Moderator: Arcturus

Svar
Wodewick
Innlegg: 598
Registrert: fre sep 12, 2014 22:10:01

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av Wodewick » man nov 06, 2017 23:31:33

Jeg tror nok at økonomien er rett og slett håpløs, og klubben har desverre ikke råd til noe som helst.. Dette er da også resultatet av en langsiktig feilslått strategi fra ledelse og styret. Når man ikke lenger hadde full stadion så hadde vi desverre ikke ledere som maktet å "spare riktig", vi hadde heller ikke ledere som maktet å hente inn ny kapital eller selge klubben utad for å få inn ny kapital..

Nei dem skulle spare og en krone spart ble to kroner uteblitt.. En ond sirkel dem ikke maktet å komme ut av, derav så rømte dem når dem såg at dette gikk åt skogen..

Jeg er selvfølgelig heller ingen messias og har heller ikke løsningen på hvordan dette burde bli gjort, men det jeg vet er at det finnes personer der ute som kan.. Jeg tenker enkelt og tenker på kompetanse (som ikke er ønsket i dennee klubben), jeg tenker folk som klarer å selge klubben utad som tidliger nasjonale og internasjonale profiler som kunne ha kommet inn og tatt en lederstilling i klubben. Folk som er troverdige i ren kraft av sin person som folk ønsker å assosisere seg med. Dette hadde gitt supportere og publikum en base å tro på og ikke slik det er nå da vi må håpe på at nye koster lærer fort.
Profiler ville da også dratt med seg gratis inntekter bare av å være her da vi vil bli en mye mere attraktiv klubb.. Den ekstra kostnaden slike profiler ville kostet oss hadde nok betalt seg selv..

Vi hadde en periode slike profiler i klubben, først ved Rekdal og deretter ved Jønsson, det var som trenere og det fungerte vel godt til det ble vanskelig å håndtere proffe trenere for en enkel ledelse.. Tenk om vi kunne fått inn lignende personer i ledelsen, kanskje primært på sportslig ledelse men jeg tror nok det finnes folk å headhunte som daglig leder også. Men vi velger å headhunte folk som skal lære seg dette vi(Geir Vik er sikkert en flink mann, men er han rett mann til rett tid?) Det ble vel en ganske rask oppgang i økonomien den gang vi hentet inn Rekdal..

Vi må først få på plass en ledelse som er til å tro på deretter så kan vi snakke om hva økonomien tillater, en ledelse som har folkets støtte vil kunne gjøre mye på lavt budsjett uten at folk farer opp og roper skandale, vi ville da trodd på at vi har kontroll så godt det lar seg gjøre innenfor budsjettets grenser. jeg ville godtatt en kamp mot nedrykk om jeg så at det var noe som kunne blomstre i fremtiden. Jeg ser ingen grunn til å tro at klubben er i stand til å ta steg bort ifra bunnnivået dem har vist den senere tid.

Ledelsen og styret har vist at dem ikke makter å legge en rød tråd i arbeidet sitt for å høste av det senere, hverken på spillerlogistikk eller spillerutvikling. Ei heller har dem vist at dem makter å skape inntekter til klubben.. Den nye ledelsen er ung, og burde fått mere tid på seg. Men det er tid vi ikke har så da ser vi at ansettelsene er nok et skritt i feil retning for klubben. Ett nytt skritt i den styrte aviklingen av Aafk som toppklubb.

Men hvordan i all verden skal det gå når vi rykker ned(regner med det skjer i år men det kommer uansett), vi har nå spart inn så mye som det går an på spillerstallen, den er syltynn. Ta bort dem høyeste lønningene som forsvinner etter sesongen og vi har kanskje spart 5-10 mill til. Et nedrykk koster klubben 15-20 mill.. Hvor skal disse sparingene hentes fra, vi må vel rett og slett gå tilbake til semiproffmodellen for å fikse det.. Og da er vel ikke veien langt til neste steg ned i divisjonstigen..

vevat
Innlegg: 398
Registrert: tir okt 02, 2012 13:05:08

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av vevat » tir nov 07, 2017 22:29:28

For å repetere meg selv. Klubben Aafk er nummer1. Trond Fredriksen er bare en brikke i dette, som har fått den ære å trene laget. Når en ikke har kompetanse og evne til å ta klubben til det målet en ønsker, så må vi se etter personer som kan klare dette. Det å ikke få inn den kompetansen som kreves, kan koste mye mer en eventuell kompensasjon for å bryte kontrakten med Trond. Det å skulle beholde Trond for å spare penger, er jo det samme som vi nå har holdt på med i en tid. "Spare oss til fant". Dette blir et regnestykke som har flere sider, og ikke så svart/ hvitt som mange her tror.
Den økonomiske situasjonen er trulig ganske stram, og en styrer vel mot et vesentlig underskudd. Det er likevel slik at det er flere klubber som har et mindre budsjett å rutte med en Aafk, og får mer ut av kronene.
Nå får vi alle håpe at Aafk holder seg i Tippeligaen, og at vi kan starte å bygge stein på stein igjen. :-)

LØVrE
Innlegg: 681
Registrert: søn apr 21, 2013 14:12:54

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av LØVrE » tor nov 09, 2017 11:52:12

Her er en som har måttet tåle det mangedoble av hva TF har måttet tåle ... dessverre har Viking også hatt en uklar ledelse med en ditto uklar plan for måten klubben skal drives på !

Akkurat samme handlinglammelse og rot som i AaFK :
– Hvis Viking er misfornøyde nå, så hadde de vært det i sommer også. Hadde de gjort et bytte da, kunne de kanskje holdt seg i divisjonen. De som styrer Viking legger nå ansvaret på Burchnall, og som trener har han sin del av ansvaret, men det har vært en kaotisk klubb som har gjort elendige valg den siste tiden, sier Mathisen.

http://www.tv2.no/sport/9479586/

Brehme
Innlegg: 2978
Registrert: tor mar 07, 2013 09:00:25

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av Brehme » tor nov 09, 2017 12:21:39

Til informasjon så hadde Burchnall en treårs-kontrakt med Viking signert for ett år siden, altså må de betale han ut to år før tiden.

Angående Viking, så har det vel vært tydelig komunisert i flere år, at de går på sparebluss og nedskjæringene har vært massive i lang tid. Jeg er søren ikke sikker på om det er realistisk at de kan hente inn noen andre for så å håpe på en sportslig opptur. Det er verdt å nevne at Viking hentet 8 nye spillere i sommervinduet (9 ut), uten at det har gjort noe som helst med kvaliteten i stallen.

Brukeravatar
tl007
Innlegg: 4705
Registrert: lør des 09, 2006 13:49:02

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av tl007 » tor nov 09, 2017 13:26:41

At de sparket ham nå etter at de slo Sarpsborg er helt latterlig. Viking har nesten bare ungdommer på laget, bortsett fra Danielsen og han du vet.
Adegbenro solgte de også. Burchnall kunne jeg faktisk ønsket meg i AaFK -systemet.

platini
Innlegg: 373
Registrert: lør mar 14, 2009 11:12:37

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av platini » tor nov 09, 2017 15:07:55

Er ikke helt sikker på at Burchnall har måttet tåle det mangedoble av det Trond har måttet LØVrE. Ålesund er en småby i forhold til Stavanger og Trond er oppvokst og vært spiller i AaFK. Ofte er det slik at det er av sine egne man skal ha det. En blir sjelden profet i egen by eller bygd! Har lest at sympatiske 33 år gamle Burchnall har hatt en høy stjerne blant Vikings supportere, har kommunisert med dem med SMS-er og møtt dem på puben for en prat. Hadde neppe vært lurt i vår andedam av en by! Jeg tror egentlig at denne flotte fyren ville ført Viking tilbake til Eliteserien neste år, han har ikke hatt de letteste betingelsene.

LØVrE
Innlegg: 681
Registrert: søn apr 21, 2013 14:12:54

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av LØVrE » tor nov 09, 2017 23:01:15

Der vel ingen som bestrider at både Burchnall og Fredriksen er "flotte folk" , Platini , men de er vel ikke totalt naive ?!

Når de sier jatakk til å rykke opp fra hjelpetrener-jobben til jobben som hovedtrener -begge totalt uten sistnevnte erfaring- så gjør de det vel for f.. med "åpne øyne"!

De burde vite at dette kan bli kjempetøft , men i sin iver etter å hjelpe klubben sier de kanskje "ja" uten å ha tenkt nøye nok over at den manglende erfaringa kan ramme dem hardt dersom dette går dårlig . Dette er korttenkt også av klubbens ledelse , men fordi denne vet at det medfører store kostnader å sparke en hovedtrener på kontrakt (Jonevret/Aabrekk) , blir de frista til å gamble og velge den enkleste og rimeligste løsninga ; de forfremmer hjelpetreneren som jo kjenner både spillerne/spillerstallen og klubben ...

En hjelpetrener er heller sjelden tøff nok til å sette krav overfor ledelsen når det f.eks. gjelder å styrke stallen når denne ikke holder sine løfter som i TrondF sitt tilfelle ; fra å si at troppen bør styrkes med 2-3 mann , er den plutselig bra nok etter et møte på bakrommet !

Konklusjonen er at den rimeligste løsninga på kort sikt , ofte blir svært kostbar på lang sikt - uansett om både leder Geir og Sportslig Leder Melis er aldri så "flotte folk", Platini !?!

Vatnebygder
Innlegg: 3236
Registrert: tir aug 02, 2005 22:10:38

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av Vatnebygder » søn nov 19, 2017 17:18:09

Merkelig stille i media fra Aafk og trener Fredriksen før denne kampen, er det den nye mediestrategien som har slått inn?

gaddag
Innlegg: 2022
Registrert: ons apr 01, 2015 20:54:18

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av gaddag » søn nov 19, 2017 19:50:06

Jeg skal feire den dagen UBRUKELIGE Trond Fredriksen får fyken i Aafk !!

Brukeravatar
Fantomet_Vika
Innlegg: 416
Registrert: søn mar 24, 2013 14:38:58

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av Fantomet_Vika » søn nov 19, 2017 19:58:50

Trond F er en nyttig idiot for klubben. Legger seg på rygg når ledelsen ønsker det.
Krever ingen ting, og holder kjeft. Å herregud så befriende der hadd vært med Kjetil R i klubben fremdeles..

weasel
Innlegg: 1126
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av weasel » ons nov 22, 2017 09:41:38

En ting skal han ha: han er lojal utad både mot klubb og spillergruppe/enkeltspillere, ikke rakke ned på de offentlig slik som Reka var beryktet for. Han er neppe så tilfreds med tingenes tilstand som det virker som. Ikke så lett å få til noe med så få spillere, og nå som vi står på kanten av stupet, så er vi Max uheldig med skader og karantener. Hadde vi hatt flere spillere å velge mellom, så... kanskje det hadde sett annerledes ut. Det er vel ikke Fredriksens feil at klubben kutter til beinet og vel så det. Tenk litt over det folkens.

Brehme
Innlegg: 2978
Registrert: tor mar 07, 2013 09:00:25

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av Brehme » ons nov 22, 2017 09:53:39

weasel skrev:
ons nov 22, 2017 09:41:38
En ting skal han ha: han er lojal utad både mot klubb og spillergruppe/enkeltspillere, ikke rakke ned på de offentlig slik som Reka var beryktet for. Han er neppe så tilfreds med tingenes tilstand som det virker som. Ikke så lett å få til noe med så få spillere, og nå som vi står på kanten av stupet, så er vi Max uheldig med skader og karantener. Hadde vi hatt flere spillere å velge mellom, så... kanskje det hadde sett annerledes ut. Det er vel ikke Fredriksens feil at klubben kutter til beinet og vel så det. Tenk litt over det folkens.
Så lenge TF ikke vinner fotballkamper, så kommer han i en skvis der han må velge mellom å være lojal mot klubben eller supporterne. KR berget jo sitt ettermæle ved å rakke ned på ledelsen i Aafk og skylde på alt annet enn seg selv. Han fikk kanskje ei stjerne med supoprterne, men gjorde seg uspiselig i klubben. TF kunne også gått ut i media og rakket ned på spillerlogistikken og økonomien i Aafk. Da ville han selvsagt vært ferdig uansett etter sesongen. Ville vi likt han bedre da?

88charlie
Innlegg: 400
Registrert: fre aug 23, 2002 17:09:17

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av 88charlie » ons nov 22, 2017 10:59:18

Brehme skrev:
weasel skrev:
ons nov 22, 2017 09:41:38
En ting skal han ha: han er lojal utad både mot klubb og spillergruppe/enkeltspillere, ikke rakke ned på de offentlig slik som Reka var beryktet for. Han er neppe så tilfreds med tingenes tilstand som det virker som. Ikke så lett å få til noe med så få spillere, og nå som vi står på kanten av stupet, så er vi Max uheldig med skader og karantener. Hadde vi hatt flere spillere å velge mellom, så... kanskje det hadde sett annerledes ut. Det er vel ikke Fredriksens feil at klubben kutter til beinet og vel så det. Tenk litt over det folkens.
Så lenge TF ikke vinner fotballkamper, så kommer han i en skvis der han må velge mellom å være lojal mot klubben eller supporterne. KR berget jo sitt ettermæle ved å rakke ned på ledelsen i Aafk og skylde på alt annet enn seg selv. Han fikk kanskje ei stjerne med supoprterne, men gjorde seg uspiselig i klubben. TF kunne også gått ut i media og rakket ned på spillerlogistikken og økonomien i Aafk. Da ville han selvsagt vært ferdig uansett etter sesongen. Ville vi likt han bedre da?
Ja.

Folk som snakker sant er alltid å foretrekke. De som pakker inn sannheten på politisk vis vil slite med å få respekt.

Så er det grader av hvordan være ærlig, feks uten å rakke ned på personer.

weasel
Innlegg: 1126
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av weasel » ons nov 22, 2017 12:11:32

Jeg mener 100% at å skjelle ut enkeltspillere etter kamper som tapes er høl i hodet, personalpolitikk fra helvete. Sånt taes på bakrommet. Hva er gevinsten ved dette, bortsett fra å unnskylde seg selv?

F.I.L.
Innlegg: 3870
Registrert: tir apr 10, 2007 10:58:41

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av F.I.L. » ons nov 22, 2017 12:19:38

Rekdal i et nøtteskall, rakke ned på andre for å fremme seg selv! Slik har han alltid drevet og driver på fortsatt.

AsE987
Innlegg: 1545
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av AsE987 » ons nov 22, 2017 12:20:45

Rekdal var iallefall i helt motsatt ende av skalaen når det gjaldt utskjelling av personer. Husker aller best at han bytta ut Lars Fuhre 1 minutt før pause, bare for å markere sin misnøye.

Kan nok hende at Trond ikke liker alt som skjer inne i lokalene men han er jammen flink til å ta det internt isåfall.

platini
Innlegg: 373
Registrert: lør mar 14, 2009 11:12:37

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av platini » ons nov 22, 2017 15:30:27

Den som kanskje gjør jobben sin dårligst i klubben er Forumpolitiet, som bl.a. skal passe på at ingen skriver noe ærekrenkende i flg. Forumreglene.

For å korte ventetida til søndagen, anbefaler jeg sterkt et stykke på side 50 i dagens Nytt i Uka skrevet av en 9. klassing og kommende konfirmant med en bedre oppdragelse enn de fleste her inne. Sønn av treneren vår.

Brehme
Innlegg: 2978
Registrert: tor mar 07, 2013 09:00:25

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av Brehme » ons nov 22, 2017 15:45:04

platini skrev:
ons nov 22, 2017 15:30:27
... bedre oppdragelse enn de fleste her inne.
Hvilke konkrete eksempler på dårlig oppdragelse er det du tenker på?

gaddag
Innlegg: 2022
Registrert: ons apr 01, 2015 20:54:18

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av gaddag » ons nov 22, 2017 16:01:16

Ha ha, forumpolitiet er nok på fornavn med håndfullen som fortsatt gidder her inne !

Du burde lest på Facebook siden til Aafk du Platini. Vi er som hvite engler i forhold ! :D

Vi sier bare Trond er en dårlig trener som må byttes ut. Ikke noe galt i det.

jast
Innlegg: 1206
Registrert: tor des 06, 2012 18:59:37

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av jast » ons nov 22, 2017 16:53:33

Når sesongen er over uansett utfall bør Brannalarmen utløses på CLS. Når alle er ute skiftes alle dørlåsene. Så gir vi Frode Fagermo og IM Normark i oppgave og fylle opp igjen med kompetente folk. Med de to i spissen så hadde Sunnmøre vært i fyr og flamme igjen.
Sist redigert av jast den ons nov 22, 2017 17:55:34, redigert 1 gang totalt.

Guru
Innlegg: 9260
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av Guru » ons nov 22, 2017 17:14:20

jast skrev:
ons nov 22, 2017 16:53:33
...Frode Fagermo og IM Normark...

Har ingen formeining om at disse to skal vere bedre eller dårligare til å styre ein eliteserieklubb enn dei som er der allereie.

Men dei har openbart mykje av enkelte egenskaper som det ellers er lite av på stadion. Det hadde heilt klart vore nyttig med ein slik ein i miksen.

(Per dags dato er det Bjørn Helge som er den som er flinkast å snakke i overskrifter.)
Nokon veit bedre enn andre

LØVrE
Innlegg: 681
Registrert: søn apr 21, 2013 14:12:54

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av LØVrE » ons nov 22, 2017 17:27:15

Det aller første en Eliteserie-trener bør gjøre før han sier "JA" til en slik jobb , Platini - vet du hva det er
(dersom lysta/motivasjonen er tilstede vel og merke) ?

Tydeligvis ikke !

Det er nemlig å sette seg ned sammen med familien og forberede dem (kone , samboer , barn) på at dette kan gå bra , at det mest sannsynlig vil gå opp og ned eller at det faktisk kan bli knalltøft (også for de nærmeste) dersom det går dårlig - og at media da ofte kan være nådeløse.
Regner faktisk med at TF tok denne samtalen ...

OG : Sammenligna med hva HH opplevde (også fra undertegnede) på SC , er jo det TrondF har måttet tåle bare "småtteri" - de aller , aller fleste innlegga går faktisk på mangelen sportslig resultat - for når TF går ut med skyhøy sigar-føring før sesongen ("Kanonlag" osv.) og isteden setter klubbrekord i kamper uten seier , forventer han da ros ?

Stikk fingeren i jorda , Platini og hvis du mener barna til TF har det så ille , så hvorfor var du ikke på bana og snakka om KAOS sine barn når han fikk fyken med en stilletiende TF i kulissene !

Et stort flertall av AaFKs supportere håper virkelig at laget klarer seg i ES , mens noen mener et år eller to i OBOS vil være bra fordi det forhåpentligvis vil tvinge fram en ny måte å drive klubben på ...

Uansett hva utfallet blir , så MÅ Trond Fredriksens dager som trener være talte !

1aafk
Innlegg: 563
Registrert: tor jul 27, 2017 22:58:40

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av 1aafk » ons nov 22, 2017 19:44:32

A M E N !!!!!!!!!!!!!!!

gaddag
Innlegg: 2022
Registrert: ons apr 01, 2015 20:54:18

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av gaddag » ons nov 22, 2017 21:05:04

Godt sagt Løvre

The Patriot
Innlegg: 2483
Registrert: tor jun 16, 2005 11:22:27

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av The Patriot » ons nov 22, 2017 23:36:14

Brehme skrev:
weasel skrev:
ons nov 22, 2017 09:41:38
En ting skal han ha: han er lojal utad både mot klubb og spillergruppe/enkeltspillere, ikke rakke ned på de offentlig slik som Reka var beryktet for. Han er neppe så tilfreds med tingenes tilstand som det virker som. Ikke så lett å få til noe med så få spillere, og nå som vi står på kanten av stupet, så er vi Max uheldig med skader og karantener. Hadde vi hatt flere spillere å velge mellom, så... kanskje det hadde sett annerledes ut. Det er vel ikke Fredriksens feil at klubben kutter til beinet og vel så det. Tenk litt over det folkens.
Så lenge TF ikke vinner fotballkamper, så kommer han i en skvis der han må velge mellom å være lojal mot klubben eller supporterne. KR berget jo sitt ettermæle ved å rakke ned på ledelsen i Aafk og skylde på alt annet enn seg selv. Han fikk kanskje ei stjerne med supoprterne, men gjorde seg uspiselig i klubben. TF kunne også gått ut i media og rakket ned på spillerlogistikken og økonomien i Aafk. Da ville han selvsagt vært ferdig uansett etter sesongen. Ville vi likt han bedre da?
Så du sier Reka tok feil? Du ser hvordan det har gått etter Reka fikk fyken, ikke sant? Uspiselig for klubben, kanskje. Men det var bare fordi han gjorde udyktigheten til klubben offentlig med de beste hensikter, å få endringer. Endringer ble det, i form av at Reka måtte gå. Og klubben er i dag bare en parantes.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Brehme
Innlegg: 2978
Registrert: tor mar 07, 2013 09:00:25

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av Brehme » tor nov 23, 2017 08:14:57

The Patriot skrev:
ons nov 22, 2017 23:36:14
Så du sier Reka tok feil? Du ser hvordan det har gått etter Reka fikk fyken, ikke sant? Uspiselig for klubben, kanskje. Men det var bare fordi han gjorde udyktigheten til klubben offentlig med de beste hensikter, å få endringer. Endringer ble det, i form av at Reka måtte gå. Og klubben er i dag bare en parantes.
Jeg sier at det er to ytterpunkter, og jeg tolker svaret ditt som at du mener at en leder bør gå ut i media å kritisere kollegaer, organisasjon og ledelse når han ikke klarer å levere de resualtatene som er forventet.

KR ble jo tatt imot på rød løper da han kom tilbake til VIF, og hadde alle økonomiske midler tilgjengelig for å gjøre akkurat slik han ville. Hvordan gikk det igjen?

Orange
Innlegg: 1289
Registrert: man feb 04, 2002 14:21:41

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av Orange » tor nov 23, 2017 08:22:19

Sljønner ikke denne forgudingen av Rekdal som enkelte har lagt seg på. Men overraskende er det ikke.

The Patriot
Innlegg: 2483
Registrert: tor jun 16, 2005 11:22:27

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av The Patriot » tor nov 23, 2017 08:59:12

Brehme skrev:
The Patriot skrev:
ons nov 22, 2017 23:36:14
Så du sier Reka tok feil? Du ser hvordan det har gått etter Reka fikk fyken, ikke sant? Uspiselig for klubben, kanskje. Men det var bare fordi han gjorde udyktigheten til klubben offentlig med de beste hensikter, å få endringer. Endringer ble det, i form av at Reka måtte gå. Og klubben er i dag bare en parantes.
Jeg sier at det er to ytterpunkter, og jeg tolker svaret ditt som at du mener at en leder bør gå ut i media å kritisere kollegaer, organisasjon og ledelse når han ikke klarer å levere de resualtatene som er forventet.

KR ble jo tatt imot på rød løper da han kom tilbake til VIF, og hadde alle økonomiske midler tilgjengelig for å gjøre akkurat slik han ville. Hvordan gikk det igjen?
Tror du ikke Reka tok det internt før han tok det offentlig? Det samme med Jønnson. Er overbevist om at begeret rabt over for begge to.
Når det gjelder Rekas tilbakekomst til Enga tar du helt feil. Deila kom til dekket fat og «alle økonomiske midler tilgjengelig». Det var en helt annen situasjon i klubben når Reka kom inn.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Brehme
Innlegg: 2978
Registrert: tor mar 07, 2013 09:00:25

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av Brehme » tor nov 23, 2017 09:48:26

The Patriot skrev:
tor nov 23, 2017 08:59:12
Tror du ikke Reka tok det internt før han tok det offentlig? Det samme med Jønnson.
Jeg trenger ikke tro noe som helst, det finnes masse artikler som viser hvordan KR opererer. Så lenge han vinner trofèer, så går det greit, til et visst punkt.

Sitat BH:
"Det virker som om han ikke klarer å holde seg når han prater med en journalist. Når vi tar det opp med han neste dag sier han at han ikke har uttalt det og det. Så da prøver vi å kjøre vårt løp og holde oss til det vi har avtalt."
http://www.tv2.no/a/3332876/
The Patriot skrev:
tor nov 23, 2017 08:59:12
Når det gjelder Rekas tilbakekomst til Enga tar du helt feil. Deila kom til dekket fat og «alle økonomiske midler tilgjengelig». Det var en helt annen situasjon i klubben når Reka kom inn.
"Situasjonen" i VIF da KR ble ansatt igjen, var i alle fall slik at det ikke stod på entusiasmen. Rekdal hadde 4 sesonger i VIF før Deila kom inn, uten noen sportslig å vise til.

Sitat KR:
"- Motivasjonen min for å løfte Vålerenga til toppen av norsk fotball igjen, der klubben hører hjemme, er enorm. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på denne jobben, fortsetter han."
https://www.vg.no/sport/fotball/vaalere ... /10072274/

Sony
Innlegg: 9123
Registrert: søn mar 11, 2007 19:00:23

Re: Hovedtrener Trond Fredriksen så langt...

Legg inn av Sony » tor nov 23, 2017 10:22:52

Hovedtrener Trond Fredriksen har så langt hatt en svært tung ettersommer og høst.... Mandag vet vi alle svaret. Inn mot denne siste og svært vanskelige kampen kan vi ikke gjøre annet enn å støtte laget (dvs spillerne og trenerne)

Det er ikke noen adekvate virkemidler å sette inn nå, det toget har for lengst gått...
AaFK etablerer seg i TL

Svar