Moderator: Arcturus

Svar
Brukeravatar
DAGGAD
Innlegg: 10180
Registrert: man mai 13, 2002 21:01:29

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av DAGGAD » tir sep 23, 2008 14:15:33

Vi trenger en kamptråd til denne kampen nå så jeg setter i gang:

Vår neste motstander Rosenborg har de siste 10-15 årene vært nordens desidert beste lag. Utallige Champions Leauge deltagelser og enerett på norske seriegull inntill vår siste motstander Vålerenga stoppet denne rekken med vår nye trener Kjetil Rekdal bak roret.
Siden den gang har ikke RBK vært så uslåelige som de var, og idylen på brakka i Trondheim er blitt byttet ut med stadige stridigheter og bråk i de innerste sirkler. Dette toppet seg da Sportssjef Knut Torbjørn Eggen ble sykemeldt av stress og senere sluttet. Erik Hoftun hoppet da inn og fikk denne jobben.
Trenerbråk har det også vært der oppe, men det kan virke som de har fått inn en kvalitetstrener i svenske Eirik Hamren. I det siste har RBK vist takter som kan minne om tidligere storhet.

Vårt eget lag er det skrevet mye om her inne etter de siste kampene. Vi sliter med mye for tiden, det er ikke å legge bak en stol. Den store effekten av et trenerskifte har vi enda ikke sett så mye av, men tendenser var det å spore i kampen mot VIF. I alle fall på innsats og defensiv trygghet.
Den offensive biten må det nå jobbes knallhardt med, for vi må faktisk score mål skal vi kunne vinne kamper. Selv om vår motstander RBK har faktisk hjulpet oss med dette et par ganger ved selvmål !
En ting som kan tale til vår fordel er at RBK skal ut i en viktig UEFA cupkamp mot Brøndby allerede på torsdag. De vil nok ikke risikere at spillere med smågrums skades. Steffen Iversen hater også kunstgress og bruker sjeldent å imponere her.

Vi rundspilte til tider RBK i vårens treningskamp, men tapte bortekampen i serien 3-1, og var egentlig sjanseløse der oppe. Vi har derimot hatt ganske godt taket på Rosenborg både i serie og treningskamper de siste årene. Veldig mange ganger har det endt uavgjort, og i 2005 slo vi de også 2-1 hjemme om jeg ikke husker helt feil. Her får statistikerne evt komme med de nøyaktige tallene.

Runden i sin helhet:
27.09 kl 19.00 Tromsø - Lillestrøm
28.09 kl 18.00 Fredrikstad - Strømsgodset
28.09 kl 18.00 Hamkam - Bodø Glimt
28.09 kl 18.00 Vålerenga - Viking
28.09 kl 18.00 Brann - Lyn
28.09 kl 20.00 AaFK - Rosenborg
29.09 kl 19.00 Stabæk - Molde

Som vi kan se så blir det mulighet for å kle seg i gult og juble Glimt frem til en ny borteseier mot Ham Kam før vår egen kamp mot RBK..
Med andre ord så vil nok spillere og ledere i Aafk vite hvilke nye forutsetninger denne runder har skapt allerede FØR kampen.. ;)

Sony
Innlegg: 9139
Registrert: søn mar 11, 2007 19:00:23

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av Sony » tir sep 23, 2008 14:21:46

Bra initiativ DAGGAD;) Jeg trenger i alle fall personlig å rette fokuset mot neste kamp og bruke "Ctrl+Alt+Delete" iht siste to kamper...........

Håper nå inderlig at vi får se en lagoppstilling uten de store "eksperimentative" påfunnene;)

Håper og tror at vi går ut med 4-4-2 og at de beste brukes på sine "gamle" posisjoner!

Guru
Innlegg: 9468
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av Guru » tir sep 23, 2008 14:51:33

Mot HamKam på søndag stilte Rosenborg følgende 11:

[i] --------------Lund Hansen-----------------
Lustig---Stadsgaard---Demidov---Dorsin
Skjelbred----Tettey----Sapara----Strand
-----------------Konan-------Iversen------------[/i]

Lago fekk ein god omgang for Tettey, Berisha eit kvarter for Iversen og Traore nokre minutt for Strand.

I tillegg sto Annan over med gule kort og Jarstein sat på benken.

Ser ein på laget er det overbefolka av løpssterke sentrale midtbanespelarar. Backane har ein stor del av vingjobben, noko dei klarer ganske bra. Mot HamKam var dei knappast trua, trass tre HK-avslutninger i stengene. Resultatet vart 4-0, VG påstår at dei vann sjansestatistikken 14-4. Det må og leggast til at dette var mot eit bortesvakt HamKam svekka av fleire karantener.

For å summere opp dei siste eliteseriekampane:
[i] RBK - HK 4-0
FFK - RBK 1-1
RBK - VIF 2-1
Brann - RBK 0-0
RBK - MFK 3-1[/i]

Kort sagt vinn dei på heimebane og speler uavgjort borte for tida. Ein litt mindre tydelig del av sannheten er at dei skaper mange sjansar i nokre av kampane, men har problem med å gjere det om til mål. Muligens siste kamp var eit unntak der.

Det er lett å frykte Rosenborg. Dei har navn til å skremme dei fleste. Kobla med at dei har fått ein trenar som ser ut til å ha fått skikk på dei og gode e-cupresultat den seinare tid, er det fort gjort å friskmelde dei. Det har skjedd før, utan at det har stemt. Kanskje gjer det ikkje det no heller. Dei nakne fakta, dvs resultata deira og våre tidlegare innbyrdes oppgjer, fortel klart at her er det håp om både eitt og tre poeng. Gløym Nils Arne Eggen og AC Milan. Det handler om 11 mann i kvitt og 11 i oransj. Den største forskjellen er at dei kvite ikkje har nokon grunn til å vere nervøse.


Men kva så med oss?

Vi veit at vi stiller med 11 mann. Mykje anna er uklart. Med Rekdal ved roret kan vi endelig spekulere vilt og kanskje treffe. Tidlegare var det meste gitt. Han tenker heilt sikkert på korleis vi skal demme opp for RBK sine sterke sider og korleis vi skal utnytte dei svake. Kan det føre til at vi setter inn krefter sentralt på midten for å unngå at dei tar kontroll der? Eller velger vi å satse på kantane for å utnytte rommet der? Dersom 3-5-2 var ein aktuell formasjon mot HamKam, er den like aktuell no. Bortsett frå at vi har ei dårlig erfaring med den. Noko som i mine auge er grunn god nok til å la den ligge. På topp har vi muligheten til å velge uforutsigbare Silva, dyktige Kopteff eller store Aarøy. For ikkje å snakke om valga frå forrige kamp, Orry og Stephenson, stadig friskare Roberts og good old Gammal Nok.

Novakovic blir ståande.
Vi stiller med fire mann bak. Jääger, Arnefjord og Tollås tar tre av plassane. Venstrebacken bør gå til Parr, alternativt til Holm eller Halli i prioritert rekkefølge.
Skiri er uvurderlig i den defensive rollen sin.
Arneng speler sentralt.
Kopteff får venstrekanten.
Aarøy kjem tilbake på laget mot ein motstandar vi knapt venter å spele ut.
Orry tar den siste plassen på midtbana, offensiv midtbane med ansvar til å kikke litt ut mot høgre.
Silva og Mathisen er dei mest sannsynlige valga på topp. Silva blir valgt etter signala om at han har tatt seg saman på treninga.

Lie, Halli, Holm, Fredriksen, Stephenson, Mathisen og Olsen utgjer ein sterk benk.

mora
Innlegg: 52
Registrert: tir apr 19, 2005 12:33:39

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av mora » tir sep 23, 2008 15:32:39

Jeg håper på et konservativt 4-4-2 uttak denne gangen.
Novakovic
Jääger - Arnefjord - Tollås - Holm
Parr - Arneng - Skiri - Kopteff
Silva - Stephenson [b] Jeg håper på et konservativt 4-4-2 uttak denne gangen.[/b] og på topp?? eller stiller vi med 11 mann....hehe

Brukeravatar
tl007
Innlegg: 4705
Registrert: lør des 09, 2006 13:49:02

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av tl007 » tir sep 23, 2008 16:06:15

Novakovic
Jääger - Arnefjord - Tollås - Holm/Gudmundsson
Parr - Arneng - Skiri - Stephenson
Silva - Kopteff
Av den grunn at Stephenson er sterkere defensivt og kan skyte fra distanse
Det kan høyrast rart ut,men Skiri blir ein viktig person på innlegga til Kopteff

Joche
Innlegg: 3393
Registrert: søn sep 02, 2007 14:39:13

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av Joche » tir sep 23, 2008 17:31:39

Rekdal har skapt nye entusiasme i laget, men på tross av det og flere spillere tilgjenglig enn sine forgjener, har fremgangen hittil latt seg vente. Spesielt offensivt har det vært planløst, og det er vanskelig å se hvordan AaFK skal score mål. Og hvem som skal gjøre det. I det hele tatt virker det ikke helt som Rekdal kjenner spillerstalen, og når han bytter ut et halvt lag kan man ikke forvente at kommunikasjonen blir all verden.

Nå møter vi RBK på søndag, hjemme på CLS. Ser vi på lagenes prestasjoner den siste tiden, er det kanskje Tippeligaens beste og svakeste lag som møtes. Slik er det også i historie, og RBK er et lag som sikkert tenner spillerne litt ekstra. Kanskje veteranene Aarøy og Fjørtoft (bruker å blomstre mot RBK) spesielt, men mest sannsynlig får de ikke spille en gang.

Dette er rundens hovedkamp, AaFKs fjerde for året faktisk. På de tre foregående årene har AaFK kun vært reprensentert i hovedkampen en gang så vidt jeg husker, da mot nettopp RBK og vi vant 2-1.
I de tre foregående hovedkampene våre i år, så har det blitt en seier, en uavgjort og et tap. Hele fotballnorge vil se oss, og da håper jeg inderlig ikke at AaFK presterer like dårlig som det er blitt vist de siste kampene. Hvor er planen offensivt? Deffensivt har vi fungert tåelig bra, men et bedre lag enn VIF hadde straffet oss kontant på våre utallige feil, som hodeløse klareringer og upresise pasninger - ikke bare de med feil adresse, men også de som havner hele tiden litt bak spilleren, slik at hele rytmen forsvinner.

Det har dessverre vært en realitet alt for ofte, og i hele tatt er presisjon under en hver kritikk. Skiri kjemper som bare det og gjør en viktig rolle i sin stabilisatorrrolle, men pasningene hans er ofte upresise og fører tiø urytme. Og han er ikke alene om det!

Men la oss begynne med det positive og deffensive, som tross alt har fungert i det siste. Etter at Tollås og Arnefjord kom inn på laget har baklengssnitt blitt radikalt minket. En svært ruvende og sikker Novakovic er også en forsterkning i det bakre ledd. Det virker som forsvaret begynner å bli strukturert og bra, og det vi må fokusere på er helt klart det offensive.

Ironisk nok, er det her vi har suverent mest alternativer - ikke minst på midtbanen. Den riktige konsellasjonen er viktig å finne. Da bør vi også ta motstander og bane i betrakning. RBK har trolig Norges beste midtbane, repsentert av Annan, Skjelbred, Tettey og Sapara - med evighetsmaskinen Strand som en fantastisk joker. Denne midtbanen har stor løpskapasitet, tekniske ferdigheter av høy klasse, tempo og presisjon. Det nytter ikke å kaste på trege og late spillere mot disse.

Arneng er bankers, og jeg gir ham den deffensive rollen. Orry Larsen har også tempo, løpskapasitet og teknikk nok til å dekke rollen - og storspilte i innbyrdes ioppgjør i serieavslutningen i fjor. Parr må frem på midtbanen igjen med sin arbeidskapasitet og hurtighet. Mens briljante Kopteff får motsatt kant. Dette er de som kan svare best mulig på RBKs midtbane, med løpskapsitet, teknikk og tempo.

På topp ser jeg ingen grunn til at formsvake Aarøy skal ta over Kharis plass. Khari vant flere dueller enn Aarøy har gjort i det siste. Og er enormt mye hurtigere, bedre teknisk, bedre skuddfot og i å holde på ballen. Ruvende og slepen som han er minte han meg mye om Somen Tchoyi når han spilte på midtbanen, men når han holdt på ballen med tre VIF-spillere rundt seg, fikk jeg assisoasjoner til John Carew. Hvem blir så makker?

Essensen er å dekke flest mulig egenskaper på topp, og Silva har egenskapene Khari mangler. Ikke minst har han den vitkige X-faktoren som vi trenger mot en på papiret overlegen motstand. Få har høyere maksnivå enn Silva. Og med sin teknikk, smidighet og uforutsigbar kan han utgjøre mye ut av lite og komplimenterer Khari bra.

Dermed dette laget:

Nenad Novakovic
Jaager - Tollås - Halli - Arnefjord
Parr - Arneng - Orry - Kopteff
Silva - Stephenson


For å nevne litt om RBK, så hersker det liten tvil om ferdighetene laget besitter og at de er på vei mot god gammel form. Tidvis har de rundspilt lag som Brann, FFK og Brøndby på bortebane - i kjent stil. Det har imidlertid kun holdt en omgang og spillestilen er i det hele tatt relativt ambisiøs.

Forsvaret innehar bra med hurtighet, duellstyrke og teknikk - men mangler nok noe på rutinen fortsatt. I det hele tatt er laget relativt ungt, men utrolig lovende og det er vanskelig å se svakheter innad i laget.

En ting å legge merke til er at RBK spiller internasjonalt, altså med meget offensive backer som dobler på kant. Da er det helt essensielt at våre kantspillere hjelper deffensivt, ellers får de pirke inn innlegg på innlegg, og da vet vi hvor dødelig Iversen er. Selv om effektiviteten har vært svak i det siste. Derfor er det viktig med hurtige og løpssterke kantspillere, som Parr.

Ellers kan ikke Sapara få for mye spillerom, og vi må for all del være tett opp i han i potensielle skuddposisjoner. Sapara treffer på det meste om dagen og er en mange klassespillere i dette laget. VI kan ikke ha frimerke på alle, og kollektiv innsats er essensielt.

VI må være mye klarere i valgene vi foretar oss og ha flere alternativer enn å slå langt. Presisjonen må ti hakk opp, det samme gjelder beveglighet. Innsatsen var bedre mot VIF enn mot Ham Kam, men vi kom ofte på etterskudd og laget mange frispark. Nå må vi være enda mer konsentret og enda tidligere opp i motspillere.

Vatnebygder
Innlegg: 3310
Registrert: tir aug 02, 2005 22:10:38

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av Vatnebygder » tir sep 23, 2008 19:19:09

Novakovic
Jaager - Tollås - Halli - Arnefjord
Parr - Arneng - Skiri - Kopteff
Silva - Stephenson

Tror at dette vil være laget som starter mot RBK.

Mara Donna
Innlegg: 824
Registrert: lør sep 25, 2004 00:06:36

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av Mara Donna » tir sep 23, 2008 19:24:20

Aafk har hatt noen dårlige resultater denne sesongen og et par spillere har vært spesielt toneangivende: Annan (Stabæk) nå RBK og Obifuele på Lyn. Dette er spillere som ingen ser men som har den fantastiske evnen å alltid være der andreballen detter ned. Aafk gir jo som alle har sett et astronomisk antall andreballer i hver kamp. Og nettopp i disse kampene der Annan og Obifuele har spilt har vi blitt latterliggjort. Evnen til disse to spillerne mot et lag som Aafk gir motstanderne en enorm offensiv kraft fordi de alltid erobrer ballen i midtbaneleddet og ikke i forsvarsleddet slik som typisk Aafk gjør det.

Nå skal vi møte Annan igjen, og nå har han med seg et enda mer komplett mannskap enn det han hadde rundt seg i Stabæk.

Hvordan skal vi så angripe dette? Lange baller på Aarøy er en måte. Men en klarer ikke å alltid slå langt. Isåfall blir det viktig at ballene blir lange nok og at Aarøy ikke går alt for langt tilbake på banen. Vingspill er en annen løsning. At en ALDRI slår returene inn i ingenmannsland på midten. Alltid ut på ving. bedre med innkast enn at Annan fisker med seg ballen og setter opp Skjelbred og Tettey på løp. Det blir altså utrolig viktig å ha ordentlige vinger på banen. Olsen og Koptef er de soleklare valgene.

Aafk må altså i denne kampen prioritere å kutte forbindelsen mellom Annan og Skjelbred/Tettey, dette er Arneng og Skiris jobb. Og så må de i det hele tatt være svært bevist på andreball problematikken. At Annan må ikke få ballen i det hele tatt.

Annan er den desidert beste spilleren i norsk fotball. Han er i klasse med Gattuso og Makelele. Han er så liten og unseelig at ingen får med seg hvordan han gjennom hele kampene vinner ballen for laget sitt og setter opp overgangene.

Vi må også håpe at RBK sparer Annan til Brøndby kampen. Da har vi straks en større sjanse.

Sony
Innlegg: 9139
Registrert: søn mar 11, 2007 19:00:23

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av Sony » tir sep 23, 2008 21:21:10

Mental forberedelse er nå "in"! Dette er opplest og vedtatt av våre klike fotballhoder!

http://www.fotball.no/t1.aspx?p=51831&x=1&a=234571

Regner med at Rekdal har full kontroll og sørger for optimal opplading til søndag!?

.....................tenk å måtte reise helt til Wien for å finne ut av dette;)

Turam
Innlegg: 1890
Registrert: tor feb 14, 2008 19:36:30

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av Turam » tir sep 23, 2008 22:28:34

Tipper vi kan vente oss en ny overraskelse fra Rekdal.
Eg stiller derimot samme som forrige veke*, med untak av Novakovic inn for Lie. Støtter Lie, men det skal nok en skade til for at Rekdal setter ut Novakovic etter kampen på søndag.

-----------------Novakovic--------
----------------------------------------
Jääger--Tollås--Arnefjord--Parr
----------------------------------------------
Orry Larsen--Skiri--Arneng--Kopteff
-----------------------------------------------
------------Mathisen---Silva----------

Usikker på Mathisen, men slik eg ser det er Olsen og Roberts einaste alternativa. Lasse bedre til å komme inn på slutten og Roberts er vel et like(om ikkje mer) usikkert kort enn Mathisen.

*Edit: Ville berre presisere at laget er uendra fra det [i] eg[/i] ønska forrige veke, (åpenbart) ikkje det som faktisk stilte. :-P

Sony
Innlegg: 9139
Registrert: søn mar 11, 2007 19:00:23

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av Sony » tir sep 23, 2008 22:40:52

......ut ifra tidligere uttalelser stiller Rekdal med denne 11'rn:

-----------------Novakovic--------
----------------------------------------
Jääger--Tollås--Arnefjord--Halli
----------------------------------------------
Orry/Mathisen--Skiri--Arneng--Kopteff
-----------------------------------------------
------------Aarøy---Silva----------

......dette er den forsvarsrekken Rekdal sa han ville starte med mot VIF dersom Jããger ikke hadde tråkket over............

Falch1
Innlegg: 4752
Registrert: fre jul 08, 2011 23:40:53

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av Falch1 » tir sep 23, 2008 22:49:02

Dermed dette laget: ... sier ytreren Jocke - og setter opp samme lag som 1951 gjorde søndags kveld. Slik bør også laget være, spør Rekdal meg:

Nenad Novakovic
Jaager - Tollås - Halli - Arnefjord
Parr - Arneng - Orry - Kopteff
Silva - Stephenson

Rafo
Innlegg: 461
Registrert: ons jan 18, 2006 17:33:09

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av Rafo » tir sep 23, 2008 22:52:45

Få Stephenson ut i pølsebua, og sett Aarøy inn, så duger det laget. Så langt et AaFK-lag kan sies å duge.

Brukeravatar
DAGGAD
Innlegg: 10180
Registrert: man mai 13, 2002 21:01:29

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av DAGGAD » tir sep 23, 2008 22:53:52

-------------Novakovic---------
----------------------------------------
Jääger--Tollås--Arnefjord--Halli
----------------------------------------------
Kopteff----Skiri---Arneng---Parr
-----------------------------------------------
------------Khari---Silva----------

Dette er nok mitt forslag til de 11 som entrer banen på søndag, men det er veldig vanskelig å velge nå synes jeg..
Par/Kopteff - høyre/venstre får de finne ut av selv, men dette er spillere som bør ha kantene. Evt Parr på VB men da blir Orry høyre kantspiller igjen og det vil han slite veldig mot Dorsin tror jeg..

*gruble - gruble*

Brukeravatar
tl007
Innlegg: 4705
Registrert: lør des 09, 2006 13:49:02

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av tl007 » tir sep 23, 2008 23:32:22

Ein enkel og logisk variant er at når Jääger er tilbake så tar han naturleg nok tilbake plassen sin. Arnefjord blir da skyvd inn igjen som midtstoppar saman med Tollås.Og Gudmundsson blir 'pressa' ein posisjon utover.
I ein kamp som dette må Skiri vere med,og Rekdal stolar sikkert på han sidan han er romsdaling. Arneng er sjølvskreven. På høgre side midtbane bør Stephenson vere,då han er flink til å få med seg ballen i trengde posisjonar. Og Parr får då venstre side.
Silva bør starte som ein av spissane på høgresida ,og då står den andre spissplassen på venstre open for Kopteff.

trippelf
Innlegg: 3876
Registrert: ons sep 14, 2005 12:54:58

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av trippelf » ons sep 24, 2008 00:15:46

Novakovic
Jaager - Tollås - Halli - Arnefjord
Parr - Arneng - Skiri - Kopteff
Silva - Stephenson

Dette er og blir vårt kanonlag mot RBK. Få Parr frem i banen, Skiri må vær la' i krigen og vi har vår siste skanse trygt på plass. Benken blir da vår beste gjennom tidene. Eneste forandring som vil være naturlig er om Holm biter fra seg, skyver Halli ut og Arnefjord inn.

Men, for guds skyld REKA, legg nå igjen en mann på cornere imot. Dette burde vært med som et must krav da du fikk jobben. 4 trenere som har gjort samme dritten. Det er over min forstand hvorfor og hvordan, Nenad plukker jo alt som kommer innenfor 7,5 meter. Da trenger vi en på bakerste stolpe, to i retur rommet og 3 rundt om i feltet. Dem andre 4 kan ligge å lure rundt midtstreken og vente på rask, lang og effektiv igangsettelse. LA DET SKJE, AMEN OG GOD NATT.

Brukeravatar
DAGGAD
Innlegg: 10180
Registrert: man mai 13, 2002 21:01:29

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av DAGGAD » ons sep 24, 2008 00:24:00

En ting jeg ser og tenker med RBK er at de har jaggu ikke voldsom luftstyrke i forsvar. De ble kraftig presset når Brøndby begynte å spille langt på hodesterke spisser..problemet er bare at de kontrer så vanvittig fort når de setter i gang.

Jeg begynner å få troa på at vi kan ta de her på søndag jeg, og steik kor deilig om Glimt kunne stjele poeng på Hamar !

Rudolf&Nissen
Innlegg: 797
Registrert: søn nov 04, 2007 23:39:18

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av Rudolf&Nissen » ons sep 24, 2008 01:31:37

Laget jeg kunne tenkt meg å se mot RBK.

...............Novakovic...............
.............................................
...........Tollås - Arnefjord.......
Jääger.............................Halli
..............................................
..................Skiri.....................
..............................................
Lasse............................Kopteff
................................................
..................Orry........................
................................................
..........................Khari.............
............Silva...........................

Brukeravatar
DAGGAD
Innlegg: 10180
Registrert: man mai 13, 2002 21:01:29

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av DAGGAD » ons sep 24, 2008 11:01:49

Vanskelig, men jeg tipper Knut Torbjørn Eggen.
Hvem er nederst til venstre ?

Brukeravatar
Amadeus
Innlegg: 8113
Registrert: fre nov 11, 2005 14:33:27

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av Amadeus » ons sep 24, 2008 11:23:50

Slik bør også laget være, spør Rekdal meg:

Ville ikke holdt pusten Falch1 :)

Men joda laget som 1951 hadde var det beste...ta ut Orry så blir jeg gretten altså, han skal være på sentral midtbane, skiri får heller komme inn i 2 omgang om, det er nødvendig.

hebrus

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av hebrus » ons sep 24, 2008 12:55:54

'Rambo' spilte ikke på landslaget :P

MyckeMus
Innlegg: 2158
Registrert: man sep 26, 2005 23:08:56

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av MyckeMus » ons sep 24, 2008 13:19:57

Srand ut, Tetty usikker og Annan tilbake etter karantene:
http://www.rbk.no/incoming/article118686.ece

Scheie
Innlegg: 1182
Registrert: man mar 28, 2005 22:09:12

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av Scheie » ons sep 24, 2008 17:51:13

Nei, her kan vi like godt sende poengene til Trondheim. Denne kampen kommer til å gå ille.

Scheie
Innlegg: 1182
Registrert: man mar 28, 2005 22:09:12

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av Scheie » ons sep 24, 2008 17:52:05

Nei, her kan vi like godt sende poengene til Bartebyen. Denne kampen har jeg bånn troa på.

Sony
Innlegg: 9139
Registrert: søn mar 11, 2007 19:00:23

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av Sony » ons sep 24, 2008 18:29:12

Annan om kampen på søndag.....

http://fotball.smp.no/eliteserien/article118806.ece

Sony
Innlegg: 9139
Registrert: søn mar 11, 2007 19:00:23

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av Sony » tor sep 25, 2008 01:07:32

[b] Nei, her kan vi like godt hente poengene fra Bartebyen. Denne kampen har jeg sånn troa på.[/b] ...........Ja så var det dette med innstillingen før kamp da kjære Scheie......

Når jeg ser de forskjellige trådene "blomstre opp" her på SC slår det meg at mange søker tilflukt i "konfrontasjonsintriger" og nærmest leter med lys og lykter for å finne noe å kommentere og da helst samtidig kritisere........

Kampen blir knalltøff, men ingen ting er avgjort før dommeren blåser av etter 2x45min+ !

I morgen,onsdag, blir det spill 11 mot 11, og dersom noen har noen hint blir det verdsatt;)

vindaloo06
Innlegg: 6891
Registrert: tir mai 09, 2006 18:40:03

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av vindaloo06 » tor sep 25, 2008 18:09:41

Jeg satser på lagoppstilling omtrent slik:

................Novakovic
Jaager - Tollås - Halli - Arnefjord
Parr - Arneng - Orry - Kopteff
.........Silva - Stephenson

3-1 til AaFK

Brukeravatar
tl007
Innlegg: 4705
Registrert: lør des 09, 2006 13:49:02

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av tl007 » tor sep 25, 2008 18:17:41

Det spørs om Rekdal liker at vi røper lagoppstillingen. Da blir de hemmelige treningene bortkastet. Eller sløsing som han sikkert ville uttrykke det.

Sony
Innlegg: 9139
Registrert: søn mar 11, 2007 19:00:23

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av Sony » tor sep 25, 2008 18:29:33

....apropos å røpe....vindaloo06 forteller jo til og med resultatet!! Hvor er mod når man virkelig trenger en??

Sony
Innlegg: 9139
Registrert: søn mar 11, 2007 19:00:23

Kamptråd Aafk - RBK søndag 28/09 kl 20:00

Legg inn av Sony » tor sep 25, 2008 19:47:05

Link til kamptråd på rbk-forumet:

http://forum.rbk.no/viewtopic.php?t=2177

Svar