Moderator: Arcturus

Guru
Innlegg: 9410
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Guru » fre aug 15, 2008 18:10:51

Det er snart helg og berre 9 dagar att til kamp. Isberget er allereie i gang med sin kamptrå . Det er ingen grunn til at vi skal vente.

Vente er forresten det vi gjer. Venter ei heil helg for at åtte uinteressante klubber skal få spele kvartfinale i den etter kvart uinteressante turneringa Norgesmesterskapet 2008. Det kan hende det passa med ei pause for laget vårt no. Ein muligheit til å kome ut av tralten frå den seinare tid. Forhåpentligvis bruker dei tida godt.

Holm og Mathisen ser ut til å bli klare Berre Brown, Skiri og Gram - som har vore skada så lenge at vi knapt husker at dei var med - mangler. Arneng overlater plassen i karanteneburet til Parr. Nok spelarar er tilgjengelige til at vi skal kunne spele vår beste fotball.

Stemninga blant tilhengarane er ikkje den beste. Vi ønsker oss så mykje meir. Sannsynligvis er det litt slik blant spelarane og. Men om vi ikkje velger å sjå det frå den mørke sida er det ting å legge merke til. Bortebanekomplekset er dødt. Vi har ikkje tapt borte på snart halvanna månad. Dei to siste kampane har gitt 4 poeng. Statistikken fortel og at Tromsø er ein plass vi gjer det godt. 7 poeng på dei tre eliteseriekampane vi har spelt der. Og når spelarane friskner til, blir treningane bedre. Laget - friske, ekssjuke og nye - får spele seg godt saman. Det er gode ting å bygge videre på frå dei siste kampane. Og det er ting å luke vekk. Det er ingen heksekunst.

Tromsø er som oss og alle andre plaga av spelarar som manglar. Rushfeldt er ute. Moldskred har vore ute, men er mest sannsynlig med mot oss. Martin Knudsen er langtidsskadd. Hadde han ikkje vore det ville han sannsynligvis spelt høgreback. Den faste på plassen - Tom Høgli som burde spelt på landslaget i følge dei lokale avisene - har nemlig fått sitt femte gule kort. Han sto over med tre kort mot oss sist.

Etter sommaren har Tromsø vore formlag nummer 1. Dei to siste kampane - heldig 1-0 mot HamKam og fortjent 0-2 mot Fredrikstad - kan muligens antyde på at medgangsbølga er i ferd med å forsvinne. Dei er eit godt lag, men på ingen måte ei umulig oppgave. Ein del ekstra gode spelarar, jamnt over greie spelarar og ein svært god arbeidsmoral. Skal eg vere heilt nøytral trur eg det er 50-50 kven som vinn. Men følelsen er god. Hjertet har langt bedre tru enn som så.

Lagoppstillinger og taktikker kan vi snakke om etter kvart. No er eg glad berre for å snakke kamp i det heile tatt.

God helg!!

TrueLee
Innlegg: 2098
Registrert: man apr 09, 2007 16:03:43

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av TrueLee » fre aug 15, 2008 19:12:18

Etter min mening er det gode muligheter for poeng i Ishavsbyen. Med Holm og Mathisen på banen føler jeg at vi stiller med et sterkt lag. Med Holm på venstrebacken slipper vi å bruke offensive spillere i forsvar. Ved å bli plassert på høyrekanten fyller Mathisen et stort tomrom!

Som Guru sier er det mange Aafk-supportere som er skuffet for tiden. Det var ikke mange som hadde trodd at vi skulle bli hengende så langt etter lag som Tromsø og Bodø. Men også denne høsten skal vi vise de andre at vi ikke gir oss uten kamp. Nå setter vi inn høstrykket!

TrueLee
rykker fra utover høsten

Sony
Innlegg: 9130
Registrert: søn mar 11, 2007 19:00:23

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Sony » fre aug 15, 2008 19:17:04

....noen ganger rykker det i høyrefoten og andre ganger bare rykker det;)

........nå skal vi være ytterst forsiktig med å rykke så mye....vi skal bare sikre en trygg posisjon i TL:D

e_cantona
Innlegg: 3834
Registrert: man jul 07, 2003 23:55:43

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av e_cantona » fre aug 15, 2008 19:36:21

Som Guru sier er det mange Aafk-supportere som er skuffet for tiden. Det var ikke mange som hadde trodd at vi skulle bli hengende så langt etter lag som Tromsø og Bodø. Men også denne høsten skal vi vise de andre at vi ikke gir oss uten kamp. Nå setter vi inn høstrykket!

Men hadde ikke trodd vi skulle være så nær Viking og LSK ;)

Scheie
Innlegg: 1182
Registrert: man mar 28, 2005 22:09:12

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Scheie » lør aug 16, 2008 13:55:16

Molde slo Lyn som igjen slo Aafk. Molde er altså mye bedre enn Aafk per i dag. Veldig skuffende. Snart på tide at ledelsen lærer av andre. Hver gang Aafk er i tippeligaen er det en kamp for å overleve.
Et sted er inkompetansen. Aafk som klubb er i læringsfasen, men hvor lenge skal vi tolmodige supportere vente. Hvor lenge gidder så mange å støtte klubben ?
Det er ingen garanti for mer enn ca 6000 på hjemmekampene hvis trenden fortsetter.

Sony
Innlegg: 9130
Registrert: søn mar 11, 2007 19:00:23

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Sony » lør aug 16, 2008 14:28:11

.....jeg så kampen...gjorde du?? Lyn hadde bl.a to stolpeskudd i første omgang og burde ledet 3-0 ved pause.....Molde kom mer med i andre, men at dette var et ran er det ingen som helst tvil om!

Dommer Edvardtsen var helt fjern og skrev under på sin egen oppsigelse i TL-sammenheng......

Sitat Jonevret i pausen: "Lyn hadde alt spill de første 44 min, men vi kom noe mer med det siste minuttet".(galgenhumor på høyt nivå)

..................blir jo totoalt uinteressant å sammenligne 3 lag opp mot hverandre utifra 3 forskjellige kamper?? Hver kamp har sitt liv og det finnes ingen fasit/logikk i dette!

Det er bare tapere som analyserer to motstandere og konkluderer med resignasjon i henhold til egne muligheter for kommende kamper.

Etter en kamp skal denne analyseres og den enkelte spiller blir forklart hva som kunne vært gjort bedre. Så er fokuset rettet mot neste oppgave, og nye muliheter;)

Så, i henhold til trådens tittel og gammel god viten:

[b] Det eneste som gjelder nå er TIL-Aafk![/b]

Brukeravatar
tl007
Innlegg: 4705
Registrert: lør des 09, 2006 13:49:02

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av tl007 » lør aug 16, 2008 15:51:10

Det er bare tapere som analyserer to motstandere og konkluderer med resignasjon
Forskjellen var faktisk 'Magnhild' anten vi likar det eller ikkje.
Scheie er dårlig i russisk ja ..;)

Saerdna
Innlegg: 2460
Registrert: søn jan 14, 2007 00:46:39

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Saerdna » lør aug 16, 2008 20:12:18

Molde slo Lyn som igjen slo Aafk. Molde er altså mye bedre enn Aafk per i dag. Veldig skuffende.

Ah så du bruker matte til å analysere fotball ja da;
- Aafk spilte uavgjort mot RBK i fjor, Rbk slo Valencia. Aafk er dermed bedre enn Valencia.

Boro
Innlegg: 83
Registrert: lør mai 03, 2003 23:26:39

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Boro » lør aug 16, 2008 20:37:16

Molde slo Lyn som igjen slo Aafk. Molde er altså mye bedre enn Aafk per i dag

- RBK har slått Real Madrid, AC Milan, samt banket Dortmund - er RBK verdens beste lag da kanskje? ;) Enig i at Aafk sliter, men begrunnelsen er likevel noe tynn.

Til tema: Merkelig nok har vi gjort det bra på Alfheim. Noe overraskende vil jeg påstå, da Tromsø er et typisk hjemme-lag. Hvorvidt spillestilen passer bra til Tromsøs vet jeg ikke, men det kan jo se litt sånn ut. La oss i alle fall håpe at vi tør mer enn mot Stabæk. Da blei vi liggende altfor langt bakpå. Vil se et Aafk som tør å ligge høyt, og som ikke BARE rygger når Tromsø angriper.

Boro
Innlegg: 83
Registrert: lør mai 03, 2003 23:26:39

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Boro » lør aug 16, 2008 20:38:18Ah så du bruker matte til å analysere fotball ja da;
- Aafk spilte uavgjort mot RBK i fjor, Rbk slo Valencia. Aafk er dermed bedre enn Valencia.


- Huff, du kom meg i forkjøpet...!

Joche
Innlegg: 3393
Registrert: søn sep 02, 2007 14:39:13

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Joche » søn aug 17, 2008 14:02:20

To kampfrie uker vil nok gjøre godt for oss, slik vi får trent bra, leget skader og spilt inn laget frem mot lsøndagen. Hvor vi gjester Tromsø på vår lykkearena Alfheim - her skal vi fortsette den gode trenden som vi over fem år har opparbeidet oss.

I 1. divisjon tapte vi riktig nok der - og vant hjemme, men i Tippeligaen har det vært, overraskende nok, helt motsatt. Melis sikret seier i 2003, mens vi nesten gjentok bedriften i 2005 etter tidlig scoring av Hoseth. I fjor husker vi jo alle hvor kontrollert vi vant etter en prikkfri deffensiv kamp. Det har vi ikke hatt for mye av i år, så det bør være noe å jobbe med i disse ukene. Enda viktigere blir det å få et mer strukturert og tydelig angrepsspill, blant annet kan ikke kantspillet fortsette å være fraværende om vi skal utnytte Aarøys kapasitet i boksen.

Det har vært mye fokus rundt Moldskred og Rushfeldt og blir kalt et radapar uten like. De komplimenterer hverandre bra, hvor Rushfeldt er den smarte og sperke targetspissen og boksspilleren, mens Moldskred er bakromsspissen. Mot FFK var de begge ute, til denne kampen er Moldskred tilbake - som bruker å parkere vårt temposvake forsvar å score mot oss, faktisk har han etter mine beregninger scoret sine to eneste mål på CLS i Tromsøtrøya! Targetspiss Rush derimot er uaktuell. Det vil merkes, men ikke like mye som før med Lange som erstatter. Det kan bli en farlig duo det, uansett er det kollektive - spesielt deffensivt - som er Tromsøs styrke. Midtbanen består ikke akkurat av profiler, men jobber knallhardt og legger grunnlaget for at forsvaret kan operere som kanskje Tippeligaens beste.

Kun 11 baklengs gjør "Gutan" til Tippeligaens gjerrigste lag. Hovedgrunnen til det ligger i det mange vil kalle Tippeligaens beste stopperpar, Reginussen og Koppinen. Keeper Ramovic er dessuten en matchvinner, mens også sidebackene har imponert. I tillegg må også arbeidsjernet og deffensiv midtbanespiller Helge Haugen nevnes. Det er nemlig ikke enkelt å lure denne 6-eren! Fremover på banen har de, i tillegg til spissene, playmaker Knarvik. Som med tid og rom er fullt kapabel til å sende bakromsshissige Moldskred alene i gjennom. Sterkt kollektiv og stor arbeidsinnsats til tross, midtbanen er l deres svakeste lagdel, noe som kanskje kan medføre at vi kan være med i kampen om vår midtbane fungerer.

I hjemmeoppgjøret så hadde Reginiussen og Koppinnen fullstendig kontroll på Aarøy (Silva hadde karantene), og vant knapt en doluell. Formen har ikke akkurat skutt til værs etter dette, og kanskje er det snart på å tide å la han hvile benken, noe som kanskje vil tenne han i et eventuellt innbytte som joker? I så fall kan vi fokusere på å få i gang midtbanen spillemessig og kantspillet blir ikke like viktig. Og uten Parr tror jeg vi ikke får til særlig mye uansett. Da kan vi kanskje bruke våre mange sentrale midtbanespillere i en diamantformasjon, hvor vi da forhåpentligvis vinner krigen på midten. Mens Silva kan gjøre det store på topp.

Jeg har lekt litt med tanken på følgende lag:

----------------------Lie
Jaager - Arnefjord - Tollås - Holm
--------------------Arneng
-------------Khari - Orry Larsen
-----------------Fjørtoft
---------Silva - Olsen/Mathisen

Jaaaa
Innlegg: 2
Registrert: man aug 18, 2008 06:21:48

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Jaaaa » man aug 18, 2008 06:23:49

To kampfrie uker vil nok gjøre godt for oss, slik vi får trent bra, leget skader og spilt inn laget frem mot lsøndagen. Hvor vi gjester Tromsø på vår lykkearena Alfheim - her skal vi fortsette den gode trenden som vi over fem år har opparbeidet oss.

I 1. divisjon tapte vi riktig nok der - og vant hjemme, men i Tippeligaen har det vært, overraskende nok, helt motsatt. Melis sikret seier i 2003, mens vi nesten gjentok bedriften i 2005 etter tidlig scoring av Hoseth. I fjor husker vi jo alle hvor kontrollert vi vant etter en prikkfri deffensiv kamp. Det har vi ikke hatt for mye av i år, så det bør være noe å jobbe med i disse ukene. Enda viktigere blir det å få et mer strukturert og tydelig angrepsspill, blant annet kan ikke kantspillet fortsette å være fraværende om vi skal utnytte Aarøys kapasitet i boksen.

Det har vært mye fokus rundt Moldskred og Rushfeldt og blir kalt et radapar uten like. De komplimenterer hverandre bra, hvor Rushfeldt er den smarte og sperke targetspissen og boksspilleren, mens Moldskred er bakromsspissen. Mot FFK var de begge ute, til denne kampen er Moldskred tilbake - som bruker å parkere vårt temposvake forsvar å score mot oss, faktisk har han etter mine beregninger scoret sine to eneste mål på CLS i Tromsøtrøya! Targetspiss Rush derimot er uaktuell. Det vil merkes, men ikke like mye som før med Lange som erstatter. Det kan bli en farlig duo det, uansett er det kollektive - spesielt deffensivt - som er Tromsøs styrke. Midtbanen består ikke akkurat av profiler, men jobber knallhardt og legger grunnlaget for at forsvaret kan operere som kanskje Tippeligaens beste.

Kun 11 baklengs gjør "Gutan" til Tippeligaens gjerrigste lag. Hovedgrunnen til det ligger i det mange vil kalle Tippeligaens beste stopperpar, Reginussen og Koppinen. Keeper Ramovic er dessuten en matchvinner, mens også sidebackene har imponert. I tillegg må også arbeidsjernet og deffensiv midtbanespiller Helge Haugen nevnes. Det er nemlig ikke enkelt å lure denne 6-eren! Fremover på banen har de, i tillegg til spissene, playmaker Knarvik. Som med tid og rom er fullt kapabel til å sende bakromsshissige Moldskred alene i gjennom. Sterkt kollektiv og stor arbeidsinnsats til tross, midtbanen er l deres svakeste lagdel, noe som kanskje kan medføre at vi kan være med i kampen om vår midtbane fungerer.

I hjemmeoppgjøret så hadde Reginiussen og Koppinnen fullstendig kontroll på Aarøy (Silva hadde karantene), og vant knapt en doluell. Formen har ikke akkurat skutt til værs etter dette, og kanskje er det snart på å tide å la han hvile benken, noe som kanskje vil tenne han i et eventuellt innbytte som joker? I så fall kan vi fokusere på å få i gang midtbanen spillemessig og kantspillet blir ikke like viktig. Og uten Parr tror jeg vi ikke får til særlig mye uansett. Da kan vi kanskje bruke våre mange sentrale midtbanespillere i en diamantformasjon, hvor vi da forhåpentligvis vinner krigen på midten. Mens Silva kan gjøre det store på topp.

Jeg har lekt litt med tanken på følgende lag:

----------------------Lie
Jaager - Arnefjord - Tollås - Holm
--------------------Arneng
-------------Khari - Orry Larsen
-----------------Fjørtoft
---------Silva - Olsen/Mathisen

Bra innlegg! Tromsø burde egentlig være overkommelig motstand, og selv om de har veldig godt forsvar er de ikke ugjennomtrengelige. Jeg har faktisk en mistanke om at de er bedre på bortebane enn hjemmebane, men jeg er ikke helt sikker.

Mitt forslag til startoppstilling er:
Lie
Jaager-Arnefjord-Tollås-Holm
Khari-Gram
Pedersen-Noonan

Grunnen til at jeg velger Tollås er at han er ung og lovende.

vindaloo06
Innlegg: 6891
Registrert: tir mai 09, 2006 18:40:03

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av vindaloo06 » man aug 18, 2008 10:07:21

Hvordan er skadesituasjonen og karantener?
Regner med at ingen har karantener til denne kampen, så derfor stiller vi som store favoritter!

Tromsø-AaFK 1-3

Joche
Innlegg: 3393
Registrert: søn sep 02, 2007 14:39:13

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Joche » man aug 18, 2008 14:07:58

Tidligere har Tromsø vær mye bedre hjemme enn borte, men i år har dette blit utlignet, noe som skyldes i stor grad et pottetett forsvar, og en lynrask og kontringssterk Moldskred på topp. Grunnet en mindre god midtbane er de ikke like gode til å styre kampen, og Moldskred vil ikke få like mye rom å løpe i - om vi gjør hjemmeleksa vår.

Men angående laget ditt Jaaa, så har du valgt to spillere for lite. Dessuten har Noonan forsvunnet, og Gram er langtidsskadd. Hva Pedersen gjelder så satt han iallefall ikke på benken mot Stabæk..

Vindaloo//
Parr har karantene.

Hva Tromsø angår, er iallefall Rush skadet. Det samme er vel den tiltenkte erstatteren Knudsen. Moldskred rekker kampen. Høgli har vel karantene, mens jeg også mener å ha fått med meg at Knarvik sliter med et eller annet.

Guru
Innlegg: 9410
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Guru » man aug 18, 2008 14:08:25

Hvordan er skadesituasjonen og karantener?

Aalesund mangler Jonathan Parr (3 gule), Adin Brown, Amund Skiri og Øyvind Gram. Holm og Mathisen er sannsynligvis tilbake etter skader.

Tromsø mangler Tom Høgli (5 gule), Martin Knudsen og Sigurd Rushfeldt. Moldskred er sannsynligvis tilbake etter skade.

Joche
Innlegg: 3393
Registrert: søn sep 02, 2007 14:39:13

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Joche » man aug 18, 2008 14:37:27

Dommer: Kjell Allseth

Vi slapp iallefall de verste (Edvardsen, Moen, Sælen, Berntsen, Helgerud)

Nord
Innlegg: 118
Registrert: lør jul 26, 2003 16:51:13

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Nord » man aug 18, 2008 15:14:01


Tromsø mangler Tom Høgli (5 gule), Martin Knudsen og Sigurd Rushfeldt. Moldskred er sannsynligvis tilbake etter skade.


Nå meldes det i "Nordlys" at Koppinen trolig ikke blir klar til kampen pga sykdom. Jeg synes vel dog det var litt tidlig å konkludere på dette allerede nå på mandag, 6 dager før kampen skal spilles.

Guru
Innlegg: 9410
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Guru » man aug 18, 2008 16:43:30

Som alltid må vi legge hovedvekta av fokuset på eigne styrker for å vinne kampen. Men det er jo alltid nyttig å ta ei nkikk på motstanderlaget for å få med seg evntuelle styrker å passe seg for og svakheter å utnytte. Derfor litt om TIL:

Med utgangspunkt i dei seinaste kampane vil eg anta at dei møter oss med følgende lagoppstilling:

[i] Sead Ramovic,
Roger Risholt, Tore Reginussen, Miika Koppinen, Hans Åge Yndestad,
Ruben Yttergård Jenssen, Helge Haugen, Tommy Knarvik, Joel Lindpere,
Morten Moldskred, Rune Lange[/i]

Kevin Larsen, Douglas Sequeira og Adriano Munoz er dei fremste reservane.

I mål har dei eliteseriens kanskje beste målmann, i konkurranse med Brown og muligens Gustafsson. God. Sånn er det med den saken.

Forsvaret er også godt. Det openbare beviset på det er at TIL har slept inn minst mål av alle laga i eliten i år. Reginussen/Koppinen har fått mykje av æra for dette, og ingen kan nekte for at dei er eit stopperpar å vere stolte av. I følge Nord er det mulig Koppinen må stå over mot oss. I så fall kjem Sequeira inn. Han er både mindre tøff og mindre stabil. Skal Aarøy gjere det godt mot desse er han avhengig både av å bevege seg godt og av å få gode pasninger. Det er mulig Silva passer bedre til å bryte gjennom, men han må vere forberedt på motstandarar som ikkje nøler.
Backane er meir interessante. Etter mange sesongar som fast innbytter har Tromsøguten Yndestad i år endelig kapra venstrebacken og fått skryt for det. På motsatt side har Høgli fått endå meir skryt, men nok ein gong må han stå over mot oss pga gule kort. Inn kjem sannsynligvis Roger Risholt, eigentlig midtbanespelar. I følge TIL-supportarane har han gjort det godt på høgrebacken før. Faktum er at han berre har ein kamp frå start i denne posisjonen i år. Mot oss. Vi klarte ikkje å gi han tilstrekkelige problemer den gongen. No har vi ein ny muligheit.

MIdtbana til Tromsø kjem til å gjere sitt for at våre spelarar ikkje får god tid. Helge Haugen aller mest. I tillegg til å springe mykje speler dei tøft, noko dei tydelig viste mot oss sist. Vil seie at dei fortjent vant gule kort-statistikken 4-0 den gongen. Tommy Knarvik er meir humørspelaren som kan gjere det godt eller dårlig. Skyt gjerne når han ser mål, og treff faktisk også i ny og ne. Ikkje dei største navna sentralt dette, men muligens noko undervurderte. Svært ærlige arbeidarar, i alle fall.
På kantane har dei noko så spesielt som to venstrebeinte spelarar. Lindpere får venstrekanten og blir mest klassisk, i betydninga at han gjerne kjem ned på kant for å legge inn. Ein jobb for medestlender Jääger. Yttergård Jensen har i det siste spelt på høgresida. Han går meir innover i bana og har hatt ein del fine pasninger. Men er altså langt frå å vere ein høgreving. Han sleit forresten med alvorlig overtenning mot oss sist, og kunne gjerne fått det gule korte tre gongar før han faktisk fekk det.

På topp kan vi vente oss Moldskred/Lange. Moldskred kjenner vi. Om han framleis er i form - lite tyder på anna - er TIL aldri meir enn ei berøring frå ein farlig sjanse. 1-0 mot RBK kom etter ei avklaring av ein RBK-corner. Lange er også ein god spiss, men har kun ein kamp så langt i år. I fjor var han visstnok på bana 5 kampar for VIF og laga 3 mål. Grei statistikk det. Men han er i alle fall ein meir vanlig spisstype.

Så kva kan vi lære av dette?
[i] - Høge ballar til Aarøy må vere gode om det skal vere meining i dei.
- Gi høgrebacken deira litt å bryne seg på.
- Forvent på ingen måte god tid med ballen.
- Det er muligheter for venstrebacken vår til å ta seg offensive friheter.
- Gå tidlig i press på midtbanespelarane deira for å hindre farlige pasninger.
- Ha ein rask mann og nok dybde i forsvaret.[/i]

Desse kommentarane er spesifikke til den motstanden vi møter på søndag. I tillegg må vi spele våre beste sider gode.

rauden
Innlegg: 142
Registrert: tir mar 29, 2005 00:27:54

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av rauden » man aug 18, 2008 22:24:02

Greitt dette Guru, men dine tanker burde heller vore på ei anna arena no.....

Sony
Innlegg: 9130
Registrert: søn mar 11, 2007 19:00:23

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Sony » tir aug 19, 2008 17:08:10

............vi har en kamp å spille som vi bør vinne! Skulle tro det var mer interessant å "hjelpe" (les : støtte) trenerteam og spillere enn å krangle om ting dere ikke har detaljkunskap om??

Jeg har betalt fly og hotell og drar oppover (4 stk) for å se Aafk gruuuse TIL! Noen som blir med?? ;)

CinnamonGirl
Innlegg: 211
Registrert: søn jan 16, 2005 20:36:21

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av CinnamonGirl » tir aug 19, 2008 17:24:49

Jeg er med! (Men det vil si: jeg bor her nord.) Vi ses på bortetribuna. Alltid spennende å se hvor mange tango-fans som møter opp til kampen mot TIL på Alfheim.

Guru
Innlegg: 9410
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Guru » ons aug 20, 2008 11:13:30

Fant denn på TIL si heimeside som vi kan kose oss med.

TrueLee
Innlegg: 2098
Registrert: man apr 09, 2007 16:03:43

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av TrueLee » ons aug 20, 2008 14:55:14

som vi kan kose oss med Mye vakker fotball der, ja! Olsen er en konstant trussel med raske føtter, ekstrem innsats og et farlig hode som gir oss ledelsen et stykke ut i andre omgang. Men i disse OL-tider kan han dessverre ikke få poeng for saltoen.

Brown, Edvardsen og en stang holder TIL unna i påvente av at KAOS skal sette spikeren i kista ved å slå sånn cirka 45 grader ut fra mållinja etter en kort corner-variant. Han gjør det samme på reprisen, og etter at jeg har pusset brillene. Når så vi så fin fotball av KAOS sist?

Virker det ikke som vi løper i senk TIL i denne kampen? Det er mange store sjansen i denne kampen, men de gangene VI kommer med mange spillere i bredden blir forsvarsrekken deres overkjørt. Kom igjen, Åkeby; raske kanter og løp i midten så tar vi dem!

AaFK-spissen
Innlegg: 2691
Registrert: lør feb 19, 2005 01:52:32

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av AaFK-spissen » ons aug 20, 2008 21:14:49

Har stor tro på at vi kan få en deilig borteseier i dennen kampen, klarer spillerne å slippe seg løs og kun tenke jobbe jobbe jobbe, da går dette veien.

1-2 er et fullt mulig resultat, men det betinger at alle står på hele kampen igjennom! Silva og Khari scorer, etter gode kombinasjoner dem imellom:)

Spissen

Alltid optimist:)

Guru
Innlegg: 9410
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Guru » tor aug 21, 2008 11:32:48

Sitter med ein følelse av at dette er ein bløf og at vi må forberede oss på å møte både han og Miika på søndag.

No problem.
We fix!

Brukeravatar
tl007
Innlegg: 4705
Registrert: lør des 09, 2006 13:49:02

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av tl007 » tor aug 21, 2008 14:26:08

Er både Moldskred og Ruhfeldt ute så trur eg det blir smått med mål for TIL. Sjølv om Reginiussen også kan score.
Rune Lange har framstått meir som ein klovn siste åra,så det ville vere rart om det skulle løsne mot AaFK

Brukeravatar
Amadeus
Innlegg: 8099
Registrert: fre nov 11, 2005 14:33:27

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Amadeus » tor aug 21, 2008 15:10:13

Rune Lange har framstått meir som ein klovn siste åra,så det ville vere rart om det skulle løsne mot AaFK

Er ikke det mot oss det altid løsner for spillere...

tomsing
Innlegg: 2726
Registrert: fre jan 10, 2003 15:27:22

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av tomsing » tor aug 21, 2008 15:14:12

Alle lag klarer vel å putte mot AaFK? Er jo ikke akkurat en heksekunst det. Så jeg tror nok ikke Adriano vil har store problemene med det. Det er viktigere å konsentrere seg om hvordan AaFK skal klare å score mot TIL, for det blir ikke lett.

Brukeravatar
tl007
Innlegg: 4705
Registrert: lør des 09, 2006 13:49:02

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av tl007 » tor aug 21, 2008 15:37:16

Har ikkje dei to siste skribentar fått med seg 0-0 og 1-2 i dei siste to kampane? Det gir eit snitt på 1 mål. Og det med svekkelser i forsvaret.

Joche
Innlegg: 3393
Registrert: søn sep 02, 2007 14:39:13

Tromsø vs Aalesund

Legg inn av Joche » tor aug 21, 2008 16:52:15Sitter med ein følelse av at dette er ein bløf og at vi må forberede oss på å møte både han og Miika på søndag.

No problem.
We fix!

Om det så stemmer, så tenker de kanskje at det er best å spare dem til de virkelige store oppgavene, da AaFK skal de slå uansett.

Selv om både Adriano og Lange besitter greie spisskvaliteter, vil de på ingen måte gi oss like mye bry som Moldskred. For det første er de begge av typen targetspiss og blir like og forutsigbare. Og de har ikke den hurtigheten og beveglighet som AaFK-forsvaret har blitt avslørt før på - feks i kamp mot Moldskred.

Svar