Moderator: Arcturus

Svar
Arcturus
Innlegg: 3934
Registrert: man sep 16, 2002 11:33:32

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av Arcturus » man sep 23, 2019 14:00:00

Wow! Utrolig bra billettsalg inn mot Viking-kampen! Det kommer til å bli en fest - kanskje et lite glimt fra tidligere?

sindre2
Innlegg: 1451
Registrert: fre des 17, 2010 20:44:22

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av sindre2 » man sep 23, 2019 15:44:05

Hvor mange plasser ble lagt ut for salg? 6000?

rogerlima
Innlegg: 555
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av rogerlima » man sep 23, 2019 16:04:22

Gleder meg noe vanvittig! For en mulighet dette blir! Spørsmålet for min del er: Azufeifa eller Carlsen?

Brukeravatar
Even beinløs
Innlegg: 535
Registrert: lør jun 25, 2005 19:09:16

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av Even beinløs » man sep 23, 2019 19:08:33

Stavanger Aftenblad & ''Sumpen'' melder om at Bohinen tar grep før cupkampen: Stenger treninger før cup-kvartfinalen
Lars Bohinen har tidligere stengt treninger før viktige kamper. Nå gjør han det igjen.
https://www.aftenbladet.no/sport/i/LALL ... artfinalen

rogerlima
Innlegg: 555
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av rogerlima » tir sep 24, 2019 08:00:27

Oppdatering på billettsalg?

Guru
Innlegg: 9468
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av Guru » tir sep 24, 2019 10:36:11

Anbefaler ein liten cup-recap. Blir i godt humør av slikt.


Men så står altså Viking for tur. Vi er velsigna med heimekamp, noko som både gir oss ein sportslig fordel og ein enkel mulighet for oss til å kome oss på tribuna. Kan bli hårreisende kjekt. Får meg til å tenke på tidlegare legendariske cupkampar. Molde i år. Rosenborg i 2011. Stabæk i 2009. AZ Alkmaar i 2011. Det er ei heilt eiga stemning på slike kampar. Sjølv i dei dagar då stadion normalt var full, var det likevel desse dagane stemninga var aller mest magisk. Sjølv om berre halvparten av seta var i bruk. For alle som var der var engasjerte til fulle. Dytta fram av spelerane, som igjen blei dytta fram av oss.

I helga fekk eg plutselig ei openbaring. Det er ikkje sikkert at vi vinn denne kampen. Vi er faktisk ikkje ein gong favorittar!!!?!?! Vi har riktignok vunne 12 seriekampar pluss ein cupkamp på CLS så langt i år, men Viking er eit eliteserielag som til og med er i form. Etter ein ganske OK start hadde dei 17 poeng på dei 10 første kampane. Over forventning og ein finfin femteplass. Så gjekk dei inn i ein heller svart sommer med kun 2 poeng på 6 kampar. Dermed var dei på 10.plass, full fart på vei inn i nedrykksstriden. Men deretter har det gått gulle godt igjen. 4-2-0 på dei siste 6. Tilbake på 5.plass. Ei luke opp til Rosenborg på fjerde, fremst i kobbelet bak, tilsynelatende trygge frå nedrykk med 33 poeng. Det er to gode grunner til at dei bråsnudde resultata cirka 12.august. Den eine er at kampprogrammet har vore lettare. Den andre er at Kristoffer Løkberg blei henta frå Brann. Han har fått usedvanlig mykje skryt. Kom inn og blei sjef allereie på første trening.

Dette er cupkamp. Kvartfinale. Kampen som begge lag og tilhengerane har sett fram til sidan 26.juni. Sårlig oss. Nøyaktig 3 månader. 92 dagar. Det er omtrent ein halv sesongs ventetid, og endelig er vi der. Det er mykje psykologi i dette. Begge lag sparte spelarar i seriekampane på søndag. Endå det var tre kviledagar. Ein kunne godt ha argumentert for at det var nok kviletid, det er viktigast å ha eit samspelt lag i flyten. Men begge trenerane har prioritert friske bein. Cirka halve laga blei bytta ut.


Viking mot Odd, søndag 15.september:

Austbø
Bjørshol Hove Vevatne Pereira
Torsteinbø Løkberg Furdal
Ibrahimaj Høiland Tripic

Bytyqi for Ibrahimaj etter 72
Østensen for Høiland etter 78
Danielsen for Furdal etter 90
Wichne, Salte, Vikstøl og Källman på benken

1-0 (9) Zlatko Tripic (Kristoffer Løkberg)
2-0 (51) Fredrik Torsteinbø (Yildren Ibrahimaj)Så gjekk det ei veke til neste kamp. Tripic var ute med karantene. Vikstøl har fått seg ein smell på trening som gjer at han neppe er aktuell mot oss heller. Hove, Furdal og heile angrepsrekka fekk kvile. Med andre ord blei 5 mann i startoppstillinga skifta ut.

Viking mot Vålerenga, søndag 22.september:

Austbø
Bjørshol Salte Vevatne Pereira
Torsteinbø Løkberg Fridjonsson
Bytyqi Østensen Källman

Danielsen for Løkberg etter 66
Thorstvedt for Torsteinbø etter 71
Tangen for Østensen etter 81
Wichne, Hove, Ibrahimaj og Høiland på benken

1-0 (5) Even Østensen (Zymer Bytyqi)
2-0 (23) Even Østensen (Kristoffer Løkberg)
3-0 (75) Adrian Pereira
4-0 (79) Benjamin Källman (Adrian Pereira)


Ein må kunne seie at dei tolte utskiftningane bra. 4-0 er godkjent, sjølv mot Vålerenga. Ein kam sjølvsagt seie at det er ei utfordring at dei som kom inn gjorde det så godt. 3 av 4 mål blei laga av to spissar som knapt har starta kampar i år. Den tredje angriperen fekk også ein målgivende. Blir det litt vanskeligare å plukke ut laget? Å velge rett? Eller er planen lagt så bestemt at ingen har problem med det. 4-0 er også utfordrende i seg sjølv. Det er lett å gå på ein smell i etterkant. Viking kjenner oss sjølvsagt godt etter fjorårets dueller. Vi var jamngode då, og det er openbart at begge laga har tatt steg etterpå. Deira største fordel er at dei speler jamnt i eliten og har fått stilt inn nivået sitt deretter. Men det er likevel openbart at det ikkje er noko univers av nivåforskjell mellom laga. Dei veit at dei skal ta oss på alvor. Dei veit at vi kan slå dei. Men klarer dei 100% å ta det innover seg? Det er lett å seie, vanskeligare å klare. Det får vere deira problem.


Aalesund vs KFUM, onsdag 18.september:

ALie
Sæthre Gretarsson Grønner
Hatlehol Thrandarson Azofeifa Castro Olafsson
Agdestein Fridjonsson

OLie for Agdestein etter 59
Pape for Fridjonsson etter 71
Nenass for Hatlehol etter 85
Berntzen, Hay, Fet og Orry på benken

0-1 (44) (straffe)
1-1 (48) Torbjørn Agdestein (Holmbert Fridjonsson)
2-1 (55) Niklas Castro (straffe)


I likhet med Viking bytta vi ut 5 mann, derav ein med karantene.

Aalesund vs Notodden, søndag 22.september

ALie
Sæthre Grønner OLie
Fet Castro Carlsen Nenass Olafsson
Agdestein Pape

Hay for OLie etter 70
Fridjonsson for Agdestein etter 77
Orry for Castro etter 87
Berntzen, Thrandarson, Hatlehol og Azofeifa på benken

1-0 (4) Torbjørn Agdestein (Niklas Castro)
1-1 (6)
2-1 (53) Niklas Castro (David Olafsson)
3-1 (70) Niklas CastroSå då har vi spørsmål, både på det mentale og på det taktiske. Mentalt sett har vi eit litt enklare utgangspunkt enn Viking. Vi er underhunder, og veit at vi må prestere vårt beste. Det kan sjølvsagt vere krevende nok når vi er vande med å møte motstandarar som vi slår så godt som kvar einaste gong. I år har vi spelt 3-5-2 kvar einaste kamp, unntatt dei to cupkampane mot eliteseriemotstand. Då var det 3-4-3. Ein viktig forskjell er at i forsvar er vi 5-4-1 i staden for 5-3-2. Det gjer midtbaneleddet vårt betydelig sterkare. Samtidig var vi modige framover og lyktes det med det, særlig mot Molde. No har vi stengt treningane igjen. Det er lett å tolke tegna til at det blir 3-4-3 denne gongen og. Men vi kan heller ikkje sjå vekk frå at det kan vere ei tofotsfinte frå Bohinen. "Overraskelsen er at det ikkje er nokon overraskelse".

Så handler det om å velge dei rette spelerane. Dei som passer for anledninga. Eit openbart spørsmålstegn er Holmbert Fridjonsson. Han har underprestert det meste av sesongen. Men han gløda som ensom spiss mot Molde. To mål og ein god kamp. Er det slike anledninger som løfter han? Den kampen hadde han med seg Thrandarson og Pape på kantane. Sistnevnte gjorde faktisk eit svært stykke defensivt arbeid den kampen, i tillegg til den gode framover. Fekk faktisk følelsen av han kosa seg og var i ferd med å finne seg sjølv. Så gjekk han heller i lås fram til neste runde. Det er vatn under brua no, men Pape er også eit spørsmålstegn. Han er den rufsete urokråka som kan gjere det utrulige og som berre til tider er ein lagspeler. Men han har fysikken til å knuse dei fleste, og ein teknikk som varierer frå det magiske til det klønete. Om han har dagen kan han vinne kampen omtrent åleine, dersom forsvaret gjer jobben. Opp i dette har vi Torbjørn Agdestein. For tida er han spiss nummer 1. Skårer jamnt. Presterer bra, det beste han har gjort på lenge. Han gruser Pape og Holmbert på bunnivå, men har neppe den same maksimalkapasiteten. Det blir eit spennende valg.

Det vi skal merke oss frå 3-4-3-kampane mot Molde og Rosenborg er valget av midtbanespelarar. Same kvartetten begge gongane. Izunna og Nenass sentralt. To spelarar med fokus på det defensive. Samtidig som Izunna også har evnen til å styre spelet og vere kreativ. Sistnevnte er skada no. På kantane hadde vi Fet og Olafsson. Begge ivrige framover og ganske så lojale bakover. Denne gongen mangler vi Olafsson. Thrandarson og Castro har vore førstevalg som indreløparar i haust. Ingen av dei passer perfekt beskrivelsen til sentral midtbanespeler i 3-4-3, sjølv om det er mulig å bruke Thrandarson. Han vil då få ein litt meir defensiv jobb enn han er vand med. Kaptein Carlsen ligg veldig godt an til å ta den eine plassen. Men den andre? Nenass er eit nærliggende valg. Men det spennende og vågale er Wilmer Azofeifa. Han spelte ein første kamp frå start mot KFUM og gjorde ein imponerende figur. Så då er spørsmålet; Blei han kvilt mot Notodden, eller blei han berre sett ut av laget? Det vil vere modig å sette han inn med så lite speletid til no. Orry er også eit alternativ, men lite tyder på at han starter.

Så har vi dei to kantane på midten. Fet eller Hatlehol til høgre? Til venstre er det endå meir spennende. Med Olafsson ute er det ganske opent. Jernade Meade har vore skada og er endå ikkje klarert for seriespel i haust. Men han spelte andrelagskamp i helga med gode skussmål, og det er trass alt plassen hans. Han får heilt sikkert ein plass i troppen. Sondre Fet er det andre openbare alternativet. Medan Nenass og Thrandarson kan vere små overraskelser. Det finns argument for å velge dei og.

Så er det altså dei fremste plassane. Pape, Holmbert, Agdestein, Thrandarson og Castro skal fordele dei mellom seg. Vi vil helst ha med alle, men det er det ikkje plass til. Vi kan løyse litt med å sette Thrandarson eller Castro ned på uideelle plassar på midten. Men i utgangspunktet er det 3 mann om 5 plassar. Og den er vanskelig! I og med at Thrandarson og Holmbert sat på benken sist, så er det mulig å tippe at dei skal spele. Og Castro skal heilt klart det. I så fall Pape og Agdestein på benken. Kjekt å ha gode folk der og...

Har ikkje nevnt forsvaret. Gretarsson tar den sentrale plassen. Grønner tar ein av dei andre. Ståle Sæthre eller Oddbjørn Lie tar den siste. Fun fact: Ståle Sæthre og Nenass er dei einaste spelerane som har starta alle cupkampane i år.

ALie
Sæthre Gretarsson Grønner
Hatlehol Carlsen Azofeifa Fet
Castro Holmbert Thrandarson


Sånn tipper eg det blir, men eg er heilt sikker på at eg tar feil.
Nokon veit bedre enn andre

gaddag
Innlegg: 2099
Registrert: ons apr 01, 2015 20:54:18

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av gaddag » tir sep 24, 2019 11:17:21

Flott innlegg sum vanlig Guru !
Jeg skal ikke tippe så veldig mye på dette, det er mange jevne spillere som kjemper om alt for få plasser. Så vi får se hva de velger på torsdag.
Men en ting synes jeg, og det er at Pape bør starte. Viking vet ikke helt hva de møter i ham. De fleste andre har de møtt før.

weasel
Innlegg: 1314
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av weasel » tir sep 24, 2019 12:14:30

sindre2 skrev:
ons mai 22, 2019 18:06:25
Jaja, får høre på kommentatorens pusting i 90 min
Hehe, anbefaler å dra på stadion om mulig.

rogerlima
Innlegg: 555
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av rogerlima » tir sep 24, 2019 12:22:38

Fantastisk innlegg, Guru! Takk skal du ha:) Jeg håper på Pape og Fridjonsson på topp. Agdestein er konge i Obos i år, men mot TL-motstand er ikke det nok. Dessuten tror jeg Pape og Fridjonsson maner frem noe litt ekstra til en kamp med en større ramme rundt seg.

weasel
Innlegg: 1314
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av weasel » tir sep 24, 2019 12:26:20

Spørs om ikke pape bør komme inn etter hvert , han har vist seg livsfarlig da..

AsE987
Innlegg: 1734
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av AsE987 » tir sep 24, 2019 12:42:10

Tror det kan være greit å fortsette i 3-5-2 mot Viking. Defensivt orientert Carlsen sentralt. Nenass tar en plass, han dekker mye rom. Ideelt skulle dette vært Orry sin plass, men han er ikke klar for 90 minutter antar jeg.
Castro tar den siste plassen sentralt, og gjør det han pleier å gjøre.
Hva med Thrandarsson? Blir han satt på benken til fordel for Nenass, for å dekke større rom?
Agde og Holmbert på topp.
Pape virker å være best når han kommer som innbytter fra 60. minutt og skal løpe mot småslitne midtstoppere og backer. Pape blir også viktig om det så blir eventuelle ekstraomganger.

Olafsson er vrien å erstatte. Ingen andre kantspillere holder hans nivå. Hatlehol tar en ene kanten. Fet den andre?
Nenass har også spilt litt på kanten. det kan være han tar den ene plassen, og da spiller Thrandarsson på midten.
Meade er ikke klar for 90 minutter, og blir henvist til benken, kanskje.

ALie
OLie, Gretarsson, Grønner
Nenass, Castro, Carslen, Thrand, Hatle
Agde, Holmbert

Min 11'er

jast
Innlegg: 1385
Registrert: tor des 06, 2012 18:59:37

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av jast » tir sep 24, 2019 13:40:11

Var inne på billett siden og kikka nå, Det er bare 16 billetter igjen på de åpne feltene på hovedtribunen. Felt B,C og D er utsolgt :)

F.I.L.
Innlegg: 4052
Registrert: tir apr 10, 2007 10:58:41

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av F.I.L. » tir sep 24, 2019 14:24:39

Har de åpna for salg på øvre del av hovedtribuna? Kjenner noen som kjøpte billetter i går, da var det solgt ca 3000.

sindre2
Innlegg: 1451
Registrert: fre des 17, 2010 20:44:22

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av sindre2 » tir sep 24, 2019 15:10:42

Fremdeles veldig mange ledige på vest-tribunen, og en del på sørsiden

Brukeravatar
Even beinløs
Innlegg: 535
Registrert: lør jun 25, 2005 19:09:16

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av Even beinløs » tir sep 24, 2019 20:42:45

Trener Bjarne Berntsen sparte toppspissen Høiland mot VIF :idea:
For at'n skulle være tent på oss kanskje?
Han scoret 2 mål da vi tapte på målstreken i fjor, ... her på Voldsdalberget :?:

Brukeravatar
Even beinløs
Innlegg: 535
Registrert: lør jun 25, 2005 19:09:16

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av Even beinløs » tir sep 24, 2019 20:52:45

Akkurat som jeg jeg tenkte:
Trener Berntsen avslører at'n hvilte nøkkelspillere for kampen mot oss.
Sitat etter 0-4 kampen mot VIF : ''Hvilte profilene til AaFK-kampen: – Planen har fungert veldig bra så langt''

https://www.aftenbladet.no/sport/i/xPXy ... a-sa-langt

og her er Facebook siden til ''Viking hordene'' .... :P
https://www.facebook.com/vikinghordene/

Bilde

Arcturus
Innlegg: 3934
Registrert: man sep 16, 2002 11:33:32

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av Arcturus » ons sep 25, 2019 07:46:41

Jah, det er tydelig at vi har satt oss i respekt i cupen i år

trippelf
Innlegg: 3873
Registrert: ons sep 14, 2005 12:54:58

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av trippelf » ons sep 25, 2019 11:15:15

ALie
Grønner Gretarsson OLie
Hatlehol Thrandarson Carlsen Castro Meade
Holmbert Pape

VS

Austbø
Bjørshol Hove Vevatne Pereira
Torsteinbø Løkberg Furdal
Bytyqi Høiland Tripic

Blir fort slik i morgen. 5 spillere igjen på dette Viking laget som startet mot Aafk i 1-3 tapet i fjor høst
7 av våre fra samme kamp er i min startoppstilling.

jast
Innlegg: 1385
Registrert: tor des 06, 2012 18:59:37

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av jast » ons sep 25, 2019 11:22:45

Jeg tror nok at Meade er helt uaktuell til å starte. Fet tar hans plass. Og Agdestein i stedet for Pape .

Guru
Innlegg: 9468
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av Guru » ons sep 25, 2019 12:27:13

Steik kor eg gler meg!! Har nettopp kjøpt 8 billetter.Men kven skal spele?

Keeper:
Andreas Lie: 100%

Forsvar:
Daniel Gretarsson: 100%
Jonas Grønner: 100%
Oddbjørn Lie: 60%
Stålinho: 40%

Så langt var det enkelt. Framover blir tipset forkludra av usikkerhet om formasjon. Men eg prøver likevel:

Niklas Castro: 100%
Aron Thrandarson: 95%
Fredrik Carlsen: 95%
Jørgen Hatlehol: 85%
Sondre Fet: 60%
Holmbert Fridjonsson: 60%
Torbjørn Agdestein: 60%
Pape Gueye: 50%
Nenass: 30%
Jernade Meade: 30%
Wilmer Azofeifa: 25%
Peter Orry Larsen: 10%

Ser over talla. Mulig eg har satt Nenass, Azofeifa og Orry litt lavt. I tilfelle 3-4-3 blir det plass til ein av dei sidan av Carlsen.
Nokon veit bedre enn andre

sindre2
Innlegg: 1451
Registrert: fre des 17, 2010 20:44:22

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av sindre2 » ons sep 25, 2019 13:32:01

Felt A, F (nedre) og L blir nå åpent for salg. Passert 4000 solgte billetter er det uttalt på aafk.no

Guru
Innlegg: 9468
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av Guru » ons sep 25, 2019 13:58:45

sindre2 skrev:
ons sep 25, 2019 13:32:01
Felt A, F (nedre) og L blir nå åpent for salg. Passert 4000 solgte billetter er det uttalt på aafk.no
Blir interessant å samanlikne "offisielt tilskuertall" og "opplevd oppmøte" på denne kampen og seriekampane. I helga var det offisielle tallet like oppunder 4000. Kor mykje fleire vil det føles som dersom vi for eksempel blir 5000?

Vil anta at så godt som alle kjøpte billetter blir brukt i morgon.
Nokon veit bedre enn andre

trippelf
Innlegg: 3873
Registrert: ons sep 14, 2005 12:54:58

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av trippelf » ons sep 25, 2019 14:04:04

Sist kamp var der kanskje 2500 innenfor portene, nå blir det sikkert dobbelt så mange. Blir stas.
Skal Aafk være offensive håper jeg på Meade, Hatlehol har hatt fallende kurve og spiller ballen for mye bakover, mens Fet hadde plasseringsvansker sist mot Notodden. Meade er kjapp, teknisk og vass begge veier. Er han klar håper jeg han spiller

sindre2
Innlegg: 1451
Registrert: fre des 17, 2010 20:44:22

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av sindre2 » ons sep 25, 2019 14:21:58

Håper salget tar av på Z-tribunen også. Det vil kunne skape et voldsomt trøkk!
Langsidene er bortimot fylt opp

jast
Innlegg: 1385
Registrert: tor des 06, 2012 18:59:37

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av jast » ons sep 25, 2019 19:51:38

Måtte bare lime inn dette under fra Viking sin hjemmeside.

Det er med andre ord en alt annet enn en enkel oppgave som venter Viking. Og for å gå videre, må De mørkeblå gjøre noe ingen andre lag har greid i 2019 – nemlig slå Aalesund på hjemmebane.

For Lars Bohinens lag har vunnet samtlige av sine 13 hjemmekamper i serie og cup denne sesongen, og står med 40-9 i målforskjell.

Dette gjør jo selvsagt noe med selvtiliten. Og legger man til at Molde fikk bank 4-0 og Rosenborg ble slått ut på Lerkendal, spørs det om Viking i det hele tatt kan kalles favoritt til oppgjøret, til tross for divisjonsforskjellen.

Men cup er cup, og Viking har vunnet i Ålesund flere ganger tidligere. Så til tross for en imponerende hjemmestatistikk, skal det være mulig å snike med seg et avansement.

weasel
Innlegg: 1314
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av weasel » ons sep 25, 2019 21:38:15

Ser at tilskuertallet på Mjøndalenkampen ligger på usle 1141 stykker.

Binge
Innlegg: 6777
Registrert: man jun 10, 2002 02:51:27

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av Binge » ons sep 25, 2019 21:47:46

Vikingpodcast som tar for seg kampen i morgen:
https://www.smp.no/100Sport/fotball/Ny- ... 0302b.html

Adler
Innlegg: 3
Registrert: tir sep 24, 2019 23:12:28

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av Adler » ons sep 25, 2019 23:14:02

Når det gjelder billettsalget på Z og S-tribunene ville jeg ikke bekymret meg så mye for det. Her er det fortsatt veldig mye ledig, men flesteparten av supporterene som benytter seg av disse feltene kjøper gjerne billettene sine samme dag. Her er det fritt setevalg og god plass. Trenger dermed ikke å sikre seg flere dager i forveien. Når det er sakt håper jeg inderledig det blir et fantastisk trykk i morgen! Stormen og Aalesund Support gjorde en magisk jobb mot Molde og ingenting tilsier at det ikke skal bli like bra denne gangen. Det er meldt om mange tilreisende bortesupportere, så her er det superviktig at syngende supportere mobiliserer godt! Gleder meg til å følge med på billettsalget på hele stadion i morgen. Dette blir gøy!

Guru
Innlegg: 9468
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av Guru » tor sep 26, 2019 09:52:20

KAMPDAG!!!!
Nokon veit bedre enn andre

Guru
Innlegg: 9468
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Cupen 2019 - Ny tur til Ullevaal?

Legg inn av Guru » tor sep 26, 2019 10:51:35

Og der vartroppen klar.

1 Andreas Lie
3 Daniel Gretarsson
4 Jonas Grønner
5 Oddbjørn Lie
7 Erikson Spinola Lima
8 Fredrik Carlsen
9 Niklas Castro
10 Holmbert Fridjonsson
11 Aron Elis Thrandarson
14 Pape Habib Gueye
15 Ståle Steen Sæthre
16 Jørgen Hatlehol
17 Sondre Brunstad Fet
19 Jernade Meade
21 Peter Orry Larsen
23 Torbjørn Agdestein
26 Marius Berntzen
27 Wilmer Azofeifa


Alt i alt har vi 30 spelarar i A-stallen.
Ramsteijn, Omenås, Sandnes og Izunna mangler på grunn av skade, Olafsson på grunn av karantene.
Van der Weg er vel knappast i byen.
At George, Mawete, Fiskerstrand, Määtä og Karlsbakk ikkje er med er ingen overraskelse.
Spørsmålet var nok rundt Kristoffer Hay, som heller ikkje er blant dei 18.

Dei fleste av oss ville nok ha tippa at nettopp desse ville få plass i troppen.
Nokon veit bedre enn andre

Svar