Moderator: Arcturus

Guru
Innlegg: 9269
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av Guru » tor mai 30, 2019 15:14:28

2.juni 2019.

Aalesund mot Ull/Kisa.

Datoen vi har venta på sidan Trond Fredriksen fekk ny jobb og terminlista var på plass.


Vi har hatt Kjetil Rekdal og Per Joar Hansen på besøk med sine nye lag. Trond Fredriksen tilbake er noko heilt anna. Der andre kom til ein tidlegare arbeidsgiver, kjem Trond heim. Heim til sine eigne, til oss som er glade i han, til oss som sendte han på dør då vi rykka ned. Kanskje var han ikkje moden for oppgava, kanskje gav ikkje vi han den støtta han trengte. Veldig mange av oss ønskte han fekk, knapt nokon ønska han vondt, mange drøymer om at han ein gong skal kome tilbake og ta oss til himmelen. Å slå oss på søndag er eit steg på den stigen for Trond.

Der han hos oss var ein fersking og ei nødlysing blir han i Ull/Kisa omtalt som profilerte Trond Fredriksen. Ull/KIsa er ein liten klubb samanlikna med dei store, men prestasjonane deira dei siste åra overgår mange av dei same. Prestasjon per krone er heilt sikkert bra. Det er ikkje noko krav om å rykke opp til eliteserien, men dei gjer det gjerne. Dei debuterte i nest øvste divisjon i 2012, og slo umiddelbart til med ein kvalikplass. Dei la Sandefjord og Bodø/Glimt bak seg, men blei alt for lette i dobbelkampen mot elitserielgate Sandnes Ulf. Det blei ein snartur ned i 2.divisjon i 2015, før dei tilsynelatende har etablert seg i divisjonen etter den tid. 6.plass i 2017 og kvaliktap mot Mjøndalen. Nummer 5 i 2018 og kvaliktap mot Sogndal. Fortsetter dei trenden, så blir dei nummer 4 i år. Det blir svært tøft å slå seg inn i topp 3, men nummer 4 er eit høgst realistisk mål for både dei og andre.

Trond Fredriksen, ja. Og Lars Bohinen. Duell mellom trenerane som sendte oss ned og som holdt oss der. Dei har sjølvsagt berre sin begrensa del av skylda begge to. Og til liks med Liverpool som knapt kan skulde på seg sjølve for at dei ikkje vant seriegull, så hadde begge to ein poengfangst som egentlig borga for eit anna resultat. Det er lite trøst i det. Prestasjonar er ein ting. Når sesongen er over er det resultata ein blir målt på og må leve med.

Ull/Kisa er sjølvsagt meir enn Trond Fredriksen. Dei er ein flokk spelarar og. Så langt er dei nummer 7 med 4-2-3 og 18-10 i målforskjell. Saman med oss er dei det nest-mest-skårende laget i divisjonen. Eitt mål bak Sandefjord, eitt framføre Start. 8 av måla kom i den berømte 8-0-kampen i Tromsdalen. 3-0 heime mot Sogndal runda før er det sportslige høgdepunktet så langt. Sogndal er også det einaste topplaget dei har møtt. Før terminlista snur skal dei møte både oss, Start, Sandefjord og Sandnes Ulf. Der er no dei skal bevise at dei høyrer heime i toppen. Borte mot oss? Ingen klager om dei taper. Alt meir enn det vl bli mottatt med glede. Så langt har dei 3-1-1 heime og 1-1-2 borte. Dei har tapt begge dei siste to bortekampane 0-2, mot Nest-Sotra og Jerv. Ingen tvil om at vi er favorittar. 1,62 i odds hos Norsk Tipping. Men fleire er større enn oss. KFUM mot Notodden, Start mot Skeid, Raufoss mot Tromsalen. Sandefjord mot Sogndal og Nest mot Strømmen følger like bak. Det er tydelig at oddssetterane ikkje kun ser på resultata.

Det er full runde denne helga, sjølv om det fortsatt er U20-VM i Polen. Ull/Kisa mangler derfor ein speler. Lars Ranger - som er omtalt i artikkelen lenger oppe - er midtstopper på lån frå Lillestrøm. Backup på U20, og tydeligvis backup på U/K og. Spelt 3 kampar så langt. Så er han tydeligvis ikkje nokon spesiell svekkelse.

Hagerup
Torp Garnås Sundli Kongsro
Økland Aas Kitolano
Grøden Trøen Nesset

Remme Berge for Trøen etter 62
Walstad for Kongsro etter 69
Kristiansen for Økland etter 79
Gjertsen, Forø og Søreide på benken


Dette er laget som spelte ein sjelden 0-0 mot HamKam sist.

Vi merker oss Sverre Økland. Trond har ikkje henta nokon spelarar frå Aalesund endå, Økland er det nest beste. Alle husker han. Den tidlegare framtidige superhelten vår, som stoppa utviklinga brått etter alt han lovde som ung. Han har gått ein lang omveg for å kome dit han er no. Også ein kar vi gjerne ønsker suksess i oransj, men han har endå ein del å bevise. Morten Sundli er mr.rutine. Eit halvt liv i Mjøndalen og ein tur i Sarpsborg 08 før han kom til Ull/Kisa. Og likevel under 30 år. Ole Andreas Nesset og Sebastian Remme Berge er dei vi forventer skal lage måla. Så langt i å r har dei kun 2 og 4. Kristoffer Normann Hansen (husker venstrekanten som var på besøk før forrige sesong, men som blei nedprioritert fordi han var for offensiv?) - har flest så langt i år. 5. Han var - uvisst av vilken grunn - ikkje med mot HamKam. Vi må også nevne ein av Kitolano-brødrene frå Odd. Eric. I fjor var han assistkonge med 8, og med 2 så langt så er han omtrent i rute. Per Rich Hunstad advarte mot han og Økland i Nytt i Uka.

Sånn. Då burde vi vere litt klokare på Ull/Kisa. Dei speler i gule drakter.


Kva med oss? Sist avga vi for første gong poeng vi ikkje skulle avgi. Vi kunne tatt alle med flaks, men det ville ha vore ufortjent flaks. Det virka ikkje som om vi egentlig prøvde å vinne. Vi satsa på å vere trygge bakover, og det klarte vi sånn ganske greitt. Kunne fort gått på trynet, men gjorde ikkje det. Så lenge vi kaller uavgjort "ikkje gå på trynet". Men no er det heimebane. Litt større ansvar for underholdninga. Det må vere lov til å håpe på at målet er å vinne denne kampen. Ull/Kisa er historisk sett flinke til å lage mål, men også til å sleppe inn. I fjor skåra dei nest mest (meir enn oss) og kun fire lag slapp inn meir enn dei. Det holdt altså til å bli nummer 5. Mønsteret i år ligner, sjølv om det er litt midre målfarlig. Dei speler 4-3-3, og då blir det spennede å sjå korleid våre og deira kantspelarar tilpasser seg kvarandre. Dei har i prinsipp to spelarar på kvar side mot vår eine. Det gir oss ei utfordring der, men som betaling får dei 3 midtstopperane våre kun ein speler å passe på, medan dei 2 spissane er tallmessig likeverdig med midtstopperane deira. Midt på midtbane påstår formasjonane at kvart lag har 3 spelarar. Så det blir litt tenking for trenerane. Tør nokon å sette standarden, eller vil begge legge planen basert på det motstanderane måtte finne på? Overraske ved å vere forsiktige, eller ved å hogge til?

Spelermessig må vi no vere omtrent skadefrie.

Andreas Lie står i mål.

Grønner og Ramsteijn sto over sist kamp, men Ramsteijn spelte på andrelaget. Grønner sin status er ukjent. Gretarsson og Oddbjørn Lie tar to plassar. Sæthre, Grønner eller Ramsteijn den tredje. Eventult Hay.

Sentralt har Carlsen endå ikkje vore i aktivitet sidan han forsvant ut. Izunna har vist gode takter sidan han kom inn, særlig når det gjeld balltempoet. Han fortsetter. Så spørs det om Castro/Thrandarson gjer det same. Etter enkelte gode kampar har det vore labert i det siste. Orry står klar på sida. Sondre Fet og, og Nenass. Karlsbakk må nok nøye seg med å håpe.

Hatlehol har gjort høgrekanten til sin. Sist var George heilt ute av troppen. Det er ein liten sjanse for at Nenass eller Fet får kome inn her, men det vil vere ein stor overraskelse.

På venstrekanten er det flust med reelle alternativ. Olafsson, Meade eller Fet. Olafsson er favoritt, om han ikkje har fått ein reaksjon etter forrige kamp. Han var strengt tatt usynlig då, mne han har ei høg stjerne og kjem til å bli spelt inn på laget.

Som alltid er det på topp vi lurer mest. Fridjonsson tar den eine plassen. Men blir det Pape eller Agdestein som tar den andre? Eller flytter vi Castro opp? Agdestein er lagspeleren som utrøttelig trøtter ut motstanderane, Pape er individualisten som kan gjere det umulige med positivt og negativt fortegn. Han kan rett og slett sjokkere dei. Publikumsfavoritten, uten at akkurat det treng å hjelpe han inn på laget. Det er trass alt ingen popularitetskonkurranse vi snakker om.

Tenkte egentlig å ønske meg eit lag, men sidan det er så vanskelig å velge indreløparar tipper eg heller kven som blir valgt:

ALie
Ramsteijn Gretarsson OLie
Hatlehol Castro Izunna Thrandarson Olafsson
Fridjonsson Agdestein


Litt om tetstriden til slutt. Start hadde fri sist, men står med 3 strake sigrar. Vi spelte uavgjort etter å ha vunne 5 på rad. Sandefjord havna bak Strømmen to gongar, men klarte å snu kampen i god tid. Og tok dermed sin fjerde på rad etter 3 strake uavgjorte. Det er med andre ord ein sjelden blomst at desse laga avgir poeng. Vi hadde 4 poengs ledelse før forrige kamp. Det tilsvarer ein tabbekvote på 1. No er den oppbrukt. 2 poeng til Sandefjord, 7 til Start som har ein kamp til gode. Også 7 til KFUM Oslo, men det tar vi ikkje så alvorlig. Vi har heimekamp mot Ull/Kisa. Ingenting anna enn 3 poeng er godt nok. Vi forventer også god innsats og ein god prestasjon. Start speler heime mot Skeid, som etter ein god start har 1 poeng dei siste 4. Dei poenga er så godt som innkassert allereie. Sogndal har heimekamp mot Sogndal, og den kampen må dei i alle fall spele.

2 poengs ledelse er ikkje behagelig. Men det bør vere bedre enn å vere 2 poeng bak. Berre å skru hovudet rett på.

God kamp!!
Nokon veit bedre enn andre

gaddag
Innlegg: 2023
Registrert: ons apr 01, 2015 20:54:18

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av gaddag » fre mai 31, 2019 10:15:55

Først av alt så kan jeg ikke fatte og forstå at Agdestein skal få ny tillit etter kampen sist.

Om Trond nå er blitt Jedi så håper jeg at våre stormtroopere tar ansvar og at Lars Vader går mer offensivt til verks for å knuse opprørerne på dødstadionet vårt. Sist kamp kunne og burde nominere Bohinen til fredsprisen.

Skal vi verve publikum så må nå laget vise at de kan underholde på CLS. Nok er faen meg nok. Det holder ikke å si snart 10 kamper inn i sesongen at "vi kan så mye bedre". Det er tid for å vise det i praksis !
Ull/Kisa høres ut som en breddeklubb i første runde i cupen. Men vi vet de kan bite godt fra seg. Uansett bør vi være store favoritter og ta seier på hjemmebane uten alt for store vansker. Klarer vi ikke det etter å ha angrepet skikkelig og hatt masse stang-ut, så greit. Men kommer det en ny "så nære var vi seier" etter å ha fått stang-ut på den ENESTE sjansen i kampen så klikker jeg i vinkel ! Det der var propaganda på nordkoreansk nivå.

Angrip angrip angrip !!! ;)

gaddag
Innlegg: 2023
Registrert: ons apr 01, 2015 20:54:18

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av gaddag » fre mai 31, 2019 10:20:52

Øh ja laget, det glemte jeg. Hadde jeg vært kommandør Vader :

Lie
Ramstein - Gretarsson- Lie
Thrandarsson - Izunna - Orry - Castro - Fet
Pape - Fridjonsson

jast
Innlegg: 1213
Registrert: tor des 06, 2012 18:59:37

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av jast » fre mai 31, 2019 10:26:58

Med dette laget blir det seier, men jeg er redd at Bohinen er for sær til å ta ut laget folk flest mener bør starte. Kanskje Hatlehol også burde vært med, men vil egentlig ikke ofre noen på Gaddag laget.

gaddag skrev:
fre mai 31, 2019 10:20:52
Øh ja laget, det glemte jeg. Hadde jeg vært kommandør Vader :

Lie
Ramstein - Gretarsson- Lie
Thrandarsson - Izunna - Orry - Castro - Fet
Pape - Fridjonsson

Superfly
Innlegg: 100
Registrert: man jul 31, 2017 18:26:04

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av Superfly » fre mai 31, 2019 11:11:13

Tror dessverre at det blir tap på søndag. Spillet har vært katastrofalt dårlige i år, men vi har blitt reddet av marginene. Dette vil ikke fortsette.. "All"e tror at nå skal det bli så mye bedre, men nå må vi se realiteten i øynene. Nå er det en gang slik i fotballen (som det er i aksjemarkedet) at man ikke kan forvente noe særlig poeng (avkastning) uten å ta risiko. Og her ligger problemet tror jeg. Vi har blitt så forsiktige - og skal liksom kontrollere oss til seier. Men slik fungerer ikke fotballen, her er det glød og spilleglede som gjelder. Og ikke minst, å vinne ballen i gunstige posisjoner. Men alt dette har vært fraværende i årets sesong.

weasel
Innlegg: 1131
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av weasel » fre mai 31, 2019 13:16:39

Jeg vil alt godt for Trond Fredriksen, men poengene sine får han hente et annet sted . God kamp. Håper på Pape fra start.

Filer
Innlegg: 123
Registrert: fre mar 09, 2018 08:42:15

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av Filer » fre mai 31, 2019 17:38:56

Dersom Aafk skal overraske motstanderen med "ræva-fotball" i denne kampen også, er jeg ondskapsfull nok til å håpe på at det ender med tap. I så fall må ledelsen ta grep. Tror nok likevel på at det blir et annet kampmønster enn det vi var vitne til i forrige runde. Men jeg og sikkert mange andre trofaste benkeslitere lengter etter å få se laget vise frem noe mer av det LB påstår de sitter inne med. I motsatt fall begynner jeg å tvile på hans påstander, han har hevdet dette lenge nok nå.

Jeg er litt usikker, men synes ikke Pape er så imponerende når han spiller fra start. Ofte fraværende i store deler av kampene og ikke like giftig foran motstanderens bur. Når han kommer inn mot slutten av kamper derimot er han ofte strålende. Noen som har synspunkt på det, er jeg helt på jordet her?

aafk abu
Innlegg: 418
Registrert: søn apr 05, 2015 13:37:51

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av aafk abu » fre mai 31, 2019 18:26:55

Fredriksen vet selvsagt at får du første målet mot Aafk så er sjansen for seier svært stor. 3-5-2 formasjonen er svært sårbar og risikofylt om en havner under mot et jevnbyrdig lag. Så Ull/Kisa tenker nok å peise på de første minuttene.

Så da har Herr Bohinen 2 valg:
1. Peise på selv for å få det første målet og deretter la 2 Aafk spisser få herje mot en motstander som må fremover på banen.
2. Stenge igjen bak og håpe på et heldig mål.

All kjennskap til Bohinen tilsier at han kommer til å velge nr 2.

Aafk-Ull/Kisa 0-0 og Sandefjord a poeng med Aafk. Heldigvis vil Sandefjord ikke gå forbi pga at målforskjellen deres er relativ svak i forhold til Aafk.

gaddag
Innlegg: 2023
Registrert: ons apr 01, 2015 20:54:18

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av gaddag » fre mai 31, 2019 19:04:04

Nei Filer du er ikke på jordet. De fleste har nok sett det samme.
Han kan jo bare bli bedre på dette, det var litt det samme med Leke James også.

Et alternativ er jo å ta Pape ut, Sette Hatlehol på den vante høyresiden og bruke Castro sammen med Fridjonsson på topp.

Aalesunderen
Innlegg: 93
Registrert: lør mar 09, 2013 01:17:28

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av Aalesunderen » lør jun 01, 2019 00:38:54

Alvorlig, gutta!

Trond som Jedi gjør Aabrekk til Yoda. Tenk på den!

In defence you must all stand

Filer
Innlegg: 123
Registrert: fre mar 09, 2018 08:42:15

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av Filer » lør jun 01, 2019 02:52:59

gaddag skrev:
fre mai 31, 2019 19:04:04
Et alternativ er jo å ta Pape ut, Sette Hatlehol på den vante høyresiden og bruke Castro sammen med Fridjonsson på topp.
Tror det kan være en minst like god løsning ja. Castro er arbeidsom og "påskrudd" så lenge kreftene holder. Jeg ser mange gode egenskaper hos Hatlehol også. Men kan være litt for forutsigbar. Avslutter omtrent alltid med en støttepastning i stedet for å forsøke et legg inni målområdet til motstanderen. De to eneste gangene han brøt ut av sitt mønster og var feilplassert var vel da han lagde målene. Var han ikke toppscorer en kort stund? :)

Guru
Innlegg: 9269
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av Guru » lør jun 01, 2019 09:59:14ALie
Grønner Gretarsson OLie
Hatlehol Castro Nenass Thrandarson Olafsson
Agdestein Fridjonsson


Så seier Sumpens ord.

Dei seier også at 23 av 25 spelarar er tilgjengelige. Kun Carlsen og Sandnes mangler. Det betyr at 5 må på tribuna. Mawete, Hay og Karlsbakk står fremst i den køa. Meade like bak. Femtemann? No begynner det å bli trangt om plassane.
Nokon veit bedre enn andre

Brukeravatar
Even beinløs
Innlegg: 502
Registrert: lør jun 25, 2005 19:09:16

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av Even beinløs » lør jun 01, 2019 11:01:24

igjen fenomenalt velskrevet trådstart, Guru :!:

Ugh, dette er laget som vil gi oss vårt første tap i år.....
Føler det på ''høstdepresjons spøkelse'' ,.. som konstant ligger og lusker lumsk rett bak min rygg :(

SandMan65
Innlegg: 403
Registrert: søn apr 10, 2005 03:13:59

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av SandMan65 » lør jun 01, 2019 13:03:41

Slik JEG ser det, har vi faktisk for tiden et aldri så lite SPISSproblem!!

AGDESTEIN virker rett og slett ikke som målscorer for tiden. Han har hatt sine sjanser, men bommer jo på åpent mål når mulighetene byr seg. Ikke noe ekstraordinært fra hans side. Han løper jo sine meter, men det hjelper jo ikke når det ikke blir mål av det! Kanskje problemet til Agdestein er at han vil for mye?
Da treffer du sjelden hoppkanten! Håper han senker skuldrene og at det løsner snart.

HOLMBERT virker jo også å være helt ute av det for tiden. Men han har jo elendige arbeidsforhold, da de fleste innleggene sjelden treffer det gode hodet hans. Han har også en uvane med å skaffe seg frispark i mot med unødvendig armbruk i gode posisjoner. Armbruk fra hans side skal jo være helt unødvendig når han er så stor og sterk. Håper snart de GODE innleggene kommer oftere.

PAPE er litt vanskelig å bedømme for tiden pga manglende spilletid, men det skjer jo alltid noe når han kommer innpå. Er enig i vurderingen til flere andre innpå her at han på en måte er mest effektiv når han kommer innpå i slutten av kampene. Dette kan jo være så enkelt at motstanderne er tunge i beina og slitne i pappen! Men jeg ser ikke bort fra at han hadde fått pirka inn et mål også tidligere i kamper han ikke har startet! Jeg er enig i at han har vært ganske så variabel i kamper han har startet, men det har jaggu flere andre på laget også uten å miste plassen sin.. Kanskje mer spilletid, og dertil bedre samhandling med resten av laget hadde hjulpet? JEG tror det, og håper snart på mer spilletid for et så stort talent.

Dessuten MÅ laget snart lære seg å sette presshøyden på motstanderen høyere opp i banen! Det er grenseløst irriterende å se våre spillere lunte bakover, og først sette presset midt på vår egen banehalvdel, og av og til helt ned på egen 16-meter! Dette er jo som å forære motstanderne å komme til gode avslutninger! Stoler laget SÅ mye på sine egne defensive kvaliteter at dette er planlagt?
Bare se nå i siste kampen mot Jerv! Pga den dårlige presshøyden fikk vi uttallige sjanser i mot oss pga dette, og kun flaks hindra baklengs, ikke defensiv dyktighet!

Og til dere som forsvarer laget med tabelltopp og foreløbig stattestikk: Det er stor forskjell på et middels/godt Eliteserielag og et middels/dårlig Oboslag!
I enkeltkamper kan selvfølgelig David slå Goliat, men skal vi ha det litt moro NÅR vi rykker opp, MÅ vi forbedre oss på en del områder! Og det bør vi allerede starte med NÅ, så vi er noenlunde klar til å møte de beste neste sesong.
Vi som er en smule negative prøver bare å komme med litt konstruktiv kritikk på områder som vi mener bør forbedres, og er vel kanskje de mest dedikerte supporterne! :-)

Det ble mye HÅPER her, men alle må jo være enig i at det er jo vi på tribuna som kan dette, og har fasiten! ;-)
Dette er jo styret forresten HELT enig i, da de mente Hoff var rett mann for jobben da de sa at ingen hadde SETT flere fotballkamper enn han..hehe.. ;-)

Jeg tror forresten vi vinner 2-1 i morgen, Pape match-winner i det 85 minutt.. ;-)

aafk abu
Innlegg: 418
Registrert: søn apr 05, 2015 13:37:51

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av aafk abu » lør jun 01, 2019 18:11:32

Ta det med ro, Aafk blir ikke å rykke opp. Alt tyder på at sesongen blir lik som i fjor. Aafk har tatt ut sitt potensiale fordi trenerteamet snakker om angrepsfotball men har ingen vilje til å spille angrepsfotball. Derfor har vi nå sett toppen av Aafk med så få baklengsmål. Både Sandefjord og spesielt Start har mye mere inne og de viser tegn til å forbedre seg for hver kamp som går. Ettersom Bohinen er fornøyd med 1 poengere så kommer matematikken til å bite han i Rævva til slutt. Bedre å vinne 2 og tape 1 enn å spille 3 uavgjort. For oss som tror på at resultatene mot antatt svakere lag er avgjørende til slutt ser det slik ut etter 9 runder: Aafk og Sandefjord er likt på poeng, men kun 1 poeng foran Start.

gaddag
Innlegg: 2023
Registrert: ons apr 01, 2015 20:54:18

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av gaddag » lør jun 01, 2019 19:11:39

Guru skrev:
lør jun 01, 2019 09:59:14


ALie
Grønner Gretarsson OLie
Hatlehol Castro Nenass Thrandarson Olafsson
Agdestein Fridjonsson


Så seier Sumpens ord.
Tror jeg møter opp til 2 omgang, eller ser den på tv..

1aafk
Innlegg: 563
Registrert: tor jul 27, 2017 22:58:40

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av 1aafk » lør jun 01, 2019 20:19:31

Eg gidd simpelthen ikkje bruke heile ettermiddagen på dette. Har aldri hatt tru på det som LB driv med, trur heller ikkje spelarane har store trua på det...........Håper eg tar feil.............

Guru
Innlegg: 9269
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av Guru » søn jun 02, 2019 01:50:04

Guru skrev:
lør jun 01, 2019 09:59:14


ALie
Grønner Gretarsson OLie
Hatlehol Castro Nenass Thrandarson Olafsson
Agdestein Fridjonsson


Så seier Sumpens ord.

Dei seier også at 23 av 25 spelarar er tilgjengelige. Kun Carlsen og Sandnes mangler...
Faktisk er stallen no så stor at vi kan stille eit slagkraftig lag sjølv om ein vondsinna Ull/Kisa-supporter skulle kidnappe heile Sumpen-elleveren i morgon:

Omenås
Ramsteijn Hay Sæthre
George Orry Izunna Karlsbakk Meade
Pape Fet
Nokon veit bedre enn andre

Brukeravatar
Even beinløs
Innlegg: 502
Registrert: lør jun 25, 2005 19:09:16

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av Even beinløs » søn jun 02, 2019 09:01:13

Kor e du ''Den tolvte mann'' :?:
Laget / klubben trenger ''Den tolvte mann'', men trener klarer ikke å finne 'ham''.

Den 12 mann er nå ''spilleren'' som gjennomgår den største forandringen på CLS.
''Den 12 mann'' på banen, var i ''gammeldager'' AaFK's lille eksta som bar sine helter med jubel og sang under kamp.
Han er der enda, men han er ikke like sprek lenger på topp nivå. Er han iferd med å finne sin ''pensjonisttilværelse'' :?:

At CLS blir en spøkelsestadion?
Se på Fredrikstad FK som eksempel. for fortsetter det i samme tralt som det har gjort i lang tid, vil det til slutt bli mer enn katastrofalt. Det er ikke noe trussel eller lovnad. Det er fakta.
Sann mine ord.
Bilde

Bilde

sindre2
Innlegg: 1405
Registrert: fre des 17, 2010 20:44:22

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av sindre2 » søn jun 02, 2019 09:22:48

Even beinløs skrev:
søn jun 02, 2019 09:01:13
At CLS blir en spøkelsestadion?
Se på Fredrikstad FK som eksempel. for fortsetter det i samme tralt som det har gjort i lang tid, vil det til slutt bli mer enn katastrofalt. Det er ikke noe trussel eller lovnad. Det er fakta.
Sann mine ord.
I mine øyne er situasjonen, publikumsmessig, mye verre enn i Fredrikstad. Det er rett og slett imponerende at FFK har det publikumssnittet de har, i andredivisjon! I fjor hadde de en match med over 10.000 på stadion, og i år, i andre runde i cupen, var det drøyt 6000 som møtte opp. Det er sterke tall.

Den nærmeste kampen vi kan sammenligne oss med de i, er cupkampen mot m***e. Omtrent halvparten av tribunene er stengt til den matchen, og likevel er det over 5000 ledige billetter på nåværende tidspunkt. Joda, er et par uker til den kampen enda, men blir ikke overrasket om de 5-6000 billettene, + VIPen, ikke blir "utsolgt"...

Filer
Innlegg: 123
Registrert: fre mar 09, 2018 08:42:15

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av Filer » søn jun 02, 2019 15:03:57

Tre timer igjen til kamp. I dag må de overbevise hva de er god for. Nesten skadefri tropp. Hjemmebane. Ingen unnskyldning for ikke å prestere og vise hva laget består av. Laguttaket kan sikkert diskuteres, litt overraskende at Agdestein er i startellveren. Om ikke dette blir en festdag på CLS bør det være over og ut for LB.

Vatnebygder
Innlegg: 3236
Registrert: tir aug 02, 2005 22:10:38

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av Vatnebygder » søn jun 02, 2019 15:15:12

Aafk - Ull/Kisa. Bohinen - Fredriksen. En helt åpen kamp i utgangspunktet, spørsmålet vil nok være hvem som har mest å komme med?
I forrige kamp for Aafk mot Jerv fremsto laget desorientert, og jeg lurte flere ganger på hva var taktikken. Svaret kom i avisen dagen etterpå der Bohinen forklarte at laget skulle overraske Jerv og fremstå defensivt, men det ble ikke helt som laget hadde lagt opp til. En litt annen inngang til denne kampen en de første åtte, men hvorfor endre kampstrategi? Aafk skal vel være glad de fikk med seg ett poeng fra denne kampen.
Og hva er strategien for møte med Fredriksen og Ull/Kisa? LB ønsker at laget hans skal lage trøbbel for bortelaget, og går ut for å styre kampen. Laget er trygg defensivt, og vi ønsker å nærme oss ett offensivt nivå som vi vet vi kan. Kjente ord?
Jeg håper virkelig at Aafk går ut på CLS og styrer kampen, men da må effektiviteten opp på ett mye høyere nivå enn forrige kamp. For jeg tror neppe TF og hans lag vil stå frem som ett guttelag med lua i hånden. Her handler det om tre poeng, og hva ville ikke smakt bedre for Fredriksen om at de ble med tilbake til Jessheim. Bare det er vel nok motivasjon for at dette kan bli en severdig kamp.
Måtte det beste hjemmelaget vinne og god kamp.

Brukeravatar
Blaudis
Innlegg: 813
Registrert: ons aug 24, 2005 01:33:42

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av Blaudis » søn jun 02, 2019 15:52:21

Filer skrev:Tre timer igjen til kamp. I dag må de overbevise hva de er god for. Nesten skadefri tropp. Hjemmebane. Ingen unnskyldning for ikke å prestere og vise hva laget består av. Laguttaket kan sikkert diskuteres, litt overraskende at Agdestein er i startellveren. Om ikke dette blir en festdag på CLS bør det være over og ut for LB.
Hvor har du fått førsteelleveren fra? Står på aafk.no at den offentliggjøres kl 16.45.

Abderrazak Matzerath
Innlegg: 949
Registrert: tir apr 02, 2013 13:14:30

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av Abderrazak Matzerath » søn jun 02, 2019 15:58:16

Her er det vel bare å løpe inn i feltet til Ull/Kisa og kjippe ballen oppi hånda til den første og beste motstanderen? Rince and repeat en 15-20 ganger og både poengene og målforskjellen bør være i boks! :roll:

PS:
Husk å sett offside-linja høyt.

Filer
Innlegg: 123
Registrert: fre mar 09, 2018 08:42:15

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av Filer » søn jun 02, 2019 16:11:55

Guru skrev:
lør jun 01, 2019 09:59:14


ALie
Grønner Gretarsson OLie
Hatlehol Castro Nenass Thrandarson Olafsson
Agdestein Fridjonsson


Så seier Sumpens ord.
Jeg var vel litt kjapp med kildeopplysningen og brukte Sumpen/Guru som utgangspunkt. Så jeg kan moderere innlegget med "overraskende OM Agdestein er i startellveren". :)

Guru
Innlegg: 9269
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av Guru » søn jun 02, 2019 17:01:22

Filer skrev:
søn jun 02, 2019 16:11:55
Guru skrev:
lør jun 01, 2019 09:59:14


ALie
Grønner Gretarsson OLie
Hatlehol Castro Nenass Thrandarson Olafsson
Agdestein Fridjonsson


Så seier Sumpens ord.
Jeg var vel litt kjapp med kildeopplysningen og brukte Sumpen/Guru som utgangspunkt. Så jeg kan moderere innlegget med "overraskende OM Agdestein er i startellveren". :)
Sunnmørsposten har blitt grundig lurt denne gongen. 5 feil navn, samt en i tilsynelatende feil posisjon.

ALie
Ramsteijn Gretarsson OLie
Hatlehol Orry Izunna Thrandarson Meade
Pape Castro
Nokon veit bedre enn andre

SandMan65
Innlegg: 403
Registrert: søn apr 10, 2005 03:13:59

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av SandMan65 » søn jun 02, 2019 17:10:01

Spennende og litt overraskende laguttak! For håpe Izunna begynner å få kampformen inne snart, og kan fore Pape og Castro med kjappe stikkere fremover langs bakken.. og Orry stormende fremover for å klinke inn eventuelle returer.. ;-) Dette blir spennende! :-)

weasel
Innlegg: 1131
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av weasel » søn jun 02, 2019 17:50:08

Spennende laguttak. Enig med spissvalget, holmbert og agdestein er ikke helt på om dagen. Jajaja, dette kan bli bra

gaddag
Innlegg: 2023
Registrert: ons apr 01, 2015 20:54:18

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av gaddag » søn jun 02, 2019 17:58:25

Spennende lag, fint kampvær men svært skuffende oppmøte..

Brukeravatar
tl007
Innlegg: 4705
Registrert: lør des 09, 2006 13:49:02

Re: The Return of the Jedi (Kamptråd 10: AaFK vs Ull/Kisa - Søndag 2.juni 1800)

Legg inn av tl007 » søn jun 02, 2019 18:38:41

Hårre heite de for ei sjansesløsing. Tror jeg skulle scoret på halvparten av sjansene i mine glansdager - for 50 år siden ;)

Svar