Moderator: Arcturus

Svar
urban
Innlegg: 519
Registrert: tor apr 28, 2005 19:34:48

AaFK - Jerv

Legg inn av urban » fre aug 30, 2019 13:16:22

Dette er Sakset fra hjemmesiden:

FØR KAMPEN: AALESUND - JERV

En ny hjemmekamp nærmer seg med stormskritt.

Onsdag kveld ble HamKam sendt hjem med null poeng og fem baklengs i bagasjen. Søndag er det Jerv som gjester Color Line Stadion. De er et av få lag som har tatt poeng fra oss i år. Det skjedde etter uavgjort 0-0 i Grimstad. Sørlendingene har vist at de kan lage litt trøbbel for sunnmøringene. I fjor holdt de oss til 1-1 på Color Line Stadion.

Hjemmelaget er virkelig i vinden, og står med imponerende åtte strake seire i OBOS-ligaen. På eget kunstgress har Lars Bohinens gutter vunnet samtlige ni matcher. Målforskjellen på 27-7 er også noe å skryte av. Jerv har på sin side 2-3-5 på fremmed gress. Laget er nummer ni på tabellen, og har brukbar form. De fire siste kampene har gitt tre seire og én uavgjort. Først slo de HamKam 1-0 hjemme, før det ble tre sterke poeng borte mot Sandnes Ulf etter 2-3-seier. Så fulgte 2-2 hjemme mot KFUM Oslo, før Skeid fikk bank i forrige runde. Jerv ga seg ikke før det sto 5-1.

Søndagens motstander opptrer oftest i 3-5-2. Mot Skeid var følgende spillere på banen:
Øvretveit - Hove, Larsen, Knudsen - Wichne (Zernichow 59), Baidoo, Suggelia, Aase, Tønnesen - Håbestad (Okachi 74.), Dang (Ferreira 82.)
Jerv har i sommer hentet inn målfarlig Alexander Dang fra Nest-Sotra. Han scoret ikke i forrige kamp, men har solide tre mål på fire kamper i ny drakt. I tillegg har Michael Baidoo fra FC Midtjylland og Bjørnar Hove fra Stjørdals Blink signert denne sommeren.

Spillere har kommer, og spillere har gått. Kristoffer Tønnesen har nettopp forlatt Levermyr. Unggutten har signert for storebror Start. I tillegg har Chuma Anene funnet seg en ny klubb. Nigerianeren er klar for Crewe Alexandra i engelsk League Two.

AaFK har som kjent også foretatt seg litt på overgangsmarkedet. Midtbanemannen Wilmer Azofeifa er på lån fra Sarpsborg 08, og fikk sin debut mot HamKam. Wilmer erstattet Niklas Castro med ni minutter igjen av ordinær tid. Keeper Marius Berntzen har ankommet fra Strømmen. De to nyervervelsene er hentet inn som erstattere for henholdsvis Izunna og Tarjei Aase Omenås, som begge er ute resten av sesongen med kneskader.

Til kampen mot Jerv får AaFK Kaj Ramsteijn tilbake. Han sto over forrige kamp med karantene etter fire gule kort. Flere spillere har slitt med skader, og måtte se kampen mot HamKam fra tribuneplass. Hva status er, kommer vi tilbake til. Lars Bohinen forteller oss mer når det nærmer seg kamp, og du får intervju med sjefen sjøl på TangoTV.

rogerlima
Innlegg: 79
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: AaFK - Jerv

Legg inn av rogerlima » fre aug 30, 2019 13:53:44

Får håpe Bohinen har sin største taktiske blunder godt i mente på søndag. 0-0 borte mot Jerv og kun 1 målsjanse burde være nok til å få enhver trener til å ransake seg selv. Det har vår mann gjort. La oss håpe det viser seg på søndag også. Tips: 3-1.

Guru
Innlegg: 9229
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: AaFK - Jerv

Legg inn av Guru » lør aug 31, 2019 00:30:21

Jerv...

Er det nokon som bryr seg om dei? Dei hadde eit par gylne år med opprykksfinaler. Det begynner p bli gamle minner. No er dei en middelhavsfarer som kjem til p spele OBOS-fotball i 2020 og. Klarer dei å stabilisere seg på dette nivået, så er det berre å vere fornøgde.

Men...

Dei er en skikkelig hump i vegen. Vi spelte kun uavgjort i bortekampen i vår. Det same i heimekampen i fjor. På tide å vise dei korleis det faktisk skal vere. 3-målssiger og champagnefotball, så er eg fornøgd

Laget deira? Veit fint lite. Nest-yndlingen Aleksander Fand gjekk dit i sommer. Det seier mest om statusen til Nest. Han har visst starta med fleire mål. Sjølv om dei meir enn gjerne krangler med Start, så er dei aldri så lite farmerklubb og. Har sendt backen sin dit sidan forrige kamp.

Dette skal strengt tatt vere tre nye poeng.

Vi kan slå oss på brystet med53 poeng etter 20 kampar. Godkjent pluss. Kan ikkje klage på spelet heller. Vi må nok hente ein del poeng til. I fjor var 59 for lite. Men det er faktisk år der 53 har vore nok. Det var Det Brann hadde då dei rykka opp i 2015. Stabæk hadde faktisk berre 52 då dei rykka opp i 2013. Dei kan gjerne skryte av at dei rykka opp på første forsøk, men det var kun fordi dei ikkje hadde motstand.

Enkelte spennende ting å tenke på for oss og. Men ikkje på keeperplassen. Den er klar. Sunnmørsposten spårcst Ramsteijn tar tilbake plassen sin frå Sæthre. Det kan godt stemne at det blir einaste endringa. Men benken er full av spelarar med rettferdige ønske å få starte. Sæthre, Hay, Nenass, Fet, Azofeifa, Holmbert. Orry, Lie og Meade om dei blir friske.

Men det kan og verda at avisa tar feil. Vi spelte kamp onsdag, vi har en brei og god tropp. Ikkje usannsynlig at vi bytter litt. Det er vanskelig å kritisere at Castro blir plassert på midten når han lager tre mål. Men han er faktisk best framme. Fet og Nenass tar med glede over plassen. Eg er romantisk og ville plassert Karlsbakk der. Han har prestert over forventning på andrelaget og fortjener sjansen. Kan neppe håpe om medievennlige en plass på benken.

På topp er det trangt. Sidan eg allereie har gitt ein plass til Castro eg det direkte ekkelt å velge. Agdestein har gjort seg fortjent til plassen i deg siste. Egentlig Pape og, og han har større potensiale. Holmbert har derimot ikkje prestert på forventa nivå. Likevel er deg rart å sette han ut.

ALie
Hay Gretarsson Grønner
Hatlehol Thrandarson Carlsen Karlsbakk Olafsson
Castro Pape

(Berntzen, Ramsteijn, Fet, Nenass, Määtä, Agdestein, Holmbert)

Det laget er heilt greitt for meg.
Nokon veit bedre enn andre

rogerlima
Innlegg: 79
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: AaFK - Jerv

Legg inn av rogerlima » lør aug 31, 2019 09:38:07

Sjå der! Comeback-kid Guru med eit kampinnlegg som står til toppkarakter! Og med ønsker om at dei unge får prøve seg fordi dei fortene det. Godt å høyre! Sjølv har eg kun Football Manager og Fifa som erfaring, men alt tilseier at dei unge må få sjansen skal klubben ha ei framtid. Eg er lei gratisovergangar til klubbar i inn- og utland. Så får spørsmålet vere om det er riktig å sleppe dei til frå start før opprykket er garantert. Eg seier ja, då viser vi dei tillit. To frå start på ein gong? Tja...

jast
Innlegg: 1163
Registrert: tor des 06, 2012 18:59:37

Re: AaFK - Jerv

Legg inn av jast » lør aug 31, 2019 10:11:47

Jippi Guru er tilbake 😁

Sulalenning
Innlegg: 171
Registrert: man sep 29, 2014 22:33:56

Re: AaFK - Jerv

Legg inn av Sulalenning » lør aug 31, 2019 19:12:59

Både Karlsbakk og Määttä spilte bortimot 90 minutt i dag, og er ikkje med i troppen mot Jerv. Så vidt eg kan forstå starta Määttä som spiss og scora 2. Ett av dei etter fint veggspill med Karlsbakk. Har ikkje sett Fiskerstrand på ei stund så han er vel ute med skade.

Bohinen vil ha minst ein indreløper med bra fysikk(Thrandarson og Orry). Trur Määttä kan passe godt inn her på sikt. Litt kjedelig at Aafk 2 sine kamper kommer så tett med Obos kamper. Blir jo litt vanskelig å gi spilletid til Karlsbakk og Määttä om dei spilte 90 dagen før.

Krå Myra
Innlegg: 1198
Registrert: man jan 01, 2018 13:52:13

Re: AaFK - Jerv

Legg inn av Krå Myra » søn sep 01, 2019 12:25:53

Vi slapp inn 2/3 skudd mot Ham-Kam. Det er nok Bohinens fokus, for selvgodhet med defensiv slapphet er det som kan felle oss i innspurten.

Så er litt usikker på hvordan han vil markedre det. Trolig med å la noen få smake benken.

Jerv er nemlig ikke et lag en kan undervurdere, de har scoret hele 10 mål på de tre siste. Vi har scoret 10 også, men sluppet inn mål i 4 på rad.

Tror Bohinen rent taktisk ønsker å styrke konkurransen internt og det betyr noen overraskelser i laguttak og en kampstrategi der vi skak være veldig skjerpet defensivt som grunnlag for angrepsspill.


Men vi vinner 3-1 likevel.

rogerlima
Innlegg: 79
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: AaFK - Jerv

Legg inn av rogerlima » søn sep 01, 2019 15:51:25

Krå Myra skrev:
søn sep 01, 2019 12:25:53
Vi slapp inn 2/3 skudd mot Ham-Kam. Det er nok Bohinens fokus, for selvgodhet med defensiv slapphet er det som kan felle oss i innspurten.

Så er litt usikker på hvordan han vil markedre det. Trolig med å la noen få smake benken.

Jerv er nemlig ikke et lag en kan undervurdere, de har scoret hele 10 mål på de tre siste. Vi har scoret 10 også, men sluppet inn mål i 4 på rad.

Tror Bohinen rent taktisk ønsker å styrke konkurransen internt og det betyr noen overraskelser i laguttak og en kampstrategi der vi skak være veldig skjerpet defensivt som grunnlag for angrepsspill.


Men vi vinner 3-1 likevel.
Interessant tolking av forrige kamp, Krå Myra. Jeg tror B gjør rett i å la spillere som han mener virker selvtilfredse hvile, og erfare at de må gjøre seg fortjent til startplass gjennom fullt fokus og prestasjoner.

Ingen hjelpt fra Sandnes Ulf hittil. Da er det bare for oss å slå Jerv i dag.

Vatnebygder
Innlegg: 3236
Registrert: tir aug 02, 2005 22:10:38

Re: AaFK - Jerv

Legg inn av Vatnebygder » søn sep 01, 2019 16:45:05

Alt annet enn tre poeng i dag vil for meg være overraskende, da sett ut i fra at Aafk er ubeseiret hjemme så langt i sesongen.
Men tror ikke at LB og laget undervurderer Jerv, for da er det fort gjort å gå på ett pinlig tap.
Her tror jeg det gjelder å ha trykket oppe, og ikke sleppe seg ned på nivå gåfotball, det vil bare gi Jerv sjansen til at de får spille på det de er gode til.
Satser LB på spisskombinasjonen Castro/Pape? Hadde vært moro å sett da begge kan gjøre det lille ekstra som avgjør kamper.

Filer
Innlegg: 114
Registrert: fre mar 09, 2018 08:42:15

Re: AaFK - Jerv

Legg inn av Filer » søn sep 01, 2019 16:50:21

Vatnebygder skrev:
søn sep 01, 2019 16:45:05
Alt annet enn tre poeng i dag vil for meg være overraskende, da sett ut i fra at Aafk er ubeseiret hjemme så langt i sesongen.
Men tror ikke at LB og laget undervurderer Jerv, for da er det fort gjort å gå på ett pinlig tap.
Tilogmed uavgjort vil være pinlig i dag :)

SondreTilIKStart
Innlegg: 1
Registrert: søn sep 01, 2019 17:49:29

Re: AaFK - Jerv

Legg inn av SondreTilIKStart » søn sep 01, 2019 17:55:16

Hvorfor spiller ikke han Fet? Han spiller bra hver eneste kamp og gir alt for laget. Men NEI DA vi spiller som Tom Nordli ville sagt; en snømann. Olafsson er helt ubrukelig både offensivt og defensivt. Er det da ikke enkel matte da, Bohinen?

-Kjetil

rogerlima
Innlegg: 79
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: AaFK - Jerv

Legg inn av rogerlima » søn sep 01, 2019 18:52:38

I dag er det lite som fungerer. Castro, Pape, Thrandarson. Bare rot. Får håpe Bohinen vet hvor skoen trykker...

weasel
Innlegg: 1089
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: AaFK - Jerv

Legg inn av weasel » søn sep 01, 2019 19:21:54

Får ikke sett kampen.... bommet Castro på straffe?

AsE987
Innlegg: 1520
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: AaFK - Jerv

Legg inn av AsE987 » søn sep 01, 2019 19:50:55

Ja han traff tverliggeren. Agdestein satte inn returen, som egentlig var et skudd fra Olafsson.
4 mål på en omgang. DET DUGER!

Galiat
Innlegg: 16786
Registrert: lør jan 10, 2004 21:41:00

Re: AaFK - Jerv

Legg inn av Galiat » søn sep 01, 2019 20:02:30

Vinner vi neste så er vi sikra kvalik da er Kongsvinger på 7 plass 26 poeng bak og 24 poeng og kjempe om

gaddag
Innlegg: 2020
Registrert: ons apr 01, 2015 20:54:18

Re: AaFK - Jerv

Legg inn av gaddag » søn sep 01, 2019 20:36:50

Jevn første der vi nok var farligst men Jerv viste at de kom med en god plan og skjerpede spillere.
Andre omgang...knock-out ! ;)

Vi cruiser videre mot ES og selv om både Start og hvalfangerne vant sine forbedret vi målforskjellen.

Vatnebygder
Innlegg: 3236
Registrert: tir aug 02, 2005 22:10:38

Re: AaFK - Jerv

Legg inn av Vatnebygder » søn sep 01, 2019 21:23:04

Kjedelig kamp egentlig, ble litt for mye rot til tider spesielt i første omgang. Kvalitetsmessig ett hakk opp i andre, og fire mål sier vel sitt om hvem som var best. Kanskje LB snart bør prøve ett mere offensivt alternativ på høyre vingback om han da har ett reelt alternativ. Mye som ikke fungerte på den siden i dag, ble litt for passivt.

Bale
Innlegg: 145
Registrert: ons apr 22, 2015 16:24:51

Re: AaFK - Jerv

Legg inn av Bale » søn sep 01, 2019 22:49:20

Nok en maktdemonstrasjon av Aafk.....4 mål i siste halvdel er meget sterkt .....CLS har blitt et fort....uinntagelig.
Når Holmbert har en aldri så liten formpause.....da stiger Agdestein ut av skyggenes dal og krones med 2 mål.

Om jeg skal kritisere noen så er det oppmøtet på stadion....kjen din besøkstid møt opp på neste hjemmekamp

Brukeravatar
Even beinløs
Innlegg: 469
Registrert: lør jun 25, 2005 19:09:16

Re: AaFK - Jerv

Legg inn av Even beinløs » søn sep 01, 2019 23:21:51

Bale skrev:
søn sep 01, 2019 22:49:20

Om jeg skal kritisere noen så er det oppmøtet på stadion....kjen din besøkstid møt opp på neste hjemmekamp
enig. skuffelse

Svar