Moderator: Arcturus

Svar
Guru
Innlegg: 9415
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av Guru » fre sep 20, 2019 10:12:37

På søndag er det Notodden som stiller opp som statister. Kampen går søndag til normaltid, vilket tydeligvis ikkje er særlig normalt seinhaustes. Sandnes Ulf er det einaste andre laget som klarer å avvikle ein kamp så seint - mot Raufoss - så når kampen begynner veit vi allereie alle dei andre resultata.

Notodden.
I fjor var dei nyopprykka og berga seg inn til ein heilt OK 10.plass. I år starta det ikkje like bra. Etter halvspelt sesong låg dei an til direkte nedrykk, med 10 poeng på 15 kampar. Etter det snudde har dei løfta seg - 3-2-3 - og har fått ei 4 poengs luke til Skeid og Strømmen på plassane bak. Dei liker nok den luka, sidan dei to nevnte ligg henholdsvis på direkte nedrykk og kvalik til nedrykk. Dei har luke til Ull/Kisa på plassen over og. Heile 7 poeng!

I midtveka imponerte dei med 2-0 heime mot Kongsvinger. Sist helg tapte dei mot Sandnes Ulf. Så var Ulf glade sidan dei hadde 6 strake tap, heilt sidan sist dei møtte Notodden. HamKam og Raufoss er dei to andre laga dei har slått i haust, begge på bortebane. Interessant nok gjer dei det faktisk bedre borte enn heime. Heime har dei 8 poeng på 11 kampar. Nedrykkstakter. Borte har dei 13 på 12, vilket er øvre halvdel.

Notodden er ikkje belemra med store mengder kjende spelarar. Lokalt interesserte vil huske at det var snakk om Kjetil Holand Tøsse (frå Stordalen?) då dei var på besøk i fjor. Så fekk han eit lite innhopp på bana der han var med bestefaren som liten. I år har han tydeligvis spelt seg inn på laget. Har starta det meste, så då gjer han sikkert det no og. Alfred Sankoh, Marco Tagbujami, Midhael Ledger og Erik Midtgarden er navn vi nikkjer gjenkjennende til, vi som har fulgt litt for godt med på eliteserien dei siste åra.


Så var det oss. 11-0-0 så langt på heimebane. Ein OK halvsløv 1.omgang mot KFUM. Der vi skulla ha putta på sjansane våre i god tid før dei fekk straffe. Der vi klarte å lage mål når vi trengte det. Fekk 2-1-målet og gjorde oss klare til å rulle over dei. Så blei Gretarsson vist ut, og derifrå prioriterte vi å forsvare inn ledelsen. Det var kjekt å vere på kamp, det gjekk bra, men det var ikkje akkurat gullende godt. Av og til er det greitt med "godt nok" og. No har sjølve 11-0-0-statistikken blitt eit mål. Klarer vi dei 4 siste og? Berre Notodden, Raufoss, Start og Sandefjord som kan stoppe oss. Krevende nok, men vi skal vel ikkje la Notodden vere dei som klarer det?

Det var sagt at dersom vi gjorde jobben mot Kongsvinger og KFUM, så ville vi ta hensyn til Viking-kampen i laguttaket mot Notodden. No blei det riktignok berre 4 av 6 poeng, men vi har fortsatt 11 poeng å gå på med 7 kampar att å spele. Så eg trur det kan bli blanda tanker. Vi vil sjølvsagt vinne. Samtidig som vi vil legge til rette for å gjere det neste torsdag. Og det er ein mulighet til å la andre spelarar få muligheten.

Det er nokre karantener å ta hensyn til. Daniel Gretarsson må stå over. Fredrik Carlsen sto over sist, og er dermed full av overskuddsenergi. Medan David Olafsson har karantene mot Viking.
Som vanlig er Izunna, Ramsteijn, Omenås og Sandnes definitivt ute.
Oddbjørn kom inn sist, medan Orry sat på benken. Begge burde vere klare. Men er dei klare til 90 minutt søndag og 90 torsdag? Særlig for Oddbjørn er det eit heilt relevant spørsmål. Er det viktigast å få han i gjenge igjen, eller å la han spare krefter?
Meade og van der Weg er foreløpig ikkje innmeldt til resten av sesongen, og det er berre plass til ein av dei. Sidan Meade har vore skada og van der Weg heilt ute av kamp (og trening?), er det veldig lite sannsynlig at nokon av dei blir med no. Mot Viking er det derimot ingen slike hensyn å ta. Då kan begge to fritt spele, og venstrekanten som begge kan fylle er ledig.


Men la oss dytte Viking tilbake i underbevisstheten.

I mål kan vi velge mellom Andreas Lie og Marius Berntzen. Fint liten grunn til å spare nokon der. Lie.

I forsvaret har vi 5 aktuelle. Sæthre-Grønner-OLie er den antatte treeren. Hay kan starte, får definitivt plass i troppen. Det er det også mulig at Håvard Mork Breivik får.

David Olafsson får venstrekanten. Men skal Jørgen Hatlehol spele til høgre? I forrige tette cupperiode kvilte han cupkampane. Sondre Fet er det mest nærliggende alternativet. Han er nær ein plass på laget, og har fått skuffende lite speletid i det siste. Tega George kan også gjere jobben, men virker å vere langt frå laget. For ikkje å gløyme Nenass. Ikkje ein typisk kant, men han har spelt godt der før. Trur ikkje nokon av dei mest aktuelle juniorane får ein kantrolle frå start. Kanskje som innbytter.

Ankerrollen blei plutselig meir spennende. Wilmer Azofeifa gjorde ein svært god figur mot KFUM. Han viste seg som den gode ballfordeleren vi håpte han var. Minte faktisk litt om Izunna. Samtidig var han mykje meir fysisk til stades enn vi trudde . Absolutt ein god kamp, og han sikter seg heilt sikkert inn som førstevalg. Samtidig er det kaptein Carlsen sin plass. Han har ikkje nokon kamp i beina, samtidig som Azofeifa har fått 90 minutt for første gong sidan ein eller anna krig. Nokon (Bohinen?) meinte at det er mulig å bruke begge samtidig ved å plassere Carlsen som indreløper. Det er sjølvsagt ein muligheit. Dersom vi velger 3-4-3 vil dei to vere ein god sentral duo. Med Orry som eit tredje alternativ.

Orry, Thrandarson, Castro, Nenass, Fet, Carlsen og Karlsbakk. Har eg fått med meg alle dei aktuelle indreløperane då? Eg trur Orry står for tur. Og så tipper eg Thrandarson blir prioritert, slik han har blitt det før. Må ha nokon som drar lasset.

På topp er det som vanlig fire høgaktuelle alternativ. Holmbert var tilbake sist etter nokre kampar på benken. Ikkje der han var i fjor, men det er kanskje speletid som skal til? Bomma på ei ferdigskåra heading og var generelt lite synlig. Men gjorde ein god jobb då han hadde målgivende til 1-1. Pape starta på sida sist. Trur ikkje han gjer det to kampar på rad.

Egentlig er det heilt umulig å tippe laget denne gongen.

ALie
Sæthre Grønner OLie
Fet Orry Carlsen Thrandarson Olafsson
Holmbert Pape


Vi snakker mykje om Karlsbakk, Määtä, Fiskerstrand og Breivik. Dei to førstnevnte bør vere aktuelle frå start. Det hadde vore tøft å gi ein av dei sjansen. Minimum ein av dei på benken. 20 minutts innhopp er verdt å ta med seg. Dersom Karlsbakk skal starte i 3-5-2, så blir det på ein indreløperplass. Så får vi heller ofre ein av dei som er satt opp. Määtä tar eventuelt ein av plassane på topp. Kven passer han best saman med?

Det er berre å sette i gong og knuse egg. Gler meg til omeletten:-)
Nokon veit bedre enn andre

Bale
Innlegg: 159
Registrert: ons apr 22, 2015 16:24:51

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av Bale » fre sep 20, 2019 14:42:24

Samme hvem LB sender ut på kunstgresset.....ved kampslutt forblir poengene inne på CLS

Slutt resultat: 5-0 til Aafk som den evige optimisten jeg er

LØVrE
Innlegg: 681
Registrert: søn apr 21, 2013 14:12:54

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av LØVrE » lør sep 21, 2019 12:29:25

Inn med Fet og ut med Hatlehol ... Ikke noe å lure på ... trenger en med sjøltillit som går framover (+ god på dødball) og (for tida) ikke en uten sjøltillit som går bakover og/eller nesten bare slår støttepasninger eller altfor dårlige innlegg ! JH har nå 3 kamper langt under pari ...

Brukeravatar
Blaudis
Innlegg: 825
Registrert: ons aug 24, 2005 01:33:42

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av Blaudis » lør sep 21, 2019 12:51:27

LØVrE skrev:Inn med Fet og ut med Hatlehol ... Ikke noe å lure på ... trenger en med sjøltillit som går framover (+ god på dødball) og (for tida) ikke en uten sjøltillit som går bakover og/eller nesten bare slår støttepasninger eller altfor dårlige innlegg ! JH har nå 3 kamper langt under pari ...
Enig med deg og undrer meg litt over hvor mange poeng han får her inne på SC samt vel også bra med skryt av Bohinen.

Galiat
Innlegg: 16917
Registrert: lør jan 10, 2004 21:41:00

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av Galiat » lør sep 21, 2019 18:24:37

2 laget til Aafk slo Lørenskog veldig sterkt og var jo nettopp 2 av dem gode talenta Aafk har som skåra måla veldig stekt dette

trippelf
Innlegg: 3870
Registrert: ons sep 14, 2005 12:54:58

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av trippelf » lør sep 21, 2019 21:01:21

Kamptroppen innlemmer lite håp om at unggutta får starte/innhopp. Amund Skiri maner til tolmodighet, men neste år blir det eliterserien og der slipper de ikke til når Obos blir for krevende! I Bergen er det halvfulle tribuner med et foreldet lag, Solskjær slipper til gutter langt under 20 og sier det er eneste måte og få de bedre på. Vi har et sterkt lag og tropp, men lokal forankring bør være enkelt og prioritere. Notodden skal uansett slite, selv nesten med flere Sunnmøringer enn AaFK.

Galiat
Innlegg: 16917
Registrert: lør jan 10, 2004 21:41:00

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av Galiat » lør sep 21, 2019 21:40:18

Notodden har slått start 3-0 borte og er mye bedre borte,så veldig farlig og undervudere dem.ikke lenge siden dem slo Hamkam på borte bane heller.Så noe lag med bare sunnmøring hadde blitt knust,et par av dem lokale kunna fått kommet inn troppen,og fått et innhopp.Det er jeg enig i problemet til.brann er at dem knapt skaper kjansen,det problemet har Hellevis ikke Aafk

Galiat
Innlegg: 16917
Registrert: lør jan 10, 2004 21:41:00

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av Galiat » lør sep 21, 2019 21:51:59

Det er utrolig viktig og ikke rote det til i morgen,neste seriekamp skal vi spille borte mot ullsaker kisa.Der tapte vi 3-0 i fjor.Dem har snudd motgang og vunnet 2 strake seira.Den klarte det Aafk ikke klarte og vinne borte mot Kongsvinger i dag.Dem har 8 dager til neste kamp.Aafk spiller cuppen torsdag og møter dem søndag kjansen for og tape denne er veldig stor.og når vi avslutter med start og nestsorta og Sandefjord.Så passer det dårlig og tape morgen

Abderrazak Matzerath
Innlegg: 1024
Registrert: tir apr 02, 2013 13:14:30

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av Abderrazak Matzerath » søn sep 22, 2019 12:02:38

Full skjerpings til denne kampen; 3p nå så er det parademarsj inn.

Denne kampen teller som den første cupfinalen, så håper Bohinen og spillerne finner riktig tenningsnivå og ikke blir noncholante.
Ser gjerne Fet fra start, men ikke nødvendigvis på Hatlehols bekostning.

Brukeravatar
Even beinløs
Innlegg: 520
Registrert: lør jun 25, 2005 19:09:16

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av Even beinløs » søn sep 22, 2019 14:43:50

Abderrazak Matzerath skrev:
søn sep 22, 2019 12:02:38
Full skjerpings til denne kampen; 3p nå så er det parademarsj inn.

Denne kampen teller som den første cupfinalen, så håper Bohinen og spillerne finner riktig tenningsnivå og ikke blir noncholante.
Ser gjerne Fet fra start, men ikke nødvendigvis på Hatlehols bekostning.
Nå er du inne i kjernen min på hvorfor jeg ikke stoler på Bohinen.
Han makter ikke å lage ''vinner-skaller'' ut av spillerne, fordi han ikke er det selv.
Reka derimot har / hadde det... ( for å poengtere mitt poeng)

Jeg mener helt oppriktig at det er spillernes positive kjemi seg imellom, som gjør at vi har suksess.... ikke at vi har en mutt & tverr fysikk som leder dem.
Spillerene vet, ja de er flaue over at de ikke rykket opp ifjor og vil vise omverden ,dvs. oss, at der er gode nok.

Derfor tror jeg også at vi vil drite på draget i dag vedr. Notodden. Årets første hjemmetap :roll:

rogerlima
Innlegg: 257
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av rogerlima » søn sep 22, 2019 14:45:30

Spent på lagoppstillingen. Håper på friske valg og en del rotasjon. Det er Notodden vi møter, og da bør såkalte andrevalg være kapable til å slå fra seg.

Filer
Innlegg: 125
Registrert: fre mar 09, 2018 08:42:15

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av Filer » søn sep 22, 2019 14:57:21

Even beinløs skrev:
søn sep 22, 2019 14:43:50

Derfor tror jeg også at vi vil drite på draget i dag vedr. Notodden. Årets første hjemmetap :roll:
Har du noen gang tippa uavgjort eller seier til Aafk :D

Prellen
Innlegg: 214
Registrert: man apr 21, 2014 16:20:35

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av Prellen » søn sep 22, 2019 15:11:54

Even beinløs skrev:
søn sep 22, 2019 14:43:50
Abderrazak Matzerath skrev:
søn sep 22, 2019 12:02:38
Full skjerpings til denne kampen; 3p nå så er det parademarsj inn.

Denne kampen teller som den første cupfinalen, så håper Bohinen og spillerne finner riktig tenningsnivå og ikke blir noncholante.
Ser gjerne Fet fra start, men ikke nødvendigvis på Hatlehols bekostning.
Nå er du inne i kjernen min på hvorfor jeg ikke stoler på Bohinen.
Han makter ikke å lage ''vinner-skaller'' ut av spillerne, fordi han ikke er det selv.
Reka derimot har / hadde det... ( for å poengtere mitt poeng)

Jeg mener helt oppriktig at det er spillernes positive kjemi seg imellom, som gjør at vi har suksess.... ikke at vi har en mutt & tverr fysikk som leder dem.
Spillerene vet, ja de er flaue over at de ikke rykket opp ifjor og vil vise omverden ,dvs. oss, at der er gode nok.

Derfor tror jeg også at vi vil drite på draget i dag vedr. Notodden. Årets første hjemmetap :roll:
Nå har du spredd edder og galle konstant i over et år. Blir du aldri lei? Lirer av deg at Bohinen ikke skaper vinnerskaller når vi har 11 av 11 seiere på hjemmebane, og leder tabellen med 11 poeng ned til 2. plassen. Snart på tide og slutte å sutre.

weasel
Innlegg: 1191
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av weasel » søn sep 22, 2019 15:28:04

At noen fortsatt gidder å tenke på Reka er ikke til å tro. Vi ligger veldig godt an til å vinne serien, er i kvartfinale i cupen, og på vei dit har vi banket Molde pp hjemmebane og Rosenbart på bortebane. Vi har hatt en fantastisk sesong i år, ett tap bare, så snakker vi om ikke vinnerskaller? Steik for ei skalle du er Even Beinlaus😂

Filer
Innlegg: 125
Registrert: fre mar 09, 2018 08:42:15

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av Filer » søn sep 22, 2019 15:37:01

HamKam leder over Start

rogerlima
Innlegg: 257
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av rogerlima » søn sep 22, 2019 15:41:42

Filer skrev:
søn sep 22, 2019 15:37:01
HamKam leder over Start
Hele 2-0 faktisk. *bank i bordet*

Filer
Innlegg: 125
Registrert: fre mar 09, 2018 08:42:15

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av Filer » søn sep 22, 2019 16:22:12

Kom dere ut av godstolen folkens. Hiv dere på sykkelen, i bilen, båt, buss eller hva som passer best og sett kursen for CL stadion. Dette kan bli en kamp med både spenning og glede, og den får dere ikke med fra tv'n.
Og HamKam leder 3-0 over Start. For en dag dette kan bli!

Filer
Innlegg: 125
Registrert: fre mar 09, 2018 08:42:15

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av Filer » søn sep 22, 2019 16:42:24

Her går det unna. Utklassing HamKam - Start 4-0. Det må være årets kollaps.
Sandefjord ser ut til å klare seg. Leder med to mål over KFUM

gaddag
Innlegg: 2066
Registrert: ons apr 01, 2015 20:54:18

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av gaddag » søn sep 22, 2019 17:09:21

Å neida...3-3 der !!

olav60
Innlegg: 118
Registrert: søn jul 07, 2019 21:08:27

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av olav60 » søn sep 22, 2019 17:15:05

Filer skrev:
søn sep 22, 2019 16:42:24
Her går det unna. Utklassing HamKam - Start 4-0. Det må være årets kollaps.
Sandefjord ser ut til å klare seg. Leder med to mål over KFUM
Skal tru om ikke Reka koster på seg et aldri så lite selvgodt smil?

Brukeravatar
Spiff
Innlegg: 734
Registrert: tor nov 10, 2005 16:43:30

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av Spiff » søn sep 22, 2019 17:55:44

Laget:

1 Andreas Lie
4 Jonas Grønner
5 Oddbjørn Lie
7 Erikson Spinola Lima
8 Fredrik Carlsen
9 Niklas Castro
15 Ståle Stålinho Sæthre
14 Pape Habib Gueye
17 Sondre Brunstad Fet
18 David Kristjan Olafsson
23 Torbjørn Agdestein

Benk:

26 Marius Berntzen
10 Holmbert Fridjonsson
11 Aron Elis Thrandarson
16 Jørgen Hatlehol
21 Peter Orry Larsen
25 Kristoffer Hay
27 Wilmer Azofeifa

rogerlima
Innlegg: 257
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av rogerlima » søn sep 22, 2019 18:00:04

En del rotasjon ja. Får håpe dette går veien og at vi kan bytte innpå eksempelvis Hay og Orry Larsen.

88charlie
Innlegg: 438
Registrert: fre aug 23, 2002 17:09:17

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av 88charlie » søn sep 22, 2019 18:13:05

Noen som så situasjonen før målet til Notodden?

På TV så det nesten ut som han var på ballen..

rogerlima
Innlegg: 257
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av rogerlima » søn sep 22, 2019 18:20:02

88charlie skrev:
søn sep 22, 2019 18:13:05
Noen som så situasjonen før målet til Notodden?

På TV så det nesten ut som han var på ballen..
Så helt tydelig ut på tv-bildene at han var på ballen. Deretter kløner Grønner til en enkel ballskjerming...

Mago
Innlegg: 31
Registrert: fre jul 26, 2019 14:01:26

Re: Kamptråd 24: Aalesund vs Notodden, søndag 22.september 1800

Legg inn av Mago » man sep 23, 2019 10:11:53

Så var ikkje Agdestein død og begravet alikevel. Som en fugl føniks har han plutselig blitt den samme målscoreren som vårsesongen i fjor. Veldig bra! Spesielt nå som Fridjonsson har ein liten dupp.
Har vi sett ein endring i "attituden" til Pape i dei siste kampene? I går var han med på feiringa når vi scora mål, han hadde flere ganger tommelen opp for gode forsøk og ja, han tok til og med rundt Nenass når han bommet på (nesten) åpent mål! Kjekt å sjå synes eg.

Skulle gjerne ha sett at Wilmer fekk dei siste 20 minuttene for Karlsen og på den måten få bygget videre på den gode opplevelsen fra forrige kamp.

Eller var kampen bra gjennomført.

Gleder meg allerede til torsdag!

Svar