Moderator: Arcturus

trippelf
Innlegg: 3876
Registrert: ons sep 14, 2005 12:54:58

Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av trippelf » ons apr 03, 2013 00:07:15

Aafk på topp uten mål i mot, mens flere av gull kandidatene har påske klabber under fotballskoa. Sesongen 2013 blir en gysare til the bitter end, bak Aafk:-)

Neste søndag møter vi Hønefoss hjemme, et Hønefoss som noe overraskende innkasserte en 2-0 seier mot Godset. Mye i mitt hode tyder på at Godset tror de er bedre enn tilfellet er denne sesongen. Uansett, Hønefoss kommer til CLS med fornyet selvtillit. Jeg gidder ikke bruke for mye tid på laget vi skal møte, men å undervurdere betyr tap av poeng.

Aafk har på sin side åpnet forrykende poengmessig. Full pott, null baller i eget nett og 4 andre veien viser uansett at JJ har påvirket et skadet dyr instinkter som kan bety all time high? Jeg setter stor pris på det jeg ser av Aafk. Orry blomstrer, backrekka imponerer, folk er skadefrie og vi vinner på bortebane. Stallen er det beste vi noensinne har hatt, noe som bør gi god kvalitet på treninger, humøret er upåklagelig over hele linja og fortet skal holdes inntakt. Dermed skal Hønefoss få en stri tørn søndag, selv om medianorge prøver å fokusere på spillerflukt og annen elendighet når sutrekoppen har flyttet sørover. Ikke meningen å "herse" med Reka, men jeg liker alt jeg ser ved JJ.

Klarer vi å fortsette? Jeg tror spillegleden og konkurransen innad i laget vil slå ut positivt fremover. Barry hjemme, er en helt annen spiller enn på humpete naturbaner rundt om i landet. Nå er han ikke lenger alene om å være målfarlig på laget. Både Stewart, Leke og Phillips har vist lovende takter, i kulissene lurer vår nye mann. Får han sin debut mot Hønefoss? Spørsmålet blir vel om Leke pådro seg en skade i Sandnes som kan sette han utenfor?

Hønefoss på hjemmebane skal være grei skuring om alle vil nok. Tempoet skal bli vår styrke over 90 minutter, kantspillet vi viste mot Haugesund vil gi flere rom inne i 16 meteren, der vi har flere som på ulike måter har ferdigheter til å ekspedere ballen i mål. Orry og Ulv, lokale helter som er ballvinnere og flinke til å få ballen fremover etter ballgjenvinning. Tollås og Skagestad, unge kløktige midtstoppere med ferdigheter som er imponerende begge veier. Grytebust som er feberfri igjen, måtte tablettene virke i lang tid fremover. Vår offensive rosin i søramerikansk eleganse, styrke og iver. Phillips, Stewart, Barry og Leke er en meget oppegående kvartett. Kanskje vil en av de vike for vårt største håp? Jeg tror det vil ta litt mer tid, men tar gjerne i mot Haien på topp mot fotrappe Hønefoss forsvarere:-)


Satser på samme startoppstilling som foregående kamper, noen som ser endringer komme?

Så blir det spennende å se om TL topp medfører fullere stadion enn mot Haugesund, noe klubben virkelig fortjener!

Brukeravatar
DAGGAD
Innlegg: 10181
Registrert: man mai 13, 2002 21:01:29

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av DAGGAD » ons apr 03, 2013 11:31:01

Dette blir nok tøffere enn de foregående. Hønefoss var gode i åpningen og enda bedre hjemme mot Godset i sist kamp.
Vi må nok være like skjerpet som mot Haugesund for å ta de forventede 3 poengene.
Ekkel kamp..:?
Aafk - gjør noe med seg selv

Guru
Innlegg: 9468
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av Guru » ons apr 03, 2013 13:07:19

2012: 1 bortesiger
2013: 1 bortesiger

2012: To sigrar på rad ved eitt tilfelle

2013: To sigrar på rad ved eitt tilfelle

Det er ikkje anna å seie enn at vi har hatt ein god start. I vår niende eliteseriesesong har vi for andre gong opna med to sigrar. Den gongen - 2010 - fortsatte vi med ein uavgjort før vi vann to kampar til.

Når vi er oppe og flyg høgt er det eit par ting som er viktig. For det første må vi ha ein viss bakkekontakt. 2 sigrar er uansett ikkje meir enn to sigrar, og sjølv om vi vann mot Sandnes Ulf var vi avhengige av bittelitt tilfeldigheter. Kampen mot Haugesund var solid, men dei klarte ikkje å gi oss spesielt sterk motstand. Trass to kampar utan baklengs, er det begrensa kor mykje godt vi kan snakke om forsvaret vårt. Vi har i liten grad blitt sett under sterkt press.

Det andre som er viktig, er å tørre å gjere det godt. Vi har vunne to, og må tørre å vinne den tredje. Vi må sjå for oss siger i kvar einaste kamp, og gle oss til all oppmerksomheten det vil føre med seg. Gle oss til alt det ekstra presset det vil legge på oss. Det høyres banalt ut, men er faktisk ikkje det. Det er mykje god trøst i middelmådighet. Det er lett å puste letta ut når ein går på eit venta tap. Slik skal vi ikkje ha det. Vi skal vinne, og vi skal elske det!

Heime mot Hønefoss er vi - som heime mot Haugesund og delvis borte mot Sandnes Ulf - favorittar. Hønefoss slo Strømsgodset i går, noko som definitivt vitner om ein viss kvalitet i laget. Det var heilt sikkert ein herlig siger for dei. Første 3-poengeren på 1 seriekampar. Første sidan 3-2 mot Haugesund i slutten av juli. Første runde tapte dei 2-3 borte mot Start etter å ha vore under 0-3 til pause.

Siste nye på Hønefoss er at dei har signert vår gamle venn Alex Mathisen. Flott for dei. I si beste 2010-målsnik-form er han ein klassespeler. Men det vil vere imponerende om han er der allereie. Det siste året har han knapt spelt fotball pga vondt i magen. Han var heller ikkje med mot Godset.

Clark
Mora Lafton Sigurdsson Larsen
Kaland Haugen Vendelbo Groven
Riski
Jensen

Solli for Lafton 46
Mendy for Kaland 46
Midtgarden for Riski 90
Sutterud, Adalsteinsson og Beugre kom ikkje inn.

Dette var laget mot Strømsgodset i går. Riski er anerkjent som mannen å passe seg for. Clark er ein god keeper. Mora var visstnok aktuell for oss før han gjekk til Hønefoss sist vinter. Lafton/Sigurdsson er antakeligvis det mest erfarne stopperparet i eliten. Kaland blir tippa som ein hit i år. Groven det same. Larsen og Haugen har lassevis av eliteseriekampar. Vendelbo har gjort det godt sidan han komt frå Danmark. Og Kenneth di Vita Jensen? Svinepelsen har scora på CLS før.

Om vi mimrer tilbake til forrige sesong var det altså ein skuffelse frå første kamp. Uavgjort, uavgjort, uavgjort. Så klarte vi å vinne heime mot Odd og var klare til å restarte sesongen. Borte mot Hønefoss. Krasj, pang, poff. 1-3 på AKA Arena. Der forsvann siste rest av seriøs optimisme det året. 22.april.

No er vi tilbake i dytten. Dei to første kampane har gitt oss 6 poeng, 0 baklengs og 11 faste frå start.

Grytebust
Wembangomo Tollås Skagestad Matland
Orry Ulvestad
Stewart Barrantes Phillips
James

Fortsetter vi med same gjengen søndag? Hamdallah hadde ein lovende debut mot Ulf, og det er ikkje umulig at han slepper til frå start allereie dene gongen. Ingen andre banker spesielt hardt på døra, men ein veit aldri om det blir litt utskifting. Fort gjort å få vondt i foten. Forsvaret vårt har blitt svært samkjørt i vinter. Hovedsaklig pga få alternativ, men no er dei her. Grytebust og Tollås er bombesikre. Wembangomo tar nye skritt heile tida, men er endå spent på korleis han vil takle skikkelig kvalifisert motstand. Men Skagestad og Nordvik er alternativa på backen, og det er mindre spennende. Om Skagestad glepp i midtforsvaret er det nettopp Nordvik som venter på sjansen. Noko han sikkert håper på å få før Arnefjord er tilbake. Nordvik er også alternativ til Matland på venstresida, men vi kan heller ikkje gløyme muligheten av å la Phillips spele back. Mest sannsynlig: Akkurat som sist.

Arnefjord er ute endå.
Fuhre har ikkje vore med sidan treningskampen mot Molde i begynnelsen av mars.
Morrison har vondt kneet og fekk ikkje plass på benken mot Ulf.
Dei to sistnevnte kan godt vere med denne gongen. I så fall sannsynligvis på benken.

Ein kan seie mykje om verdien av å starte sesongen med å vinne to kampar. Ein ganske sikker fordel er at det gir nokre hundre ekstra folk på tribunene. Oppfordrer alle til å stille, og til å få med seg ein liten flokk. Om vi fortsetter framgangen - vilket vi trur vi gjer - vil det bli ein veldig kjekk opplevelse. Mest sannsynlig blir det også første sjanse til å sjå superspissen på eigen plast. Enten han speler frå start eller kjem inn etter kvart.

Datoen for kampen er 7.april. Då er overgangsvinduet stengt, og vi kan sleppe meir mas. Forhåpentligvis er heile laget framleis på plass, klare for å legge grunnlaget for fantastiske 2013.
Nokon veit bedre enn andre

Brehme
Innlegg: 2984
Registrert: tor mar 07, 2013 09:00:25

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av Brehme » ons apr 03, 2013 14:02:11

Hjemme på CLS så skal Hønefoss være overkommelig motstand, punktum!

Men som alltid er det farlig å tro på en enkel seier. Hønefoss er gode de, og har offensive kvaliteter. Dersom vi spiller opp mot vårt beste så skal det uansett være klasseforskjell. Jeg tror vi starter med stort sett samme lag, med en endring, Hamdallah inn for Leke. Det beste er om JJ finner plass til begge to, med Leke i en tilbaketrukken rolle. Da ryker isåfall Barrantes eller Orry ...

Det store spørsmålet frem til helgen blir om vi klarer å fylle stadion. Jeg tror det kommer mere folk enn i åpningskampen, men tviler på vi bikker 8500, dessverre.

Brukeravatar
DAGGAD
Innlegg: 10181
Registrert: man mai 13, 2002 21:01:29

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av DAGGAD » ons apr 03, 2013 14:24:08

[highlight=#ecf3f7]Grytebust[/highlight][highlight=#ecf3f7] [/highlight]
[highlight=#ecf3f7]Wembangomo Tollås Skagestad Matland[/highlight][highlight=#ecf3f7] [/highlight]
[highlight=#ecf3f7]Orry Ulvestad[/highlight][highlight=#ecf3f7] [/highlight]
[highlight=#ecf3f7]Stewart Barrantes Phillips[/highlight][highlight=#ecf3f7] [/highlight]
[highlight=#ecf3f7]James[/highlight][highlight=#ecf3f7] [/highlight]
[highlight=#ecf3f7]
[/highlight]

[highlight=#ecf3f7]Umulig å være uenig i gode gamle Guru på dette uttaket.[/highlight]
[highlight=#ecf3f7]Jeg tror heller ikke Hamdallah starter denne kampen. Ikke tvil om at han kan gjøre en manns jobb, men hvem skal da ut ??[/highlight]
[highlight=#ecf3f7]Den eneste jeg kan se for meg er da Phillips som ikke har vært i sin livs form, men Hamdallah bør nok spille spiss og Leke er på gang til noe stort. Det vil være dumt om han ikke får fortsette videre nå.[/highlight]
[highlight=#ecf3f7]Nei vi satser nok en gang på at Hamdallah kommer inn og får enda flere minutter enn mot Sandnes. I år bruker vi uansett å lede 3-0 etter første omgang på hjemmebane.. [/highlight]8-)
Aafk - gjør noe med seg selv

Turam
Innlegg: 1890
Registrert: tor feb 14, 2008 19:36:30

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av Turam » ons apr 03, 2013 18:30:35

Synes det er like greit å berre sette innpå Hamdallah med en gang
Han er midt i sesong og har bedre forutsikter enn dei fleste for å holde i 90 min
Heimekamp mot Hønefoss bør vere en ypperlig sjanse for en spiss å bli varm i trøya

aafk.no melde om nokken fantastiske avslutninga som ej gleda mej til å få sjå

Det kunne kanskje vert litt moro å prøve to spissa, men trur ikkje det er lurt å rokkere for masse på formasjonen nå når vi har flyt
Leke får heller ver den som kjem inn fra benken. Han kan spille i dei fleste offensive posisjonane, alt ette kven av dei andre som ikkje har dagen


He trua
Regner med at Barrantes og Phillips vil vere i bedre slag til denne kampen
Trur dei var litt slitne etter landslagsoppdrag i bortekampen mot Sandnes

trippelf
Innlegg: 3876
Registrert: ons sep 14, 2005 12:54:58

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av trippelf » ons apr 03, 2013 19:30:41

Hm, tviler på at JJ ofrer Leke til fordel for Haien ennå. Leke er god til å binde opp og gjøre en manns jobb der fremme mens midtbanen skaper uro rundt han. Klarer vår nye mann det samme, eller må han være en av to spisser? Jeg vet for lite, blir spennende å se Søndag.. Inntil videre har jeg stor tro på samme start oppstilling som to foregående.

AaFK-spissen
Innlegg: 2696
Registrert: lør feb 19, 2005 01:52:32

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av AaFK-spissen » ons apr 03, 2013 23:19:09

Tror vi vinner denne kampen 2-0, etter meget bra angrepsfotball. Men Hønene er ikke dårlige, så de kommer til å gi oss kamp utpå plastikken!
Spissen, evig AaFK- og LFC-supporter:)

Brukeravatar
grrowl
Innlegg: 573
Registrert: tor jul 26, 2012 15:51:54

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av grrowl » tor apr 04, 2013 07:55:33

Om vi klarer å holde nullen i tre på rad blir jeg imponert. Mitt stalltips er 3-1 til oss, punktering satt av sjumill-støvlene ;)
Men hønene er ikke noe walkover, så vi trenger at gutta er trygge i forsvar. Likte å se hvordan JJ brukte Aarøy til å rydde unna innlegg fra smådesperate Ulfere mot slutten av forrige kamp. Han er nok en joker i begge ender av banen. Selvsagt er han en mann for de siste minuttene, så de faste må step up, ikke bli forbikjørt så lett, og vi må unngå å slå så mange baller rett i beina på motstanderen på midten.

Guru
Innlegg: 9468
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av Guru » tor apr 04, 2013 09:03:47

grrowl skrev:...sjumill-støvlene ;)...


hihiApropos Hamdallah. Har dokker sett samandraget av kampen på heimesida? Det inneheld stort sett Sandnes Ulf-sjanser. Bortsett frå målet trur eg ikkje det var med ein einaste AaFK-sjanse. Før Hamdallah kom på bana. Han var med dei siste 20. Ein del av kampen då vi leda, Ulf styrte og vi hadde sjansen til å slå kontra. To situasjonar var med, begge der Hamdallah førte ball framover. I den eine gjekk ballen ut til Stewart som valgte å skyte utanfor heller enn å trille ballen tilbake. Hamdallah ønska tydelig den tilbake. Den andre til venstre til James, til høgre til Stewart og utanfor mål. Gode valg frå ferskingen i begge tilfella. For full oversikt over det han gjorde i innhoppet anbefaler eg videoen i hans eigen tråd. Lovende. Han gjorde i alle fall ikkje noko dårlig.

Eit par andre ting var også morsomt å legge merke til. Aarøy redebuterte på overtid. Etter han kom inn virka det som om Ulf sikta på han heile tida. Opptil fleire ballar traff han midt på skallen, og han trengte ikkje ein gong hoppe for å sjå høg ut.

Grytebust hadde absolutt ein god kamp. Med eit lite minus for ein situasjon i 2.omgang der både ballen og eit par Ulfar slapp forbi. Matland berga situasjonen. Brassesparka ballen ut frå streken. Endelig fekk vi betalt for all brassetreninga.

Liker spelet til Ygg bedre kamp for kamp. I løpet av sesongen er det slutt på at vi snakker om høgrebacken som ein usikker posisjon.

Vi vann gulkort-statistikken heile 5-1. Syns det var litt voldsomt. James sitt kort var strengt, men handa på skuldra gjer at det kan forsvarast innanfor reglane. Men når Holmvik tok dobbelt livtak ustraffa på ein av våre like etterpå var det tydelig at det ikkje var same linje som skulle gjelde i alle situasjonar. Umulig å sjå på TV'en kvifor Stewart fekk gult. Men han kan vel ha sagt eitt eller anna. Phillips øydela eit angrep ved å springe "klønete" inn i føtene til ein Ulf. Greitt nok. Tollås var uheldig og fekk uthalingskortet. Har vore litt snakk om advarsler dei siste dagane, og veit ikkje kor mykje som var gitt av sorten. Ingen liker forresten uthaling, så det er berre å huske dette neste gong det er vi som har dårlig tid. Ygg var sistemann i boka. Ingenting å klage på der. Ingen veldig grunn til å klage på kvart enkelt kort, men 5-1 gir feil bilde.
Nokon veit bedre enn andre

Guru
Innlegg: 9468
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av Guru » fre apr 05, 2013 10:41:55

Aalesund vs Hønefoss
Nr.2 +4 6p vs Nr.6 +1 3p
1,55 - 5,10 - 5,10


Om vi skal tru på tabellen er dette det næraste vi kjem ein toppkamp denne runda. Trass i dette og Hønefoss sin sterke og sjeldne heimesiger mot Strømsgodset på tirsdag, er Norsk Tipping på linje med oss. Denne kampen skal AaFK vinne!

Start vs Tromsø
Nr.7 +1 3p vs Nr.3 +1 4p
2,10 - 3,05 - 3,05
Start sin bortekamp mot Haugesund er ikkje spelt endå, så dei ligg diskret plassert midt på tabellen med full pott. Tromsø henta sterkt inn Sogndal på bortebane to gongar første runde, og slo Odd takket vere to tidlige mål på to av sine få sjansar. Bra opning av begge, men er ikkje trygg på dei. Tipper U, blir imponert om TIL klarer vinne.


Lillestrøm vs Viking
Nr.3 +1 4p vs Nr.8 0 3p
2,15 - 3,00 - 3,00
Begge laga smykker seg med å ha vunne mot regjerende seriemester. Samtidig som begge er litt skuffa over å ha gitt vekk poeng mot Sarpsborg. For min del har eg spådd at desse laga kjem til å vere årets største skuffelser. Veldig usikker, men magefølelsen seier at det er LSK sin tur til å skuffe.


Strømsgodset vs Sarpsborg 08
Nr.9 0 3p vs Nr.3 +1 4p
1,42 - 5,95 - 5,95
Sarpsborg er den største positive overraskelsen så langt. Likevel er Godset store favorittar takket vere tidlegare prestasjonar. Men kor gode er dei to laga? Får Godset 3-5-2 til å fungere? Ekstra spennende for vår del å følge med Sarpsborg sidan vi møter dei neste runde.


Sogndal vs Rosenborg

Nr.12 -1 1p vs Nr.1 +5 6p
3,80 - 1,80 - 1,80
Så langt har Rosenborg innfridd, men i Sogndal er det fullt mulig for kven det måtte vere å tape poeng. Sannsynligvis bortesiger utan altfor høge stilpoeng. Kjekt for oss å ha nokon å dele oppmerksomheten i toppen med.

Odd vs Vålerenga
Nr.14 -2 0p vs Nr.10 -1 3p
2,25 - 2,75 - 2,75
Ikkje akkurat noko blendende opning av noko av laga. Odd har to hederlige tap mot god motstand. Vålerenga imponerte eigentlig meir i kampen dei tapte enn den dei vann. Held ein knapp på bortelaget, sjølv om Børven allereie har lovd at han ikkje skal juble når han scorer. Begge laga har god bruk for poeng her.


Brann vs Molde
Nr.11 -2 3p vs Nr.13 -2 0p
2,45 - 2,55 - 2,55
Kor mange kampar kan Molde tape før Solskjær får sparken? Sikkert ganske mange. Sjefen sjølv stresser i alle fall ikkje, trass i at han før sesongen påpeikte viktigheten av ein god start. Brann fekk ein søt start mot VIF og ein bitter fortsettelse mot RBK. Brann er oddsfavoritt. Kanskje det passer Molde bra akkurat no? Men så er jo Brann ganske så sterke heime, sjølv om dei alltid slepp inn mål.Sandnes Ulf vs Haugesund
Nr.16 -3 0p vs Nr.15 -3 0p
2,20 - 2,85 - 2,85
Lokalderby mellom to rogalandslag. Kamp mellom dei to laga aller nederst på tabellen. Kamp mellom dei to laga vi har spelt mot. Ulf får sin andre heimekamp på rad, og basert på det vi har sett i våre kampar er dei favorittar i denne. Haugesund har hatt lang pause sidan serieopninga. Korleis takler dei det? Får håpe dei får opna stadion til neste runde. I motsatt fall blir det ein slitsom vår for dei.

Nokon veit bedre enn andre

bipolarbear

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av bipolarbear » fre apr 05, 2013 19:33:13

Ser heller ingen grunn til at Hamdallah ikke skal starte kampen, syntes han viste mye positivt de 20minuttene han var inne i ulf kampen (selv om vi stort sett forsvarte oss på slutten). Leke viste heller ingen ting den kampen (og han bør virkelig øve på mottak, de fleste touchene hans havner 2 meter forran og motstander snapper opp ballen).

Ellers syntes jeg Ygg var på bærtur flere ganger, og føler vi heller kan se om nordvik kan gjøre det bedre på backen der. Matland og er virkelig ikke optimal på andre backen, har hatt en del blemmer og mangler virkelig kamp. Likte egentlig phillips godt som back, og føler også at han bidrar bedre offensivt som back en ving.


Håper på dette laget


Grytebust

Nordvik - Tollås - Skagestad - Matland/Phillips

Ulv - Orry

Barrantes

Stewart - Phillips/Fuhre

Hammy

Brukeravatar
Å-Eff-Kå
Innlegg: 1768
Registrert: tir aug 22, 2006 13:52:08

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av Å-Eff-Kå » fre apr 05, 2013 20:41:07

Heldigvis har Rekdal tatt med seg bortekomplekset til Vålerenga slik at vi nå kan smykke oss med 6 poeng og delt serieledelse på poeng med RBK! Takk for det Kjetil.
Ser at VIF allerede etter 20 minutter ligger under 0-2 borte mot Odd.
Fint for oss at alle de andre bytter på å ta poeng fra hverandre mens vi fortsetter å vinne!

Men nå er det hjemmekamp, og i følge Norsk Tipping er Ålesund rundens største vinnerfavoritt med 1,55 odds for hjemmeseier!
Burde tilsi at det blir enkelt, men heldigvis vet Norsk Tipping at JJ ikke undervurderer motstandern og klarer å jekke ned laget.

Synes Hamdallah hadde noen tilløp til noe brilliant sist kamp.
Skal vi få se Barrantes og Hamdallah samtidig?
WoW, det lukter noe stort det her !!!

Prøver meg på dette laget:

-------------Grytebust---------------
Ygg-----Tollås----Skage-----Philips
------Ulv----------------Orry--------
-------------Barrantes----------------
Stewart------------------------Leke
----------------Dalla-----------------

donaldduck
Innlegg: 356
Registrert: tir aug 16, 2005 19:37:13

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av donaldduck » fre apr 05, 2013 22:07:27

Dette blir gøy
Ny barriere klar til å overvinnes søndag - 3x3p på rappen
Har troa hvis alle holder fokus.
Skal bli artig å se Hamdallah live - viste mye positivt de 20 han fikk sist. Hadde ikke Stewart vært så ego så hadde han kanskje satt sin første...

Laget starter vel som sist, og med en omgang for haien ?

Møt opp folkens !!!
Vi bør ha gode muligheter til å gå hjem med et salig :D !!

Brukeravatar
Å-Eff-Kå
Innlegg: 1768
Registrert: tir aug 22, 2006 13:52:08

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av Å-Eff-Kå » lør apr 06, 2013 14:11:38

Hva skjer nå?
Det er meldt enda mer snø til natta, blir bana spillbar?

Brehme
Innlegg: 2984
Registrert: tor mar 07, 2013 09:00:25

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av Brehme » lør apr 06, 2013 16:05:21

En av fordelene med kunstgress og undervarme, er at banen kan måkes og spilleforholdene er de samme om det er januar eller juli :)

Utfordringen er all snøen på tribunen :)

Brukeravatar
Link
Innlegg: 124
Registrert: lør mar 16, 2013 19:42:59

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av Link » lør apr 06, 2013 17:30:33

NRK skriver at Hønefoss-kampen går som normalt.

http://www.nrk.no/sport/fotball/aafk_-_ ... 1.10976189

trippelf
Innlegg: 3876
Registrert: ons sep 14, 2005 12:54:58

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av trippelf » søn apr 07, 2013 04:18:09

Hønefoss med skadeproblemer før kampstart. Alex starter neppe, mens Ulvestad familien ser ut til å bli godt representert ved kampstart?http://www.ringblad.no/sport/article6588917.ece

Brehme
Innlegg: 2984
Registrert: tor mar 07, 2013 09:00:25

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av Brehme » søn apr 07, 2013 07:45:27

Kampdag! Herlig følelse :)

Mathisen ja ... Vi har, i likhet med Odd, en flau historie om hvordan vi tar imot tidligere spillere, uten sammenligning forøvrig. Jeg kommer ikke til å legge så mye energi i om han spiller eller prestasjonene, men glemmer ikke de gode stundene han bidro med i Aafk. Og skulle han score mot oss, så må han selvfølgelig få juble og glede seg over det, uten at jeg skal gå bananas og renne over av hat av den grunn. Det er faktisk det fotball handler om!

Jeg tror JJ finner plass til Hamdallah idag, fordi han er for god til å la være. Jeg tipper 4-0, mål av Hamdallah, Leke og Barrantes! Hey, ho, let's go!

trippelf
Innlegg: 3876
Registrert: ons sep 14, 2005 12:54:58

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av trippelf » søn apr 07, 2013 10:35:57

Tror JJ starter med samme lag som sist, selv om Dallah har imponert sammen med Orry på treninger denne uka (se video før kamp på hjemmesiden). Never change a winning team var vel suksess oppskriften JJ brukte i Stabæk. Han er nok etter en presset periode i RBK tilbake ved røttene. Dessuten blir det merkelige signal til spillere som har levert bra i kamp om en ikke får fornyet tillit. Tipper Dallah kommer innpå å får en snau omgang mot allerede møre Hønefoss forsvarere og putter:-)

Syns det er oppløftende det som har skjedd med Orry i år. Han har lenge vært en spiller som ikke har fått ut potensialet han har, fortsatt litt igjen der heldigvis. Litt keitete og tilsynelatende dårlig nærteknikk tidligere, noe som er merkelig da han har god teknikk og er leken med ball i økter både under trening og før kamper. Tilliten har nok gjort han tryggere, noe som viser hvilke små marginer det er snakk om i fotballen. Jeg har gremmest lenge over Orry, men håper han fortsetter å imponere. Han tilfører midtbanen vår mye ekstra. Deilig at vi har to lokale unge som står for defensiv stabilitet og offensiv ustabilitet for motstanderen sin del. Gleder meg til avspark. Tror på en U, men håper på en seier!

The Patriot
Innlegg: 2483
Registrert: tor jun 16, 2005 11:22:27

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av The Patriot » søn apr 07, 2013 14:20:49

Finner ikke lenger bussoversikt fra ytterland til stadion kampdager. Noen som vet hvor de har blitt av? Google var ikke min venn

aafklover

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av aafklover » søn apr 07, 2013 14:58:33

Er redd vi skal gå i den fella at vi undervurderer Hønefoss. Håper dette ikke er tilfelle, og satser på en kanonkamp!

Abderrazak Matzerath
Innlegg: 1154
Registrert: tir apr 02, 2013 13:14:30

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av Abderrazak Matzerath » søn apr 07, 2013 16:15:21

Håper på en god kamp med et godt resultat, men vi har fortsatt et forsvar som er relativt urutinert med enkeltspillere som kan selge seg for billig, så får håpe de offensive spillerne begynner å finne formen, hverandre og motstandermålet slik at det veier opp og vel så det. Håper Hamdallah får en del minutter i andre omgang til å vise seg fram for hjemmepublikum. 3-2 til AaFK? :mrgreen:

aafklover

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av aafklover » søn apr 07, 2013 17:48:42

Håper vi får se litt mer av Hamdallah i dag, men om Jönsson mener han trenger mer tid, så får vi vel stole på at det er riktig.

Turam
Innlegg: 1890
Registrert: tor feb 14, 2008 19:36:30

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av Turam » søn apr 07, 2013 18:19:47

For en prestasjon av Ulven på målet til Leke

Og for noen sjanser rett etterpå!

Bels
Innlegg: 3690
Registrert: fre feb 27, 2004 23:10:44

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av Bels » søn apr 07, 2013 18:20:13

2-0 etter 15 min. 1-0 Barrantes og 2-0 Leke James. Fantastisk start på kampen

aafklover

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av aafklover » søn apr 07, 2013 18:20:54

Faen. 2 - 1

Bels
Innlegg: 3690
Registrert: fre feb 27, 2004 23:10:44

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av Bels » søn apr 07, 2013 18:21:41

og selfølgelig kom det en redusering, 2-1 scoring av Remond Mendy, etter 20 min.

Tørva
Innlegg: 35
Registrert: man okt 27, 2003 16:10:47

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av Tørva » søn apr 07, 2013 18:33:28

faen, dette var ikkje bra

Bels
Innlegg: 3690
Registrert: fre feb 27, 2004 23:10:44

Re: Kamptråd: Aafk-Hønefoss

Legg inn av Bels » søn apr 07, 2013 18:33:50

2-2 faen !

Svar