Moderator: Arcturus

Guru
Innlegg: 9269
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Kamptråd 6: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av Guru » tor mai 02, 2019 20:20:15

Sogndal, altså. Hadde det ikkje vore for Start, så hadde dei vore årets store skuffelse i obos så langt. Sjølv om fire seriekampar og ein cupkamp er litt kort tid å bedømme. Det er ein anna rekord Start hindrer Sogndal i å ha. For Sogndal sine 8 opphold i eliteserien er nest flest. Start har 9.

Det blei ei litt flåsete opning det der. Får begynne på nytt. Det er allment akseptert at både Aalesund og Sogndal er blant dei fire laga med topp2-muligheter denne sesongen. Sogndal er outsideren blant desse. Men det er forventa at kapasiteten skal vere der. Eirik Bakke trener dei endå, men det blir stadig fleire ukjente navn. Men fortsatt mange kjente. Sogndal sin suksess har forresten aldri vore basert på kjente navn.

Dyngeland
Totland Steiring Fredriksen Rindarøy
Birkelund Ernemann Schulze
Ramsland Adams Haugen

Sveen for Ernamann til pause
Ndour for Adams til pause
Flo for Ramsland etter 66
Hetle, Mannsverk, Soltvedt og Helgesen på benken


Dette er laget som klarte det litt flaue kunststykket å tape heime mot Raufoss. 1-3. No veit eg ikkje heilt korleis det gjekk til, men talla bak resultatet indikerer at det ikkje heilt gjenspeiler kampen. 13-5 i avslutninger, 11-4 i avslutninger på mål. Det kan virke som om Raufoss fekk godt betalt. Resultatet er uansett flautt. 4 poeng på 4 kampar er godt under forventning. Og for å strø salt i såra har 3 av 4 kampar gått på heimebane. rett og slett ikkje lovende. Utanom bana har daglig leiar nettopp sagt opp etter nokre månader i jobben. "Uenig med styret i kva som skal gjerast" var begrunnelsen, såvidt eg kan huske. Med dårlig økonomi og nedskjeringer som bakteppe. Kort sagt er det eit skada dyr vi skal møte. Då er det om å gjere å gi dei nådestøtet før dei klarer å sette tennene i oss.


Er vi klare for det? Eller er vi blitt høhe på oss sjølve? Klarer vi å motstanderane våre på alvor etter den gode starten? Forrige kamp mot Notodden tyda ikkje på at vi er der vi skal vere. Fram til då hadde vi gjort jobben, dratt i land poeng og spelt god fotball mot middels motstand. Mot Notodden var det kun poenga som berga dagen. Spelet var sørgmodig. Hadde det vore slikt spel i ein heimkamp, så ville det ha kosta oss nokre hundre på tribuna til neste kamp. Heldigvis kan vi slå i bordet med gode prestasjonar så langt på plastmyra. Dei som varder og såg oss mot Skeid har lyst å kome tilbake. Då kosa vi oss.

Sjølv med 25 spelarar i A-stallen har vi vore avhengige av juniorhjelp for å klare å fylle troppen. Det er egentlig kjekt. VI liker å gi dei sjansen. Og dei har tatt den når dei har fått den. No virker det som om skadelista er i ferd med å bli kortare. Konkurransen om plassane hardner til. Kun 2 av 11 frå søndagen fekk tillit i cupkampen mot Bergsøy. Ståle og Pape. Så spørs det om det seier noko om statusen dei har i troppen. Ståle blei - saman med Isak, Torbjørn og Izunna - trekt fram som den som benytta sjansen denne gongen. Av Lars.

Robert er heilt sikkert ute. David kan vere klar for benken. Status for Kaj, Oddbjørn, Peter og Sondre er noko uavklart. La oss late som om alle tvilsomme er klare.

Andreas tar plassen i mål. Daniel starter sentralt, og Oddbjørn er bortimot bankers til venstre. Jonas vs Kaj er tett på høgresida. Blir spennende å sjå når den blir avklart.

Jørgen og Jernade tar kantane. Tega ligg nokre hakk bak, medan David og enventuelt Sondre skal via benken før dei er aktuelle for å starte.

På ankerplass klynger Fredrik seg til plassen. Izunna hadde eit lovende innhopp mot Skeid, not so much mot Notodden. Og så fekk han altså skryt mot Bergsøy. Fredrik ligg eit lite hakk framføre. På indreløperplass er det tre mann som er vanskelige å vrake. Niklas og Aron og Peter. Ingen er trygge. Spørs om det er helsespørsmål som gjer valget enklare denne gongen og. Nenass og Markus venter på benken. Dit kjem Sondre og snart.

Den virkelige spenninga finn iv på topp. Holmbert tar den eine plassen, men kven får den andre? Pape er favoritten vår, no er Torbjørn også tilbake. Det er Pape som er stjerna, det er han som har potensialet, han kan trylle allereie. Vi protesterer kvar gong han ikkje får vere med. Men ser vi strengt på prestasjonane, så er ikkje dei gode nok til å kvalifisere for ein plass på laget. I alle fall ikkje ein sikker plass. Så då er spørsmålet enkelt: Skal vi ta oss tida til å prøve å spele seg god på laget? Eller gir vi andre sjansen og lar han kvalifisere seg via trening? Eg held ein knapp på alternativ A, men har full forståelse for dei som måtte meine noko anna.

Om to dagar er kampen over. Då håper eg vi forventningsfullt kan følge med på resten av runda, spent på kven som skal gi vekk poeng denne gongen.
Nokon veit bedre enn andre

Galiat
Innlegg: 16893
Registrert: lør jan 10, 2004 21:41:00

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av Galiat » tor mai 02, 2019 20:42:43

Rart at sogndal har dårlig økonomi dem fikk jo 15 millioner for en mittstopper med Rosenborg i fjor.og dem har jo nesten ikke brukt penger,så økonomien burde jo være veldig god.Fikk Rise og dem andre gamlingene så mye lønn i fjor da ?

Galiat
Innlegg: 16893
Registrert: lør jan 10, 2004 21:41:00

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av Galiat » tor mai 02, 2019 22:20:56

I fjor tok vi 1 poeng mot sogndal 0-0 i første
serirunde,mot dem 2 neste laga vi skal møte strømmen og tromsdalen tok vi 6 poeng.For og se om vi ligger i rute,så kan vi sammenligne resutata fra i fjor.Så seier mot sogndal vil være bra.også kan vi sammenligne med resutata mot dem som rykka ned.mot dem som rykka opp.Vi har møtt et av laga som rykka opp skeid,og vunnet den.Erstatta vi viking og Mjøndalen,med Start og Sandefjord.så ligger vi 1 poeng forann der.Start sliter med skader på topp og i forsvaret.Men det er på mittbana dem sliter mest,dem vil nok komme sterk ut på høsten.Men jeg tror dem vil slite på våren og sommere,så veldig viktig og utnytte det dem neste 8 kampene.Bruke fjoråres resutat til og øke innsatsen og ikke ta lett på noen kamper,ingen kamper er lett det har Start og sandefjord og sogndal og ullsaker/kisa fått erfare

AaFK-spissen
Innlegg: 2691
Registrert: lør feb 19, 2005 01:52:32

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av AaFK-spissen » fre mai 03, 2019 10:26:21

Etter endel gode prestasjoner på hjemmebane iår, er jeg absolutt optimistisk foran møtet med Sogndal. Vi viser langt bedre tendenser offensivt iår, og snart tror jeg vi får uttelling i antall mål og. Hvorfor ikke nettopp imorgen?

Samtidig kan vi forvente et lag fra saftbygda som skal vise at de er langt bedre enn tabellen antyder. Bakke "hater" de oransje, og klarer han å motivere gutta nok kan det bli en knallhard batalje med endel stygge taklinger. Men vi SKAL være bedre enn Sogndal og regner med seier tross ufine metoder fra sogningene.

Håper mange tar turen og går smilende hjem😀
Spissen, evig AaFK- og LFC-supporter:)

Guru
Innlegg: 9269
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av Guru » fre mai 03, 2019 10:53:50

Guru skrev:
tor mai 02, 2019 20:20:15
Dyngeland
Totland Steiring Fredriksen Rindarøy
Birkelund Ernemann Schulze
Ramsland Adams Haugen

Sveen for Ernamann til pause
Ndour for Adams til pause
Flo for Ramsland etter 66
Hetle, Mannsverk, Soltvedt og Helgesen på benken
Sogndal spelte i likhet med oss cupkamp på onsdag. Og har dermed også kun to kviledagar før kampen i morgon. Og litt meir reisetid derimellom.

Dei vann 5-0 borte mot Stryn. Joavhim Soltvedt gav dei ein tidlig ledelse, men dei drepte ikkje kampen før i andre omgang. Dei heller. Ole Amund Sveen x2, Per-Magnus Steiring og Ulrik Flo laga dei fire siste.

Hetle
Helgesen UFredriksen Steiring Totland
Soltvedt Mannsverk Jensen
Ndour UFlo JSFlo

Sveen for JSFlo til pause
JTFredriksen for Totland etter 68
Solberg for Mannsverk etter 73
Dyngeland, Schulze, Birkelund og Lereng på benken


Kun 3 spelarar som starta begge kampane for dei. Vi hadde 2. Så cupkampen er omtrent noko som ikkje skjedde, når vi tenker på morgodagens batalje.
Nokon veit bedre enn andre

Brukeravatar
tl007
Innlegg: 4705
Registrert: lør des 09, 2006 13:49:02

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av tl007 » fre mai 03, 2019 18:51:02

Sogndal låner voldingen Martin Ove Roseth fra Molde. Han blir vel klar kanskje

Galiat
Innlegg: 16893
Registrert: lør jan 10, 2004 21:41:00

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av Galiat » lør mai 04, 2019 09:22:23

Med Fet tilbake så blir det ikke lett og ta ut mittbana til Aafk.Han var vel banens beste mot kongsvinger,så benken blir bedre og bedre.Og det er bra når vi skal spille i dag og den 12 og 16 mai,Sogndal vil nok komme mer ut over sesongen.Men viktig og slå dem i dag,dem møter Hamkam onsdag borte.og den kampen kan jo fort slutte uavgjort.og da er begge dem 2 laga som var tippa høyt oppe langt bak Aafk.Med seier i dag vil enda flere lag komme lengre bak Aafk,så blir spennende dette

Bale
Innlegg: 151
Registrert: ons apr 22, 2015 16:24:51

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av Bale » lør mai 04, 2019 10:46:24

Har svært god tro på 3 p mot Sogndal i ettermiddag fori Aafk har en breiere og bedre stall. Aafk har i år fått inn spillere som kan komme fra benken og avgjøre en kamp.

Seier 3-0

God kamp

kazzi
Innlegg: 378
Registrert: lør apr 12, 2014 09:49:34

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av kazzi » lør mai 04, 2019 11:08:04

Det er noen lag det vekker ekstra følelser rundt når vi møter dem! Sogndal er et av dem lagene!

Kvalifisering til Tippeligaen 2009 - 2 kalde november dager 2008: aafk- Sogndal: 3-1, sogndal - aafk: 1-4. Aafk vant og vi jublet som om gullet var vårt!

En november dag i 2017: Sogndal-VIF: 5-2, Aafk- godset: 4-3. A poeng med Sogndal. Aafk rykker ned på målforskjell og OBOS er realitet.

28 runde OBOS 2018: Sogndal- Aafk: 2-0. Viking og Mjøndalen går forbi Aafk og får forspranget til dem 2 siste rundene. Resultatet der kjenner vi til...

Kvalifiseringskamp 2018: aafk- Sogndal: 3-1 - sweet revenge, men kjeldelig slutt nok en en gang!!

Nå håper jeg på en «Sogndal fri» sessong etter så mye direkte/indirekte avgjørelser som faller med dette laget. Og eneste måten å gjøre det på er å KNUSE dem 2 ganger i år!! I dag skal Aafk sette ny resultatmessig rekord på hjemmebane: 10-1!! Kjør på nå😎

Guru
Innlegg: 9269
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av Guru » lør mai 04, 2019 12:35:39

Troppen er lagt ut på heimesida. Sondre og Oddbjørn er tilbake, samanlikna med Notodden sist helg. Kristoffer og Markus må sjå kampen frå tribuna.

Sunnmørsposten har tippa laget. Dei spår Oddbjørn og Torbjørn i staden for Ståle og Pape.

Andreas
Jonas Daniel Oddbjørn
Jørgen Niklas Fredrik Aron Jernade
Torbjørn Holmbert

Tarjei, Ståle, Tega, Izunna, Sondre, Nenass, Pape

Alle unntatt Robert og Tega var visst med på siste trening. Tega på grunn av eksamen.
Nokon veit bedre enn andre

Abderrazak Matzerath
Innlegg: 949
Registrert: tir apr 02, 2013 13:14:30

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av Abderrazak Matzerath » lør mai 04, 2019 12:37:55

Regner med at det blir røft og tøft mot Sogndal, så forventer at laget er klar for den delen av spillet også. Tar gjerne et hat trick av Thrandarsson. Sogndal og Bakke har helt sikkert håp om 3p på CLS, så dette er heller ikke kampen å være høy på pæra i, det er foreløpig ukjent hvilken liga de kampene går i.

Ellers regner jeg med Roseth lomper inn en ball fra 30 meter 5 min etter at han slipper innpå, så da må vi i alle fall score 2 mål i dag.

Ikkeno 1-4 tull nå da. :x

urban
Innlegg: 522
Registrert: tor apr 28, 2005 19:34:48

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av urban » lør mai 04, 2019 13:51:07

Guru skrev:
lør mai 04, 2019 12:35:39
Tarjei, Ståle, Tega, Izunna, Sondre, Nenass, Pape
Vi var vel ikke i nærheten av en slik kvalitet på benken på noe tidspunkt i fjor...? Kamp om alle plasser hever normalt kvaliteten og innsatsen.

Brukeravatar
tl007
Innlegg: 4705
Registrert: lør des 09, 2006 13:49:02

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av tl007 » lør mai 04, 2019 16:23:10

Dette ser makelig og bedagelig ut. Er Bohinen&Bakke enige om uavgjort?

Sulalenning
Innlegg: 182
Registrert: man sep 29, 2014 22:33:56

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av Sulalenning » lør mai 04, 2019 16:42:00

Hadde en ekkel følelse på at vi burde bytte ut Grønner i pausa etter straffesparksituasjonen og det gule kortet. Fikk desverre rett der.

Prellen
Innlegg: 209
Registrert: man apr 21, 2014 16:20:35

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av Prellen » lør mai 04, 2019 16:45:12

Med unntak av Grønner som har vært ræva idag så har vi faktisk spilt en grei match. Sogndal har 11 mann i forsvar og scora på en tabbe. Er ikke lett å bryte igjennom når motstanderlaget er uinteresserte i å spille fotball men er jo sånn det drittlaget alltid har vært. Holde roen i laget så kommer det flere sjanser og vi kan absolutt snu det her.

MyckeMus
Innlegg: 2153
Registrert: man sep 26, 2005 23:08:56

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av MyckeMus » lør mai 04, 2019 16:49:08

Begredelig baklengsmål. Tannløst forover mot et defensivt kompakt Sogndal-lag, er ikke i nærheten av å skape noe farlig. Balltrilling er ikke medisinen for å åpne opp Sogndals reævafotball-forsvar, må kreativitet til. Stor sett vending av spill der ballen detter ned med snø på på motsatt side og Sogndal har mer enn god nok tid til å sideforskyve. Total mangel på kreativitet og ingen ser ut til å være i stand til å dra av en mann eller to og skape ubalanse på den måten heller.

Brukeravatar
tl007
Innlegg: 4705
Registrert: lør des 09, 2006 13:49:02

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av tl007 » lør mai 04, 2019 17:09:05

dobbel
Sist redigert av tl007 den lør mai 04, 2019 17:13:35, redigert 1 gang totalt.

Brukeravatar
tl007
Innlegg: 4705
Registrert: lør des 09, 2006 13:49:02

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av tl007 » lør mai 04, 2019 17:09:23

De må i det minste få farten opp på ballen både på banen og i innleggene framfor mål. Det har vel heller ikke vært et seriøst skudd på mål. Forsvaret til Sogndal er ikke hermetisk, så dette er elendig angrepsspill

Prellen
Innlegg: 209
Registrert: man apr 21, 2014 16:20:35

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av Prellen » lør mai 04, 2019 17:18:26

Hadde trua jeg!!!!

Brukeravatar
tl007
Innlegg: 4705
Registrert: lør des 09, 2006 13:49:02

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av tl007 » lør mai 04, 2019 17:20:01

Se der jaaaaaaaaaaaa

Prellen
Innlegg: 209
Registrert: man apr 21, 2014 16:20:35

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av Prellen » lør mai 04, 2019 17:23:15

Hahah hadde ikke trodd på 3-1 seier i denne kampen etter 85 minutter, men sånn kan det gå. Deiligste seieren så langt i år! :D

Caspers
Innlegg: 96
Registrert: søn mar 24, 2013 22:53:58

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av Caspers » lør mai 04, 2019 17:27:22

Best av alt e jo Sogndal keeperen som drar ut tida. Beste karma ever!

Sent fra min SM-G930F via Tapatalk


MyckeMus
Innlegg: 2153
Registrert: man sep 26, 2005 23:08:56

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av MyckeMus » lør mai 04, 2019 17:33:37

3-1 er solide tall hjemme mot Sogndal, merkelig avslutning men selvfølgelig utrolig gledelig at det løsna sånn helt på slutten. Slike snuoperasjoner og seiere er de som fort er med på å avgjøre opprykket i vår fordel. Sogndal kom for å ligge lavt, tette igjen og ta overganger som bød seg. Dette klarte de veldig godt, og vi er heldige som ikke slipper inn straffemålet og får en hårfin offside-avgjørelse i vår favør så Sogndal får 0-2 annullert.

Når balltrillinga til slutt gir uttelling kan man jo si at vi fikk malt Sogndal i stykker, men det var for lite kreativt i gjennombruddsfasen til at vi så farlige ut før litt før 1-1 målet kom. En stor sjanse på frispark og duellering i feltet før utligningen kom. Castro på rett plass og tar ballen nydelig ned og setter kontrollert inn 2-1. Straffen tror jeg er billig, ser "konstruert" ut sånn umiddelbart. Sogndal sin straffe var også av den billige sorten men "mer straffe" enn den vi fikk.

Dette ligner litt på vårsesongen i fjor. Tok poeng og "solide seire" uten at vi kanskje helt hadde fortjent det. Dette ser lovende ut poengmessig og også med tanke på langene vi har tatt poengene fra. Får vi mer kreativitet og gjennombruddskraft i laget og luka bort tullete forsvarspill som på 0-1 kan luka vi er i ferd med å opparbeide oss vare lenge.

AsE987
Innlegg: 1554
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av AsE987 » lør mai 04, 2019 17:36:34

Ler hele veien til poengbanken i dag! 3-1 seier var så utenkelig som det kunne være etter 87 min. Hahaha

Abderrazak Matzerath
Innlegg: 949
Registrert: tir apr 02, 2013 13:14:30

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av Abderrazak Matzerath » lør mai 04, 2019 17:41:08

Sogndal burde fått parkeringsbot på CLS, men nydelig å se den knyttneven fra Bakke på 1-0 etter 85 min bli erstatta av en sur geip på 1-3 etter 94 min. :mrgreen:

Sogndal sin taktikk lyktes alt for bra alt for lenge, og vi savna mer duellkraft og aggressivitet i feltet, de vant alt for mange av hodeduellene. Det er vanskelig å tråkle seg i gjennom 10 spillere fra 20 meter og inn, så selv om Agdestein løp og kjempa savna jeg "en Sæthre eller en Orry Larsen". Etter 85 spilte minutter hadde vel Sogndal 4-5 feite sjanser (inkludert straffe og annulert mål) mot et par for oss.

Synes Izunna gjorde en god figur i Carlsens rolle, og Thrandarsson og A.Lie hjalp til med å turn the match around. Grønner holdt på å ordne 2 mål til Sogndal, så han spilte på alt for høy risiko i dag. Hadde jeg vært trener hadde Grønner vært bytta i pausa, og hele laget hadde fått en hårføner fra sidelinja etter ca 15 min av andre omgang.

Bale
Innlegg: 151
Registrert: ons apr 22, 2015 16:24:51

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av Bale » lør mai 04, 2019 17:49:40

Alt endret seg til det bedre etter at Fet og Gaye kom inn. Agdestein er ikke god nok selv i OBOS ligaen.

Start med dette laget i neste kamp Lars og du vil komme hjem med 3 p

Ha en strålende helg

Sulalenning
Innlegg: 182
Registrert: man sep 29, 2014 22:33:56

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av Sulalenning » lør mai 04, 2019 18:17:34

Agdestein var ok, men burde sjølvsagt satt sjansen på 0-0. Syns igrunn at Gueye alltid gjør det best som innbytter.

Brukeravatar
Blaudis
Innlegg: 813
Registrert: ons aug 24, 2005 01:33:42

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av Blaudis » lør mai 04, 2019 18:34:45

9 av 10 kamper i år blir som denne, motstander ligger lavt, og vi strever med å bryte gjennom. Laget har sikkert fått beskjed om å være tålmodig og trille ball og slå innlegg på innlegg fra backene. Vi var så tålmodige at det ble gåfotball, ja nesten ståfotball til tider. Ballen går fra mann til mann bakerst og når noen kommer med et initiativ foran, overser vi det. Etterhvert blir det slutt på bevegelsen foran også. Så blir det et nytt innlegg. Når vi så taper hver eneste hodeduell på innleggene, så har vi ingen plan B virker det som. Ingen som makter å sette fart i laget. Tvert imot er det vi som senker tempoet i kampen når vi egentlig skal jage mål. Vi var altfor forutsigbare helt til Fet og Pape kom inn. Vi må ha mere pp repertoaret enn innlegg fra kantene.

trippelf
Innlegg: 3869
Registrert: ons sep 14, 2005 12:54:58

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av trippelf » lør mai 04, 2019 18:41:49

Agdestein løper og løper, men skaper lite. Pape skaper noe umiddelbart, han røsker og river og skaper plass for andre. Meningsløst om vi ikke starter med Pape og Holmbert på topp, da blir der plass til både kanter og Castro/Thrandis. Men seriøst, det var som vanlig dørgende kjedelig på CS i dag, om vi ser bort fra de siste 11 minuttene. Balltrilling og støttepasninger uten fremdrift. Sist jeg storkoste meg på CS var mot Godset da vi rykket ned, det var en artig kamp med innsats og strålende enkeltmannsprestasjoner!

Superfly
Innlegg: 100
Registrert: man jul 31, 2017 18:26:04

Re: Kamptråd 5: Aalesund vs Sogndal - Laurdag 4.mai 1530

Legg inn av Superfly » lør mai 04, 2019 19:10:02

For en skrekkelig kamp spillemessig. Før eller siden tar flaksen slutt. Izunna en skuffelse og bare bekrefter det som jeg skrev etter vi hadde kjøpt han (etter å sett noen videoklipp). "Izunna kun en erstatning for Carlsen, muligens litt svakere". Det skremmende er at det kun er Thrandarson på dette laget som kan dra av en mann og gjøre noe overraskende. Og han fikk vi ikke involvert i kampem. Og han kommer garantert til å forsvinne i overgangsvinduet. Da er det null og niks tilbake...

Svar