har det? Ikkje Izunna, han er dårleg. Carlsen anker, Nordli og kvifor kan ikkje Karlsbakk få prøve seg? Utvikling er viktig.

På topp Castro Holmbert. Vil Castro trylle i Nidaros?

Alltid eit håp og det stig til nærare kampstart. Men det defensive må fungere ellers styrtar vona til jorda. Mutch Nenass kan kanskje sparast til neste kamp som er Haugesund heime. Dei er truleg ikkje heilt klare enno.

weasel
Innlegg: 1232
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av weasel » tor aug 13, 2020 06:20:40

Det blir tap igjen.

1aafk
Innlegg: 629
Registrert: tor jul 27, 2017 22:58:40

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av 1aafk » tor aug 13, 2020 15:33:29

weasel skrev:
tor aug 13, 2020 06:20:40
Det blir tap igjen.
AMEN!!!

gaddag
Innlegg: 2086
Registrert: ons apr 01, 2015 20:54:18

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av gaddag » tor aug 13, 2020 19:15:03

Vi kan gjerne drømme om poeng men skal en bruke fornuft og se på hva vi har fått til i år så går dette fryktelig galt. Altså som normalt denne sesongen.

En ting de i alle fall kan gjøre er å gå på banen med offensive tanker, her er det ingen ting å tape. Men jeg tipper de skal være superforsiktige, klarer seg en stund og så renner det inn.
Sier Gaddag og håper hans ord blir gjort til skamme !

Filer
Innlegg: 130
Registrert: fre mar 09, 2018 08:42:15

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av Filer » tor aug 13, 2020 19:47:48

gaddag skrev:
tor aug 13, 2020 19:15:03
Vi kan gjerne drømme om poeng men skal en bruke fornuft og se på hva vi har fått til i år så går dette fryktelig galt. Altså som normalt denne sesongen.

En ting de i alle fall kan gjøre er å gå på banen med offensive tanker, her er det ingen ting å tape. Men jeg tipper de skal være superforsiktige, klarer seg en stund og så renner det inn.
Sier Gaddag og håper hans ord blir gjort til skamme !
Spørs hva vi tilskuere og supportere ønsker å oppnå Gaddag. Med seier er jeg redd trenerteamet blir fredet. Med uavgjort blir det vente og se. Med tap må ledelse og styret ta grep. Da vil vi i så fall få en slags avklaring.
Håper selvfølgelig på seier under normale forhold. Men viss det må et tap til for å få en avklaring, så er det fristende å håpe på det mest realistiske resultatet.

Online
Abderrazak Matzerath
Innlegg: 1087
Registrert: tir apr 02, 2013 13:14:30

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av Abderrazak Matzerath » tor aug 13, 2020 20:36:54

Trosretningene spriker før RBK-kampen; pessimistene er sterke i troa, optimistene er blitt en minoritet, og realistene kan gå begge veier og ta til takke med enten det ene eller det motsatte, -litt som sentrumspartiene i norsk politikk, altså.

Mest sannsynlig blir det jo tap. Har litt troa på Daggads scenarie; det ser lenge bra ut, men går skeis når hoder og bein blir slitne i 2.omgang. RBK har jo noen kjappbeinte, tekniske (og respektløse, sånn generelt) spillere i Ceide og Tagseth, mye erfaring, pluss god hodestyrke på cornere etc, så har ikke helt troa på at vår eminent strukturerte forsvarsmur skal stå imot 90 min pluss tillegg. Dersom låvedøra mot formodning skulle holde tett vet man jo heller aldri hvilken hånd ballen søker fra 2 meters avstand når det står på som verst. Men på en virkelig god dag, som fjoråret ga noen smakebiter av, kan de selvsagt slåes. Hadde vært artig å fått oppleve, i alle fall 1 gang i 2020, at hele sentral-linja hadde en god dag på jobben.

Dersom det ikke kommer et drittmål imot på første forsøk tror jeg likevel laget kommer til å fremstå bra så lenge det varer mot bartene. Tror faktisk spilleren ønsker å fortsette med Bohinen. Selv tar jeg gjerne, som alltid, imot 3p.

Hilsen Realist på venstresida.

olav60
Innlegg: 156
Registrert: søn jul 07, 2019 21:08:27

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av olav60 » tor aug 13, 2020 20:42:41

Kanskje vi tar en Drillo 8-)

-Det samme skjedde vel da du trente Aalesund - at dere vant alt på høsten?
- Ja. Og det bruker jeg også som et eksempel på tilfeldighetene innen fotballen. Vi tapte alt på våren i Aalesund. Så vant vi alt på høsten. Men vi gjorde jo ingen endringer. Vi terpet på de samme tingene. Hør bare dette. Vi møtte Clausenengen hjemme på våren. Vi vant 15-6 i målsjanser, men tapte 1-2. Alt gikk galt den våren. På høsten møtte vi dem i Kristiansund. Igjen vant vi 15-6 i målsjanser. Da vant vi 6-0. Kampene var ganske like både med sjanser og spillfordelingen. Det sier sitt om tilfeldighetenes rolle i fotballen. Det kan spille en stor rolle. Vi hadde vanvittig mye uflaks den våren, og tilsvarende flaks den høsten.

motor_II
Innlegg: 90
Registrert: lør jun 27, 2020 11:37:05

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av motor_II » tor aug 13, 2020 20:57:00

Tror det her blir en enten/eller kamp, men e har go tro på at vi fremstår godt! Det her e ikkje en sikker H på kupongen.

RBK tror at det bare e å gå ut på matta å score 9 mål og har allerede putta 3 poeng i baklomma, det kan straffe se!

Vi kan faktisk spille fotball, det e 11 mot 11, ballen e rund! (og lange og flate). E sette ukas tippebudsjett på AaFK! :)

olav60
Innlegg: 156
Registrert: søn jul 07, 2019 21:08:27

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av olav60 » tor aug 13, 2020 21:07:26

-Olsen fikk en tung start i Aalesund. Laget tapte kamp etter kamp, og med bare tre poeng på de ni første kampene kom det sinte leserbrev i lokalavisen som krevde at Olsen satte seg på første fly tilbake til Oslo. Spillet tok seg imidlertid opp utover sesongen, og klubben endte trygt unna nedrykk. Olsen bestemte seg for å la det bli med ett år på Sunnmøre, og ønsket å vende tilbake til en trenerjobb i Oslo.

3p etter 9 kamper. Høres det kjent ut ? ;)

Historien gjentar seg som kjent alltid! Men tvilsomt om den gjør det denne gangen :lol:

motor_II
Innlegg: 90
Registrert: lør jun 27, 2020 11:37:05

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av motor_II » fre aug 14, 2020 09:33:54

E tror ikkje at vi kommer te å spille forsikti me høye skuldre.

Det her blir kampen da alle gir alt! Vi rysta RBK!

AsE987
Innlegg: 1685
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av AsE987 » fre aug 14, 2020 11:05:44

Anders Trondsen har reist til Tyrkia. så han spiller ikke.
Det betyr at RBK trolig må spille med Tagseth som venstreback, om Eggen Hedenstad ikke er spilleklar.
De blir svekket i midtbanen med Tagseth nede på backen, og Ciljan ute.

Hva med oss? Hatlehol meldes som tvilsom. Hvem tar isåfall vår høyre vingback? Maata?
Det må virkelig være full klaff om det skal bli poeng i denne kampen.
Men alle kamper starter på 0-0.. Enn om vi holder 0-0 til sluttsignalet?

rogerlima
Innlegg: 309
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av rogerlima » fre aug 14, 2020 14:56:41

AsE987 skrev:
fre aug 14, 2020 11:05:44
Enn om vi holder 0-0 til sluttsignalet?
Et hvilket som helst annet år kunne jeg ha øynet håp om dette, men AaFK annus horribilis 2020: ikke sjans. For å få poeng her må angrepet være påskrudd og skåre like mange eller flere enn RBK.

Guru
Innlegg: 9454
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av Guru » fre aug 14, 2020 16:13:19

Etter å ha lest nokre avisartikler begynner eg å få eit bilde av laget Rosenborg kjem til å stille mot oss.

Anders Trondsen har reist og blir ikkje med.

Andre Hansen, Anders Konradsen, Per Ciljan Skjelbred og Samuel Adegbenro ser ut til å vere ute.

Vegard Eggen Hedenstad og Gjermund Åsen ser ut til å bli klare.

Pål Andre Helland er tilbake frå karantene.

Dei mest spennende plassane er venstreback, midtbaneanker, venstre indreløper og høgrekant.

Edvard Tagseth har vore nevnt som venstreback, og Gustav Valsvik er ei nødløysing. Men det ser ut til at Vegard Eggen Hedenstad blir klar. Det er feil side, men det har han takla før. Har trent i den posisjonen dei siste dagane.

Ankerrollen er kanskje grunnen til at Edvard Tagseth ikkje blir venstreback. Han er det heitaste alternativet der, Gjermund Åsen er det einaste andre.

Fortsetter Gjermund Åsen som indreløper? Eller kjem Dino Islamovic inn? Tipper Åsen.

Og får Helland tilbake plassen sin, eller er han havna bak Holse i køa? Den mest usikre posisjonen.


FayeLund
DahlReiten Reginussen Hovland EggenHedenstad
Zachariassen Tagseth Åsen
H***** Børven KonradsenCeide
Nokon veit bedre enn andre

Online
Abderrazak Matzerath
Innlegg: 1087
Registrert: tir apr 02, 2013 13:14:30

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av Abderrazak Matzerath » fre aug 14, 2020 22:49:32

Barcelona- Bayern Munchen 2-8.
Æ sei itj meir!

kazzi
Innlegg: 409
Registrert: lør apr 12, 2014 09:49:34

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av kazzi » lør aug 15, 2020 07:40:10

Hopper elegant over denne kampen her.
Haugesund og Start tipper jeg blir avgjørende for bohinen. Minimum 4 poeng altså.
God søndag når den tid kommer!

St0nebay
Innlegg: 5
Registrert: fre jun 02, 2017 20:57:13

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av St0nebay » lør aug 15, 2020 20:35:28

Jordon Mutch er med i kamptroppa, skal tru han får tillit frå start?

weasel
Innlegg: 1232
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av weasel » lør aug 15, 2020 22:06:03

Det hadde vært positivt tror jeg. Håpet er atter tent.

Guru
Innlegg: 9454
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av Guru » søn aug 16, 2020 00:02:36

St0nebay skrev:
lør aug 15, 2020 20:35:28
Jordon Mutch er med i kamptroppa, skal tru han får tillit frå start?
19 mann i kamptroppen.

Mutch, Nenass og Håvard Mork Breivik er med for første gong i år.

Sno, Bizoza og Orry er som venta ute sidan sist. Vetle Fiskerstrand er heller ikkje med. Det er derimot Kristoffer Ødven. Ellers ser eg ingenting overraskende.
Nokon veit bedre enn andre

rogerlima
Innlegg: 309
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av rogerlima » søn aug 16, 2020 01:25:39

Gule kort eller skader på Bizoza og Sno?

Guru
Innlegg: 9454
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av Guru » søn aug 16, 2020 01:39:10

rogerlima skrev:
søn aug 16, 2020 01:25:39
Gule kort eller skader på Bizoza og Sno?
4 gule kort på begge.

Sunnmørsposten antar forresten at vi stiller i 5-4–1. Eg skriv det opp i den litt hyggeligere 3-4-3:

Kongshavn
Grønner Gretarsson Klinkenberg
Hatlehol Carlsen Bolkan Olafsson
Castro Fridjonsson Haugen


Men Hatlehol hinka ut av ei trening. I så fall meiner dei Määttä får prøve seg på høgresida.
Nokon veit bedre enn andre

rogerlima
Innlegg: 309
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av rogerlima » søn aug 16, 2020 08:15:55

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: klarer de tre (5) bakerste der å unngå brølere så vinner vi.

motor_II
Innlegg: 90
Registrert: lør jun 27, 2020 11:37:05

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av motor_II » søn aug 16, 2020 12:15:42

Sunnmørsposten antar forresten at vi stiller i 5-4–1. Eg skriv det opp i den litt hyggeligere 3-4-3:

Kongshavn
Grønner Gretarsson Klinkenberg
Hatlehol Carlsen Bolkan Olafsson
Castro Fridjonsson Haugen

[/quote]

Den formasjonen fungerte neste i Vålerengakampen inntil vi blei i overtall, blei feige, og prøvde å safe inn 1 poeng istedenfor å gå for seier.

weasel
Innlegg: 1232
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av weasel » søn aug 16, 2020 15:19:29

Jeg håper de går all inn og spiller offensivt, angrep er det beste forsvar. Blø litt for drakta , bønder😎

Salvatore2020
Innlegg: 25
Registrert: fre jan 31, 2020 23:31:11

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av Salvatore2020 » søn aug 16, 2020 16:01:28

Kongshavn
Grønner-Gretarson-Lie
Maatta-Carlsen-Mutch-Nenass-Norli
Castro-Fridjonsson

Guru
Innlegg: 9454
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av Guru » søn aug 16, 2020 17:24:33

Salvatore2020 skrev:
søn aug 16, 2020 16:01:28
Kongshavn
Grønner-Gretarson-Lie
Maatta-Carlsen-Mutch-Nenass-Norli
Castro-Fridjonsson
Berre for å nevne det: Nenass.

Tilbake i troppen i dag, neppe klar for 90 minutt.

Men i fjorårets berømte cupkamper mot Molde og Rosenborg. Om eg husker rett spelte han høgre midtbane i 3-4-3 dei kampane. Og han imponerte i alle fall meg.
Nokon veit bedre enn andre

Guru
Innlegg: 9454
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av Guru » søn aug 16, 2020 17:35:47

I og med at vi speler kveldskamp i dag og at vi faktisk har spelt 13 kampar og ligg kraftig bakpå, så passer det kanskje fint å begynne ein øvelse eg liker å spare til sesonginnspurten. Nemlig å håpe på spesifikke resultat i dei andre kampane.

Det begynner å utkrystallisere seg vilke lag vi har realistiske sjansar å ta att. Start, Mjøndalen og Viking, sjølvsagt. Tar med Sandefjord og, sjølv om dei er inne i ei god periode. Så takker eg og bukker om fleire melder seg på etter kvart.

Her er ønska for denne runda:
Viking-Stabæk B
Brann-Mjøndalen H
Sandefjord-Bodø/Glimt B
Start-Vålerenga B

Realistisk sett er vi sjølve favorittar til 0 poeng borte mot Rosenborg. Men med heilt reelle muligheiter til å ta med oss eit bonuspoeng eller tre. Det er den viktigaste kampen, me no bryr eg meg om dei andre og.
Nokon veit bedre enn andre

rogerlima
Innlegg: 309
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 14 - Rosenborg vs Aalesund - Søndag 16.august 2030

Legg inn av rogerlima » søn aug 16, 2020 17:53:06

Meget spent på Nenass og Mutch. Det får bære eller briste på midten i dag.

Edit: ser nå at disse ikke starter. Ble forledet av et innlegg over her.
Sist redigert av rogerlima den søn aug 16, 2020 19:51:18, redigert 2 ganger totalt.

Svar