Moderator: Arcturus

Svar
Abderrazak Matzerath
Innlegg: 1146
Registrert: tir apr 02, 2013 13:14:30

Takk for innsatsen i cupen i år, AaFK!

Legg inn av Abderrazak Matzerath » lør sep 28, 2019 15:35:24

Takk for veldig god innsats i cupen i år, AaFK!

Bare det å slå ut M%&de er noe som fortsatt bringer fram et skjelmsk flir hos undertegnede. Jeg mener, vi har jo tradisjon for å slå de i cupen, men også 4-0 da gitt!!! :mrgreen:

Å toppe det med å spille tidenes forsvarskamp og ekspedere ut bartene fra karskland er en bragd i seg selv. Sjelden har jeg sett et lag så fullt av krampe, likevel klare å dra i land et resultat. En heltehistorie i seg selv, pluss bittelittegrann marginer.

Kvartfinalen mot Viking var også et veldig hederlig forsøk, med full tenning fra både supportere og spillere. Det er dette fotball handler om; vilje, stemning og temperatur. Plutselig var CLS og AaFK tilbake i glansdagene en liten periode.

Selv om inkonsekvent og feig dømming i kvartfinalen lot det bli med drømmen for denne gang, fikk vi en smak på hva som bor i laget. Forhåpentligvis lokker disse prestasjonene noen av medgangssupporterne ut av sofaen, hytta, penthousen i Spania eller hvor det nå er de gjemmer seg.

Så takk igjen, Bohinen, spillere og publiken.
Nu kör vi for eliteserien 2020!

weasel
Innlegg: 1314
Registrert: tir okt 29, 2013 23:49:27

Re: Takk for innsatsen i cupen i år, AaFK!

Legg inn av weasel » søn sep 29, 2019 12:11:51

Det var rett og slett fantastisk å slå ut først Mo##e og deretter Rosenborg på bortebane. Hadde det ikke vært for at dommeren holdt med Viking, så hadde vi tatt de også. Så det lover bra for neste sesong dette. Nå får vi kose oss med opprykket, og så blir det nye muligheter neste år i Cupen.

Svar