Moderator: Arcturus

Guru
Innlegg: 9468
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av Guru » tir jun 30, 2020 01:06:46

No handler det om å få brukt feltsjukehusmedisinen best mulig. Stable troppane på beina på beina og sende dei i krigen igjen. Det er kun 2 kviledagar mellom forrige kamp og denne, og det er sjette kampen på 16 dagar. Vi visste det ville bli slitsomt, og det ser vi stemmer. Antakeligvis er det akkurat like tungt for Mjøndalen. Så får vi sjå kven som takler det best.

Så til rapporten frå feltsjukhuset. Eller aller først; sjukehuset. Agdestein og Nenass er der, utan mulighet til å rekke denne kampen.

Frå feltsjukehuset har vi følgende oppdateringer:
- Daniel Gretarsson er ute på "ubestemt tid". Skremmende overskrift frå Sunnmørsposten. Heldigvis var det berre som forventa. Hjernerystelse og kanskje cirka ei veke ute. Pluss/Minus. Kan sjølvsagt jagast på bana, men det er fryktelig dumt og blir ikkje gjort.
- Daan Klinkenberg er "usikker til kampen onsdag". Etter måten han gjekk ut på tar eg det som gode nyheter.
- Jordon Mutch trener med laget, men er ikkje tenkt å spele før mot Glimt om halvanna veke. Det er sikkert mulig å ta sjanser med han. Men nok ein gong: Tviler!
- Fredrik Carlsen var for nokre dagar sidan forventa å vere klar mot Mjøndalen. Då stoler vi på det, så spørs det om han er klar til ein heil kamp.
- Peter Orry Larsen er ikkje klar for 90 minutt, men har spelt ein times tid i det siste.
- Shaquill Sno er i same kategori.
- Izunna er heller ikkje fullt restituert, men har spelt den siste halvtimen.
- Isak Määtä og Vetle Fiskerstrand var småskada ved sesongstart. Har ikkje høyrt meir om statusen. Usikre.
- Håvard Mork Breivik knakk foten tidlig i oppkjøringa og er ikkje heilt klar. Samtidig var han på bana mot Sogndal, så eg går ut frå at han er aktuell.
- Holmbert skulle inn mot Godset, men det blei ikkje noko av. Ikkje klar for heile kampar etter kneskada i vinter. Og alle følgefeila. Han har visst ei eller anna kjenning bak på låret som begrenser mengda. Men han burde i alle fall ha fysisk overskudd.
- Sæthre, Grønner, Castro, Haugen og Andreas Lie har spelt heile kampar både onsdag og søndag. Bolkan Nordli og Olafsson spelte alt sist kamp og mykje mot Brann.

Kven er det då som ikkje er nevnt? Trur berre det er Oddbjørn Lie, Parfait Bizoza, Jørgen Hatlehol, Markus Karlsbakk, Gudmund Kongshavn og Enoch Mawete.

For å summere opp: Av dei 17 som var med mot Godset kjem vi til å mangle Gretarsson og Klinkenberg. Det gir tre ledige plasser i troppen. Fredrik Carlsen tar den eine. Markus Karlsbakk, Isak Määtä og Håvard Breivik kjemper om dei to siste.

Andreas Lie fortsetter i mål.
Jonas Grønner og Oddbjørn Lie tar to av plassane bak. Ståle Sæthre eller Parfait Bizoza tar den siste. Det avgjerende spørsmålet her er faktisk om Sæthre trengs sentralt, noko det er godt mulig at han gjer.
Antakeligvis fortsetter vi med 3-4-3. Sæthre, Orry, Carlsen, Izunna og Karlsbakk er alternativa våre. Eg trur faktisk at Sæthre er det sikre kortet, medan det er heilt uvisst om Orry eller Carlsen tar plassen ved sidan av.
Sno, Olafsson eller Hatlehol; kven skal ut. Dersom vi fortsetter å veksle på speletida er det Sno sin tur til å bli benka. Heilt opent. Kjem nok an på både fysisk tilstand og vurdering av motstanderane.
Haugen eller Fridjonsson på topp? Vanskelig å seie. Ikkje heilt umulig at det blir begge, men tvilsomt. Tipper Fridjonsson fortsetter som innbytter for innspurten, så får Sigurd Haugen skvise ut litt til juice.
Castro og Bolkan har lite konkurranse på kantane. Det er Määtä, Karlsbakk og muligens Sno som er aktuelle.

ALie
Bizoza Grønner OLie
Hatlehol Carlsen Sæthre Olafsson
Castro Haugen Bolkan

(Kongshavn, Breivik, Sno, Izunna, Orry, Määtä, Fridjonsson)


Slik tipper eg det blir, men har dårlig samvittighet for Karlsbakk. Vil gjerne sjå meir av han. Det kan godt vere at han får Määtä sin plass. Eller Breivik sin, dersom Sæthre blir plassert i forsvaret.

Korleis skal vi vinne denne kampen? Vi får prøve å ikkje gjere nokon heksekunst ut av det. Ikkje fokusere på uff og fysj og vondt. Spele fotball. Jobbe hardt, og la ballen gjere det same. Framgangen har vore stor dei siste to kampane, og eg forventer at vi tar ytterligere skritt kvar einaste kamp.Det er ein motstander og. Mjøndalen denne gongen. Det siste nye om dei er at trener Vegard Hansen stikker seg ut i heile verda. Nokon har sett på trenerane i dei to øvste divisjonane i kvart einaste land. Og der er han den som har hatt jobben tredje lengst. Noko og 5000 dagar. Cirka 15 år. Relativt imponerende. Men det mest imponerende er at det er delt tredjeplass. Ein annan kar blei ansatt same dagen og sit endå. Eg aner ein intern konkurranse på gang.

Før sesongen - for eit par veker sidan - vurderte ekspertane som vanlig alle laga i divisjonen. Litt var dei einige om. Molde og Rosenborg tar dei to første plassane. 11 lag kan med litt klaff ta tredjeplassen. Medan Mjøndalen, Start og Sandefjord i beste fall kan håpe på kvalik.

Så langt har det ikkje slått heilt til. Sarpsborg, Viking og norges beste oransje lag ligg for øyeblikket tredje sist. Start riktignok berre 2 mål framføre oss. Våre kjære motstandarar har opna heilt OK, og kiler seg akkurat inn på øvre halvdel.
Stabæk (b) 0-0
Sarpsborg (h) 1-0
Viking (b) 1-1
Kristiansund (h) 1-2

Poeng i tre kampar på rad før dei gjekk seg på årets første smell mot Kristiansund. 1-2, trur eg med handa på hjertet kan seie at det var ein ganske liten smell. Men 1-2 er faktisk halvparten av måla i deira kampar. 3-3 totalt, noko som gjer kampane deira til dei mest målfattige i heile divisjonen. Våre er derimot dei mest målrike. 6-13. Måla i vår Kristiansundkamp utgjer berre 47% av totalen.

Så er det ein ting som er verdt å merke seg med dei 3 måla. Det er nemlig same mann som har laga alle. Shuaibu Lalle Ibrahim. Henta frå Haugesund der han aldri har vore nokon suksess. Har stort sett vore lånt ut til Kongsvinger der vi må kunne seie at han har levert.
15 mål på 2237 minutt i 2018. 149 minutt per mål.
6 mål på 800 minutt i 2019. 133 minutt per mål.
Og 3 mål på 284 minutt så langt i år. 95 minutt per mål.
Ganske stabil type. Bør passe litt på han.

Mjøndalen er ein gammal obos-kjenning. Vi kjenner dei heilt greitt, og husker til og med enkelte av spelerane. Christian Gauseth er den som gjer mest av seg. Men så langt i år er han ikkje fast. Han blir enten bytta inn eller ut, slik ein gammal mann bør. Aller bakerst har dei Sosha Makani. Dei påstår at han er den beste keeperen i landet. Han var ute i heile fjor med skade, så eg veit egentlig lite om han. Kanskje har dei rett. Han har i alle fall landskampar for Iran. Lars Olden Larsen var obos-komet i KFUM i fjor. Har forstått at han har starta bra i Mjøndalen og. I startelleveren kvar einaste gong.

Skal ikkje gå gjennom alle. Her er i alle fall dei to siste lagoppstillingane.

Mot Kristiansund på søndag:

Makani
Sell Nakkim SolholmJohansen Dragsnes
OldenLarsen OlsenSolberg Aasmundsen Brochmann
Brustad Ibrahim

Liseth for Olsen Solberg etter 61
Rønning Ovenstad for Brustad etter 62
Better Hansen for Sell etter 81
Gauseth for Brochmann etter 81
Thorhallsson for Aasmundsen etter 88
Vieira og Jansen på benken


Og mot Viking sist veke:

Makani
Sell Nakkim SolholmJohansen Dragsnes
OldenLarsen Gauseth Aasmundsen Brochmann
Brustad Ibrahim

Rønning Ovenstad for Brustad etter 46
Olsen Solberg for Aasmundsen etter 71
Liseth for Gauseth etter 76
Betten Hansen for brochmann etter 87
Hellum for Ibrahim etter 87
Vieira og Jansen på benken


Som vi ser var det 10 som starta begge kampane. Er det enkelte andre som vil få sjansen?


Det er sjeldent slik at ein "må" vinne fotballkampar. I alle fall ikkje såpass tidlig i sesongen. Men 2020 blir eit mykje kjekkare år om vi klarer jobben på onsdag. Eit snitt på "6 poeng per 5 kampar" er det Bohinen har sagt ein sikter på for å vere trygg. 3 poeng mot Mjøndalen, så er vi nesten i rute.
Nokon veit bedre enn andre

Galiat
Innlegg: 17089
Registrert: lør jan 10, 2004 21:41:00

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av Galiat » tir jun 30, 2020 08:24:33

Klinkenberg står det i Eurosport at han rekker Mjøndalen kampen.Der er det kun våres beste mittstopper som ikke rekker kampen,så stemmer det og carsen er tilbake.Så er Aafk total sett styrka til denne runden,sliten er dem nok.Men det er også Mjøndalen og dem spiller borte,så det bør være fordel for Aafk

AsE987
Innlegg: 1734
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av AsE987 » tir jun 30, 2020 08:44:01

Gretarsson mister kampen. Det kan vi enten være veldig lei oss over, eller så kan vi tenke at han nå får en nødvendig pause der beina blir restiturert og klar til senere bruk. Håper det ikke blir noen komplikasjoner for han videre. Hjernerystelser kan være seige å bli kvitt.

For stabiliteten er det ikke så greit at han er ute. Jeg vil gjerne se Parfait Bizoza på banen i denne kampen. Vi trenger alle mann i aksjon. Men ser ikke bort fra at Ståle spiller i forsvaret, og at Izu og Orry for første gang starter samtidig.
Hvordan går det med resten som har spilt "alt" så langt? Tenker på Castro spesielt, trenger han hvile? Vi må ikke risikere at han får en slitasjeskade.,

Gleder meg likevel til kampen. Tror vi har gode muligheter.

Edit: I intervju etter Godset-kampen svarer Bohinen "Nei" på om Carlsen er klar til Mjøndalen. Om det stemmer får vi vente og se..

Guru
Innlegg: 9468
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av Guru » tir jun 30, 2020 09:09:05

Galiat skrev:
tir jun 30, 2020 08:24:33
Klinkenberg står det i Eurosport at han rekker Mjøndalen kampen...
I så fall går han inn i troppen på bekostning av Breivik. Klinkenberg eller Lie blir venstre stopper. Usikkert om nokon av dei er aktuelle til å dekke holet etter Gretarsson. Trur fortsatt Grønner/Sæthre/Bioza vil dele på dei to andre plassane.

AsE987 skrev:
tir jun 30, 2020 08:44:01
...I intervju etter Godset-kampen svarer Bohinen "Nei" på om Carlsen er klar til Mjøndalen...
Om det stemmer er det inn med Karlsbakk i troppen, og Orry fortsetter på bana.

Dermed ender vi opp med følgende justering:

ALie
Bizoza Grønner OLie
Hatlehol Orry Sæthre Olafsson
Castro Haugen Bolkan

(Kongshavn, Klinkenberg, Sno, Izunna, Karlsbakk, Määtä, Fridjonsson)
Nokon veit bedre enn andre

Brukeravatar
DAGGAD
Innlegg: 10180
Registrert: man mai 13, 2002 21:01:29

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av DAGGAD » tir jun 30, 2020 10:35:52

Om Sno bare fikk en krampe i Godset kampen så tipper jeg han tar plassen foran Hatlehol. Har vært en veldig positiv tilvekst.
Vi er jo hjemme også og bør etter min mening prøve å stille et mer ballbesittende lag. Personlig ville jeg hatt følgende:

ALie
Sæthre Grønner Olie
Sno Orry Castro Olafsson
Haugen Fridjofsson Bolkan

Kanskje derfor jeg ikke er Tippeligatrener....eller burde være det !! :D
Aafk - gjør noe med seg selv

Galiat
Innlegg: 17089
Registrert: lør jan 10, 2004 21:41:00

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av Galiat » tir jun 30, 2020 20:02:42

Troppen som er tatt ut bekrefter det jeg sa bare 1 mangler av dem 3 som gikk ut og da er det nok Lie som kommer inn som mittstopper.

jast
Innlegg: 1385
Registrert: tor des 06, 2012 18:59:37

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av jast » tir jun 30, 2020 20:33:20


Guru
Innlegg: 9468
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av Guru » tir jun 30, 2020 21:16:49

«Flere lokale unggutter i troppen» står det på aafk.no. Og dei har sine ord i behold.

Isak Määtä
Markus Karlsbakk
Vetle Fiskerstrand
Kristoffer Ødven

Det betyr at 3 mann må ut frå forrige tropp. Såvidt eg kan sjå mangler følgende:
Daniel Gretarsson
Izunna
Holmbert

Kun Gretarsson frå startelleveren. Men eit par viktige innbyttarar i tillegg. Føler meg ganske trygg på at Sæthre starter på midtbana. Men stemmer teorien om at både Lie eller Klinkenberg starter samtidig? Sjølvsagt mulig. Men samtidig er begge dei drilla veldig som venstre stopper. Trur faktisk Grønner går inn i midten og lager plass til Bizoza til høgre. Men kanskje er det berre eg som undervurderer betydninga av erfaring.

ALie
Bizoza Grønner OLie
Hatlehol Orry Sæthre Olafsson
Castro Haugen Bolkan

(Kongshavn, Klinkenberg, Sno, Ødven, Karlsbakk, Määtä, Fiskerstrand)
Nokon veit bedre enn andre

Guru
Innlegg: 9468
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av Guru » ons jul 01, 2020 08:20:54

Guru skrev:
tir jun 30, 2020 21:16:49
ALie
Bizoza Grønner OLie
Hatlehol Orry Sæthre Olafsson
Castro Haugen Bolkan
Sunnmørsposten tipper nesten identisk lag. Einaste forskjellen er at dei har Klinkenberg inne i staden for Lie:
ALie
Bizoza Grønner Klinkenberg
Hatlehol Orry Sæthre Olafsson
Castro Haugen Bolkan


Dei fire første kampane har dei hatt 100% treeff på lagoppstillingane.
På den annen side skriv dei at dette er årets mest usikre uttak.

Kongshavn er reserve for Andreas Lie.
Oddbjørn Lie er reserve for stoppertrioen.
Sno er reserve for begge kantane.
Karlsbakk (og Ødven) er reserve for dei sentrale midtbanespelerane.
Fiskerstrand er resserve for Haugen.
Määtä (og Karlsbakk/FIskerstrand) er reserve for Castro/Bolkan.

Ikkje berre har vi fire uetablerte lokale ungdommar på benken.
Vi kan også rekne med at dei får speletid.
Og gløym ikkje atdet ser ut til at Parfait Bizoza får debutere. Sidan han forlot juniorlaget vårt for eit par år sidan har han vist ein egenskap som var gangske typisk for Fredrik Ulvestad. Han har tatt nivået umiddelbart når han har blitt kasta inn. Har god tru på at han skal klare det i dag og.
Nokon veit bedre enn andre

Neeskens
Innlegg: 248
Registrert: fre sep 13, 2013 09:31:15

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av Neeskens » ons jul 01, 2020 08:59:49

Flott det 👋 dagens store utfordring blir defensiv dødball. Vi har vore altfor svake i egen boks og nå møter vi luftstyrke. Holmbert er sakna

motor_II
Innlegg: 90
Registrert: lør jun 27, 2020 11:37:05

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av motor_II » ons jul 01, 2020 14:55:22

Blir spennende kamp det her! Veldig kjekt at ungdommen kanskje får tjangsen! :)

Brukeravatar
Even beinløs
Innlegg: 535
Registrert: lør jun 25, 2005 19:09:16

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av Even beinløs » ons jul 01, 2020 16:15:50

MIF på hjemmebane er vel noe av det beste vi kan møte på nåværende tidspunkt?

rogerlima
Innlegg: 556
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av rogerlima » ons jul 01, 2020 16:20:33

Even beinløs skrev:
ons jul 01, 2020 16:15:50
MIF på hjemmebane er vel noe av det beste vi kan møte på nåværende tidspunkt?
Desto større sjanse for underprestering. Vi må opp i ringene og fokusere 110% og gi jernet for å fortseette den oppadgående formkurven fra de to siste kampene.

Guru
Innlegg: 9468
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av Guru » ons jul 01, 2020 16:58:29

Spennende lag!!

Sno, Klinkenberg, Castro og Haugen starter på benken.

Bizoza, Fiskerstrand og Karlsbakk starter for første gong.

Tipper dette er oppstillinga:

ALie
Bizoza Grønner OLie
Hatlehol Orry Sæthre Olafsson
Karlsbakk Fiskerstrand BolkanEller for å skrive det med alder:

32
21 26 32
23 31 27 25
20 20 20

(29 24 24 24 18 18 22)


Ungdommelig entusiasme, med erfarne folk rundt seg.
Sist redigert av Guru den ons jul 01, 2020 17:03:02, redigert 1 gang totalt.
Nokon veit bedre enn andre

jast
Innlegg: 1385
Registrert: tor des 06, 2012 18:59:37

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av jast » ons jul 01, 2020 16:59:15

Hmm, ser ut som Bohinen hviler spillere i dag. 3 nye unge starter i dag. Er dette lurt ? Spennende. Og i dag er jeg en av de 200 utvalgte 🙂

gaddag
Innlegg: 2099
Registrert: ons apr 01, 2015 20:54:18

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av gaddag » ons jul 01, 2020 16:59:28

Skeptisk på dette laget må jeg si..mye ansvar på unge skuldre her.

AsE987
Innlegg: 1734
Registrert: tir jan 05, 2010 21:02:12

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av AsE987 » ons jul 01, 2020 17:34:06

Ekstremt overraskende uttak. Lykke til!

F.I.L.
Innlegg: 4052
Registrert: tir apr 10, 2007 10:58:41

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av F.I.L. » ons jul 01, 2020 17:43:22

Mye ansvar på ungguttene ja. Frykter Bohinen har unskyldningen klar om dette går åt skogen. Han predikerte at det har vært mye misnøye på Sunnmøre vedr at ungguttene ikke har vært brukt. Men det er ikke "alle" på en gang som har vært kravet, men 1 stk om gangen sammen med de etablerte.

Jeg blir skikkelig forbanna om Bohinen etter kampen så mye som antyder at unggutta ikke er gode nok ennå om dette ikke går veien.

Guru
Innlegg: 9468
Registrert: man jan 26, 2004 22:46:57

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av Guru » ons jul 01, 2020 17:59:17

Av utespelerane:

Grønner, Sæthre, Olafsson og Bolkan spelte heile kampen søndag.
Orry spelte en time.
Oddbjørn Lie en omgang.
Hatlehol eit kvarter.
Bizoza, Karlsbakk og Fiskerstrand er heilt utkvilt. Og mangler muligens litt erfaring og kamptrening.

Uten å ha gått inn på spelerane til Mjøndalen er det openbart at dei spelte meir enn våre.

Korleis er det å vere litt sliten etter denne kamprekka? Tenker særlig på Castro og Haugen som har spelt alt til no. Er dei mindre skarpe ved starten av kampen? Eller går dei berre tomme fort? Dei kan uansett vere kjekke å få på bana når dei andre blir skikkelig møre.

Gler meg til denne kampen!! Det kan slå alle veier. Det er i alle fall spelarar som får sjansen. Både til å prøve seg og til å ta ansvar. No kan dei vise at dei fortjener muligheten.
Nokon veit bedre enn andre

Brukeravatar
Blaudis
Innlegg: 843
Registrert: ons aug 24, 2005 01:33:42

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av Blaudis » ons jul 01, 2020 18:14:08

Positiv start av ungguttene.

Brukeravatar
Amadeus
Innlegg: 8113
Registrert: fre nov 11, 2005 14:33:27

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av Amadeus » ons jul 01, 2020 18:28:25

Herregud

Sent fra min LYA-L29 via Tapatalk


Brukeravatar
Lardboy
Innlegg: 1024
Registrert: lør feb 19, 2005 18:59:58

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av Lardboy » ons jul 01, 2020 18:28:48

Én sjanse til motstanderen - ett mål.

Dette begynner å ligne en parodi.

Arcturus
Innlegg: 3934
Registrert: man sep 16, 2002 11:33:32

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av Arcturus » ons jul 01, 2020 18:31:09

Det er litt tungt å være AaFK-supporter om dagen... Slipper motstanderne alt for lett til!

Brukeravatar
Lardboy
Innlegg: 1024
Registrert: lør feb 19, 2005 18:59:58

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av Lardboy » ons jul 01, 2020 18:31:55

Og der er parodien et faktum.

Brukeravatar
Amadeus
Innlegg: 8113
Registrert: fre nov 11, 2005 14:33:27

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av Amadeus » ons jul 01, 2020 18:32:17

Haha det er bare helt på trynet, er det mulig?

Sent fra min LYA-L29 via Tapatalk


rogerlima
Innlegg: 556
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av rogerlima » ons jul 01, 2020 18:32:23

Bohinen + Hatlehol...

88charlie
Innlegg: 450
Registrert: fre aug 23, 2002 17:09:17

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av 88charlie » ons jul 01, 2020 18:33:20

rogerlima skrev:Bohinen + Hatlehol...
Hatlehol henger ikke med på begge målene...

rogerlima
Innlegg: 556
Registrert: lør aug 03, 2019 14:39:14

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av rogerlima » ons jul 01, 2020 18:34:11

88charlie skrev:
ons jul 01, 2020 18:33:20
rogerlima skrev:Bohinen + Hatlehol...
Hatlehol henger ikke med på begge målene...
Nettopp.

lhmr
Innlegg: 524
Registrert: tor nov 26, 2009 11:34:31

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av lhmr » ons jul 01, 2020 18:34:28

Dette er rett og slett skandaløst av Bohinen. Etter den starten man har hatt får man en gyllen mulighet hjemme mot Mjøndalen. Så sender han ut det laget...

Brukeravatar
Amadeus
Innlegg: 8113
Registrert: fre nov 11, 2005 14:33:27

Re: 5 - Aalesund vs Mjøndalen - Onsdag 1.juli 18.00

Legg inn av Amadeus » ons jul 01, 2020 18:36:57

Herregud dette er dårlig.. 15 mot på 3.5 kamper, lukter OBOS...

Sent fra min LYA-L29 via Tapatalk


Svar